Skoči na vsebino

AGAPE

Matjaž Bogdan

Recommended Posts

• Komentarji 114
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kogarkoli, ki to pač počne... ampak ne, nisem mislil Objemčka...

čeprav, če bi imel Objemček 2. nick, bi to bil verjetno XYZ x:Dx x:o)x

Fak, sem se že ustrašil,..mene, najbolj poštenega izmed vseh lopovov in lažnivcev, da obdolži česa takega!!!! x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Je Agape uspel ohranit pisanje, preden ga je avtor zbrisal.

:8): x:Dx

V čem je zdaj fora? Sem kdor sem. Zakaj me zdaj izpostavljate? Izpostavi še sebe. Sicer pa raje odgovori na post.

Agape in Tantra,.ne želim sodelovat na takšnem nivoju. Agape: svojim življenjem sem zadovoljen in mi super gre. Ne prosim kar nekaj namigovat, če me sploh ne poznaš,..raje se vsaj pozanimaj.

V čem je zdaj fora? Sem kdor sem. Zakaj me zdaj izpostavljate? Izpostavi še sebe. Sicer pa raje odgovori na post.

Agape in Tantra,.ne želim sodelovat na takšnem nivoju. Agape: svojim življenjem sem zadovoljen in mi super gre. Ne prosim kar nekaj namigovat, če me sploh ne poznaš,..raje se vsaj pozanimaj.

Na napačnega si jezen, Objemček. Agape nima nič s tem postom, razen, da je shranil vsebino.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Začelo se je takole [glej citirane tekste spodaj]. -)

Me vpletat v tale topic. ... -)

Potem se pa objavi kak hišni naslov koga pa panika na Z.S. ... itd. -)

Ne glede na to, da ga je dal sam online, skozi javno delovanje. ... -)

Virtualni online heroji so v RL velikokrat pokakani fantki. ... Preverjeno. ... -)

S homoseksualcem, ki je v temule topicu se nekaj ukvarjal z menoj -)

se ne ukvarjam. Ni prijetna ženska oseba. -)

Nekontrolirano ejakuliranje je komu v temule topicu vsekakor v škodo. -)

Svojo občasno depresijo je že sam postal na tale forum,

dejal, da je občasno otožen & depresiven.

! Brezveze se je izpostavljal moj nick v tale topic, se mi podtikalo dvojne nicke, ...

S strani kakega bebo.com iz tegale foruma. -)

Z nedojebanci zafrustriranimi, homoseksualci se pač ne razumemo. -)

Lep dan še naprej. -)

Matjaž, te moti kaj specifičnega ?

Sicer je res "nespregledljivo", da 70-90% postov na forumu piše Agape (jaz mu rečem po domače Gašper),

a njegova lastna stališča niti niso jasno izpostavljena, tako da niti ne vem, kaj hoče povedati...

vse kar je očitno, je to, da večino pisanja enostavno prekopira iz interneta in da to, kar prekopira,

večinoma nima neke medsebojne povezave. Nekaterim je všeč... imajo svoje novice, spet drugim gre na živce,

večina se jih je kar odmaknila. Mogoče je čas, da se forum preimenuje v Forum Agape x:Dx

Aja, še to, hehe; mene spominja Gašper na Tantro... v smislu "Tantra brez zadržkov" oz. "ko Tantra končno ejakulira".

:palec:

Dobri komentarji XYZ, Bogdan. Ja, jaz sem že eden izmed tistih, ki so se malo umaknili. V tej poplavi kopiranih prispevkov nimam pojma, kakšno je sploh Agepejevo mnenje.

Agape, mogoče pa sploh ni švoh ideja, da kopiraš vse svoje copy/paste lepo v tole tvojo temo. x:Dx

Haha, Tantra, ko ejakulira!

xsmx

Mogoče najboljša pripomba na LF letos!

Z Matjaž Bogdanom se na forumu zastopiva dobro od nekdaj.

