marth 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 a je kdo od vas včlanjen na tej spletni strani : me2everyone Kaj menite ali jim bo res uspelo? jih podpirate glede na to da v teh hudih časih nameravajo preko spleta zagotoviti službe približno 50.000 ljudem, in ker nameravajo veliko denarja prispevati dobrodelnim družbam? Ta spletna stran je v bistvu neka vrste mešanica med facebookom in bolho. Na njej lahko klepetate z vsemi svojimi prijatelji, ter si ogledate nešteto možnih izdelkov za nakup preko spleta. Registracija je seveda zastojn. In nikoli vam ni treba plačati ničesar. Zaradi tega ker lahko na me2everyone klepetate s prijatelji, upajo pri me2everyne da se bo njihova številka članov povečala na več milijonov, s tem pa bodo dobili ogromno potencialnih kupcev. Vsak privatni podjetnik oz. kdorkoli, bo lahko preko spletne strani prodajal svoje izdelke. Ker bo Stran verjetno imela veliko članov bo to zelo dobičkonosno. S tem dobičkom bo me2everyone plačal svoje delavce, med katerimi ste lahko tudi vi, saj lahko vsak postane član in tudi delavec pri me2everyone (več informacij na sami spletni strani). 10% vsega dobička pa bodo namenili dobrodelnim družbam. Torej če le želite klepetati s prijatelji, pogledat kaj lahko najdete na svetovnem trgu, ali pa morda celo želite pomagati me2everyone pri razvoju, oz. vas zanima kaj več o spletni strani,se lahko včlanite na tem naslovu: http://www.me2everyone.com/44533 Svoje mnenje o spletni strani zapišite v tej temi. pri me2everyone so si tudi domislili pretkan način kako povečati število gostov. Vsakemu članu, ki se včlani podarijo 2000 delnic svojega podjetja, ki bi lahko bile čez par let vredne veliko denarja. Če se registrirate še na zgornjo povezavo pa še jaz dobim nekaj delanic, ker sem vas seznanil s stranj, tako da se v naprej zahvaljujem vsem, ki se boste registrirali z zgornjim linkom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 pri me2everyone so si tudi domislili pretkan način kako povečati število gostov. Vsakemu članu, ki se včlani podarijo 2000 delnic svojega podjetja, ki bi lahko bile čez par let vredne veliko denarja. Če se registrirate še na zgornjo povezavo pa še jaz dobim nekaj delanic, ker sem vas seznanil s stranj, tako da se v naprej zahvaljujem vsem, ki se boste registrirali z zgornjim linkom. ....sej se mi je že na začetku posta zdelo, da je nekje neka finta........ sam vseeno mislim da tale tema ne sodi v "lunine čvekarije".........poišči si ustrezen "predalček".......pa lep dan...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.