Skoči na vsebino

AGAPE

Matjaž Bogdan

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Komentarji 114
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

matjaž je sam fouš k bi rd zaslužu pa ni tok duhovno napredn k agape, to vid vsak otrok! ampak ne ga sovražt išiguro sej ne ve kva dela itak!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec: :palec:

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

ma ne se ti sekirat išiguro sej xyz skos neki kopira pol se pa dela kao je on tok pament a ne, pa kva je on tok koristnga kle naredu bi jest tut rd vedu sej že neki cajta berm folk kle pa dobr vem k en neki serje. men je tut kul kar agape pove k vem da bi on lohk to tut sam prou tok dobr puvedu sam je ponižn pa nau tega nkol priznou, ampak to so prave kvalitete duhovnga učitelja. ej ej folk kva vi zamujate, se bo treba še kr nekikrat rudit!

Nekateri pa v prvi razred osnovne šole it....

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Deli na socialnih omrežjih

o g.Matjaž, kako ste to lepo prepisali....na vaši strani sem našel...

katera knjiga pa to razlaga ? da si jo kupim.hvala

To hkrati tudi pomeni, da nam napačna uporaba kristalov kamene strele naredi več škode kot koristi.

Nisem prepisal, mi je bilo poslano.Tole gradivo je delo g. Tadeja Pretnerja, o kristalih pa je izdal 3 knjige...v kateri je natanko to, ne vem, ker mi je to on posredoval. Knjige pa so-Mala enciklopedija zdravilnih kamnov, Praktična uporaba zdravilnih kamnov in Minerali-zudravje-duhovnost....če te zanima, ima tudi Tadej svojo spletno stran, kjer lahko tudi kakšno naročiš...Drugače je pa tudi tu prisoten- na luninemu forumu....kadar pač je...

Lešpo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

Guest Agape
(popravljeno)
Nisem prepisal, mi je bilo poslano.Tole gradivo je delo g. Tadeja Pretnerja, o kristalih pa je izdal 3 knjige...v kateri je natanko to, ne vem, ker mi je to on posredoval. Knjige pa so-Mala enciklopedija zdravilnih kamnov, Praktična uporaba zdravilnih kamnov in Minerali-zudravje-duhovnost....

tadej je fest prjatu, rabi pa spoznat, da ga tupi....

če te zanima, ima tudi Tadej svojo spletno stran, kjer lahko tudi kakšno naročiš

knjige mi je podaru, pa sem jih skuru...z darilom narediš, kar hočeš...

...Drugače je pa tudi tu prisoten- na luninemu forumu....kadar pač je...

ni ga več, je na maat moderator in glavni s,,,

Lešpo bodi xvrtcx

lahko si ti leš

Matjaž

Ali pa reven, ker si mora deliti IP številke z drugimi x:o)x

s 21 letnim sinom si jo deliva, pa z ženo bivšo včasih, pa z 12 letnim sinom tudi... :2src: :palec: :2src: xDDx

Labilni aspekt boga.

labi rint Orod je Bog a :2src: :palec: :2src: xrolleyesx x;)x xDDx :vio: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Popravljeno -> Agape

Agape -če že citiraš, daj prosim tako, da je pregledno tvoje sejanje modrosti od mojega "citiranega". In če ti kuriš podarjene knjige, je vsekakor tvoja stvar, je pa seveda tudi odraz tebe in tvoje notranjosti, od spoštovanja pa naprej. Mislim, da tako Tadej, kot jaz, pa še ostali vemo, da ga včasih "tupimo", vendar je stvar človeka, kako sprejeme določene stvari v sebi, kako dojame spoznanja preizkušenj in kako to uporabi za spremembe v sebi. Ti, se mi dozdeva nisi tega sposoben, niti ne sežeš dlje, kot si...imam tudi občutek da boš tam ostal- med lažnim dušebrižništvom in presežkom agresije ter nestrpnosti do drugače mislečih...Škoda je v bistvu foruma, ker marsikdo ne piše več tu, ker nima smisla, v trenutku skasira tvoje vsevedne in večne resnice ter plaz žaljivk in ostale navlake, ki jo sproduciraš -očitno v trenutku samovšečnosti...Vsekakor bom "leš", če si mislil v s.r -jeziku, vendar se bojim, da si sam to že sedaj...ker tvoje duše je bolj malo za občutit....visiš na tujih in živiš od tega...

tudi prav, dokler ne vključuješ drugih v svoj prazni kotel svojega prostora, kjer naj bi bilo srce...in tudi um...

lepo bodi -želim, da bi se našel brez da hodiš po ostalih...

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

ljubim te in si krasen, ko bo crknil del tebe, boš še boljši....Om an

Tudi jaz te imam rad, ker pač si...vendar naj ne crkne del tebe, morda bi lahko le prišlo še kaj do izraza, kar se skriva v tvoji duši, kot pa le tisto s čemer obmetavaš forum...

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

Guest Agape

BOG ŽE VE KAJ IN KAKO JE TREBA DELAT IN KREIRAT....

JAZ IMAM SAMO ENO PRAVILO, GDOR KDOR GA UGANE, DOBI NAGRADO SVETLOBNO MANDALO, KI VRAČA SVETI DUH V NEŽIVE STVARI....

namig, je čisto preprosto in enostavno pravilo....

lep bo di tu di ti, ljubezen Bog a in moja neosvojiva Reiki jeva božansko zapeljiva in nabrita hu do........

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...