Mihaelos 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Ojla, Vas lepo prosim za kako pomoč... 27.1 2009 sem imel kar hudo prometno nesrečo. Opravil sem slikanje z rentgenom, diagnoza : sum zlomljenega osmega vretenca. Ta sum so kasneje ovrgli in rekli da ni nič hudega... No danes sem vredu, kakih večjih težav ni... no ja so kadar se spreminja vreme, tako kod se sedaj. Predvsem ima težave ko ležim, med hojo bolečin ni. V ležečem položaju so pa tako huuudeee, da se ne da spat, in ob vsakem premiku bi najraje zajambral. Ima kdo tako izkušnjo, morda kaki nasveti kako se naj pripravim na take spremembe vremena. Tabletomam nisem in upam da ne bom še kar nekaj časa Hvala za odgvore in VAšo pomoč Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 me veseli, da je vse ok js vem samo to, da boš čutil težave če neki časa..sploh pri spremembi vremena....kar se pa ostalega tiče, pa nimam pojma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Ojla, Vas lepo prosim za kako pomoč... 27.1 2009 sem imel kar hudo prometno nesrečo. Opravil sem slikanje z rentgenom, diagnoza : sum zlomljenega osmega vretenca. Ta sum so kasneje ovrgli in rekli da ni nič hudega... No danes sem vredu, kakih večjih težav ni... no ja so kadar se spreminja vreme, tako kod se sedaj. Predvsem ima težave ko ležim, med hojo bolečin ni. V ležečem položaju so pa tako huuudeee, da se ne da spat, in ob vsakem premiku bi najraje zajambral. Ima kdo tako izkušnjo, morda kaki nasveti kako se naj pripravim na take spremembe vremena. Tabletomam nisem in upam da ne bom še kar nekaj časa Hvala za odgvore in VAšo pomoč tamle vprašaj:http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=12&t=465http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=12&t=39 No, pa če se bojiš da bi zajamral, pol ne bo nč hodga, oni se bojijo, da bi zavpil. Ne poznam simptomov, pa tudi ni moj namen, da bi te strašu. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 No, še dobro, da je z vretencem vse OK. So pa sigurno prizadeta tkiva ob vretenc-u/ih in težave znajo res še trajat. Na tvojem mestu bi stopil do kakega fizioterapevta, zna pomagat tudi kakšna masaža, da se stimulira hitrejše zdravljenje (Tui-na recimo, delna masaža hrbta). Če boš šel na masažo, glej da poveš, kaj se je zgodilo in kakšne so težave. Delaš kakšne raztezne vaje? Razne vaje za ramenski obroč in glavo pridejo v poštev. Malo tudi prečekiraj kako sediš, da ne bodo vratne mišice (več njih) brez potrebe obremenjene. Upam, da sem kaj pomagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 preden obupaš nad vsem, poglej še tole. vem za primer, da ko je odpovedalo vse ostalo... je tole pomagalo...tut sam sem bil nekajkrat. prima stwarcahttp://www.supercena.com/I-_Knjiga_o_lebdenju Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Lahko se poskusi - zgubit ni kaj [! NI zamenjava za zdravniški tretma, je pa lahko v dopolnilo/ škodit ne more]: ... Situacija se lahko lajša/ olajša, da se spi, počiva v legi na desnem boku[v dosti primerih ugodneje kot spanje v legi na hrbtu]. Mesto poškodbe, njegovo okolico se lahko tretira s polaganjem toplih rok/ roke[kjo tretma po Zen Shiatsu, Reiki, bioenergija, ...]. V kolikor gre za energetskodeficitarno mesto/ manjek vitalne sile na mestu poškodbe/ njegovi okolici[hlad, deficitaren pretok vitalne sile] skozi mesto poškodbe, njegovi okolici. V Zen Shiatsu tretmanu bi se po kyo [tonifikacija/ krepitev] - jitsu [razpršitev] postopku lahkouskladilo/ harmoniziralo pretok vitalne sile na mestu poškodbe, po meridianih, ... Lahko se poskusi z Reikijem - polaganjem rok, ... Bioenergijo, ... _________Zen Shiatsu [shizuto Masunaga & Wataru Ohashi]http://tinyurl.com/dcjwgshttp://tinyurl.com/m7vz6z Shiatsu Makronova Zagreb[Mednarodna Shiatsu Šola]http://www.makronova.com/posts.aspx?pageID=42&cmsID=58 Shiatsu