Skoči na vsebino

AGAPE

Matjaž Bogdan

Recommended Posts

Zame je tale debata v temule topicu zaključena. -)

! Feedbacka od mene ne bo več. -)

! Tovarišija, zdaj pa virtualno pivo za vse. Tantra Vas ima vse rad. -)

o.k. fajn se ´mej.

Ni, nestrpen, sam ga motijo omejeni osebki ki ne vidijo ne lulka ne karkoli drugega, fijakerski konji bi rekli bratje Srbi. Men sicer ni jasno kako si uspel Agapeja povezat s Tantro,

ampak, kot pravimo, čudna so pota gospodova, sedaj pa šc nazaj v mišjo luknjo, gric gric.

To, da tebi to ni jasno, me nikakor ne preseneča... nasprotno; presenetilo bi me, če bi razumel. x;)x

Jaz sem nestrpen do budal to pa je res, in Tantra verjetno isto....

Se pravi si nestrpen sam po sebi.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 114
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zame je tale debata v temule topicu zaključena. -)

! Feedbacka od mene ne bo več. -)

! Tovarišija, zdaj pa virtualno pivo za vse. Tantra Vas ima vse rad. -)

mislim da ta debata zate še ni zaključena....nadaljevala se ti bo še globoko v tebi...in ti nežno grizljala...tvoj ego x:Dx

ajd te pa na pir...če tantrič časti x:)x

lej ga spet ni na dozi droge x:Dx

bemu tebe je treba skoz s pomirjevali in alakaloidi šopat, čim nehaš halucinirat, si neberljiv.

khm...sorry...grem rolat x:Dx

ne čudi me da te ne preseneča s svojimi paramecijskimi možgani si že itak fenomen da na tipkovnico tipkaš in se z njo ne tolčeš po glavi x:Xx

Ja ja; tvoj oči je močnejši kot moj, vse v redu. x:Dx

x:)x jez bi vas pa rad videl, da bi se vi osebno srečali in poj bi se pokazali možje, pa fantki in ostale...

ljubezen fantje, to nas druži, ostalo je samo duvanje Ega.... xDDx megla

ma pust jh agape k so pičke zavisne pa ne kapirajo da ti to vse za njih delaš, pol pa u zahvalo take fore evo. sej so jezusa tut na križ nabil pa jim je sam ljubezn daju ampak tko se bojo naučil če ne u tej inkarnaciji pa u drugi kva češ! ni slučaj da se imenujš agape, sej eni mal štekajo pa usaj ne lajajo zravn sam pišš pa ti pa dobr pišš zato ne bit žalostn pa deli kr naprej. sej ti veš zakva pa kako! če bi jih sreču u živo bi se pa pokakal pa polulal, fantki ja in ostale pizde!! zdej tkole anonimn duvajo ego u živo bi pa ne pisnl pa ne bu ne mu!! folk dejte si najdt lajf pa raj se kej naučte od agapeta in kej pametnga puvejte namest da tle pluvate po nečem kar je bl pametn od vs!

A, se ti je zdelo, da bi bilo nepravično, če bi xyz manjkal v tvojih dubioznih samogovorih, pa si čez par dni še to dopisal, nice.

Kar se mi zdi zanimivo, je dejstvo, da so posti, katere kopiraš iz neta, za večino članov foruma moteči

in jih odvračajo od foruma samega... dejstvo pač. Kljub temu ti s tem nadaljuješ, v "odgovor" pa pripopaš par smajlijev

in nekakšna gobezdanja o ljubezni.

