Guest sstane 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Jutri začenjam serijo promocij v MC po Sloveniji v mariborskem na Tržaški.Kdor ima čas, naj pride, da se spoznamo ali vidimo po dolgem času znova in rečemo katero v živo. Tudi kakšno darilce se bo našlo http://www.zdravasol.si/picture_library/PROMOCIJA-MC.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 fajn to. če boš mogoče v Šiški v Lj, probaj obvestit prej.Sanolabor na Cigaletovi že dolgo nima une doza za 5 e. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 hehe...prek ceste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 fajn to. če boš mogoče v Šiški v Lj, probaj obvestit prej.Sanolabor na Cigaletovi že dolgo nima une doza za 5 e. Naslednji teden enkrat bom tam.Bom dan prej napisal.Si ti Sončna vila od prej, ki jo poznam, ali si nova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 hehe...prek ceste Se vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 verjetno res...ko si bom po tople žemljice šel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Jutri začenjam serijo promocij v MC po Sloveniji v mariborskem na Tržaški.Kdor ima čas, naj pride, da se spoznamo ali vidimo po dolgem času znova in rečemo katero v živo. Tudi kakšno darilce se bo našlo http://www.zdravasol.si/picture_library/PROMOCIJA-MC.pngče boš pop tam, se bom oglasla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Žal zjutraj nisem odpiral interneta, sicer bi ta počakal, tako sem pa ob 13 zaključil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 kdaj boš pa v ce Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 kdaj boš pa v ce Kmalu, ne vem še pa točno.Si že ponovno v službi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 danes pa se prav nasoljen počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 danes pa se prav nasoljen počutim Kaj me nisi spomnil, da bi ti dal eno dozo Sva se tako poglobila v debato, da sva oba pozabila na ssol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 bomo že še kdaj ponovili...malo me bo še treba posolit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Vstopili smo v trgovsko verigo Mercator in iščemo promotorje za pospeševanje prodaje v 20. Mercator centrih po Sloveniji. Prvo polnjenje je bilo izvedeno in nastop je možen takoj. Prodajna artikla sta dva, paket s knjigo in posamične 240g doze Biocode, uporaba pa je v prehrani in higieni, oziroma v kozmetiki. Plačilo je na osnovi konkretne prodaje ob promocijah, ali pa po celotni mesečni prodaji konkretnega MC. Kdor je zainteresiran, naj to sporoči na info@zdravasol.si ali telefon 041816605. Zdravasol d.o.o. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Kmalu, ne vem še pa točno.Si že ponovno v službi ma kje, ponovno na porodniški Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 ma kje, ponovno na porodniški Pridna Delaš, kot pravi oglas http://zdravasol.si/picture_library/oglas-mama-in-dojencek.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 WTF???stane... a loh prosim pojasniš, kakšno vezo ima po tvoje podsoljenost z statično elektriko? mene npr. včasih rukne, ampak sem bil prepričan, da je to najbolj odvisno od obleke. u bistvu... to sem prepričan še zdej. a me loh na hitr drgač prepričaš? pa kwa je sploh narobe, če si občasno mal pod napetostjo? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 WTF???stane... a loh prosim pojasniš, kakšno vezo ima po tvoje podsoljenost z statično elektriko? mene npr. včasih rukne, ampak sem bil prepričan, da je to najbolj odvisno od obleke. u bistvu... to sem prepričan še zdej. a me loh na hitr drgač prepričaš? pa kwa je sploh narobe, če si občasno mal pod napetostjo? Če se ti tu in tam malo streseš, je ok, če pa trese tebe, pa ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 Če se ti tu in tam malo streseš, je ok, če pa trese tebe, pa ni ja to se mi zdi, ampak powedou nis pa nč.torej... če te občasno strese, ko stopiš iz avta, kaj je to po twojem? seweda ne bomo dlakocepski in se izogni fiziki in pojasni samo iz tvojega ta slanega stališča, kaj je možen vzrok. in seweda zakaj? in kolk časa še ostane do pogreba? