mako106 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 prlimaj kaj ti je...samo ne smeti po vseh ostalih temah s temi copy-pasti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2009 se opravičujem prizadetim zaradi odprtja te teme...ampak tako kot imamo spam pošto pri majlih...se mi zdi pravično...da imamo tudi tukaj eno temo za spam...če bo koga zanimalo naj si prebere...kaj vse je tu not naspamano...ker drugače pa ti copy paste posti zavirajo nek normalen potek debate in kreativno razmišljanje udeležencev foruma...no...še enkrat se opravičuje...ampak res se mi niti brat ne da več po dve strani spama...da lahko končno preberem neko misel tukaj sodelujočega...ne pa ne vem koga...od nevem kje...saj je kul po svoje tud to...samo včasih pa je res že tu mač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Prizadetim se ni treba upravičevat, ker itak ne štekajo, saj so -prizadeti Tema je kul, na mestu, upam da bo služila svojemu namenu (ki je očiten). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2009 Tema je kul, na mestu, upam da bo služila svojemu namenu (ki je očiten).zna bit patud zanimiva...s totih copy pastov...se tud da marsikaj naučit če se ti da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Jaz sem se naučil zavestnega ne-branja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2009 po želji...in lastni izbiri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Samo vprašanje če bo upoštevana. Ker želja vseh spamerjev je, da njihov spam ne bi prišel v spam-folder. Jaz sem se naučil zavestnega ne-branja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 zna bit patud zanimiva...s totih copy pastov...se tud da marsikaj naučit če se ti da sami izbiramo, kaj bomo brali in s kom se bomo družili...svobodna volja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Prizadetim se ni treba upravičevat, ker itak ne štekajo, saj so -prizadeti Tema je kul, na mestu, upam da bo služila svojemu namenu (ki je očiten).Kaj ti nuca, ko pa prizadeti nimajo svobodne volje Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Le kako pridemo ljudje do ideje o svobodni volji, ko pa so možnosti omejene ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 se opravičujem prizadetim zaradi odprtja te teme...ampak tako kot imamo spam pošto pri majlih...se mi zdi pravično...da imamo tudi tukaj eno temo za spam...če bo koga zanimalo naj si prebere...kaj vse je tu not naspamano...ker drugače pa ti copy paste posti zavirajo nek normalen potek debate in kreativno razmišljanje udeležencev foruma...no...še enkrat se opravičuje...ampak res se mi niti brat ne da več po dve strani spama...da lahko končno preberem neko misel tukaj sodelujočega...ne pa ne vem koga...od nevem kje...saj je kul po svoje tud to...samo včasih pa je res že tu mač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
išiguro 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 imate pa res težavo s spami, tudi jaz včasih na mailih...bo že bolj, ni za obupat. Citiraj Pot srca, nas pripelje na cilj. išiguro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 pozdravljen išiguro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avonaedon 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 išiguro ti si kul to lohk človk takoj vid ampak sej ti to itak veš! tenks god da vsaj par pametnih tle piše sej drgač bi blo za znort, isto vela za tebe agape. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 se mi zdi...da se že itak vsi poznate..iz lokalnega kafička...ko svoje globokoumne misli ob pivčku razpredate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 Avonaedon in Išiguro se po mojem mnenju res že dolgo poznata, ja .a odjednom stigla od nikud...da pomogneta agapčetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avonaedon 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 ja se poznamo ja ampak ne tko k ti mislš to so duhovne sfere o kteri naprimer mantis pojma nima pa tega ne mislm kot zajebancijo!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 Avonaedon in Išiguro se po mojem mnenju res že dolgo poznata, ja .a odjednom stigla od nikud...da pomogneta agapčetu ja se poznamo ja ampak ne tko k ti mislš to so duhovne sfere o kteri naprimer mantis pojma nima pa tega ne mislm kot zajebancijo!!uuuuaaauuuu...se mi je zdelo...da so višje sile na delu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avonaedon 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 ma pomoje rabš pumoč bl ti agape je ne rab, sam kva čš k ne kapčiš pol morš pa tle k cuck za nami laufat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 ma pomoje rabš pumoč bl ti agape je ne rab, sam kva čš k ne kapčiš pol morš pa tle k cuck za nami laufat.ajd pljuj sine...dok ti ne nestane sline Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 Zelo duhovne sfere ja, da se vam ljubi tule takle pregovarjat za kar nekaj brez veze ne razumeš ti to prav...to so višji pogledi na stvarstvo...in zavedanje le tega...jih vodi pri pisanju poduhovljenih postov nam navadnim smrtnikom....skoraj na meji razumljivega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 a ziher zato, ker 'futram prasce' Imaš rad živali? Jaz jih imam. Duhovne sfere ... Ljubezen - če je ne premoreš tam, kjer si ta trenutek, tud takrat, ko je to težko, višje sfere v smislu copy-pastanja svetih spisov ne pomagajo do dviga vanje najmanj pravnica bi mogla bit...da bi njihove zakone vesolja razumela Jp vzvišenih pogledov na duhovnost tud ne razumem ma...saj če hočeš...ti lahko pomagam pri tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 edini zakon kozmosa....in tudi zemlje bodi v stiku z Bogom in sledi njegovim navodilom....Bog, tvoja volja naj se zgodi, ne moja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 edini zakon kozmosa....in tudi zemlje bodi v stiku z Bogom in sledi njegovim navodilom....Bog, tvoja volja naj se zgodi, ne moja.... po božjih navodilih smo se mogli srečat tu...a se ti ne zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest matjaz1 9. julij 2010 Prijavi Deli 9. julij 2010 Če sem prav razumel,potem spodnji link ne bo motil nobenga,tukaj je objavljen cel tečaj master key sistema Moja povezava povejte celemu svetu http://tvojsplet.net/phpBB3/viewforum.php?f=12&sid=7741d2134a53e981a1db3136f47fe74a 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.