dayo 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Samo še majhen komentarček (bistvo je itak najbolje prikazano v muviju - priporočljivo pogledat, res!):OGROMNA zdravilna moč za človeka samega in za druge ljudi je v tem, da si priznaš in dovoliš res začutiti svoje rane in zmedo in se resno nameniš pozdraviti, hkrati pa se odpoveš tako vlogi žrtve kot junaka (so ljudje, ki nosijo svoje rane in težave kot medalje na uniformi in to odvzame večino zdravilne moči). To se mi ključen korak na poti "ranjenega zdravilca". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 fajn filmcek. (so ljudje, ki nosijo svoje rane in težave kot medalje na uniformi in to odvzame večino zdravilne moči).jp.fajn si napisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 fajn filmcek. jp.fajn si napisala. Se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Ja, temu po domace pravimo tudi furstracije. namrec te medalje nosimo zato, da se kazemo, kaj smo, kaj nismo, kaj zelimo da drugi mislijo o nas itn.za taksne igre pa potrebujemo energijo.Glede na to, da je danes nickoliko ljudi ki ima energije prevec in ne vedo kaj bi z njo; si pac ljudje najdemo svasta zadev, samo da jo zaposlimo. ja, fajn filmcek.edinole tisto o medicini mi ni najbolj primerno. priemrjanej se mi ne zdi prevecna mestu, kot mi smo boljsi vi pa slabsi.namrec vemo da medicina obstaja tudi zato ker nimamo dovolj ostalega, pozabljenega ali novega znanja. je se kako potrebna (zaenkrat). Samo še majhen komentarček (bistvo je itak najbolje prikazano v muviju - priporočljivo pogledat, res!):OGROMNA zdravilna moč za človeka samega in za druge ljudi je v tem, da si priznaš in dovoliš res začutiti svoje rane in zmedo in se resno nameniš pozdraviti, hkrati pa se odpoveš tako vlogi žrtve kot junaka (so ljudje, ki nosijo svoje rane in težave kot medalje na uniformi in to odvzame večino zdravilne moči). To se mi ključen korak na poti "ranjenega zdravilca". Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 ...priemrjanej se mi ne zdi prevecna mestu, kot mi smo boljsi vi pa slabsi.namrec vemo da medicina obstaja tudi zato ker nimamo dovolj ostalega, pozabljenega ali novega znanja. je se kako potrebna (zaenkrat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.