išiguro 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Pot srca, nas pripelje na cilj. išiguro Citiraj Pot srca, nas pripelje na cilj. išiguro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 AGAPE JE LAHKO BOG ALI BATINA IN ORODJE BOG A. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 AGAPE JE LAHKO BOG ALI BATINA IN ORODJE BOG A.al pa Benito Kamela, Roman D., Julka Husimovič… Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 Labilni aspekt boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 Labilni aspekt boga.Ali pa reven, ker si mora deliti IP številke z drugimi Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 ja, ne vem... vem samo to, da ima veliko potrebo po objavljanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2009 matjaž je sam fouš k bi rd zaslužu pa ni tok duhovno napredn k agape, to vid vsak otrok! ampak ne ga sovražt išiguro sej ne ve kva dela itak! lepo bodi Matjaž ma ne se ti sekirat išiguro sej xyz skos neki kopira pol se pa dela kao je on tok pament a ne, pa kva je on tok koristnga kle naredu bi jest tut rd vedu sej že neki cajta berm folk kle pa dobr vem k en neki serje. men je tut kul kar agape pove k vem da bi on lohk to tut sam prou tok dobr puvedu sam je ponižn pa nau tega nkol priznou, ampak to so prave kvalitete duhovnga učitelja. ej ej folk kva vi zamujate, se bo treba še kr nekikrat rudit! Nekateri pa v prvi razred osnovne šole it.... lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2009 o g.Matjaž, kako ste to lepo prepisali....na vaši strani sem našel... katera knjiga pa to razlaga ? da si jo kupim.hvala To hkrati tudi pomeni, da nam napačna uporaba kristalov kamene strele naredi več škode kot koristi. Nisem prepisal, mi je bilo poslano.Tole gradivo je delo g. Tadeja Pretnerja, o kristalih pa je izdal 3 knjige...v kateri je natanko to, ne vem, ker mi je to on posredoval. Knjige pa so-Mala enciklopedija zdravilnih kamnov, Praktična uporaba zdravilnih kamnov in Minerali-zudravje-duhovnost....če te zanima, ima tudi Tadej svojo spletno stran, kjer lahko tudi kakšno naročiš...Drugače je pa tudi tu prisoten- na luninemu forumu....kadar pač je... Lešpo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 (popravljeno) Nisem prepisal, mi je bilo poslano.Tole gradivo je delo g. Tadeja Pretnerja, o kristalih pa je izdal 3 knjige...v kateri je natanko to, ne vem, ker mi je to on posredoval. Knjige pa so-Mala enciklopedija zdravilnih kamnov, Praktična uporaba zdravilnih kamnov in Minerali-zudravje-duhovnost.... tadej je fest prjatu, rabi pa spoznat, da ga tupi.... če te zanima, ima tudi Tadej svojo spletno stran, kjer lahko tudi kakšno naročiš knjige mi je podaru, pa sem jih skuru...z darilom narediš, kar hočeš... ...Drugače je pa tudi tu prisoten- na luninemu forumu....kadar pač je... ni ga več, je na maat moderator in glavni s,,, Lešpo bodi lahko si ti leš Matjaž Ali pa reven, ker si mora deliti IP številke z drugimi s 21 letnim sinom si jo deliva, pa z ženo bivšo včasih, pa z 12 letnim sinom tudi... Labilni aspekt boga. labi rint Orod je Bog a Popravljeno 26. julij 2009 -> Agape Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2009 Agape -če že citiraš, daj prosim tako, da je pregledno tvoje sejanje modrosti od mojega "citiranega". In če ti kuriš podarjene knjige, je vsekakor tvoja stvar, je pa seveda tudi odraz tebe in tvoje notranjosti, od spoštovanja pa naprej. Mislim, da tako Tadej, kot jaz, pa še ostali vemo, da ga včasih "tupimo", vendar je stvar človeka, kako sprejeme določene stvari v sebi, kako dojame spoznanja preizkušenj in kako to uporabi za spremembe v sebi. Ti, se mi dozdeva nisi tega sposoben, niti ne sežeš dlje, kot si...imam tudi občutek da boš tam ostal- med lažnim dušebrižništvom in presežkom agresije ter nestrpnosti do drugače mislečih...Škoda je v bistvu foruma, ker marsikdo ne piše več tu, ker nima smisla, v trenutku skasira tvoje vsevedne in večne resnice ter plaz žaljivk in ostale navlake, ki jo sproduciraš -očitno v trenutku samovšečnosti...Vsekakor bom "leš", če si mislil v s.r -jeziku, vendar se bojim, da si sam to že sedaj...ker tvoje duše je bolj malo za občutit....visiš na tujih in živiš od tega...tudi prav, dokler ne vključuješ drugih v svoj prazni kotel svojega prostora, kjer naj bi bilo srce...in tudi um... lepo bodi -želim, da bi se našel brez da hodiš po ostalih... Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 ljubim te in si krasen, ko bo crknil del tebe, boš še boljši....Om an Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 29. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2009 ljubim te in si krasen, ko bo crknil del tebe, boš še boljši....Om an Tudi jaz te imam rad, ker pač si...vendar naj ne crkne del tebe, morda bi lahko le prišlo še kaj do izraza, kar se skriva v tvoji duši, kot pa le tisto s čemer obmetavaš forum... lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 BOG ŽE VE KAJ IN KAKO JE TREBA DELAT IN KREIRAT.... JAZ IMAM SAMO ENO PRAVILO, GDOR KDOR GA UGANE, DOBI NAGRADO SVETLOBNO MANDALO, KI VRAČA SVETI DUH V NEŽIVE STVARI.... namig, je čisto preprosto in enostavno pravilo.... lep bo di tu di ti, ljubezen Bog a in moja neosvojiva Reiki jeva božansko zapeljiva in nabrita hu do........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 HI Agape, a nisi ti pravzaprav pripadnik baptistične cerkve. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 TUDI BAP TISTOM SEM ŽE POMA GAL..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.