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnicna 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 `hrano začini z biocode, na zgornjo mejo okusa, obrok pa zmanjšaj na 50%. za vitkost lepoto in zdravje` - pa sj če zmanjšaš obrok za 50% pol pr vitkosti (in posledično lepoti in zdravju) ne pomaga sol, ampak zmanjšan obrok! eh, spet en nateg... Citiraj wheres your will to be weird? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 Za Japonce je kvalitetna naravna morska sol osnova ravnovesja. ...Industrijsko predelana sol z "dodatki raznimi" je < kot naravna sol. ... Solhttp://sl.wikipedia.org/wiki/Sol Pitje otoške, čimbolj čiste morske vode po malem/ 1 - 1.5 dl na 1 liter vodezmanjša apetit. Lažje se shaja z manjšimi obroki. Je v pomoč priprenažiranju lahko pri bolj ješčih z več prekomernega apetita. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 `hrano začini z biocode, na zgornjo mejo okusa, obrok pa zmanjšaj na 50%. za vitkost lepoto in zdravje` - pa sj če zmanjšaš obrok za 50% pol pr vitkosti (in posledično lepoti in zdravju) ne pomaga sol, ampak zmanjšan obrok! eh, spet en nateg... http://zdravasol.si/picture_library/servirna-sol.png Za Japonce je kvalitetna naravna morska sol osnova ravnovesja. ...Industrijsko predelana sol z "dodatki raznimi" je < kot naravna sol. ... Solhttp://sl.wikipedia.org/wiki/Sol Pitje otoške, čimbolj čiste morske vode po malem/ 1 - 1.5 dl na 1 liter vodezmanjša apetit. Lažje se shaja z manjšimi obroki. Je v pomoč priprenažiranju lahko pri bolj ješčih z več prekomernega apetita. ...Točno, morje je polno zdrave soli in se spominjam, da sem imel prva dva dni dopusta še apetit, ko sem se pa nassolil, pa tudi apetita ni bilo več.Ampak, vsi niso vsak dan na morju in samo z mojo soljo si lahko narediš vsak dan morje doma Drugače je pa v deci in pol morske vode ravno okoli 5g soli, kolikor za male Japonce zadošča na dan.Ampak, teh 5-6g mora biti sestavni del hrane, ne pa da na 5g, ki jih zaužiješ že s kruhom, rukneš še 5g v raztopini;) ja to se mi zdi, ampak powedou nis pa nč.torej... če te občasno strese, ko stopiš iz avta, kaj je to po twojem? seweda ne bomo dlakocepski in se izogni fiziki in pojasni samo iz tvojega ta slanega stališča, kaj je možen vzrok. in seweda zakaj? in kolk časa še ostane do pogreba? Do pogreba ima vsak enako daleč, do apoteke pa odvisno od podsoljenosti Kaj ti ne veš, da v vodni raztopini prevaja elektriko sol, ne pa cuker Prevodnikov pa ne moreš nikoli naelektriti, naelektrijo se samo izolatorji.Pred pol stoletja smo delali poizkuse v osnovni šoli s plastičnim glavnikom in kosmiči papirja.Vi ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. julij 2009 Prijavi Deli 8. julij 2009 sstane sam reklame maš pa ubitačne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drom 10. julij 2009 Prijavi Deli 10. julij 2009 Mer kator ja se Mer kaj , ker čara jo not ri, da Človek več potroši in tudi drugje...tudi skb d.d. imajo velike mandale postavljene, da privabijo denar ce. R om an Citiraj Z Bog om in V Bog u, pot je prava ta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2009 Prijavi Deli 10. julij 2009 Mer kator ja se Mer kaj , ker čara jo not ri, da Človek več potroši in tudi drugje...tudi skb d.d. imajo velike mandale postavljene, da privabijo denar ce. R om anhttp://zdravasol.si/picture_library/SOL-PRVI-DENAR.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.