Kiental [Švica]http://tinyurl.com/n2jvn4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 No, še dobro, da je z vretencem vse OK. So pa sigurno prizadeta tkiva ob vretenc-u/ih in težave znajo res še trajat. Na tvojem mestu bi stopil do kakega fizioterapevta, zna pomagat tudi kakšna masaža, da se stimulira hitrejše zdravljenje (Tui-na recimo, delna masaža hrbta). Če boš šel na masažo, glej da poveš, kaj se je zgodilo in kakšne so težave. Delaš kakšne raztezne vaje? Razne vaje za ramenski obroč in glavo pridejo v poštev. Malo tudi prečekiraj kako sediš, da ne bodo vratne mišice (več njih) brez potrebe obremenjene. Upam, da sem kaj pomagal.Mihaelos, ne hodi k fizioterapevtu, če nisi bil prej zaradi tega pri nevrologu ali ortopedu. *objemček*, ti si pa „korajzen“. Najprej moraš vedeti kaj je, potem pa morda lahko daješ nasvete. Če je to, kar sem napisal, da naj si ogleda, bi mu gimnastika poslabšala stanje, če bi bil kak tumorček, ga ne sme masirat... Tako da fizioterapevt ne sme in ne more diagnosticirat. Ko bo Mihaelos povedal kake simptome ima, potem lahko diagnosticira strokovnjak … Če ortoped ni nič videl, da bi se kaj premaknilo, potem je treba iti k nevrologu. To je to, ko se imajo nekateri za zdravilce, pa ne vedo kdaj lahko škodujejo. Fant se ni nategnil, ko je pobiral svoje kosti Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Mihaelos, ne hodi k fizioterapevtu, če nisi bil prej zaradi tega pri nevrologu ali ortopedu. *objemček*, ti si pa „korajzen“. Najprej moraš vedeti kaj je, potem pa morda lahko daješ nasvete. Če je to, kar sem napisal, da naj si ogleda, bi mu gimnastika poslabšala stanje, če bi bil kak tumorček, ga ne sme masirat... Tako da fizioterapevt ne sme in ne more diagnosticirat. Ko bo Mihaelos povedal kake simptome ima, potem lahko diagnosticira strokovnjak … Če ortoped ni nič videl, da bi se kaj premaknilo, potem je treba iti k nevrologu. To je to, ko se imajo nekateri za zdravilce, pa ne vedo kdaj lahko škodujejo. Fant se ni nategnil, ko je pobiral svoje kosti Ok no, potem pa naj bo tumor od prometne nesreče. Glej, nič nisem pametoval, napisal sem to, kar bi storil sam. Preberi si ponovno kaj je Mihaelos napisal,.preiskave in diagnoze so bile že narejene (glede nevrologa sem sklepal, da ga je zdravnik k njemu že poslal, če se mu je to zdelo potrebno), od nesreče pa je minilo že več mesecev. On je iskal metodo za lajšanje bolečin in čimprejšnjo ozdravitev. To je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Morda lupam v prazno, ampak podobne težave sem si odpravila na morju s plavanjem - ampak veliko plavanja, utrjevanja mišic in obenem sproščanje hrbtenica in mišic v vodi.. Predvsem hrbtno - sproščeno plavanje - kot bi rikverc plaval žabico - z nogamo žabo, z rokami naenkrat nazaj in zajameš vodo, da se potegneš po vodi naprej (z glavo v vodi seveda). To izredno sprosti in ko se potegneš, razbremeni hrbtenico. Morda probaj v kakem bazenu ? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Ok no, potem pa naj bo tumor od prometne nesreče. Glej, nič nisem pametoval, napisal sem to, kar bi storil sam. Preberi si ponovno kaj je Mihaelos napisal,.preiskave in diagnoze so bile že narejene (glede nevrologa sem sklepal, da ga je zdravnik k njemu že poslal, če se mu je to zdelo potrebno), od nesreče pa je minilo že več mesecev. On je iskal metodo za lajšanje bolečin in čimprejšnjo ozdravitev. To je to. Glih to ne smeš storit, če nimaš diagnoze – sem prej napisal „če ne veš kaj je“.Kakšne preiskave, lepo te prosim . Zdravnik te pošlje kvečjem na rentgen in to samo če je dan sum za karkoli. To ti pa še CT ne pokaže, če imaš cisto v hrbtenjači. In to se lahk nardi od nesreče - hitr al pa počas, tudi še čez nekaj let. Cista je lahk napolnjena, lahk je prazna. To bi lahk blo od nesreče,... za tumor pa edin, če ni bilo