Skoči na vsebino

Bodo Hrvati zavladali Slovencem tudi na televiziji?

slovenskarozica

Recommended Posts

Lep pozdrav vsem skupaj!

Včeraj 30 junija sem prižgala televizor, kajti redno spremljal to oddajo Eso Tv in sem opazila, da na slovenski televiziji je posebna gostja neka hrvatica, in to ni bilo prvič, to je bilo že kar velikokrat. Za božjo voljo Slovenci, a bomo celo življenje take prodane duše, vedno se prilagajamo in govorimo hrvaško in se trudimo... Tudi pevci lahko brez problema uspejo na slovenski glasbeni sceni, pa tudi niso ne vem kakšni dobri pevci. Kaj pa mi? Se boste enkrat že vprašali. Mislim da imamo dovolj slovenskih vedeževalcev, ki so dobri in da ne rabimo še tuje. Proti nobenemu nimam nihče, ampak gre tudi za ponos Slovenskega ljudstva. Bomo kekci???

Poklicala sem Kanal A, oni pravijo, da je oddaja Eso Tv v lasti madžarske produkcije-tuje produkcije, in oni nam delajo sramoto! Zato napovedujem, da napravimo bojkot temu!!!!

Ste z mano?

hvala za vaše mnenje, upam da nisem nikogar užalila, vendar vsaka stvar ima svoje menje

ŠE MALO PA BOMO ŽIVELI NA PREMICI! BRAVO KEKCI. LIŽITE HRVATOM RITI-

Deli na socialnih omrežjih

Lep pozdrav vsem skupaj!

Včeraj 30 junija sem prižgala televizor, kajti redno spremljal to oddajo Eso Tv in sem opazila, da na slovenski televiziji je posebna gostja neka hrvatica, in to ni bilo prvič, to je bilo že kar velikokrat. Za božjo voljo Slovenci, a bomo celo življenje take prodane duše, vedno se prilagajamo in govorimo hrvaško in se trudimo... Tudi pevci lahko brez problema uspejo na slovenski glasbeni sceni, pa tudi niso ne vem kakšni dobri pevci. Kaj pa mi? Se boste enkrat že vprašali. Mislim da imamo dovolj slovenskih vedeževalcev, ki so dobri in da ne rabimo še tuje. Proti nobenemu nimam nihče, ampak gre tudi za ponos Slovenskega ljudstva. Bomo kekci???

Poklicala sem Kanal A, oni pravijo, da je oddaja Eso Tv v lasti madžarske produkcije-tuje produkcije, in oni nam delajo sramoto! Zato napovedujem, da napravimo bojkot temu!!!!

Ste z mano?

hvala za vaše mnenje, upam da nisem nikogar užalila, vendar vsaka stvar ima svoje menje

Slovenskarožica niti slučajno nisem s tabo. Tvoje razmišljanje samo podpihuje razlike med ljudmi. Če je to, kar imenuješ ponos res ponos, potem ga nočem.

Reply administratorja na dossierkorupcija.com/forum/:

"... Svoje primitivne nacionalistične frustracije lahko zdravite kje drugje in ne v tej temi. Rekli ste, da nimate proti nikomur nič. Ni videti, da je temu tako. Moti vas že dejstvo, da se na slovenski televiziji kot posebna gostja pojavlja neka Hrvatica.

Takšna nacionalistična omejenost se nam zdi totalno nesprejemljiva, je pa nacionalizem značilen za Slovenijo.

Malo se zamislite nad dejstvom, da vas moti, da je posebna gostja v slovenski oddaji Hrvatica. Če bi bila Slovenka, bi bilo pa vse ok. Prosimo, to je pa že bolno razmišljanje."

http://www.dossierkorupcija.com/forum/foru...38&get=last

Reply administratorja na dossierkorupcija.com/forum/ je bil na tale post:

"Lep pozdrav vsem skupaj!

Ste z mano?

ŠE MALO PA BOMO ŽIVELI NA PREMICI! BRAVO KEKCI. LIŽITE HRVATOM RITI."

In zdaj slovenskarozica [na lunin.net] aka ponosnaslovenka [na dossierkorupcija.com/forum/]

tule diskreditira konkurenco na nelojalen način.

Za slovenskorozico aka ponosnaslovenko stoji moški osebek, ki spama lunin.net

že kar nekaj časa z uroki, združevanji oseb, ...

Lep pozdrav vsem skupaj!

Ste z mano?

Stari, jest mislim da je nabolj da se odseliš na ene 2000 m nadmorske pa tm ovce paseš.Tko te ne bo nič motil, edino mejbi če bo kakšna ovca črna namest bele barve x:Dx x:Dx x:Dx

Stari, jest mislim da je nabolj da se odseliš na ene 2000 m nadmorske pa tm ovce paseš.Tko te ne bo nič motil, edino mejbi če bo kakšna ovca črna namest bele barve x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx

Potem bo lahko igral(a?) šah... x;)x

Aja, ups, to pa verjetno ne bo šlo... :o|o:

Šahovnica je v hrvaškem grbu... :vio: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ja kwa je pa zj s kekcem narobe........on je pa ja prjazn pa pametn pa pogumn pa......mojci je kaplce prnesu....jst tut dam kaplce moji če je pridna x^x kekc ruls.........

ja ja jst tut pantrjov ne maram............sam pinkpanterja x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...