Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ufaa Mari, maš dober spomin, jest si ga v tej temi obnovim Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Zdejle ponavadi vsako nedeljo Piko Nogavičko izsilim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Da mi niste Garfielda pozabli... lazanja, njam, njam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Iiiiiiiiiiiiii, zdajle gledam Metka in Zverinko Zver, kjer je pomemben lik tudi Hinko - pujsek jasno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 To sicer ne spada med risanke...ampak, ko sem listala Pilota, sem vidla, da bo danes Poletje v skoljki.Moram tamalga poklicat. To je bil film nasega otrostva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Jst pa ob LNF-ju še Ringa-Raja gledam Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 OK.. razmisljam ze cel dan, pa se ne morem spomnit.. A ma kdo kaj pojma?Ko smo bli majhni, smo gledali eno ful noro risanko o cloveskem telesu.. Mislim, da je bila francoska.. Ko so v vsakem delu razlagal funkcijo enga telesnega organa, pa virusi so se tepli s protitelesci in take..A kdo ve mogoce kako je blo naslov temu? V originalu po moznosti.. bi si jo probala posnet z neta... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 To je bla ful dobra risanka...kot dokumentarc varianta Rada mam kake take...southpark, futurama, simpsoni...mal zlobne, mal ironične, mal smešne... Včasih pa tud kake take, ku slikajo ful dobr lajf, take mehke kot Piki rad se igra, mehak je in puhast vedno se smehlja... (gledaš sam zato, kr ti je zanimiv gledat un cukr ku se vleče). Take ugodne za produciranje pridkanih in poslušnih otrok Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Aliana Hudo, jaz sem imela tudi blazno rada tisto risanko, tako da ce zves naslov, povej.Je bila zelo poucna, ampak hkrati interesantna za otroke, ker so bile take "vojne" in vedno se je dobro koncalo Sej zdaj je tudi neka poucna...Magic school bus se mi zdi, samo ne gre v telo...pac vedno drugam, se mi zdi. Mene pa futurama pa southpark niso prevec potegnili. Ok, tud nisem nikol gledala z nekim veseljem. Southpark mogoce se bi, ker sem gledala enkrat tak bolj "movie", kjer sta bila Sadam Husein in Hudic homosekusalni par Pa Kandcani majo fajn vlogo tam Pa Kenny je jasno umrl No, sej neki pa vse vem. Zadnjic mi je bratranc rekel: A veeees kaksno dobro risanko mamo zdej? Pa jaz..kero...pa on: SNORČKE!!!!!!!! Sem vesela, da so zacel predvajat dobre stare risanke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Najboljša animeja Dragon Ball Z http://digilander.libero.it/goku04online/dbz%20009.jpg in Naruto http://www.fybishounen.net/shitajiki/naruto-k9103l061.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hmm.. sem razmisljala.. a je mozno, da je blo naslov 'nekoc je bilo zivljenje'? Skoz mi to po glavi hod Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Snorčki, Biskvitki, Smrkci, Stripy, Lili put put fajn risanke smo meli ja Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm.. sem razmisljala.. a je mozno, da je blo naslov 'nekoc je bilo zivljenje'? Skoz mi to po glavi hod Tule maš neki...IL ETAIT UNE FOIS LA VIE Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mene pa futurama pa southpark niso prevec potegnili. Ok, tud nisem nikol gledala z nekim veseljem. Southpark mogoce se bi, ker sem gledala enkrat tak bolj "movie", kjer sta bila Sadam Husein in Hudic homosekusalni par Pa Kandcani majo fajn vlogo tam Pa Kenny je jasno umrl No, sej neki pa vse vem. Ja, sej to je tak edini movie. Men so to debest risanke (za odrasle pač). Parodija z ironijo: na tisto manijo Gospodar prstanov, na modno homoseksualnost, na ta american way of living Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 matjazz, men se pa zdi Dragon ball Z veliiiiiiko bolj bedna od prve serije. Ker se zgodba vleče kot smrkelj sosedovega mulca, v enem delu je samo ogromno pregovarjanja, in malo akcije, vsak boj traja nekaj delov...1. serija pa je veliko bolj humoristična, zabavna, jedrnata...veliko bolj zanimivo in inteligentno narejena. In še to v glavnem samo deli do konca prvega turnirja, ali celo samo do prvega zmaja. Pilaf doda veliko svojstvenega čara tej seriji. Tako je moje mnenje o Dragon ballu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Beaves & Butthead Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 O, Devica, thanx!!! JA, najdla, deluje Se clo v anglescini nekaj, s francoscino si lahko bolj mal pomagam Super, ful vesela Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>matjazz, men se pa zdi Dragon ball Z veliiiiiiko bolj bedna od prve serije. Ker se zgodba vleče kot smrkelj sosedovega mulca............. Pilaf doda veliko svojstvenega čara tej seriji. Tako je moje mnenje o Dragon ballu Jaz pa ravno nisem gledal Dragon Balla. Gledal sm samo konec, ko je bil še zadnji turnir in kjer se Goku poroči z Chi chi. V Dbz se jim power level res veliko bolj zveča. Že Vegita ko je prišel na zemljo je mel moč, da jo z lahkoto unič. Naprej je blo mišljeno, da bo Dbz končal pri Frieza Saga. Ker takrat je Goku postal Super Saiyan, kar