Skoči na vsebino

Zdravilci

xyz

Recommended Posts

Maybe analogno, kot je to urejeno v Nemčiji, po pisanju na kam.soltec.de

ma zgleda da na kam.soltek.de nimajo dost podpisov, da bi se kaj poskušalo speljat. To bi moralo prit iz Amerike, pa bi vsi podpisal. Tam pa tega nimajo. Sem gledal, koliko različnih pristopov imajo pri eni diagnozi. In to dela tam baje vse skup hailpraktik (zdravnik in zdravilc v eni osebi). Pa s čimer ima najboljše izkušnje pri kateri bolezni, tako pa zadevo obravnava. Mi pa nimamo te zakonske podlage. To bi pri nas pomenlo iti od Poncija do Pilata. Nazadnje se baje stanje malo zboljša – preden umreš.

Saj je zdaj tudi mišljen analogno, ampak zdravilci so v analogiji tudi preveč monologni, tako kot zdravniki))) Velja kar za obe strani.

Eden zdravilc dela to, drugi to. To me moti pr nas. Saj reče kdo, sem bil pr temlem in mi je pomagau, kaj ti nuca pomagu, pozdravil pa se ni. Naš zdravilc mu ne sme dati niti inekcije. Če ni konkurence, ne bo nič boljš pr nas. Ne vem, kako bi se moralo zrihtat, da bi kaj dosegl.

Pr enmu zdravniku je pa dala ena gospa 300 eurov za inekcije, ki koštajo v Nemčiji 39 evrov.

Večino zdravilstev gre z roko v roki z verovanjem... celo klasična medicina...

XYZ: saj sem napisal, da se psiha ne sme zapostavljat, tu sta vključena tudi vera in volja. Ne vem pa kako si ti to predstavljaš s amozavestjo, zmanjševanjem stresa ipd. Zdravilci in zdravniki niso šolani za to. Največkrat rabjo sami psihologa. x;)x

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne vem pa kako si ti to predstavljaš s amozavestjo, zmanjševanjem stresa ipd. Zdravilci in zdravniki niso šolani za to. Največkrat rabjo sami psihologa. x;)x

Tako, da deluje zdravnik ponavadi že sam po sebi samozavestno, kar seveda vpliva na praviloma negotove paciente,

kateri so po postavljeni diagnozi pomirjeni že samo s prepričanjem, da od tistega trenutka naprej vedo, kaj se z njimi dogaja.

S tem je strah, ki se je "hranil" predvsem na negotovosti, reduciran... reduciran je torej tudi stres. Tako sem to mislil.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...