ŠMUKICA 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 LOLEK IN BOLEK STA ŠE VEDNO ČEBELICA MAJA PA TUT Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Meni sta tudi kul Lolek in Bolek, zelo vsec mi je bil Bojan, ki vse pofarba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja pa SOUTH PARK je pa the best!!!!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Prej The Simpsons.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 U, pa še ene so ble fajne - Jurij Souček je bil (JanjaK, poznaš? ) - Pipi in Melkijad - Mali in Veliki Pujs.... Taka kjut .... xrosex Meni so bile tudi prejšnje risanke full bolj všeč. Tom in JerryPink PanterSmrkci (dobim te dobim, pa če potem takoj umrem )A je toUhec (un medvedek )TofsiLolek a BolekBob a Bobek (Vstani! Zakaj pa ? Greva delat )Hrabri mišek s Polentožerko Modri dirkač, najhitrejša kača na svetu Torro in PončoBaltazarBarbapapaLiliputput same simpatične, še tdaj če jih slučajno narajmam, je fotelj moj . Zdajle trenutno pa v Ringi Pika Nogavička rula. Sicer nisem glih kakšen TV človek, ampak za Piko bi pa tut ubijala , pa si jo vsakič brez problema izborim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 A JE TO...smo mel včas doma...home made, pa velik težav...kar se tiče kletvic izrečenih na račun ponesrečene izdelave...bi koh napisala knjigo oziroma slovar... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 hehe majica....obstojate dve knjigi1. KAKO DA UBIJEMO MUZHA, SAM SVOJ MAJSTOR2. KAKO DA UBIJEMO ZHENU, PLETILJU 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 zlomk dobre knjigce ...se fejst ob idejah. Jaz jo imam v hrvaščini-Supruga urlatorka-Supruga nočna gnjavatorka-Supruga pismootvaračica-Supruga sveznadarka-Supruga brbljivica-Supruga muškarača-Supruga gundžalica-Brižna ženica-Supruga cijepidlaka-Supruga nad suprugama-etc.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 A JE TO...smo mel včas doma...home made, pa velik težav...kar se tiče kletvic izrečenih na račun ponesrečene izdelave...bi koh napisala knjigo oziroma slovar... Mene pa tadva zivcno delata totalno... Saj je dobra, ne recem, da mi ni vsec... ampak me kar moti, no, ko jim nic ne gre, ko nic ne poteka gladko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Prej The Simpsons.. Meni tudi, skoraj najbolj od *teh* pa mi je bila vsec Glavni na vasi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 A JE TO...smo mel včas doma...home made, pa velik težav...kar se tiče kletvic izrečenih na račun ponesrečene izdelave...bi koh napisala knjigo oziroma slovar... Mene pa tadva zivcno delata totalno... Saj je dobra, ne recem, da mi ni vsec... ampak me kar moti, no, ko jim nic ne gre, ko nic ne poteka gladko. Ja...sam men ju ni blo treba po TV gledat...k sta bla včas dva...lih tolk prpravna doma... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ja, saj sem pol vidla, da si pravzaprav tako postavila.. Saj jih je dosti takih modelov, v bistvu... nam se je tudi ze kaj takega dogajalo... morda me zato zivcno delata... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sem se še na Palčka Smuka spomnila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 'Nam' (ko je tamali bil majhen) pa je bil vsec Pajkec Piko in blazno so mi vsec Zobne miske. Se zdaj... Smo vedno rekli - Timcek, risanka (s takim glasom pretiranim otroskim, imamo malo objesten humor vcasih), zdaj ga pa hecava, ko oni tam Klemna ali kaj poslusa in bere Stoparskega.. in midva vpijeeva s takim glasom (kao zanalasc otroskim in pojocim) - Timcek ( :xx!: - mu gre na jetra ), Risannka! Zobne miske... pa tako lepo poje Nada Zgur zraven, cisto nevsiljivo, sprosceno, gladko... pa super je narisano, narejeno...Blazno lustkana risanka... Joj, Liliputput so res bile kaksne dobre... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Včeri je bil na TV-ju...Veliki pes ... a ni to.... čaki, kako mu je že ime? Maxipes Fik? Un tak veeeeeeelik pa črnobel kosmat? ja, Maksipes Fik, ta je zdej zopet na sporedu vsak dan Souček je car. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 blazno so mi vsec Zobne miske. Se zdaj...tudi... lep spomin... začnejo se božične počitnice vse zasneženo, okrašeno.. zjutraj pa ta risanka... zobne miške pomagajo Božičku dostaviti darila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ja pa SOUTH PARK je pa the best!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 south park RULAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 badu badu,badu badu-se spomni kdo tega risanega nos-kota Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ja, seveda, Linea - saj smo ziher ze omenili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...zelo vsec mi je bil Bojan, ki vse pofarba. Mi smo se jokali doma (pa ne od srece), ko se je zacela 'uvodna scena' od Bojana :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 jest sem imel sošolca bojana :xx!: :xx!: pol pa še ta risanka :xx!: -bojanin pika na i- LINEAsm skoz joku Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 vsako soboto pa nedeljo zjutrej na pop tv:super punce...he he me ena zlo spominja name... :xx!: ja drgač pa SOUTH PARK=zakon Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 barbapapa!!! pišuka, te risanke nikjer več ne dobim..... sem že na RTV slo klicala, pa ni...... niti na netu..... obstaje ena francoska verzija cca 5 min traja in to je to..... pa še bedna kopija je! al pa una risanka, kjer je bila notri ena polentožerka.... (ne spomnim se naslova) uf, pa ful sem rada imela Jakec in čarobna lučka..... pa ena risanka, mislim da je bila neka zelda, neki krožci pa križci, nekje v vesolju.... zanjič sem se čisto raznežila, ko sem iz dnevne sličala: za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal s škarjami, je živel palček smuk drugac so mi pa tele kul:mojster mihakuža žigapikiželvak frančekanastasia - disneybenjamin the elephant bugs bunnybugs bunny - coyotebugs bunny - duffy duckbugs bunny - leopolddr. doolitle no. 2fantasia disneyharry potter - chamber of secrets"ice agepenuts snoopy getting marriedpink panther-put, putpink panther-a fly in the pinkpink panther- pink davincispirit-stallion of the cimarron"lady and the trump 1.lady and the trump 2."lilo and stichdinosaur"lion king 2- simba's pridemickey mouse - pluto &catmickey mouse - the band concertmickey mouse - tugboat mickeymonsters Inc.pluto's christmaspocahontas - disneypokemon 2000rabbit stewscooby doo - the gosty creepsimpsons - pokymonsimpsons - safarispirited awaytarzan - disneythe adventures of great mouse detective - disneythe jungle bookthe tiger movie - winnie the poohtoy story 1 toy story 2 treasure planet - disneywinnie the pooh - the most grand adventurewizard of ozatlantis-the lost empireatlantis-milo's retourntom & jerry - collectionaristocatsthe animatrixdumboatlantis - the lost empireshrekmulanatlantis - milo's retourngeorge of the jungleice agesinbad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Me pa res zanima, zakaj se tako zgražate nad nasiljem na televiziji danes? A Tom in Jerry se pa nista tepla? Ena normalna kriminalka je bistveno bolj poučna od risank - tam je ponavadi kriminalec kaznovan. Pa da ne govorimo o pravljicah. Janko in Metka - polna nasilja, Rdeča kapica - nasilje, pepelka, trnuljčica, sneguljčica - celo umor.tuki se pa strinjam z Luciferjem...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.