ja bilo najtazadnje doseženo pred 3000 leti. Ampak potem so dodal nove spovražnike in zgodba se nadaljuje. Sej ni celoten Dbz samo fight. Pojavijo se novi liki. Naprej Gohan In Vegeta. Vegeta, ki j ečisto nasprotje Gokuja. Vedno misli samo na svoj ponos, predvsem zarad tega, ker je Saiyan prince. Gohan je takšen kot Goku, samo da je še izmerno inteleigenten. Se more cele dneve učit, da bo nekoč postal učenjak. Potem sta še Goten in Trunks. Pojavita se v Buu Sagi. Razen future Trunksa, ki pride iz preteklosti pomagat ostalim borcem. Pri Dbz-ju vidimo kako se liki razvijajo. Nekateri iz ene skrajnosti v drugo. Akira Toriyama je tako zaključil serijo, da na koncu uvede ssj3, ki je pravzaprav velika skrivnost. Ker ne vemo Kako jo je Goku dosegel. A si kaj Gledal DBGT. Men je to nadaljevanje Dbz-ja res zanič. http://www.myblog.fr/albums/goku/64450.jpg Ssj Goku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 gledal sem prvo serijo Dragon balla, potem DBZ do začetka spopada s Freezo, in celega GT-ja.a vsebinsko je prva serija veliko boljša, kot ostale. Priporočam, če kje utegneš to dobit...že zaradi tega, ker je veliko bližje realnosti, ker se mi zdi vse v DBZ in DBGT že hudo pretiravanje s bildanjem in levelanjem...in liki niso tako prisrčni kot v prvi seriji...dejansko so originalni liki popolnoma odrinjeni... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 waaaaauuuuuuu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tule maš neki...IL ETAIT UNE FOIS LA VIE Poskusala nekaj posnet na e-mule.. dobila hebrejsko verzijo, francosko verzijo.. pol pogledala mal francoske in vidla, da je bla koprodukcija ene 5 evropskih televizij, tud spanske vmes.. in sem poskusala se s spanskim naslovom in deluje zdaj snemam Angleska pa ne obstaja (al pa jaz ne najdem ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>gledal sem prvo serijo Dragon balla, potem DBZ do začetka spopada s Freezo, in celega GT-ja.a vsebinsko je prva serija veliko boljša, kot ostale. Priporočam, če kje utegneš to dobit...že zaradi tega, ker je veliko bližje realnosti, ker se mi zdi vse v DBZ in DBGT že hudo pretiravanje s bildanjem in levelanjem...in liki niso tako prisrčni kot v prvi seriji...dejansko so originalni liki popolnoma odrinjeni... Ja ok to je res, da je bil včasih Tenšinhan strah in trepet, ampak kasneje je prišel Piccolo, ki je bil še močnejši. Oba sta prestopila na boljšo stran po zaslugi Gokuja. Kaj se tiče pretiravanja. Gokuja in večino borcev je treniral King Kai. In že gokuju se je takrat borilna moč 20x povečala. Kar je a lot. Bistvo dbz-ja je razkritje saiyanske zgodovine in ssj forme. Samo treba priznat, da ko kakšen lik postane ssj, lahko samo po izgledu (rumana aura bolj svetleča koža, zelene oči) sklepaš, da more omet neverjetno strašansko moč. Je pa tudi res, da ko je saiyan blizu smrti, se mu moč dramatično poveča. Kaj se tiče bildanja. Tega ni sploh toliko. Najbolj nabildana sta bila Vegeta, ko je prišel ven iz Room of spirit and time in njegov sin Trunks. naprej sta oba bila ussj 1, kasjneje je Trunks prikazal ussj2. moče in mišice so se mu neverjetno pvoečale, ampak je zaradit tega izgubil hitrost. Goku in Gohan sta pa dosega ssj natural form. Kar pomeni, da sta bila v takšen stanju cel dan. Razen takrat ko sta spala. Men je prav zaradi tega bolj zanimivo. Ljudje niso mogel sledit saiyanom, ker nimajo takšne nadarjenosti. Razen Tenšinhana in Chaosa. Ko sta trenirala vse od Cell sage pa do Majin Buu sage. In tako je enkrat Tenšinahan s Super Kikoho rešil Gohana pred Buu-jevim napadom. Pa Vegeta je treniral pri 450x zemljini gravitaciji, da bi dosegel ssj stopnjio. Kar pomeni, da imajo voljo da dosežejo določen cilj. V DBGT-ju ne bi smel uvest ssj4. Saj bi lahko tudi brez tega naredil odlično serijo. Če bodo tako naprej bo bil na koncu ssj 27? Uradno je samo ssj3. http://www.dbzsc.com/images/saiyanblood/saiya_18.jpg Trunks ussj 2 http://www.myfavoritegames.com/dragonball-z/Images/HenchmenGuide/MajinVegeta.gifssj 2 Majin Vegeta Prav zaradi tega je Dbz bolšji od Db ssj - super saiyan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 no, kakorkoli že, ravno zaradi teh super moči in nezemeljstva mi je risanka izgubila vso prisrčnost originala. Sam prisegam še zmeraj samo na prvi del do prvega Ten kai chi-ja. Res pogrešam Oolonga, Yamcho, Puar-ja, Culilina, Želvjega mojstra, Bulmo...in prisrčno neizkušenost Gokuja, ko je bil še otrok...in skoraj vsak del posebej je bil zgodba zase... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, kakorkoli že, ravno zaradi teh super moči in nezemeljstva mi je risanka izgubila vso prisrčnost originala. Sam prisegam še zmeraj samo na prvi del do prvega Ten kai chi-ja. Res pogrešam Oolonga, Yamcho, Puar-ja, Culilina, Želvjega mojstra, Bulmo...in prisrčno neizkušenost Gokuja, ko je bil še otrok...in skoraj vsak del posebej je bil zgodba zase... ejga kwa pa smrkci pa gargamel in azrael?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 seal, to so tud carske risanke, ane? a se kdo Šolnčkov spominja ali Čarovnice Mimi? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.