Skoči na vsebino

Maximarket - Mercator Centri - Sanolabor - DZS

Guest sstane

Recommended Posts

Uh, a to se da sedaj kupit v mercatorju? :D odlično... zadnjo stekleničko sedaj izžemam do konca... mi bo kmalu zmanjkalo :D...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
Uh, a to se da sedaj kupit v mercatorju? :D odlično... zadnjo stekleničko sedaj izžemam do konca... mi bo kmalu zmanjkalo :D...

Če boš zdržal do septembra, pridi v Maximarket na promocijo x;)x :palec:

Dobiš za reklamo nekaj vrečkic ;)

http://zdravasol.si/picture_library/za-promocijo.png

• 2 weeks later...
Guest sstane
... heh ... danes niti soli ne znajo prodat, da pri tem ne razgalijo ženskega telesa ... kreativnost pa taka ...

Tudi meni se zdi, da bi tam bolj pasal en Tarzan, saj sol kupujejo ženske x:Dx

Tudi meni se zdi, da bi tam bolj pasal en Tarzan, saj sol kupujejo ženske x:Dx

kadar vidim reklame, kjer se promovira al nago telo ali kjer uniformirana oseba kot znak neke verodostojnosti prepričuje ... mi to deluje da je prodajna stvar totalno zanič ... saj drugače ne bi potrebovali tak način oglaševanja.

konec koncev .... ti prodajaš sol ... ne kremo za telo ... torej čemu ti je sploh potrebno golo telo? (ne glede al moško al žensko).

če bi pa rad povdaril, da je tvoja sol zdrava ... potem idi v tej smeri ... saj tisti, ki jim je do zdravja ne bodo šteli koliko kalorij ima sol ampak jih bo bolj zanimalo zakaj bi naj bila ta sol bolj zdrava.

Guest razlika
men se zdi pa da je čist na mestu, da je na reklami za sol naga ženska in ne tarzan. Halo? jaz bom kupila tisto, kar hočem bit. nočem bit tarzan, hočem bit taka naga vitkica. se razume. to je marketing. in ker smo zdaj ubrisani na mladost, ki ni norost, ampak tek pa šport pa takle pa ambicioznost! tega ne smem pozabit. tista prej in potem žena za sol, za stol, ne res, je pa tako sporočilo: jem sol, samo sol, in sem lepa vitka, pa ne samo to, sem tudi samostojna, malček osamljena, ampak ne preveč, ravno prav. ker to je ideal sodobne ženske! super reklama! aja, ona gleda svojo ramo.... tam je bil verjetno včasih mozolj, no, zdaj ga pa ni in to zaradi soli x;)x

Guest sstane
kadar vidim reklame, kjer se promovira al nago telo ali kjer uniformirana oseba kot znak neke verodostojnosti prepričuje ... mi to deluje da je prodajna stvar totalno zanič ... saj drugače ne bi potrebovali tak način oglaševanja.

Slabo opazuješ, kaj ne vidiš, da je dekle brez znanja golo, ona s knjigo ZDRAVA SOL ni ;)

Guest razlika
ooops, tudi jaz nisem videla... veš kaj, daj ti tisto knjigo bolj v fokus... ker, bo bolj v uč padla.

Slabo opazuješ, kaj ne vidiš, da je dekle brez znanja golo, ona s knjigo ZDRAVA SOL ni ;)

heheh... prej bi rekla da je slaba reklama ... če ti moraš naknadno razlagat poanto je potem takem reklama izgubljena.

mislim pa ... da ti je nekdo natvezil, kako sex prodaja ... in kako moraš imeti sliko (nage) ženske ... kar pa mi veliko pove tud o tebi, da si sprejel tovrsten način oglaševanja.

... pač moje mnenje x:Dx

men se zdi pa da je čist na mestu, da je na reklami za sol naga ženska in ne tarzan. Halo? jaz bom kupila tisto, kar hočem bit. nočem bit tarzan, hočem bit taka naga vitkica. se razume. to je marketing. in ker smo zdaj ubrisani na mladost, ki ni norost, ampak tek pa šport pa takle pa ambicioznost! tega ne smem pozabit. tista prej in potem žena za sol, za stol, ne res, je pa tako sporočilo: jem sol, samo sol, in sem lepa vitka, pa ne samo to, sem tudi samostojna, malček osamljena, ampak ne preveč, ravno prav. ker to je ideal sodobne ženske! super reklama! aja, ona gleda svojo ramo.... tam je bil verjetno včasih mozolj, no, zdaj ga pa ni in to zaradi soli x;)x

to o tarzanu ... je bila stanetova ideja ... kjer je žensko telo hotel zamenjati za golo moško.