Koliko ljubezni do soljudi premoreš sam, da njihove izjave tako zlahka ignoriraš in nadaljuješ s tvojim spam-anjem,

je na vsakomur, da presodi sam x;)x

:2src: :palec: i love everybody :2src: :palec: copy-paste :2src: :palec: ah kako lepo jutro :2src: :palec: copy-paste :2src: :palec: život je pravljica :2src: :palec: copy-paste :2src: :palec: ah...srce mi žvrgoli :2src: :palec: copy-paste :2src: :palec: ah ah ah...kak je vse lepo :2src: :palec: copy-paste :2src: :palec: mam vas rad :2src: :palec: copy-paste :2src:

p.s. prosim vse zainteresirane ki so prebrali ta post...da si vse manjkajoče copy-paste poljubno na netu poiščejo...kar jih pač zanima...in jih pripopajo v naslednjo temo

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=11426 x:Dx

:2src: :palec: :2src: te tko ljubim, da bi te kar pof... a si že kakšni to reku ? xrolleyesx

za spremenit sebe moraš biti neomajen...kot kamen most...kot skala, ki tudi joka...kot srce, ki se veseli vsakega, kot srce, ki zakrvavi...kot razum, ki poleti...kot Božja ptica, ki žvrgoli...še ti kej dodaj... x;)x

Ne bi rekel.... če bi se rad spremenil, se nauči kaj o dialogu.... saj si očitno obtičal v monologu.

Sicer obstaja tudi forum "misli" in forum za reklame... tam so monologi bolj na mestu, bi rekel.

Če bi se rad spremenil, potem se pusti spremeniti ! TO je pravi način.

x:)x ki jim nudim možnost, da začnejo drugače mislit in tudi živet... :2src: :palec:

..pomoc ljudem za katero niso sami prosili je zgolj pumpanje ega osebe, ki zeli "pomagati"... samo mojih 5 centov...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

nobenega ne silim, da mora kaj prebrat od mojih postov....vas pa razumem, da marsikoga moja resnica boli-moti, ki jo podajam na tem forumu in to brezplačno... :palec: xrolleyesx

Ne, ker tvoje resnice sploh ni najti ! Ti zgolj kopiraš izjave drugih ljudi in jih podajaš... šopiriš se takorekoč s tujim perjem x;)x

x:)x x;)x

Če čutiš zamero, to izdihaj iz predela prsi.

Zanimiv odgovor... ki samo še potrjuje tvojo nesposobnost komunikacije...

mogoče imaš še kakšen link v zvezi s tem ? x:Dx

Guest Agape
Narobe. :o|o:

Free pa je rekel, da je vsega glede zamer in napačnih pričakovanj kriva trebušna čakra. Ne pa zize.

ko nas duša duši in boli, zaradi zamer in podobnega nas tišči in boli v prsih, v srčku nas stiska...kjer je duša pripeta..., ker je pa vse povezano med sabo, se pa tudi po telesu nalaga-trebuh :2src:

Oddaja o njej :

http://www.s12.si/duhovnost/oddaja-o-cakra...usna-cakra.html

x:)x x;)x :palec:

a si ti iz srca govoril, ko si mi dal nasvet.... xDDx

jez ti bom rekel hvala za nasvet...ne dam ti tudi 5 centov ne, samo :2src: :palec:

nobenega ne silim, da mora kaj prebrat od mojih postov....vas pa razumem, da marsikoga moja resnica boli-moti, ki jo podajam na tem forumu in to brezplačno... :palec: xrolleyesx

Vsak ima svojo resnico v sebi, povsem subjektivno resnico...tvoje resnice so večinoma /kolikor še znam brati/ citati preminulih ljudi in podobno...In če ima vsak svojo resnico, je zelo vprašljivo , če potrebuje "tvojo" oziroma citate tvojih najljubših čtiv. Ker tudi čtiva so svobodna izbira...Pravzaprav me tvoje pisanje spominja na posiljevanje -samega sebe in seveda prisotnih...pa tudi biti posiljen naj bi bila svobodna izbira- vsaj v duhovnem smislu posiljen...

lepo bodi Agape

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

..pomoc ljudem za katero niso sami prosili je zgolj pumpanje ega osebe, ki zeli "pomagati"... samo mojih 5 centov...
nekje si pa more pumpat svojo 'samopomebnost' x:px

drgač pa obstaja funkcija ignoriraj uporabnika ;)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

kaj vam je pa agape zakrivu ?

sej samo svojo zgodbo pripoveduje...če ne zmoreš pomagat, naj tudi slabo ne bi delal

pa še kakšna reč, je prav luštna, posebej od sexa in ljubljenja

Pot srca, nas pripelje na cilj.

