Skoči na vsebino

Copy-paste instant duhovnost

mako106

Recommended Posts

se opravičujem prizadetim zaradi odprtja te teme...ampak tako kot imamo spam pošto pri majlih...se mi zdi pravično...da imamo tudi tukaj eno temo za spam...če bo koga zanimalo naj si prebere...kaj vse je tu not naspamano...ker drugače pa ti copy paste posti zavirajo nek normalen potek debate in kreativno razmišljanje udeležencev foruma...no...še enkrat se opravičuje...ampak res se mi niti brat ne da več po dve strani spama...da lahko končno preberem neko misel tukaj sodelujočega...ne pa ne vem koga...od nevem kje...saj je kul po svoje tud to...samo včasih pa je res že tu mač x:)x
Deli na socialnih omrežjih

Guest Agape
zna bit patud zanimiva...s totih copy pastov...se tud da marsikaj naučit x:)x če se ti da x:Dx

sami izbiramo, kaj bomo brali in s kom se bomo družili...svobodna volja... :2src: :palec: xDDx

Prizadetim se ni treba upravičevat, ker itak ne štekajo, saj so -prizadeti x:Dx

Tema je kul, na mestu, upam da bo služila svojemu namenu (ki je očiten).

Kaj ti nuca, ko pa prizadeti nimajo svobodne volje x:o)x

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

se opravičujem prizadetim zaradi odprtja te teme...ampak tako kot imamo spam pošto pri majlih...se mi zdi pravično...da imamo tudi tukaj eno temo za spam...če bo koga zanimalo naj si prebere...kaj vse je tu not naspamano...ker drugače pa ti copy paste posti zavirajo nek normalen potek debate in kreativno razmišljanje udeležencev foruma...no...še enkrat se opravičuje...ampak res se mi niti brat ne da več po dve strani spama...da lahko končno preberem neko misel tukaj sodelujočega...ne pa ne vem koga...od nevem kje...saj je kul po svoje tud to...samo včasih pa je res že tu mač x:)x

x:)x :palec:

Avonaedon in Išiguro se po mojem mnenju res že dolgo poznata, ja .

a odjednom stigla od nikud...da pomogneta agapčetu x:Dx

ja se poznamo ja ampak ne tko k ti mislš to so duhovne sfere o kteri naprimer mantis pojma nima pa tega ne mislm kot zajebancijo!!

uuuuaaauuuu...se mi je zdelo...da so višje sile na delu x:Dx

Zelo duhovne sfere ja, da se vam ljubi tule takle pregovarjat za kar nekaj brez veze x:Dx

ne razumeš ti to prav...to so višji pogledi na stvarstvo...in zavedanje le tega...jih vodi pri pisanju poduhovljenih postov x:Dx nam navadnim smrtnikom....skoraj na meji razumljivega x:Dx

a ziher zato, ker 'futram prasce' x?x :vragec:

Imaš rad živali? Jaz jih imam.

Duhovne sfere ... Ljubezen - če je ne premoreš tam, kjer si ta trenutek, tud takrat, ko je to težko, višje sfere v smislu copy-pastanja svetih spisov ne pomagajo do dviga vanje x^x

najmanj pravnica bi mogla bit...da bi njihove zakone vesolja razumela x:Dx

Jp vzvišenih pogledov na duhovnost tud ne razumem x^x

ma...saj če hočeš...ti lahko pomagam pri tem x:Dx

Guest Agape

edini zakon kozmosa....in tudi zemlje

bodi v stiku z Bogom in sledi njegovim navodilom....Bog, tvoja volja naj se zgodi, ne moja.... xDDx :2src:

edini zakon kozmosa....in tudi zemlje

bodi v stiku z Bogom in sledi njegovim navodilom....Bog, tvoja volja naj se zgodi, ne moja.... xDDx :2src:

po božjih navodilih smo se mogli srečat tu...a se ti ne zdi x:Dx

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...