Moj komentar se je nanašal le na to, da ne rabiš uporabljat golih (ženskih) teles, da dosežeš pozornost pri prodaji soli.

... če je tvoja sol res tako dobra in zdrava kot praviš da je, zakaj ti je potem sploh potrebno uporabljati tovrstno mainpulacijo golih ženskih teles ?

In ker mu je nekdo natvezil da sex prodaja, mu je očitno bilo v ospredju to da se prodaja, kot to na kak način se prodaja. Sporočilo ni jasno dodelano, kar pomeni da verjetno nima jasne podobe kdo je njegova ciljna skupina in zato deluje kaotično, kjer bi on rad vsem povpreko kr to prodal ... zato mi tud oglas deluje tako kot mi deluje ... ceneno.

To, kar si pa omenila glede ideala sodobne ženske ... se sprašujem kaj ti je v tem super? ... saj se skozi take navidezne ideale moških ali žensk teles skuša formirat način življenje in s tem prodaja določenih izdelkov... seveda pod pogojem da bi ljudje bili nezadovoljni, in bi iz nezadovoljstva kupovali izdelke. S tem se degradira človeško telo (v preteklosti bolj žensko, sedaj se je to preselilo tudi na moško telo)... in res ne me zanima kaj ti je v tem super?

Če pa te zanimajo posledice takih reklam, si poglej temo na tem forumu, kjer 14 letni fant sprašuje kaj naj naredi ker mu rastejo dlake!

...

Guest razlika
sam neki, mah nč. jas sem se pri 14 no ne, mal prej, sprašvala, zakaj mam tako dolge roke in štrleče kosti... pa tak. svašta se ljudje sprašujemo, zakaj se ne bi pa o dlakah? a zdaj so pa reklame krive... niso. jaz recimo točno vem, da nisem kupila nedišečega mehčalca za perilo ampak da je moj pralni stroj star, ampak da mi je to postal jasno, se je moral moj pralni stroj postarat. tko je. to sem zdaj kar tako napisala, nima smisla. ta tretji stavek je pa sporočilo. x:)x

hehe ... se vidi da ti je to področje tuje x:Dx ... za mogočje malo večji uvid v svet oglaševanja, manipuliranja in vsiljevanja podob ter kako to vpliva na podzavest ter zavest, ter kakšen je vpliv ima na odrasle ter otroke, ti za začetek res pripročam knjigo No logo od Naomi Klein ... če pa te te 'stvari' bolj zanimajo, ti lahko dam bazo knjig strokovnjakov manipulacij in kr lepo število dokumentarcev, ki se tičejo raziskovanja vpliva oglaševanja na samopodobo ljudi.

... ampak predvidevam ... da ti je lažje živeti z mislijo, da na tebe pa ziher nič ne vpliva x:Dx

Guest sstane
kjer bi on rad vsem povpreko kr to prodal ...

To pa ne, samo tistim, ki jih trese statična elektrika, daje zgaga, suha koža, debelost ...

klikni na povečavo in si preberi razlago

POVEČAVA

To pa ne, samo tistim, ki jih trese statična elektrika, daje zgaga, suha koža, debelost ...

klikni na povečavo in si preberi razlago

POVEČAVA

men uglawnem zanč nisi odgoworu na tole okol štroma. :vragec:

jebi ga, sej sm sam kriu, da eni na wejo kdaj resn mislm in kdaj mislim resno. x:o)x x:Dx

drgač pa stane... če je že sol za nč, je saj baba na škatl dobra. x:px unedwe se samo nekej pizdita, k sta ji fouš, k dobr zgleda. men wrjem x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest razlika
hehe ... se vidi da ti je to področje tuje x:Dx ... za mogočje malo večji uvid v svet oglaševanja, manipuliranja in vsiljevanja podob ter kako to vpliva na podzavest ter zavest, ter kakšen je vpliv ima na odrasle ter otroke, ti za začetek res pripročam knjigo No logo od Naomi Klein ... če pa te te 'stvari' bolj zanimajo, ti lahko dam bazo knjig strokovnjakov manipulacij in kr lepo število dokumentarcev, ki se tičejo raziskovanja vpliva oglaševanja na samopodobo ljudi.