preiskav, da bi imel od prej. Tako, da se lahk tud škoduje ín ni rečen, da bi prej ozdravil in bi ga nehalo bolet; mogoče nikol… saj ne vemo za kaj se gre. Marina še ni bla hroma, kdo ve, mogoče bi še dans hodila… Zato se je treba informirat na pravem mestu. Oprosti, ampak mi stojijo lasje pokonc, ko berem še Daysi, pol sem pa še bolj agresivn Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Deti 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Pozdravljen. Jaz bi ti svetovala DENAS terapijo. To je terapija z aparatom, ki ti stimulira živce z elektro inpulzi (77 Hz) preko kože do možganov. Zdravljenje pa itak opravijo možgani in telo sami.To je domača aparatura, namenjena laikom. Uporablja se povsod tam kjer boli in je pomoč telesu, da se zdravi sam. Poleg terapije, ki jo lahko izvajaš kolikorkrat hočeš - po potrebi, je edini pogoj, da zraven popiješ večjo količino vode. Saj veš prenos informacij, odplakovanje toksinov in zdravljenje v telesu je pogojeno z vodo. To je praktično domači zdravnik. Saj ga uporablja vsa družina od najmanjšega otroka do najstarejšega za najrazličnejše vsakodnevne probleme. Lahko si masiraš tudi roke in stopala po SU - JUK metodi, na obolelem mestu... Krasne izkušnje imam pri lajšanju bolečin pri išiasu, glavobolu, prehladu, zobobolu, bolečinam v vratu, križu, prebavnih motnjah, pikih žuželk, udarcih ... Imam ga šele 5 mesecev, pa si življenja brez njega ne predstavljam več. Uporabljaš ga ko boli in kjer boli, zvečer si sprostiš vrat in zmasiraš dlani in s tem stimuliraš praktično ves telo in vse organe. Toplo priporočam! Pa srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Pozdravljen. Jaz bi ti svetovala DENAS terapijo. To je terapija z aparatom, ki ti stimulira živce z elektro inpulzi (77 Hz) preko kože do možganov. Zdravljenje pa itak opravijo možgani in telo sami.To je domača aparatura, namenjena laikom. Uporablja se povsod tam kjer boli in je pomoč telesu, da se zdravi sam. Poleg terapije, ki jo lahko izvajaš kolikorkrat hočeš - po potrebi, je edini pogoj, da zraven popiješ večjo količino vode. Saj veš prenos informacij, odplakovanje toksinov in zdravljenje v telesu je pogojeno z vodo. To je praktično domači zdravnik. Saj ga uporablja vsa družina od najmanjšega otroka do najstarejšega za najrazličnejše vsakodnevne probleme. Lahko si masiraš tudi roke in stopala po SU - JUK metodi, na obolelem mestu... Krasne izkušnje imam pri lajšanju bolečin pri išiasu, glavobolu, prehladu, zobobolu, bolečinam v vratu, križu, prebavnih motnjah, pikih žuželk, udarcih ... Imam ga šele 5 mesecev, pa si življenja brez njega ne predstavljam več. Uporabljaš ga ko boli in kjer boli, zvečer si sprostiš vrat in zmasiraš dlani in s tem stimuliraš praktično ves telo in vse organe. Toplo priporočam! Pa srečno loh hwališ kukr hočeš... wornk mrzuga pira ne more nadomestit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Deti 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Kokr za kerga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Kokr za kerga! ja. mal nerodn sm reku...primerjat se ne more. to sm mislu. nadomestit pa itaq tut ne sploh pa nism nč reku tacga, s čemer bi kej žalu al pa dwomu u to, kar prawiš. clo sam mam tut eno naprawco na to foro. samo z bistweno manjšo frekwenco. jo nastavljaš po potrebi, oz. za različne probleme različne frekvence. od 2 Hz, pa do 18. če se ne motim. pa tut moja se ne more s pirom primerjat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Deti 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Za razliko od tvoje, se moja lahko primerja z gajbo pira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Za razliko od tvoje, se moja lahko primerja z gajbo pira. sej itaq ne morš tolk spit. pa še topu rata :xx!: kšne družbe pa itaq ne rabiš, k maš čudežn