Skoči na vsebino

Pomagajmo Anžetu

Guest Lotus'

Recommended Posts

Guest Lotus'

Tistega usodnega dne v januarju je Anžetu počila guma. Poklical je AMZS pomoč. Ko sta z serviserjem urejala še papirnate podrobnosti, je vanju treščil tovornjak. Serviser je takoj izgubil življenje, Anže pa je bil hudo poškodovan. Izgubil je nogo. To je bila prometna nesreča v bližini Slovenske Bistrice, če se spomnite.

Nedavno se je vrnil iz bolnišnice. Energije in volje do življenja ima veliko. Želi še marsikaj storiti, predvsem pa si želi aktivnosti, vsaj podobne tisti pred nesrečo.

Prosim vas za pomoč. Če stopimo skupaj, verjamem, da lahko storimo veliko dobrega. Anže potrebuje protezo za nogo, ki stane veliko denarja in odločil se je, da bo denar zbral s pomočjo plastičnih zamaškov.

Odkup zamaškov je zagotovljen in sicer 1000 kg---------300,00 EURO. Anže mora zbrati 20.000 € za protezo, ki je naročena v tujini. Časa pa ima le 6 mesecev.

Celotna njegova zgodba : http://www.subjectx.net/

Deli na socialnih omrežjih

Ni problema, čeprav nimamo več veliko teh zamaškov.

Smo pa že zbirali za invalidski voziček (ne vem več za koga) in je cela (širša) družina zbirala tiste zmaške. A je tisti potem dobil invalidski voziček?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mislim, če bi zbirali vso plastiko in vse odpadke (tudi železo) in vozili na deponije, bi bilo hitreje.

Zamaške zbiram že leta.

Vsak pravi, da bo za voziček, za nekoga.............

Zakaj pa nikjer nikogar potem ni z ničimer v medijih?

Če smo tako dobri in namenimo vso šaro za nekoga, naj bodo še drugi toliko, da se pokažejo.

V Podbrezjah je fant brez nog in roke, pa se javno zbira denar za nakup avtomobila, ki pride 60.000€.

Denar je javno prikazan in se samo še odšetva, koliko se je potrebno potrudit.

Ni problem štoflce dat nekomu, če mu s tem pomagam.

Sam ne se mi skrivat.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Glede tega avtomobila.... se mi zdi, da sem nekje zasledila.

Gre za fanta, ki se je rodil brez roke in noge. Mama ga je pustila kar v bolnišnici in šla. Potem je bil pri rejnikih (ze mi zdi, da je zdaj še vedno). Kakorkoli že, je maturant, dober plavalec in prosi za pomoč. Se mi zdi, da je Tof organiziral neko nogometno tekmo za zbiranje donacij...

Gledal je pa enga VW....

Mogoče sem kaj sfalila, ampak to je to.

Ne vem no...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Glede tega avtomobila.... se mi zdi, da sem nekje zasledila.

Gre za fanta, ki se je rodil brez roke in noge. Mama ga je pustila kar v bolnišnici in šla. Potem je bil pri rejnikih (ze mi zdi, da je zdaj še vedno). Kakorkoli že, je maturant, dober plavalec in prosi za pomoč. Se mi zdi, da je Tof organiziral neko nogometno tekmo za zbiranje donacij...

Gledal je pa enga VW....

Mogoče sem kaj sfalila, ampak to je to.

Ne vem no...

Hm, je kje kak link za te njegove donacije? Mogoče mu pa še jst kak evrič prispevam... Sem namreč tud jst gledal od tega fanta na tv... fajn poba, umirjen, športnik... se začuti, da nosi eno bolečino nekje v seb, jasno... težka usoda... ampak kar fura, ma voljo in energijo neki narest iz sebe. Avto bi mu precej pomagal (se mi zdi da živi nekje precej oddaljeno od vsega)... Razmišljam... klinc, če tolk drugih stvari nima, ki so za večino samoumevne, pa nej ma saj avto, če mu bo to mal olajšal lajf.

Kje bi se našla direkt povezava za donacije ne vem (za tega fanta iz Podbrezij).

Lahko pobrskam so časopisu, ravno danes je spet v Gorenskem glsu.

Živi pa res bogu iza nogu, kar se povezav tiče.

Avtobus je 2km proč, vlak pa 5km.

Zavarovalnica Triglav mu je namenila 2000€ in so to seveda objavili.

Ogreva se pa res za VW.

Kaj me pa tu najbolj pogreje.

Največ denarja bo potrebno odšteti za izpit in inštrukcije.

Avto baje sploh ni tako glomazno drag.

http://www.gorenjskiglas.si/novice/zanimivosti/

Sam a ni groza, mar te proteze ne more zrihtat država, aja gre za take slabše kvalitete...

To mi pa res ne gre v glavo.

Kako je možno, da osnova za človekovo preživetje, za vrnitev v koliko toliko normalno življenje lahko toliko stane in se ne krije iz zdravstvenega zavarovanja????????'

Po vrhu vsega, pa naj bi ena navadna nožna proteza zdržala dve leti.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...