free 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Tole temo odpiram, ker je podobna s prvec balasta in premalo samokriticnosti. Samokriticnost (vsaj zame) v tem primeru pomeni tudi to, da se odrecemo komentarju in rajsi premislimo o tem kaj nam je nekdo skusal povedati. Words don't do him justice! SLEPILA in OPIS AVTORITARNOSTI / prepricanost o lastni avtoritetiEKSKLUZIVIZMA / slepilo povezano s slepilom vecvrednostiFANATIZMA / slepa zagnanost uresnicevanja nekih ciljevIDEALIZMA / zamenjevanje idealov za resnicnostINTELEKTA / z intelektom se da vse razumeti: "vse razumem"KATASTROFE / "joj, kaj se bo zgodilo"LJUBEZNI / oblivanje drugega s custvenostjo in sebicno pritegovanje naseLOČENOSTI / "sam sem, nihce se ne briga zame"NEMOČI / resigniranost: "kaj pa morem"ODREŠEVANJE SVETA / prepricanost o svojem posebnem poslanstvuORGANIZACIJE / organizacijo se daje pred njen namenOSEBNE MODROSTI / "ni stvari, ki je ne bi znal pojasniti razresiti"OSEBNE PRIVLAČNOSTI / ko si o sebi mislis, kako si lep, magneticen, za druge pa si tezakPOMEMBNOSTI / "nic ne more iti mimo mene"POPOLNOSTI / zamenjavanje enkratne duhovne izkusnje z realnim stanjemPREDANOSTI / povsem se odpovedati sebi, nekriticnostSAMOPOMILOVANJA / "jaz sem tako ubog, tako hudo mi je"SAMOŽRTVOVANJA / zrtveniska mati: "tako se zrtvujem za vas, vi pa nic…"SENTIMENTALNOSTI / osebno, potanko spoznavanjeSPONTANOSTI / "ko bo cas, se bo ze samo zgodilo"STRAHU / najhujse zlo, ker omrtvici zivljenjeSVOBODE / "jaz sem svoboden, nic me ne veze, lahko delam kar hocem"UNIČEVALNOSTI / "vse je nevredno, vse je treba uniciti"VEČVREDNOSTI / npr. mislenost zaprtih skupin o sebi: "mi smo najboljsi"ZAPOSLENOSTI / "toliko dela imam, nimam casa". dosti dela, malo naredi!NENASILJAEN(AK)OSTIODPRTOSTIGURUIZMAPRISILNE SRECE... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2009 Ha ha, skrajen primer si navedel Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2009 nazdravmo al kako? cemu? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Slep je, kdor ne veruje v zakramente eklezije katoliške in pogubljen, kdor ne prepusti deseti del pridelka namestnikom Gospoda na Zemlji. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 nazdravmo al kako? cemu? eh nič.. samo zanos veselja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2009 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 http://www.jazsemgong.com/ Tole temo odpiram, ker je podobna s prvec balasta in premalo samokriticnosti. Samokriticnost (vsaj zame) v tem primeru pomeni tudi to, da se odrecemo komentarju in rajsi premislimo o tem kaj nam je nekdo skusal povedati. Words don't do him justice! SLEPILA in OPIS AVTORITARNOSTI / prepricanost o lastni avtoritetiEKSKLUZIVIZMA / slepilo povezano s slepilom vecvrednostiFANATIZMA / slepa zagnanost uresnicevanja nekih ciljevIDEALIZMA / zamenjevanje idealov za resnicnostINTELEKTA / z intelektom se da vse razumeti: "vse razumem"KATASTROFE / "joj, kaj se bo zgodilo"LJUBEZNI / oblivanje drugega s custvenostjo in sebicno pritegovanje naseLOČENOSTI / "sam sem, nihce se ne briga zame"NEMOČI / resigniranost: "kaj pa morem"ODREŠEVANJE SVETA / prepricanost o svojem posebnem poslanstvuORGANIZACIJE / organizacijo se daje pred njen namenOSEBNE MODROSTI / "ni stvari, ki je ne bi znal pojasniti razresiti"OSEBNE PRIVLAČNOSTI / ko si o sebi mislis, kako si lep, magneticen, za druge pa si tezakPOMEMBNOSTI / "nic ne more iti mimo mene"POPOLNOSTI / zamenjavanje enkratne duhovne izkusnje z realnim stanjemPREDANOSTI / povsem se odpovedati sebi, nekriticnostSAMOPOMILOVANJA / "jaz sem tako ubog, tako hudo mi je"SAMOŽRTVOVANJA / zrtveniska mati: "tako se zrtvujem za vas, vi pa nic…"SENTIMENTALNOSTI / osebno, potanko spoznavanjeSPONTANOSTI / "ko bo cas, se bo ze samo zgodilo"STRAHU / najhujse zlo, ker omrtvici zivljenjeSVOBODE / "jaz sem svoboden, nic me ne veze, lahko delam kar hocem"UNIČEVALNOSTI / "vse je nevredno, vse je treba uniciti"VEČVREDNOSTI / npr. mislenost zaprtih skupin o sebi: "mi smo najboljsi"ZAPOSLENOSTI / "toliko dela imam, nimam casa". dosti dela, malo naredi!NENASILJAEN(AK)OSTIODPRTOSTIGURUIZMAPRISILNE SRECE... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.