Kako bi dejal- v bistvu me ne moti, le njegove sodbe, edinopravilna stališča mi malce težje sedejo, ker nekako ni več teme, kjer bi nekdo lahko kaj podebatiral ali imal drugačno mnenje...Ime samo bi morda res ustrezalo -forum agape. Ja, morda me res moti ravno to, da se je večina umaknila...ni več kaj brati razen monologov....in seveda paste- osebnih prepričanj... brez dopuščenja odstopanj...ma čeprav je res tudi to, da če me že kaj moti, lahko skliznem dol- kot vsak po prosti izbiri... Me pa agape osebno niti slučajno ne spominja na Tantro...čutim povsem drugače...nima veze...vsak ima svoj prav..in prav je tako.

lepo bodi xvrtcx

Agape me ne moti. ...

XYZ spletkari od nekdaj. -)

S homoseksualci se na temule forumu, drugod ne ukvarjam.

Prav tako ne s promotorji raznih "dobrodelnih" projektov znotraj kake verske inštitucije,

kjer si organizatorji delijo plače, ... Izkoriščajo brezplačno delovno silo, ki pod prostovoljstvom,

dela 8+ ur /dnevno brezplačno za hrano in stanovanje. ...

Lep dan še naprej, tudi podganam spletkarskim zafrustriranim. Enjoy the Life. -)

_________

Reklama iz medijev:

Servis gospodinjskih aparatov se naredi po potrebi, tudi na domu. -)

Spletkarskih možganov se zunanje servisirat ne da. ... -)

Na napačnega si jezen, Objemček. Agape nima nič s tem postom, razen, da je shranil vsebino.

xsrcx

Mah, bolj žalosten, kot jezen..ni mi všeč to. Ampak če želite, me pač očrnite in javno izpostavite. Saj nasploh mi gre dobro in sem zadovoljen v življenju.

NA LF sem se dobro počutil,..to mi pa ni več všeč. :xx!:

Objemček, igraš golf?

Pri vas imate simpatično golf igrišče. ... -)

Nič se bat, dežurnega krivca v zvezi s spletkarjenjem, ki je vpletel mene v tale topic,

po potrebi osebno kontaktiram in povabim na sok, v kolker sem njegova težava. -)

Address is not the problem. -) Ne bom address dajal na forum, ker tule na lunin.net

NI nikoli nastopal kot javna oseba, dajal komercialnih ponudb za svoje storitve. ...

Naj bo še naprej online anonimen kot dozdaj. ... -)

Ti si prijatelj, nisi težava. ... -) Ti ob priliki pošljem kako simpatično klientko

na masažo. Z € dobro stoječo -). ... Ker ti to delaš s srcem. -)

Spletkarska podgana Ti nisi. Si čista Duša. -)

Ta nivo debate si po naključju sprožil. ko si citiral spletkarsko podgano XYZ v zvezi

s tantro - menoj in ejakulacijo ...

O tantri ejakulaciji/ neejakulaciji ... ta podgana spletkarska pojma v praksi nima,

opleta z jezikom brez kakršnegakoli argumentiranja realnega. ... -)

Objemček, igraš golf?

Nič se bat, dežurnega krivca v zvezi s spletkarjenjem, ki je vpletel mene v tale topic,

po potrebi osebno kontaktiram in povabim na sok, v kolker sem njegova težava. -)

Address is not the problem. -)

Ti si prijatelj, nisi težava. ... -) Ti ob priliki pošljem kako simpatično klientko

na masažo. z € dobro stoječo -). ... Ker ti to delaš s srcem. -)

Ta nivo debate si po naključju sprožil. ko si citiral spletkarsko podgano XYZ v zvezi

s tanro - menoj in ejakulacijo ...

