Dancerka 10. julij 2009 Prijavi Deli 10. julij 2009 Pa prmejduš, da sem oboje U, a Dr. konvencionalne in nutricionist, al kako? Super!! Tist se ne vidi na rentgenu, tudi ne na CTju, samo na pregledu z magnetno resonanco (MR).Ja, na MR si pa ne upam pa itak ni šans da prideš zravn, če ni res kaj fejst narobe al pa si res zelo siten.. pa še zna trajat kako leto čakalna doba, kolkr vem..še rentgen sem komi dobila, in ni šans da dobiš prej MR kot rentgen, čeprav tak z rakom zarad rentgena strašijo!! ugh.. (saj mogoče pa bojo čez nekaj deset let za MR al CT isto govorili...?)tak da še dobr da sm se kr sama in pa s fizio/masažo itd naučila pocajtat vsaj približn..za podobne znake kot je tam (mravljinci itd) sem pa nekje se mi zdi tud brala, da bi lahk tud pomanjkanje magnezija al pa drugih mineralov to povzročilo..? Tam tista starejša gospa, ki je naredila samoumor, je bila edina, ki so ji v Sloveniji diagnosticirali syringomyelijo. Pri Marini niso niti z eno besedo omenili, da je bila syringomyelija. Vsak za sebe se sprašuje, če je edini v Sloveniji s to diagnozo. Koliko pa jih je kaj takih v umskih bolnišnicah, ko jim niso verjeli, da imajo bolečine iz centralnega živčnega sistema in so jim dali psihofarmake, pa se v resnici ne ve kaj jim je… Kdor dela te preiskave, bi moral znati gledati tudi slike-diagnosticirati. To je tisti tam z jahto na morju…Hmm.. bi pa lahko blo kako društvo 'za nenavadne bolezni' ali kaj takega? al kaj takega že obstaja? Ja, prehrana je najbolj pomembna, in sem kar žalosten, ko kuharice mislijo da znajo kuhat in rakovi bolniki v bolnišnicah dobivajo tudi hrano, ki povzroča raka. Tu bi se lahko pomagalo samo z nasveti. To je še edino, kar so pustili zdravilcem, ker to je v praksi zelo nehvaležna zadeva. Po eni strani se nasveti težko zaračunajo, po drugi strani pa bolniki do doma že pozabijo kaj je rekel zdravilec ali zdravnik, ali pa se tega nočejo držati. Tako da s korenčkologijo se ne da živeti, če je treba plačevati najemnino in še kajga zaposlenega…Tisto „kaj vam paše“ je pa itak nevaren nasvet, ker alkoholiku paše pivo, diabetiku pa čokolada. Tako da….to se lahko svetuje nekomu, ki še ima tri tedne do smrti.Ko boš imela pa kaj zbranega o prehrani, katera prehrana je zdrava pri kateri bolezni, pa povej, bomo pa obesili kam v javnost. Hm, tega je FUL, o prehrani.. saj nekaj je že tam na tistem forumu - za prehrano za putiko/revmo itd, se js kr podpišem tam spodaj v večji meri, se mi zdi zelo fajn stvari so tam.. (razen na homeopatijo se pa nič ne spoznam pa na akupunkturo tud ničkaj) - priporočam pogledat!! pa knjigo od Dr Campbella o artritisu v roke vzet, če se izkaže, da bi lahk blo revmatičnega značaja - sam ne pri njej ostat - le za inspiracijo.. pol je naš ata šel na knjige Bio hrana itd. pa mal kombiniral & experimentiral..al pa kr sprobat mal spremenit prehrano v bolj zdravo smer.. eni majo že otroci artritis/revmo (!) kar pri današnji prehrani sploh ni čudno.. je pa menda včasih to tud čist individualno - fizioterapevtka v zdravilišču rekla, da je menda npr pri enih lahk sprožilec/problem paradajz, al pa pr enih pšenica.. oz. tako so vsaj sami poročali.. zdaj kolk je to od hrane same, kolk pa od špricanja? (po moje so bolj problem kemikalije na hrani, pa okoli nas..) ata tud rabu bolj vegetarjanc ratat zarad revme.. čist vege mu pa tud ni pasalo, ker je veliko fizično delal..zdej pr bolečinah v križu