... ampak predvidevam ... da ti je lažje živeti z mislijo, da na tebe pa ziher nič ne vpliva x:Dx

ne ne bom naomi klein brala, pa ne zato, ker bi imela kaj proti njej, ampak zato, ker jaz ne berem dolgih stvari. Jaz berem poste. in tak. če se da tiste ta kratke. dolgih pa ne. iz principa!

hm... a je notr tut kej o popaju?

ne ne bom naomi klein brala, pa ne zato, ker bi imela kaj proti njej, ampak zato, ker jaz ne berem dolgih stvari. Jaz berem poste. in tak. če se da tiste ta kratke. dolgih pa ne. iz principa!

itaq. kdor ne zna na kratko powedat, tut na dolgo ne bo znou.

razn komunikologou. povejo itaq nč, ampak na dolgo pa znajo :palec:

Guest razlika
no, evo, jaz sem se zdaj mal izobrazla.... sem prebrala tvoj post par stavkov in pika oz palec. in nekaj več vem! sam je pa tudi to res, da sem od solnca obsijana, k je okno tko postavljeno... aja, to je ena druga tema

no, evo, jaz sem se zdaj mal izobrazla.... sem prebrala tvoj post par stavkov in pika oz palec. in nekaj več vem! sam je pa tudi to res, da sem od solnca obsijana, k je okno tko postavljeno... aja, to je ena druga tema

jup. čeprou to pojasni, od česa si tko kjut zadeta. clo ime ima. solnčarica. palec pika pa konc.

Guest sstane
men uglawnem zanč nisi odgoworu na tole okol štroma. :vragec:

Kaj, da ne, podsoljena koža je kot plastični glavnik, ki ga podrgneš ob hlače in ga naelektriš x;)x

Guest sstane
drgač pa stane... če je že sol za nč, je saj baba na škatl dobra. x:px unedwe se samo nekej pizdita, k sta ji fouš, k dobr zgleda. men wrjem x:Dx

Evo, še ena sslana samo za tebe x:Ix x:Dx

http://zdravasol.si/picture_library/Neimenovano%201.png

Guest sstane
pa ok ..

vse lepo in prav xDDx ...a za moške pa še nisi pogruntal reklamo ..bemu saj so tud težki...

Razen če bodo sol kupovali zaradi ženske... x:px ne zaradi soli x:Ix sicer roko na srce sol je tud ženskega spola xDDx

********************************************************************************

aha ...ravno zadnjič sem brala mislim, da v podjetniku ...avtomobilska industrija se je tud na ženske vrgla...boljše potrošnice x;)x

Pusti moške, razen nekaj redkih izjem, smo težki ko Trepča x:Dx

Sol je ženskega spola samo v solvenskih jezikih, v ostalih je sol ON :sori: :inocent: x:)x

zakaj bi ti pisala obnove knjig in raziskovanj? ... nočem te v nič prepričevat, pač če te zanima si boš že sama prebrala ... če pa te stvari površinsko zanimajo, pa se jih verjetno niti dotaknila ne boš ... iz principa al lenobe ... tvoja stvar x:Dx

hm... a je notr tut kej o popaju?

pa o pink panterju tud ... da ne omenjam sport bilija x:Dx

itaq. kdor ne zna na kratko powedat, tut na dolgo ne bo znou.

razn komunikologou. povejo itaq nč, ampak na dolgo pa znajo :palec:

heh na kratko? ... manipuliran si pa se tega sploh ne zavedaš ... všeč so ti stvari in izdelki, brez da bi se zavedal da so umetno sproducirani kot tvoje želje ... katerih verjetno sploh ne bi imel, če ne bi bil izpostavljen okolju v katerem pač si ...

... pač na kratko in enostavno x:Dx

pa o pink panterju tud ... da ne omenjam sport bilija x:Dx

nism se zajebawou. sem enkrat bral, da so prva sublimirana sporočila objavljal prav v popaju.

če pa ti nč ne weš o tem, si pa le ti tista, k more še kej prebrat x:Dx x:Dx x:Dx in pol seweda kle obširno u par vrstic poročat x:px

a kdo pa pravi da tovrsnih sporočil ni bilo pri pink panterju in sport biliju?

konec koncev, kateri risani lik še danes kadi x:Dx

... da raje ne omenjam he-man risanke x:Dx

... nikol pa nisem trdila da sem vseved ... če imaš pa kakšno dodatno znanje na razpolago, pa kar na dan z njim ... z veseljem preberem ... x:)x

Guest sstane
a kdo pa pravi da tovrsnih sporočil ni bilo pri pink panterju

Da ne boš rekla, da te moti še pinki barva kopalk :C:

http://zdravasol.si/picture_library/Neimenovano%201.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...