O tantri ejakulaciji/ neejakulaciji ... ta podgana spletkarska pojma v praksi nima,

bolnik

Sem prijazna oseba. ... -)

x:)x x;)x :palec: to sok, voda, druženje v naravi...ne se kregat, radi se imejte... xDDx

bolnik x:Dx

mako106, homoseksualcev, kamor sodiš, se ne zdravi. -)

To ni bolezen. Sprejmi identiteto. ... -)

Sem prijazna oseba. ... -)

jps...zlo razvidna je bila tvoja prijaznost...v včerajšnjih postih....ki si jih pobrisal...hehe...si boš mogu kako frenkvenco na feršterkeru naštelat se mi zdi x:Dx

mako106, homoseksualcev, kamor sodiš, se ne zdravi. -)

To ni bolezen. Sprejmi identiteto. ... -)

ma saj ti ga potegnem če hočeš...samo nea me več po osih za to gnjavi x:Ix

Homoseksualcem nisem ! NIKOLI nikdar pošiljal Z.S. ... -)

Pederčina lažniva. -)

! Od mene NISI NIKOLI, NIKDAR prejel NOBENEGA Z.S.

Homoseksualni lažnivec. -)

Ne pravjo zaman: "Zajeban kot peder/ pederčina si ti ta prava. ... -)

jps...zlo razvidna je bila tvoja prijaznost...v včerajšnjih postih....ki si jih pobrisal...hehe...si boš mogu kako frenkvenco na feršterkeru naštelat se mi zdi x:Dx

ma saj ti ga potegnem če hočeš...samo nea me več po osih za to gnjavi x:Ix

Objemček, igraš golf?

Address is not the problem. -) Ne bom address dajal na forum, ker tule na lunin.net

NI nikoli nastopal kot javna oseba, dajal komercialnih ponudb za svoje storitve. ...

Naj bo še naprej online anonimen kot dozdaj. ... -)

na masažo. Z € dobro stoječo -). ... Ker ti to delaš s srcem. -)

s tantro - menoj in ejakulacijo ...

Ah Tantra, tudi podgana je božje stvarstvo, nič manj vredno kot ti... sicer pa to, kar ti imenuješ "spletkarjenje",

ni nič drugega kot iskreno izražanje mnenja in pogleda na nekaj določenega, v tem primeru neko osebo,

ki je samo sebe poimenovala Tantra. Ime govori samo zase... tudi n-število tvojih postov, kjer konstanto pisariš

o fafanju, skupinskem sexu, homoseksualcih itd. itd., govori samo zase... vsekakor to nima veze s tantro v njeni izvirni obliki,

a te igračke ti ne bi rad na silo jemal x;)x

No, zraven pogosto sexualno obarvanih postov je tvoje "mnenje" večinoma skrito za copy-paste citati z neta,

zelo poredkoma se celo potrudiš skovati par besedic v stavek, že res.

Agape prav tako, čeprav se pri temu osebku kvantiteta črk še dodatno potencira.

Lažniva PEDERČINA. -)

ma ok....lažem...si mi pač nadležen ko špica od pecikla zapiknjena sredi oke...pa fajn te je zajebavat...ko vse tak resno vzameš x:Dx

Lažniva PEDERČINA. -)

Mene si vsekakor zasul z zasebnimi sporočili takoj zatem, ko sem objavil par prvih postov... tega menda ne boš zanikal ?

In ta sporočila so bila prav takšna, kot tvoji posti: linki, copy-paste citati, ena gora črk, katerih nisem bral...

v bistvu ne morem z vso gotovostjo trditi, da te razumem, a predvidevam, da ti je ponavadi predvsem do tega, da bi ljudem ugajal,

vsake toliko te pač nekdo sprovocira in potem klatiš takšne, kot v zgoraj razvidnem citatu x:Dx

Predlog: izklopi računalnik za par uric.

Lepo, da priznaš izmišljotine. To cenim pri vsakem. -)

Jemljem kot hec. -)

jps...samo še vedno stojim za vsako besedo ki sem jo napisal...tak da ti samo reči kdaj...bo konec debate...pol se bova pa že zmenla x:Dx saj veš za kaj

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...