so tud lahk zraven te stvari, hrana & stres.. meni je blo tud najslabš med prazniki - sladkarije, več mesa, mal nazdravit, mal stresno itd - ata pa tud vsake praznike spet kaj zaboli, pol se pa lahk spet 'merka' smo pa vsi doma blizu kemične tovarne, kjer je ata tud delal.. Dr Campbell piše, da so okoljski vplivi tud pomembni.. sam je pa zanimivo da si je ata kljub delu v tovarni pozdravil križ & revmo s prehrano in gibanjem.. oz. pač odpravil bolečine.. (mal so pa tud predpise poostrili v tovarni) tak da je kr za en tak zelo dober zgled star ata je bil pa čist skrivenčen od putike in je še boljši zgled za merkat se (vsak dan pojedu hrenovko in popil črno kavo, pa vinček, pa še kake klobase/gavriloviče..)se pa rabmo kar vsi v ožji familiji merkat, razen sestra, njej pa ni udarlo na revmo pač pa na kg in na alergijo-seneni nahodMislim, da smo neki časa jedli premalo proteinov za nas ženske v rodni dobi.. (ata je pa itak še na šihtu jedel meso) pa itak je tolk različnih knjig in različnih variant, da je kr težko najti 'pravo pot' za vsakega posameznika.. tud pr mentalnih & nevroloških boleznih je menda prehrana še kr uhuhu pomembna.. (pa sprehodi vsak dan, sonček) vsaj kolkr sm našla na netu in po bukvah.. pa po pripovedovanju o izkušnjah drugih..tak da, se sprašujem če ni najbrž pri tej syringomieliji tud, vsaj deloma? sam zdej vedet, glih kako...? & kak to poštimat.. verjetno je pomembna hrana, ki je pač ok za mielinsko ovojnico itd.. je pa pomebno, da ma človek kaj v roki, ko odide od svetovalca - list papirja, knjigo, film... res se veliko ljudi noče držati, no pr nas je tak, da se tud kaj pregrešimo, pol pa se spet lahk držimo A Dr. korenčkologije tud kaj testirate glede pomanjkanja mineralov itd? pa na vsebnost kemikalij v telesu itd? Mihaelos, kaj pa ti ješ drgač? pa a si ful pod stresom kaj? pa v kakem okolju si in kak življenjski slog, gibanje..? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 Koliko vprašanj naenkrat. Nekatera bomo pustili namenoma odprta, naj se nekateri mučijo od radovednosti, če ni tale dr. zato budala, ker ga korenček ozemljuje Šalo na stran: CT in MR pregledi so predragi. Če ni res opravičen sum, je itak bolje za bolnika, če ga ni treba. Vsako močno sevanje pomeni povišano tveganje, le da za CT in MR še nimajo študij, medtem ko jih imajo že več za rentgensko sevanje. In kaj ti pomaga društvo laikov, ki brez diagnoze ne morejo ničesar zatrjevati. Porinjeni bodo v predal psihosomatske motnje; nekateri dobijo psihofarmake. Drugi se drogirajo drugače. Bolnik tudi ne bo šel več k zdravniku, ki mu je rekel, da mu ni nič, sam pa ve, da ima hude bolečine, ...vendar nima dokazov. Verjetno ga je tudi sram, če začne zdravnik spraševati o družinski situaciji ipd. Bolnik izgubi zaupanje, čeprav je ravno pri neozdravljivih zadevah potrebno največ razumevanja. Nekako si preskočila na revmo in artritis. Jaz sem pri prehrani mislil bolj konkretno, po indikacijah, npr. da je pri artrozi dober: ribez, česen, ananas, ribe… pri visokem pritisku: vse kar ima encime in kalij: ananas, mango, fige, papaya, … Kar se vegetarjanstva tiče, je bolj zakomplicirano. Koliko je mesojedcev, pa nimajo revme. Sigurno pa je mnogo tudi na temu, da se danes piščanci vzgajajo v kletkah ali v prostorih, ko niso celo življenje videli sončne svetlobe… imajo vse sorte bolezni in ture, zrak je tako oster, da se gre noter samo z masko … mi pa