sigana 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 lep dan želim prosila bi vas , če mi lahko razložite za lunin forum nekaj odprla sem temo, in sedaj so napisali stvari,katere mi niso najbolj všeč, jih lahko sama odstranim oziroma izbrišem temo. hvala za pomoč in odgovor še naprej želim lep dan Citiraj vgvv Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 resnica boli, ane Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 Sigana, odpri si svoj forum in potem benaj po mili volji vse komentarje, ki ti niso po godu Verjetno se boš morala zaradi takega postopanja kar otepati sodelujočih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 lep dan želim prosila bi vas , če mi lahko razložite za lunin forum nekaj odprla sem temo, in sedaj so napisali stvari,katere mi niso najbolj všeč, jih lahko sama odstranim oziroma izbrišem temo. hvala za pomoč in odgovor še naprej želim lep dan Ne moreš odstranit komentarjev niti teme.To lahko naredi samo administrator - Marsa.Sicer pa - zakaj bi te brisali? Saj si prav zabavna - v vsah svojih izdajah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.