Infatuation 5. julij 2009 Prijavi Deli 5. julij 2009 Kaj vse je potrebno gledati v natalni karti osebe za opis njenih staršev, odnosov med njima in nasploh v celotni družini? 4. hiša naj bi predstavljala očeta v karti ženske in mamo v karti moškega, je tako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 5. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2009 (popravljeno) 4. hiša za dom in prvi vtis, kako je bilo družinsko vzdušje, razmere ...Pri ženski je ponavadi tu opisan oče, v moški karti pa mama. Za očeta gledaš še Sonce in Saturna in njune aspekte (Saturn je ponavadi oče v nočnem rojstvu). Za mamo gledaš Luno in njene aspekte. V 10. hiši je opisan drugi od staršev. Bratje in sestre so opisani v 3. hiši. Pogledat moraš še, kje je znamenje Rak (naravni vladar 4. hiše - doma). Ja to mi ni bilo čisto jasno ko sm gledala svojo karto - ker vem da za mamo gledaš luno, samo pri meni je pa ravno vladar 4. hiše (ki naj bi predstavljala očeta) luna. Vladar 10. pa saturn . Tako da ravno obratno. Ali to nima veze? (moja karta je v podpisu) Popravljeno 5. julij 2009 -> Infatuation Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 5. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2009 (popravljeno) Hlače definitivno nosi oče, samo je pa tudi bolj čustven . Mama mora večkrat kaj ''preslišat'' kar pride iz očetovih ust in se vzdrži komentarjev - pač da ne pride do večjih prepirov ... in je zato sčasoma postala verjetno manj čustveno-občutljiva. Hmm... Popravljeno 5. julij 2009 -> Infatuation Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 5. julij 2009 Prijavi Deli 5. julij 2009 Pri enostarševskih je ponavadi luna bolj spredaj (1. ali 2. hiša, če se ne motim); kje se pa gleda "nadomestnega" očeta? Mi ta ideja sicer itak ni všeč, tako da me zanima tako, bolj teoretično. Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 5. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2009 (popravljeno) Pri enostarševskih je ponavadi luna bolj spredaj (1. ali 2. hiša, če se ne motim); kje se pa gleda "nadomestnega" očeta? Mi ta ideja sicer itak ni všeč, tako da me zanima tako, bolj teoretično. Nadomestnega očeta - misliš novega partnerja od mame? Partnerska hiša je 7., se pravi v ženskem horoskopu je ''nadomestni oče'' 7. hiša od 10.(mama) ==> 4. pomoje (zanimivo da je ista kot od očeta ). Še nekaj sem razmišljala - če si npr. rojen s carskim rezom, to lahko pomeni da si se rodil nekaj minut/ur prej kot bi se po naravni poti in imaš lahko potem precej drugačno karto, čeprav si ista oseba. Lahko to pomeni da ti potem določene stvari čisto napačno razlagajo? Popravljeno 5. julij 2009 -> Infatuation Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 5. julij 2009 Prijavi Deli 5. julij 2009 Nadomestnega očeta - misliš novega partnerja od mame? Še nekaj sem razmišljala - če si npr. rojen s carskim rezom, to lahko pomeni da si se rodil nekaj minut/ur prej kot bi se po naravni poti in imaš lahko potem precej drugačno karto, čeprav si ista oseba. Lahko to pomeni da ti potem določene stvari čisto napačno razlagajo? to je že vse prilagojeno; faktorjev kdaj bo kdo rojen je itak ogromno, carski rez in malo prehitevanja je itak samo eden od njihin hvala, bom malo pogledala Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.