to potem jemo, predvsem tisti, ki smo odvisni od nakupa v trgovini. Mnogo je tudi na temu, da smo zelo scrkljani, kdo še pije danes samo vodo ali čaj? Vsi uživajo samo vodo z aditivi za barvo, okus. konzervacijo. Kupujejo začimbe v vrečki, ki ima aditive proti vlagi, namesto, da bi jih gojili doma na vrtu. Tako da, če zaužijemo od vsake mejne vrednosti celo porcijo in imamo 10 „stvari“ na dan, potem se ne smemo čudit. Tisti, ki nočejo nič spremeniti, teh strupov ne adirajo;) Pomanjkanje vitaminov in mineralov se pokaže na simptomih. Če so ti podani, se lahko to pregleda. Sicer pa dela to vsak labor, če sama plačaš. lp Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 ma naj im en vbrizga v hrbt dozo morfija, pa je. tko kot je folk naredil živalim, erim je plinska komor full imenitna. tko lahko tudi oni sebi nardijo. oz mi sebi. hvala bogu. aleluja. ja. Sicer pa dela to vsak labor, če sama plačaš. lp lp.. aja, se opravičujem.... ker imam frikan avatar, ampak mislim, da glede na vse skupaj je možnost tudi odstopit.... DON'T YOU THINK? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 Kyllah, nism čist zihr, kaj si hotla povedat.. da je na tem področju za živali ful slabš - al bolš? poskrbljeno.. (?) poznam tud enga full kjut psa, ki ma artrozo al artritis al neki takega, ful bogi.. (velik, nemška doga, tak cartljček..!!) bil tud na nekih operacijah se mi zdi.. lastnica mu še vedno daje predvsem brikete iz vrečke 'kaj pa naj' (ker je vse drugo full predrago, če bi meso itd za tak velkega psa pripravljala.. pa še časa ni vedno, ker se vozi daleč v službo) Mario, js sm napisala sam mojo/našo izkušnjo.. pri vseh (ata, mama, js) je blo pol s križem tud boljš.. (vsi bli tud pri ortopedu itd, takrat ko blo akutno) če bi se mogoče Mihaelos al pa še kdo našel v tem notri.. ker lahk je kombinacija poškodba-drža-hrana.. glede konkretne hrane na ta način nisem toliko raziskovala, ker je tega tolk.. je pa sigurno zanimivo.. js drgač gledam bolj celostno, kot pa posamezne vrste hrane, ki jih včasih niti ne moreš kupit sezonsko/eko.. pa itakvedno jemo v kombinaciji.. pol bi bli bolj zanimivi jedilniki recimo enotedenski (ali enomesečni) jedliniki, da imaš dovolj kalcija, magnezija in cinka (itd) - zraven pa mi preveč mleka tudi ne odgovarja, umetni vitaminski/mineralni dodatki pa tud ravno ne.. včasih nimam pojma, kaj naj jem a ti enomesečne jedilnike tud delaš? vem, da mi preveč breskev škoduje, in se jih pač morm 'ahtat', sploh če v kombinacijami s sladkarijami, preveč mesa (in ne tolk pokurjene energije) itd.. (=>boleči sklepi) lahk da bi čist eko breskve al pa meso blo ok.. ampak kje jih dobit? mamo pa mi vsi nizek pritisk, predvsem.. česen tud znižuje pritisk.. pa osebno ne pijem in ne jem konzervansov sploh, že od malega.. razen kar je v siru, pa piščanci (zelo občasno) so tud iz trgovine, ja.. še kmeti so 'sumljivi' zadnje čase, ko futrajo tista krmila, ki so včasih gensko spremenjena.. pa ponekod krave ne grejo iz hleva sploh.. al pa je fabrika zraven.. itd naredi pa svoje tud stres itd, pa športniki tud glih nismo pr nas eh ja, takle mamo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 Nizek pritisk je težko dvigvat, če nočeš migat )))))Ne, jaz ne delam jedilnikov. Drgač pa pravjo pri nizkem pritisku POPRAVEK: sledi spodaj Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 Hvala, Mario! Ja, kriva! he he.. včasih..Nism vedla, da