Skoči na vsebino

Poraščenost!

Recommended Posts

v OŠ sem imela sošolca, ki je sicer veljal za največjega frajerja v razredu. ampak ta rajer se je depiliral. pri 13 letih! js takrat nis msla zatem, dokler, na neki šolski prireditvi, ni prišla v kratke hlače in majico oblečena sošolka iz paralelke - s porašćenimi nogami.

takrat se spominjam, da so letele pripombe na oba - na frajerja, ki s je bril noge in si ji je nehal birit in na dekle, ki se ni brilo noge in je imelo kar kosmate. in si jih ni zacelo briti, razen kasneje na sš.

zadeva je taka - moškim je najbrž težko, ko vstopijo v pubertetto in se jim začme dvigovati bre razloga ali imajo izlive ali pa postanejo poraščeni, sploh ker večina fantov pri isti starosti ni poraščena. včasih je fante, pa tudi deklte,a strah pripomb, opazk, kritik in zafrkavanja.

ampak moj odgovor je sledeč:

jaz sem bila tudi predmet zafrkavanja zaradi mozoljev in me ni brigalo. sem preživela, prišča na sš in mozolji so zginli, fantje so pa začeli tekati za menoj. morda boš deležen kakšnih kritik, sploh pri športni vzgoji, ampak če boš podlegel temu, boš podlgel vsemu samo zaradi tega da si cool. cool boš pri 17, 19, 20 itn. sploh pa pri 30 (letnica, ki se je večina moških, ne vem zakaj, boji). moj mož je kosmat, mu sicer ni všeč, jaz pa naravnost obožujem to.

tako da, če ne boš mogel preživeti z zafrkavanjem leto, dve, se obrij. če pa veš ,da boš lahko, ker itak bo minilo, pa kar pusti dlake in skrbi za higieno.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...