išiguro

kaj vam je pa agape zakrivu ?

sej samo svojo zgodbo pripoveduje...če ne zmoreš pomagat, naj tudi slabo ne bi delal

pa še kakšna reč, je prav luštna, posebej od sexa in ljubljenja

Če bi pozorno prebiral, bi ti bilo jasno, da omenjeni osebek NE pripoveduje svoje zgodbe, niti izraža svoje misli

oz. piše karkoli, temveč zgolj kopira ideje drugih ljudi x;)x

drgač pa obstaja funkcija ignoriraj uporabnika ;)

Hvala za idejo x;)x

x;)x no končno spet en razumen in spoštljiv Človek...

dobrodošli... :2src:

No seveda je razumen, če ne celo moder, saj potrjuje tvoje besede. Samoljubje pa tako :inocent:

Če bi pozorno prebiral, bi ti bilo jasno, da omenjeni osebek NE pripoveduje svoje zgodbe, niti izraža svoje misli

oz. piše karkoli, temveč zgolj kopira ideje drugih ljudi x;)x

ja pa saj je že vse 100x napisano, kaj pa delamo vsi, ja ponavljamo slišano in beremo napisano, meni je pa prav kul, kar je nalimal in osebno povedal...

išiguro

ma ne se ti sekirat išiguro sej xyz skos neki kopira pol se pa dela kao je on tok pament a ne, pa kva je on tok koristnga kle naredu bi jest tut rd vedu sej že neki cajta berm folk kle pa dobr vem k en neki serje. men je tut kul kar agape pove k vem da bi on lohk to tut sam prou tok dobr puvedu sam je ponižn pa nau tega nkol priznou, ampak to so prave kvalitete duhovnga učitelja. ej ej folk kva vi zamujate, se bo treba še kr nekikrat rudit!

ma ne se ti sekirat išiguro sej xyz skos neki kopira pol se pa dela kao je on tok pament a ne, pa kva je on tok koristnga kle naredu bi jest tut rd vedu sej že neki cajta berm folk kle pa dobr vem k en neki serje.

To je ista strategija kot tista od Tantre, ko se je enostavno zlagal, da sem nekoč odprl temo o njemu...

in isto vprašanje ti postavljam, kot sem ga že njemu: lahko to dokažeš ? Kje je kaj skopiranega in od kje ?

men je tut kul kar agape pove k vem da bi on lohk to tut sam prou tok dobr puvedu sam je ponižn pa nau tega nkol priznou, ampak to so prave kvalitete duhovnga učitelja. ej ej folk kva vi zamujate, se bo treba še kr nekikrat rudit!

Khm khm. No more questions, your Honour.

To je ista strategija kot tista od Tantre, ko se je enostavno zlagal, da sem nekoč odprl temo o njemu...

Rekel sem, da si odprl en topic v zvezi z menoj. ...

Ni šlo za topic - ! my mistake.

V mislih sem imel post, kjer si spraševal v zvezi z linki ...

Alef ti je v replayu takrat postal nekako takole:

"Tantrini linki v zvezi z računalništvom so nekateri v korist.

So uporabni.

Vseh linkov, ki jih nalepi tantra ne odpiram.

Nekatere pa."

! Za odprti topic ni šlo - my mistake.

Točno za kateri topic je to takrat šlo, se zdajle žal ne spomnim.

Vsebine posta se pa spomnim. ...

Žal tega posta ne uspem najti. ...

_________

Off Topic - kot tudi ne postov v zvezi s temle topicom:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...entry1055505540

[! za ta topic pa vem, da je bil zbrisan]

Rekel sem, da si odprl en topic v zvezi z menoj. ...

Ni šlo za topic - ! my mistake.

V mislih sem imel post, kjer si spraševal v zvezi z linki ...

Alef ti je v replayu takrat postal nekako takole:

"Tantrini linki v zvezi z računalništvom so nekateri v korist.

So uporabni.

Vseh linkov, ki jih nalepi tantra ne odpiram.