je sadje tud za proti nizkem pritisku.. mislila, da je pač 'jin' in kvečjemu znižuje pritisk..? (al sma se narobe razumela?)sem rabla pogooglat tamarilose - a to majo pr nas tud? tud za kaktusove fige še nism slišala.. sam kak pa česen pr nizkem pritisku, če pa pr nas doma pravjo da ga znižuje? to bi pa blo še za raziskat.. a je odvisno tudi s čim to ješ? verjetno..od kod pa so te informacije? (a je že kdo osebno sprobal? ) s petršiljem in surovo čebulo nismo glih prijatelji.. drugo bi pa res mogoče blo za sprobat.. ananas mam ful rada, pač občasno.. osebno sm drgač vidla, da meso pa sol zviša pritisk sam revmatizem pa poslabša, tak da, neka srednja varianta spet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 Hvala, Mario! Ja, kriva! he he.. včasih..Nism vedla, da je sadje tud za proti nizkem pritisku.. mislila, da je pač 'jin' in kvečjemu znižuje pritisk..? (al sma se narobe razumela?)sem rabla pogooglat tamarilose - a to majo pr nas tud? tud za kaktusove fige še nism slišala.. sam kak pa česen pr nizkem pritisku, če pa pr nas doma pravjo da ga znižuje? to bi pa blo še za raziskat.. a je odvisno tudi s čim to ješ? verjetno..od kod pa so te informacije? (a je že kdo osebno sprobal? ) s petršiljem in surovo čebulo nismo glih prijatelji.. drugo bi pa res mogoče blo za sprobat.. ananas mam ful rada, pač občasno.. osebno sm drgač vidla, da meso pa sol zviša pritisk sam revmatizem pa poslabša, tak da, neka srednja varianta spet.. Ja, iamš prav, sem vse pomešal, bi se moralo tamle popraviti, pa nimam možnosti za popravljat besedila. Sedaj bodo pa drugi brali napačne informacije.Žal ne morem niti pripisat na prejšnjo sporočilo, da ne velja. Izgleda da sem bil že zelo zmatran in ker si omenila kar tri stvari, sem vse skupaj dal… vse pa ne pride pri tebi v poštev, ker imaš nizek pritisk... sem potem spremenil, da pri nizkem pritisku, pa nisem dal tistih ven, ki so pri visokem... Bom poskusil znova napisat, vidim, da je tamle mnogo tega pri visokem pritisku: česen, čebula, tamarillo, ananas... papaya bi bila bolj zdrava pri nizkem pritisku z artritisom...kivi je pri visokem in pri nizkem pritisku...drugo bom pa rajš pogledal, da ne bom spet kaj narobe napisal ln Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Mario, ni frke.. hvala da širiš moja obzorja js tud včasih križem gledam pa kaj bolj tako napišem.. Drgač pa pol če si D član ali kaj podobnega (donacija 5 EUR plus) lahk popravljaš besedila kadarkoli (prej pa le omejeni čas po tem ko napišeš) - to je meni najljubši vidik D članstva (pa več pošte lahk maš )nočem delat neke hude reklame, sam za informacijo.. včasih pride prav.. mogoče boljše da piševa 'proti visokemu pritisku' ali 'če imaš nizek pritisk' ipd, ker če napišemo 'pri' ali 'za' je to vse lahko malo večpomensko oz se tud da narobe razumet, tudi če je prav mišljeno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Mario, ni frke.. hvala da širiš moja obzorja js tud včasih križem gledam pa kaj bolj tako napišem.. Drgač pa pol če si D član ali kaj podobnega (donacija 5 EUR plus) lahk popravljaš besedila kadarkoli (prej pa le omejeni čas po tem ko napišeš) - to je meni najljubši vidik D članstva (pa več pošte lahk maš )nočem delat neke hude reklame, sam za informacijo.. včasih pride prav.. mogoče boljše da piševa 'proti visokemu pritisku' ali 'če imaš nizek pritisk' ipd, ker če napišemo 'pri' ali 'za' je to vse lahko