Skoči na vsebino

Maximarket - Mercator Centri - Sanolabor - DZS

Guest sstane

Recommended Posts

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
heh me ne moti ... povem ti le, da imaš pomankljiv dodelan marketing ... če pa vzameš to kot žalitev, me zanima kako si reagiral ko si naredil marketinško raziskavo ... ampak predvidevam pač, da je nisi x:Dx

Bi bil pa res cepec, če bi delal sam raziskavo, koliko deklet bi rado bilo vitkih, lepih in zdravih.

Že minister te vsak dan informira o tem x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
važno da si zadovoljen z rezultatom tvoje prodaje soli x:Dx

btw... v čeme je osnovna razlika tvoje soli in npr soli iz solin ali himalajske soli? ... če se ti da x:Dx

Crna Puma, že milijonkrat sem na enako vprašanje enako odgovoril, da nimam nobene pravice komentirati konkretnih soli konkretnih proizvajalcev in boš morala to ugotoviti tudi ti kar sama.

Če te je pa kdo učil, da je kritika konkurentov sestavni del marketinga, te je pa lahko samo kak cigo iz vaške tržnice x:Dx

Crna Puma, že milijonkrat sem na enako vprašanje enako odgovoril, da nimam nobene pravice komentirati konkretnih soli konkretnih proizvajalcev in boš morala to ugotoviti tudi ti kar sama.

Če te je pa kdo učil, da je kritika konkurentov sestavni del marketinga, te je pa lahko samo kak cigo iz vaške tržnice x:Dx

če ti, ki prodajaš sol, ne znaš opisat prednosti tvoje soli oz razliko med tvojo soljo in ostalimi, in to komentiraš, da naj uporabnik ugotovi sam ... potem se res sprašujem kako sol sploh prodajaš in kako ti prodaja sploh gre ...

ne bi pa metala v isti koš to, kar ti dojemaš kot kritika konkurentov (katera sploh ni bila omenjena) in prednosti tvoje soli (ki začuda, tudi ni bila omenjena).

potem takem lahko deluješ kot čisto navaden šarlatan, ki prodaja čisto navadno sol x:Dx ...

Guest sstane
če ti, ki prodajaš sol, ne znaš opisat prednosti tvoje soli oz razliko med tvojo soljo in ostalimi, in to komentiraš, da naj uporabnik ugotovi sam ... potem se res sprašujem kako sol sploh prodajaš in kako ti prodaja sploh gre ...

ne bi pa metala v isti koš to, kar ti dojemaš kot kritika konkurentov (katera sploh ni bila omenjena) in prednosti tvoje soli (ki začuda, tudi ni bila omenjena).

potem takem lahko deluješ kot čisto navaden šarlatan, ki prodaja čisto navadno sol x:Dx ...

Si ti predstavljaš, kako bi izgledalo, ko bi vsi proizvajalci pričeli predstavljati prednosti svojih izdelkov z navajanjem artikla in proizvajalca, na katerega se ta prednost nanaša :eek:

To bi bilo podobno političnemu cirkusu, kjer vsak trdi, da je boljši od drugega, kar lahko poslušamo vsak dan.

Še nočne dame na ulici si tega ne upajo privoščiti, če pa ne verjameš, se postavi med njih in probaj x:Dx

Pa ti sploh veš, kaj je bilo prvo blago, ko se imaš za tako velikega trgovskega maherja :8):

Guest sstane
tebe bi bilo fajn uporabit v kakšnem primeru z naslovom: ključne napake prodajalcev x:)x

... no, mene si odvrnil od nakupa tvoje soli x:Dx ... ampak to je itak bil tvoj namen x:Dx

Če bi jaz bil prodajalec, ne pa avtor knjige, v kateri lahko najdeš to, česar ti o soli še nihče ni povedal in avtor soli, ki je na tvoj način ne moreš primerjati z nobeno drugo, ker je unikat, bi ti z mano ne mogla tako prostodušno klepetati, ker me tu ne bi bilo.

Če si pa še vitka, lepa in zdrava in te niti statična elektrika ne strese, ne daje zgaga ali suha koža, te pa sploh ne razumem, zakaj si sploh pomišljala, da bi knjigo prebrala in si nabavila biocode sol.

Torej si potrošnik, ki kupuje nakaj kar v tri dni in če misliš, da se bom jaz lotil marketinga na ta način, da bom izkoriščal to osnovno napako kupcev, se motiš.

Ni moj stil :sori:

Če bi jaz bil prodajalec, ne pa avtor knjige, v kateri lahko najdeš to, česar ti o soli še nihče ni povedal in avtor soli, ki je na tvoj način ne moreš primerjati z nobeno drugo, ker je unikat, bi ti z mano ne mogla tako prostodušno klepetati, ker me tu ne bi bilo.

Če si pa še vitka, lepa in zdrava in te niti statična elektrika ne strese, ne daje zgaga ali suha koža, te pa sploh ne razumem, zakaj si sploh pomišljala, da bi knjigo prebrala in si nabavila biocode sol.

Torej si potrošnik, ki kupuje nakaj kar v tri dni in če misliš, da se bom jaz lotil marketinga na ta način, da bom izkoriščal to osnovno napako kupcev, se motiš.