aparat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 sej itaq ne morš tolk spit. pa še topu rata :xx!: kšne družbe pa itaq ne rabiš, k maš čudežn aparat tam na trgu vidim večkrat tistga bolnika, ki govori sam s sabo, pa si mislim: al mu je fajn, ni treba mu delat, nič ga ne boli, mogoče tudi ne bi čutil če bi ga kej bolel… verjetn je dobil tud kak tak aparat za možgane, pa še nekaj voltov gor… tud ne bi bil kaznovan, če bo ktermu škodoval… al pa napačne nasvete dal.... takle mamo Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Deti 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Misli, da mu je faj, veš pa mu ni. Sam tko zgleda, k nima kej druzga počet. To mu je še ves vesele k ga ima. Vid samo do roba, ko furmanski konj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 tam na trgu vidim večkrat tistga bolnika, ki govori sam s sabo, pa si mislim: al mu je fajn, ni treba mu delat, nič ga ne boli, mogoče tudi ne bi čutil če bi ga kej bolel… verjetn je dobil tud kak tak aparat za možgane, pa še nekaj voltov gor… tud ne bi bil kaznovan, če bo ktermu škodoval… al pa napačne nasvete dal.... takle mamo prmejduš, da ne wem, kwa si hotu powedat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 5. julij 2009 Prijavi Deli 5. julij 2009 Tud mene je nekaj podobnega doletel..posledica: počeno prvo vretenc).Potem pa več let trajajoči glavoboli, zdravniki niso pomagal.Potem sem obiskala kiropraktika (doktor kiropraktike) in po šestih obiskih ter mazanju z šentjanževim oljem po hrbtenici sem bila v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 5. julij 2009 Prijavi Deli 5. julij 2009 Tud mene je nekaj podobnega doletel..posledica: počeno prvo vretenc).Potem pa več let trajajoči glavoboli, zdravniki niso pomagal. Potem sem obiskala kiropraktika (doktor kiropraktike) in po šestih obiskih ter mazanju z šentjanževim oljem po hrbtenici sem bila v redu.Tlele bi blo dobr vprašat, kdo ti je ta počen vretenc diagnosticiral. Kiropraktiku, ki te bi obravnaval pri počenem vratencu, bi pa morali vzeti licenco. Pri počenem vratencu ne smeš niti z Dornovo metodo, kje pa s kiropraktiko.Bi rekel: Lepo da ti je pomagalo, ampak verjemi mi, da ni bil počen vretenc. Bolj verjetn pa je, da si ti nek ortoped, ki ni mogel verjeti, da je bral v ezoteričnem forumu naslov BOLEČINE V HRBTU PO PROMETNI NESREČI ; in si se prišel semle „hecat“. Lahko da se motim, ampak potem vseen ni bil vretenc počen, ampak je bil premaknjen. Certifikat za „Doktor kiropraktike“ dobiš ti tudi v Ameriki in v Holandiji, če nardiš en tečaj, pa kaj ti nuca, če nis doktor medicine, da bi lahko to veljal za dodatno izobrazbo kiropraktike. Pr men dobiš pa naziv „Doktor“ ki ga lahk uporabljaš tudi če nisi zdravnik: „Doctor korenčkologije“. -- Janko, saj ni muss, da mora vsak vedet, kwa sm hotu powedat. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 Kiropraktik je naziv, katerega se pridobi po zaključenem študiju kiropraktike, ki traja 6 let.Na primer v San Franciscu v ZDA. Potrebno je opravit državne izpite v Kaliforniji in nato se šele dobi licenca za doktorja kiropraktike... hemavati, to si v SI lahko bila le pri 1.) Dr. Todo - u D.C.B.S., ki je SI zapustil pred leti in se vrnil na Japonsko[diplomiral, pridobil licenco v USA, zdaj ima kiroprakso na Japonskem];2.) Dr. Hopkins - u D.C.B.S. 3.) Dr. Weiss - u D.C.B.S. [slovenec, ki je 6. let študiral/ diplomiral v USA, pridobil ameriško licenco. ... Kiropraktik mora itak znat "brat" rentgenske slike, poznat zdravstveno dokumentacijo uporabnika, ...Potem pa se na podlagi indikacij/ kontraindikacij odloči za tretma, ali pa tudi ne. ...Odvisno od diagnoze. ..._________"... Izobraževanje v kiropraktikiIzobrazba doktorja kiropraktike je podobna izobrazbi doktorja medicine.Izobražavanje se izvaja na fakultetah za kiropraktiko in traja 6 let. Osnovni zdravstveni predmeti