malo večpomensko oz se tud da narobe razumet, tudi če je prav mišljeno.. Točno to je tudi lahko, pa ni bilo… (mea kulpa) Ne, jaz ne plačujem za kaj takega. Meni drugi tudi za marsikaj ne plačajo;) tako se vse zgliha Tule imam zate še nekaj pobud: Pri revmatskem artritisu so dobre ribe (omega-3), njivska preslica, vrba, kopriva, preobjeda (homeopatsko sredstvo) protivnetno: arnika, indijska bozvelija revma: ohrovt, kislo zelje, korenček, hren, zelena, zelen fižolčaj: regrat, njivska preslica, breza, kopriva, črni bezeg, brinovi plodoviinekcije: čebeljnega strupa, mraveljske kisline (lahko daš tudi roko v mravljišče;) pri niskem pritisku: kačji strupi iz Holandije, poskus s slano zelenjavno juho, pa migat, migat, migat... ln Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 he he zdej bo zgleda ta migat migat migat najbolj aktualno sej drgač mamo v glavnem revmo mi pod kontrolo.. pač se je treba držat, če napade.. (pa ne zvečer jest suho meso itd)slana zelenjavna juha zveni bolš kot kačji strup mamo pa kače tud pr nas, a te pa niso dobre? neki časa sva z atom tud jedla ribje olje, ja.. pa koprivov čaj je tud bil aktualen.. pa še kakšni..z njivsko preslico mislim, da je treba bit peviden, se mi zdi da je v večjih dozah lahk tud problem/strupena.. bi pa rabla to še prečekirat..za brin & bezeg nism vedela.. ohrovt, kislo zelje, korenček, hren, zelena, zelen fižolto pa tud jemo, pač glede na letni čas itd Ja, saj verjamem da je šment s plačili za te nasvete.. se mi zdi, da najbolš še rata tistim, ki kako knjigo napišejo s tega področja pa jo fajn tržijo..drgač pa Marsa tud ta forum kolkr vem napol voluntersko dela, pa mislim, da tud kak evro potem pride v prave roke.. (rajš dam za to kot pa za kako kavo ali kaj podobno nezdravega a sem že napisala da kava tud lahk škodi pr revmi ipd?)tak da, Mihaelos je lahk že od tele teme čist zdrav če sploh še kaj pride sem in bere..? lahk pa še omenim, da je internet kolegica iz tujine tud mela probleme z vratom po poškodbi v prometni nesreči, in je blo boljše po brezglutenski hrani (?) riž, zelenjava ipd.ni mi čist jasno po kaki logiki je to šlo.. (al pač ker je tolk pšenice škropljene ali..?) pa 1x na mesec (ob 'tistih' dnevih) sem mela večje bolečine v hrbtenici/križu, in je zdravnica rekla, naj se sprijaznim z bolečinami & s prostoglandini, na netu so pa ženske pisale, da je lahk problem mleko - sem ga nehala pit ob tistih dnevih, pa blo vse dost boljš (!)tud mi ni jasen mehanizem za tem..? ampak če pomaga, pomaga nimam pojma, če bi moškemu tud pomagalo, lahk pa sproba.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 16. julij 2009 Prijavi Deli 16. julij 2009 slana zelenjavna juha zveni bolš kot kačji strup mamo pa kače tud pr nas, a te pa niso dobre? …z njivsko preslico mislim, da je treba bit peviden, se mi zdi da je v večjih dozah lahk tud problem/strupena.. bi pa rabla to še prečekirat.....drgač pa Marsa tud ta forum kolkr vem napol voluntersko dela, ...tak da, Mihaelos je lahk že od tele teme čist zdrav če sploh še kaj pride sem in bere..? Kar na kratko po vrsti, ker sem v gužvi:- Kačji strup je seveda homeoatsko predelan- List preslice se samo malo pozveči v ustih in se potem pljune ven - jaz pa ne samo na pol, ampak 100%- Lahko da je Michaelos en fake Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 16. julij 2009 Prijavi Deli 16. julij 2009 PS: Sem ravnokar prebral, da je imel