Ni moj stil :sori:

če je nekaj zdravo je potem takem zdravo tud če si vitek, lep in zdrav x:Dx

Guest sstane
če je nekaj zdravo je potem takem zdravo tud če si vitek, lep in zdrav x:Dx

Seveda, ampak to moraš razumeti, ne pa verjeti na prvo lopto, kot zgleda, da se ti odločaš x;)x

Seveda, ampak to moraš razumeti, ne pa verjeti na prvo lopto, kot zgleda, da se ti odločaš x;)x

torej kaj je že razlika med tvojo soljo in himalajsko?

konec koncev, če vprašaš nekoga kakšna je razlika med nikonom in canonom se bodo povedali za obe strani + in- ...

in če je tvoja sol (očitno tudi za ta zdrave x:Dx ) tako zdrava ... potem ti res ne bo problem našteti par + in magari par - ... in če te tako skrbi za fer odnos do konukrence, potem konkurence ne rabiš omenjat... vseeno pa lahko izpostaviš kaj dela tvojo sol tako posebno x:Dx

Guest sstane
in če je tvoja sol (očitno tudi za ta zdrave x:Dx ) tako zdrava ...

Razloži mi najprej, kako je lahko nekaj, kar ni živo bitje, zdravo.

ZDRAVA SOL je pa naslov moje knjige, če še ne veš.

Ti dela tudi jezik probleme :8):

Razloži mi najprej, kako je lahko nekaj, kar ni živo bitje, zdravo.

ZDRAVA SOL je pa naslov moje knjige, če še ne veš.

Ti dela tudi jezik probleme :8):

heh čemu hočeš degradirati mene, če pa te čisto enostavno sprašujem o stvari ki jo cel čas kar si na forumu propagiraš?

pri tem pa ne zanš razložiti v par stavkih poanto tvoje soli in se tega tako izogibaš, da se sprašujem kako jo lahko potem sploh propagiraš ...

... pa naj gre beseda iz jezika do jezika ... tud to je reklama ... :D

Guest sstane
heh čemu hočeš degradirati mene, če pa te čisto enostavno sprašujem o stvari ki jo cel čas kar si na forumu propagiraš?

pri tem pa ne zanš razložiti v par stavkih poanto tvoje soli in se tega tako izogibaš, da se sprašujem kako jo lahko potem sploh propagiraš ...

... pa naj gre beseda iz jezika do jezika ... tud to je reklama ... :D

Če ti presojaš moje diskusije tu s stališča propagande, potem verjamem, da te prijemlje groza, ker je moja knjiga trn v peti vsem, ki se s propagando ukvarjajo.

Si jo sploh prebrala :8):

Če ti presojaš moje diskusije tu s stališča propagande, potem verjamem, da te prijemlje groza, ker je moja knjiga trn v peti vsem, ki se s propagando ukvarjajo.

Si jo sploh prebrala :8):

če ne znaš razložiti bistva in razlike med tvojo soljo in ostalimi... potem takem se tvoje knjige ne dotaknem x:Dx

Guest sstane
če ne znaš razložiti bistva in razlike med tvojo soljo in ostalimi... potem takem se tvoje knjige ne dotaknem x:Dx

Se ti je sploh ni potrebno dotakniti, jo imaš kar tu, brezplačno http://zdravasol.si/zs.html

Se pa bojim, da boš ugotovila, da ti tudi sto cepiv ne bo pomagalo, če boš podsoljena :sori:

Guest sstane
bom še kar naprej uporabljal sol iz domačih solin x:Dx

Ne vem sicer, katere grške soline so tvoje domače, imajo pa Grki odlično naravno sol in če jo dobiš kar na solinah, preden jo uspe industrija pokvariti, in ker praviš, da si vitek, lep in zdrav, je to dobra izbira.

Sicer pa imaš naravnih soli na pretek, poglej si izbiro http://zdravasol.si/bi.html

http://zdravasol.si/picture_library/Ostani-zdrava-in-vitka-tudi-v-jeseni.png

Guest sstane
zuper x:Dx

Kaj ti je tako zuper, moj zadnji odgovor, opis biocode, svetovna ponudba naravnih soli ali sporočilo oglasa :8):

• 5 weeks later...
Guest sstane

Je bil kateremu dojenčku všeč oglas v reviji Mama&dojenček :inocent: x;)x

http://zdravasol.si/picture_library/oglas-abc-1.png

Uaaaa, zdej so ze nage zenkse gor! Kul. Ma, zihr se "zato" tut boljs prodaja. Pa se prou svojo knjigo so dobile, prou spesli zanje! Pa se en tak ime ma kt davincijeva sifra (code) in celo Bio-code. Res super. Zraven pa dobijo celo recept. Ni da ni. Top vrhunski izdelek. Bravo sstane.

Men se zdi fotka čist OK. Pomembno je sporočilo fotke, ne fotka sama.

Bolj mi gredo na živce fotografije pol oblečenih žensk, ki sporočajo: vzemi me, daj me,... samo še X izdelek kupiš in sem tvoja.

Golo telo je naravno, tako kot sol. Kaj sporoča: zdravje, lepoto, naravo. Nežno se boža, kar pomeni, da ima rada svoje telo in ga sprejema. Nobene seksualnosti. Čista lepota.

Bravo sstane

Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah

ja, tut lahko, odvisno kaj si kdo predstavlja ali razume. x;)x

jst vidm golo zensko. sicer lepo, a vseeno golo.

pa nism bolj papeski od papeza ker me v resnici to sploh ne mot oziroma mi je - pac je.

hocem rect, sporocila si lahko razlicno predstavljamo; kar je morda pomembnejse je namen.

o namenu pa ne bom zdej razpredou x:o)x

...Pomembno je sporočilo fotke, ne fotka sama.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...