Skoči na vsebino

ureditev ciklusa

mynx

Recommended Posts

Imam policistične jajčnike in posledica tega je tudi inzulinska rezistenca. Sicer sem dobila tablete za zniževanje inzulina, ampak se teža nikakor ne zmanjša. Nehala sem tudi jesti belo moko, sladkor in mleko in mlečne izdelke in začela piti zelenjavne soke. Mastne hrane ne jem in je nikoli nisem marala.

Ali obstaja kakšen čajček za zmanjševanje cist na jajčnikih, ki bi uredil ciklus? Bi mogoče post pomagal? Se ciste zmanjšajo, če telo prečistimo?

Hvaležna bom za vsak nasvet.

Deli na socialnih omrežjih

Imam policistične jajčnike in posledica tega je tudi inzulinska rezistenca. Sicer sem dobila tablete za zniževanje inzulina, ampak se teža nikakor ne zmanjša. Nehala sem tudi jesti belo moko, sladkor in mleko in mlečne izdelke in začela piti zelenjavne soke. Mastne hrane ne jem in je nikoli nisem marala.

Ali obstaja kakšen čajček za zmanjševanje cist na jajčnikih, ki bi uredil ciklus? Bi mogoče post pomagal? Se ciste zmanjšajo, če telo prečistimo?

te dni se je nekej že goworil kle o koloidnem srebru, pa tut kandidi če se ne motim. sploh pa loh u googla upišeš, pa mal posrfej in si swoje mnenje ustvar.

ena moja bivša je mela tut use sorte hece s temi cistami. na ultrazvoku enkrat 4 cm velike, čez en tedn sploh nč več vidne. pa železa ful preveč, pa spet ful premal... žiwa pa lepa je še dons. u bistvu pred tednom sm jo nazadnje vidu. ostalo pa... baba kt baba x:px xsrcx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

mynx, da imaš SPCO (sindrom policističnih jajčnikov) ne pomeni, da imaš ciste na jajčnikih. Ti si se s tem rodila, ciste se pa naredijo v določenem času življenja, ko gre za hormonsko neravnovesje ipd..

Koliko časa pa se prehranjuješ bolj zdravo?

Vsekakor jej jedi z nizkim glikemičnim indeksom še naprej, veliko zelenih zelenjavnih sokov in stanje bi se ti kar moralo popraviti. Je pa tako, da se to ne zgodi z danes na jutri.

Lp

Ko sem spremenila prehrano, se je po pol leta zadeva uredila in ciklus je bil spet reden, potem pa sem imela nek stres in se je vse razštelalo. Od tega je že eno leto in se nikakor ne uredi nazaj.

• 2 weeks later...

Imaš pa tipične težave onesnaženega telesa. Tvoje telo bo normalno funkcioniralo brez cist in neurejenega ciklusa, ko boš temeljito očistila oreganizem. Moraš vedeti, da to z dieto in zdravo hrano ne bo kar čez noč, ker se tudi onesnažila nise kar čez noč. Zraven moraš spiti če veliko čiste vode iz pipe (2 l dnevno), pa zelo dobra bi bila pomoč kakega prehranskega dopolnila. Jaz npr. pijem antilipidni čaj od Tianshi po tradicionalni kitajski medicini. Po njem se super počutim. Imajo pa še nekaj čistilcov telesa, kot je hitozan in holikan (turbo čistilci) za začetek super. Post bi bil pa kar huda stvar za začetek. Na to je treba telo fizično in psihično dobro pripraviti, če ne narediš več škode kot koristi.

lp

začni piti rmanov čaj....pa ne kako skodelico ali dve..

dobesedno se nalivaj z njim :)

Malo bi te popravila. Rmanov čaj je že v redu, ampak skodelico pa zraven 1 liter vode. Ali pa antilipidni čaj od Tianshi po tradicionalni kitajski medicini pa isto veliko vode. Premalo vode spijemo, zato pa se pojavijo problemi, pa nezdrava hrana, stres pa je itak največji problem uza onesnaženje telesa. Potem pa se začne kot domine in se sistem podira, dokler nekaj ne naredimo.

lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...