Nekatere pa."

! Za odprti topic ni šlo - my mistake.

Točno za kateri topic je to takrat šlo, se zdajle žal ne spomnim.

Vsebine posta se pa spomnim. ...

Žal tega posta ne uspem najti. ...

_________

Off Topic - kot tudi ne postov v zvezi s temle topicom:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...entry1055505540

[! za ta topic pa vem, da je bil zbrisan]

No o.k., si se pač zmotil... kar se tiče mojega vprašanja, se res nečesa spomnim,

ne spomnim pa se, kako točno je bilo zastavljeno...

moje mnenje glede linkov je pač takšno, da si ti popolnoma na mestu,

ko služijo kot dodatek ali kot podkrepitev postov,

ne pa takrat, ko dokraja zamenjajo lastne besede in mnenje.

Najmanj slabih prizvokov je imela beseda agape, in tej so v Novi zavezi zaupali važno vlogo. Postala je najbolj priljubljena, kadar je bilo treba govoriti o Božji ljubezni do sveta, o naši ljubezni do Boga in celo o ljubezni do bližnjega. Bog nas je tako ljubil, da je poslal svojega Sina, da je za nas umrl na križu (prim. 1 Jn 4,9-10). To dejstvo je dalo besedi agape nov pomen: ljubezen do tistih, ki niso privlačni in si je ne zaslužijo. To pomeni, da tudi sovražnike sprejemamo z odprtim srcem in se z njimi spravimo. Agape je več kot prijetno čustvo, značilno za »moderno ljubezen«. Pomeni popolno predanost in skrb za bližnje, ne glede na osebo. Ker ima beseda agape tako globok pomen, je nadvse primerna, posebno če hočemo povedati, kako Božja ljubezen ne pozna razlikovanja med rasami in drugih družbenih pregrad. In če kristjane vprašate, čemu taka ljubezen, dobite odgovor, da je to način, kako Bog njih ljubi.

Tudi inkvizicija je delala v Božjem imenu, ali ne ...agape?? Učila, širila, prepričevala, ni sprejemala drugačnih misli in drugačnosti, bil je le en cilj...dobro veš kakšen- širiti svoje trdno prepričanje itd....Tvoj nick je zgovoren, sodbe hitre, obsodbe še hitrejše, kritike naj....argumenti?? nepomembno...kot vetrič v puščavi ...nekomu da, nekomu vzame...nepomembno- zate.

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

o g.Matjaž, kako ste to lepo prepisali....na vaši strani sem našel...

katera knjiga pa to razlaga ? da si jo kupim.hvala

To hkrati tudi pomeni, da nam napačna uporaba kristalov kamene strele naredi več škode kot koristi.

http://teate-reiki.com/grafika_vsebina/CAIR23E1.jpgNe glede na to, ali govorimo o delova­nju bioenergetikov ali o mineralih, zdravljenje ne poteka zgolj s posredovanjem zemeljske frekvence in elektromagnetne energije. Vsa bitja, predmete in prostor, namreč pre­že­ma morje univerzalne energije, ki jo lahko imenujemo tudi univerzalno informacijsko polje. V tem polju so odgovori na vsa vprašanja in energijska zdravila za vse bolezni. Poleg informacijske namreč polje vsebuje tudi evolucijsko komponento, kar pomeni, da v njem ne najdemo zgolj vseh energij in znanj, ki so kadar­koli na planetu bila, temveč samostojno kreira tudi energijske rešitve vseh energijskih problemov, s katerimi se srečujemo na Zemlji in ki nas pehajo v takšne ali drugačne bolezni. Človek je na nek način podoben radijskemu sprejemniku, ki sprejema program v skladu s tem, kako naravnamo njegov vrtilni kondenzator. Iz univerzalnega polja torej lahko sprejemamo energije, skladne z našo notranjo naravnanostjo in čustveno anga­žiranostjo, Schumannova resonanca pa je pri tem zgolj nosilna frekvenca, na kateri lahko »ujamemo« potrebne informacije in zdravilne energije.

išiguro

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...