in učne ure se ujemajo s tistim na medicinski fakulteti. Razikujejo se le v specifičnih predmetih, ki predstavljajo različnost teh dveh zdravstvenih ved. V medicinskem študiju se bolj poudarja farmakologija, interna medicina in kirurgija, v kiropraktičnem študiju pa se poudarja predvsem fiziologija, patologija, radiologija in še posebej ročne ter instrumentalne hrbtenične manipulativne tehnike.Po uspešno končani fakultetni izobrazbi in opravljenih državnih ispitih doktor kiropraktike dobi licenco (dovoljenje) za samostojno opravljanje dela (zdravljenje). Enako kot v medicini, je potrebno licenco obnavljati zaradi posodobljanja lastnega znanja kiropraktike. Doktor kiropraktike je osredotočen in usmjeren na fiziologijo in tehniko nameščanja ter odpravljanje zgradbenih neskladij." Chiropractic education"... Graduates of chiropractic schools receive the degree Doctor of Chiropractic (DC), are referred to as "doctor", and are eligible to seek licensure in all jurisdictions. The Council on Chiropractic Education (CCE) sets minimum guidelines for chiropractic colleges[citation needed], but additional requirements may be needed for a license depending on the jurisdiction where a chiropractor chooses to practice.[citation needed] All 19 chiropractic institutions are accredited by the CCE.[citation needed] In 1991, the University of Bridgeport established its College of Chiropractic, becoming the first chiropractic school in the USA to be affiliated with a university ..."http://en.wikipedia.org/wiki/Chiropractic_education Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 Kiropraktik je naziv, katerega se pridobi po zaključenem študiju kiropraktike, ki traja 6 let.Na primer v San Franciscu v ZDA. Potrebno je opravit državne izpite v Kaliforniji in nato se šele dobi licenca za doktorja kiropraktike... ... ...In ti si vse to preveril – anede Pa še vedno si tolk nestrokovnjak, da daješ za vir wikipedijo.Daj ti meni en v EU priznan vir, da se studij doktorja kiropraktike istovrednoti s studijem doktorja medicine, potem se bomo pa mi lahko drgač pogovarjali. Do takrat pa samo še kriješ kajga tvojga prjatla ali pa samega sebe Pol se pa sparašujejo na drugem mest, zakaj EU ni zanimiva za volilce… spet smo našli nekaj, da se v EU ne da tko goljufavat … Ne morem pomagat, jaz pomaham na ono tam preko luže. Kolk mi daš, da ti zrihtam tistga Doctor of chiropractic iz USA, Kanade, Anglije, Danske, Avstralije ali Japonske? Neverjetno koliko je takih ponudb, ki so edini priznani… takih kot tista Vanda ki je prejela exkluzivo za masažo z medom. To je isto kot v psihologiji. Ko se privatniki dogovorijo: bomo nardil pa 3 letno izobrazbo za psihoterapijo, pa jo bodo morala EU priznat. Ne, zato je vseeno še podiplomska izobrazba. Tako je to tudi s kiropraktiko. Ti tud ne morem pomagat, če drugim bolj verjameš k men. Sem jaz že tud napisal kdaj kaj narobe v wikipediji, pa nisem imel več gesla, da bi popravu Kaj čmo. Sem tud zmotljiv... pa še kej... Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 Chiropractic education, licensing, and regulationhttp://en.citizendium.org/wiki/Chiropractic_education Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LastMinute 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 [/quote ]Mihaelos, ne hodi k fizioterapevtu, če nisi bil prej zaradi tega pri nevrologu ali ortopedu. Ja! Glede na to kaj sem v familiji slišala o podobnih primerih naj bi sel na vse možne spec. preiskave- k nevrologu, ortopedu, najbrž bi se še kaj dalo... Da najprej ugotovijo kaj je vzrok. S fizioterapijo se da pol čudeže naredit, se mi pa zdi, da se večinoma ljudem veliko premalo fizioterapije predpiše. Nekatere magnetne blazine lahk pomagajo pri lajšanju bolečin.V skrajnem primeru pa ti operacija ostane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.