poškodbo na 8. vretencu. Verjetno je mislil na Th 8, potem je v najhujšem primeru možno, da dobi posledice v xxxxx; tako da ni tako nevarno, kot je to bilo pri Marini in Danici, ki imata zadevo na področju vratnih vretenc (medulle oblongate). PS: TULE BERE TOLIKO LJUDI, PA NE VEM KAKO TO, DA ME NOBEN NI POPRAVIL: TH8 JE NA PODROČJU SREDNJEGA PRSNEGA KOŠA, OD TAM JE ŽIVČNA PRESKRBA ZA VRANICO. TAK DA TAM NI BLEMA ...popravil 25.07.09 Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gari11 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 Men so pri bolečinah v hrbtu še najbolj pomagale vaje pilates Citiraj Stiki Igre apartmaji slovenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. avgust 2011 Prijavi Deli 8. avgust 2011 Rezime:Nevarno zna biti raztezanje, manipuliranje hrbtenicepo nesrečah, poškodbah hrbtenice - prvonaj diagnozo postavi nevrolog, ortoped, ... Syringomyeliahttp://www2.24ur.com/bin/experts.php?esection_id=60&expert=lidijas&q_id=2085http://forumi.siol.net/showthread.php?t=19399http://en.wikipedia.org/wiki/Syringomyelia Na syringomyelio je na temule forumu prvi opozoril Mario:http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=12&t=39http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=12&t=465 Topic je bil pa tale:http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/11443-boleeine-v-hrbtu-po-prometni-nesreei/page__st__25 Diagnosticiranje syringomyelie nekaj let nazaj NI bilo enostavno -v Sloveniji sta bila takrat prepoznana 2 primera. En primer, ko jeoseba postala po fizioterapevtskem tretmanu nepokretna!Do tega nesrečnega slučaja je syringomyelia v Sloveniji praktično bila [ne]poznana ... ! Ko gre za resne poškodbe, bolezni hrbtenice se NE zdravi laično, niti se laično ne razteguje, manipulira hrbtenice ... Ker zna priti do zdravstvenih zapletov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 Pojdi sem klik. Reci za gospoda Matjaža in opiši težave. Jaz sem imela prometno l. 2003, nalomljeno 3. in 4. vretence. Le on mi pomaga, ko imam težave (to je cca. 5x letno).... Neznosne bolečine, ne morem svoje lastne glave pokonci držat. Bolečina se širi v vrat in po celem hrbtu. Na uporabljanje rok (odročenje) lahko pozabim.... Poskusiti ni greh. Če pa bo mislil, da ti ne more pomagat, ti bo pa to tudi povedal, ne pa kot drugi, kamor sem hodila, kar neki probajo.... poll je pa še slabše... Srečno!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peter50 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 (popravljeno) Obstaja edinstvena krema na osnovi čebeljega strupa ki jo namažete na boleč predel povzroči pordelost,občutno povečano toploto(zaradi večje prekrvavitve),skratka nič podobnega še nisem zasledil na trgu.Zadeva bi bila mogoče zanimiva za vas saj se čebelji strup dokazano uporablja proti revmatskim obolenjem.Že res da morda nimate revme, vsekakor pa bi jaz omenjeno kremo probal če niste preveč občutljivi na strup.Jaz jo uporabljam vedno kadar imam kakšne težave z koleni(zvin oz poškodbe). Namažem si jo tudi po hrbtenici da me prijetno greje. Ne uporabljam pa je če je poškodba še sveža oz.je zadeva otekla ker bi s tem samo še bolj razdraživ poškodbo.Za moje težave z hrbtenico jaz uporabljam dekompresijski pas ter mizo za raztezanje. www.natego.si Aja krema se drugač imenuje APIREUMIN. Popravljeno 23. december 2011 -> peter50 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.