Skoči na vsebino

Po g@ju

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 280
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, no fino... Kul.

Prav, pa naj velja... 10h ---->

Kaj pa hrana?

Aja, in se nekaj: koliko vas je vegijev oz. ne jeste niti rib, ker sem mislila v solato (ce jo bom pripravila) dati tune in/ali inchune?

(*sicer tega ne dam veliko, a vseeno)...

Cvicka je zmanjkalo, tako ga ne bova mogla prinesti (sem ze narocila, vendar so mi ga pred nosom prodali...) - novega pa se ni...

Upam, da bo kdo prinesel kakega domacega, dvomim pa, da rdecega... Je pa bolj zazelen kot beli (zame oz. za naju).. x:Ix xsrcx

Sicer pa je fajn za pit radler, ki ima malo alkota, ravno prav. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Vem, da je zoprno iz plastike pit, a vendar; ali cmo prinesti vsak sam s sabo kaksen kozarec, caso, whatever... tako, ki je npr. ni skoda, ce se razbije...

Pa kaksen pribor, vilice vsaj...

Ali kaksen pladenj plasticen in podobno...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.rekl so mi, da je za vsakega nekaj, po želji....ni panike hrana, sam morte vedet, da se gostišče odpre šelem ob 12h....-22h.

Sej se tut men ura zdi ,da je zgodnja...Free je tk predlagau, pa sej se nima kam it, ko pa bo morda dežek, hmmm... .sej po moje se da nekak ~ob11h, kajne Free... .

Za pit pravm zato, da naj vsak zase poskrbi, da nea bo treba potem še tiste prebolene viruse morda okrog sejat.

po moje kakih takih Mogočnih stvari delat, hmm..., pa sej majo tamle vse, dovolj domače pa še slovensk je x:Dx

Saj glih govorim, kako je s hrano...

Ce bomo 'gostisce', potem se morda jaz ne bom ven metala z zrezki pa s solato (sojini zrezki, makaronova solata, slisi se b.v., je pa dobro) x?x

Picasso

... ampak ob 10h BITI ZE TAM, je tezko, sploh ce prihajas iz Kopra, recimo...

Kar se mene (iz Kopra) tiče, sem se zorganizirala tako, da lahko pridem okrog 10h. Mi je bilo pa tudi meni najprej prezgodaj - ampak, ker ste vztrajali, sem se prilagodila. x:)x

Ker pa najbrž ne bomo prihrumeli vsi točno ob 10h, predlagam, da kar ostane dogovorjena ura (10.00), potem pa se bomo itak čakali tam do 11h. Kaj pravite?

Glede hrane pa imam namen prinest pladenj bureka (po receptu, ki sem ga objavila enkrat na forumu). Domačega vina ali kake druge pijače pa nimam. Se bom pa oborožila z vodo, ker alkota ne pijem.

Marsa, zarad mene lahko zmečeš karkoli užitnega v solato - nisem vege. x;)x x8Dx :palec: Makaronova solata meni mljask! x:px xflirtx

V glavnem jaz pridem sigurno! Danes že natankala, zamenjala brisalce (so bili slabši kot če jih ne bi bilo :xx!: x:Ix ), zaflikala rezervno gumo, napumpala vse 4 gume... A ja, še olje moram pregledat! xideax

Zdaj pa šibam v Mercator po material za burek!

(El Nino! Ob 9h na Razdrtem, a ne? x;)x )

PS: A ja, pa brez "+" pridem! Bili ne pride, vas pa vse lepo pozdravlja! (Se je xloveyx zaljubla in "nima časa"... x:Dx x:Dx x;)x )

Tamara-. x8Dx x^x xsrcx :vio: :palec:

Me zelo veseli!!! :palec:

Jaz sem 'material' ze nabavla, za jurja in pol sem tudi tankala ( x:Ix ), itak pa bomo sli (ali najbrz bova sla) z Mitjinim avtom.

Ali kdo iz LJ in okolice nima prevoza?

Moram vedet...

Lahko ga midva pobereva, ce pa vas je vec, gremo lahko z dvemi avti... :palec:

Picasso

Skoda, ker se nam ne bos tudi tokrat... vsec mi je tvoja iskrena in dobrohotna, trdna, pa vseeno lahkotna energija, Rachek... :^:

Fajn bod tudi ti! :vio: :palec:

Picasso

Saj vem... saj je sploh ni (frke)... sam povem... ko je glih priloznost... Delam na tem, da sproti... whatever... x:)x x:Ix x:Xx x:Dx :palec:

Picasso

x:px  in glede na to, da nimam nobene termus flaše doma

Jaz tudi ne, sem ze razmisljala...

Picasso

Pokowc,ti greš,ti posodim termosko!!

Z iskrenimi,lepimi željami in mislimi bomo z vami(mi kateri nas ne bo);pridemo drugo leto!

Fajn se imejte,žal imam osebno zadržke,pa povrh vsega kaj se bomo "zelenci"štulili zraven....

Toplo se oblecite in kakšen dežnik ne bo odveč,ali pa anorak.

Ne dvomim,da se ne boste imeli "fajn"!

Lp,Borism!

Eno termosko kavice direkt od Indijancev iz Mehike lahko jaz prinesem. Bo bolj malo sicer za vse, ampak tisti, ki bodo prvi... x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...pa povrh vsega kaj se bomo "zelenci"štulili zraven....

Kaki "zelenci", borism?!?! :eek:

A je kaj važno, kdo se je kdaj prjavu pa kolk objav ima?

Lani so se dobili enkrat septembra, jaz pa sem tale forum "odkrila" šele oktobra... Pa mi je bilo ful žal, da ga nisem odkrila vsaj malo pred njihovim srečanjem, ker bi zihr prišla tudi jaz! x;)x

Tako da tole (ta "zelenc") ni noben izgovor x!x

... žal imam osebno zadržke,pa povrh vsega kaj se bomo "zelenci"štulili zraven....

:sori: x?x x!x :eek: xrolleyesx

Kaj je zdaj to?

Jasno ste vsi toplo vabljeni...

:vio: :palec:

Picasso

Tamara... x:)x :palec:

... sicer pa: ure mas cudne... al pa jaz... ker sva v istem trenutku... and yet... sem jaz eno uro za tabo,,,

Picasso

Joooj, Borism, jaz sem bila lani tud cist zelenka, morda en teden na forumu... pa sem prisla in bila med tistimi, ki so najpozneje sli. x;)x

Tamara, ne se sekirat, saj verjetno tud jaz ne bom tocno ob 10h, kolikor se poznam...

Ej, cist mi je uslo z glave tole srecanje ta teden, toliko stvari je bilo... Zdajle pa ugotavljam, da komaj cakam. x:px

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Joooj, Borism, jaz sem bila lani tud cist zelenka, morda en teden na forumu... pa sem prisla in bila med tistimi, ki so najpozneje sli. x;)x

x:)x x:Xx x:Xx x8Dx x^x :2src: :palec:

... pa zelo sem bila vesela, ko je (bilo) tako... :palec: :palec:

Picasso

hehe kavica me itak ne zanima k ne pijem..... sam tisto z alkotom pa že pretiravate, hehe, bom spet koga pobiral kot vsak žur, morda b se splačalo že čist iz lenobe začet pit..... (zdej bi mi manjkal en smeško z marsinim prstom) hja bo to zanimivo in kje se dobimo v peklu, pri gostilni?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...