Marsa 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Marsa: Tamara... ... sicer pa: ure mas cudne... al pa jaz... ker sva v istem trenutku... and yet... sem jaz eno uro za tabo,,, Ko pa ne vem, kako se to naštima. ... po mojem je to odvisno od tega, kako imas sicer nastimane ure..... ali pa ne.., poglej na osebni strani - cas... cas forumovca, ne vem, kako je postavljeno...Ampak recimo ce bi bila iz Nove Zelandije pa bi se potem tudi tu videlo... a stekas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Tamara in Marsa saj vem,hvala za povabilo. Hvala Tamari,ki nas brani-verjetno zaradi zelenih zvezdic. Da bi bilo bližje in da bi imel čas(vem,da nikoli ne bo vseh,zmeraj pride kaj vmes)bi sigurni prišel. Tamara,to je tko kot starši in mali otroci,ki morajo zvečer ostati doma(preventivno). Vem,vem vsem-enkrat moraš začeti!Lepo se imejte vsi prisotni!!! Lp,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 OK, tkole... nic niste kaj dosti komentirali v zvezi s hrano etc...Vas problem - jaz grem tja malo charat zdaj... Boma vidl... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 OK, jaz ne bom nic hrane nosila.. sem danes bila cel dan od doma, delala 12 ur promocije.. in sem cist mrtva in nameravam it samo se spat. Jutri pa tud ne bom ob 8h vstajala... Tko da... bo kavica. Aja, tocno, pa se bonboncke lahko prinesem, kar je ostalo danes. Se vidimo jutri, nocko! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Občudujem tiste, ki imate "jajca"... se prikazat iz anonimnosti... Sama....se med nepoznanimi ljudmi ne počutim dobro. Misel na to, da bi bila tam, obrkožena z desetimi, petnajstimi nepoznanimi ljudimi, grrrrrrrr.... Čeprav, (priznam ) da bi nekatere spoznala, bi vendarle požrla tudi ta cmok... Je pa resnica ta; da bi vedno raje šla npr. samo z eno, maksimalno dvema na pijačo, kot s šestimi, sedmi... Kakorkoli...imejte se . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Če vam bo vreme kaj naklonjeno in če boste lezli po slapovih, vzemite gojzarje. Pot postaja z višjimi slapovi vse bolj plezalna in ni primerna za superge. Sicer pa vsem želim prijetno druženje! V mislih bom z vami! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Da bi bilo bližje in da bi imel čas(vem,da nikoli ne bo vseh,zmeraj pride kaj vmes)bi sigurni prišel. Tamara,to je tko kot starši in mali otroci,ki morajo zvečer ostati doma(preventivno).Ti, borism, veš kaj! Jaz sem iz Kopra (a je dovolj daleč?) in imam delovno soboto (a misliš, da imam čas?) in imam dva majhna otroka (a bo dovolj?)... in vseeno pridem! (Mogoče ga bom še prepričala. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Tamara...nasmejala sem se ob tvojem...rumenem tisku... tako iskreno izzveni da bi ti uspelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Luštno se mejte Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Občudujem tiste, ki imate "jajca"... se prikazat iz anonimnosti... Sama....se med nepoznanimi ljudmi ne počutim dobro. Misel na to, da bi bila tam, obrkožena z desetimi, petnajstimi nepoznanimi ljudimi, grrrrrrrr.... Čeprav, (priznam ) da bi nekatere spoznala, bi vendarle požrla tudi ta cmok... Je pa resnica ta; da bi vedno raje šla npr. samo z eno, maksimalno dvema na pijačo, kot s šestimi, sedmi... Kakorkoli...imejte se . Moj recept, hehe, obljubim da pridem, preden pomislim da to pomeni da me bodo spoznali, pol pa sem prveč ponosen da bi odstopil od moje obljube, oziroma več jajc je treba za neizpolnjevanje obljub kot eno vožnjo gor srečat par ljudi, ki so bodisi kul al pa dobri hehe, na koncu je vedno kako prelisičiš sebe v to da maš jajca, .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 sploh pa k mamo tam okrog tisoč objav pa se ja spodobi da se vidimo pa kako rečemo še zares, pač besede so besede, občutki pa čist nek druzga..... najbrž bo čist uredu žurka, precej kao blind date, se mi zdi, ampak mam pozitivno izkušnjo iz takih srečanj, sicer sam eno, (pokowc) ampak če je blo to vredu, bo tud to, saj, sanjalica, prisanjaj malo k nam pa bo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 im ona a high way to hell hehe never mind the spelling ker stvar je sicer uradno pekel, ampak nekam dež pada Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Dobr jutr.. Ponoci je tolk ulivalo, da sem mislila, da ne bo jasno nic. Zjutraj me je prebudilo sonce (poleg budilke na mobiju) in je bilo ze ful lepo, zdaj pa si sploh ne upam ven pogledat; sivo in tko...Ampak, kar bo pa bo, bomo ze, ce bo pa dezevalo, pa pac bo... Zaenkrat kaze samo...: muhasto in spremenljivo... Skoda, ker vas ful ne bo prislo, zal tudi nekateri, ki ste prvotno mislili priti.... Vanja ima spet smolo pa dela, Heleni je nekaj vmes prislo, Mateja ne pride, etc...Skoda, no, ne bo tko fajn brez vas... Sicer pa se bomo ze znasli.Upam, da bomo nasli, grem po temi, se mi zdi, da ste napisali bolj tocno, kje se gre, pa ni vrag, da se ne bi nasli.Midva bova najbrz prisla okoli 11h, se tule nekaj prckava, pa tamalega peljeva k moji mami... Pol pa via --->Prinesem makaronovo solato in platke. Nimam nic za zraven in prinesem tako se ajvar, kruh bova kupila sproti nekje.Imam nekaj pribora, nekaj papir. in nekaj plasticnih kroznikov... Se vidimo, mi, ki se, drugim pa - prihodnjic na svidenje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Lepo, v Mariboru pa dežuje. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 hmmmm.....iz pik-nik-a ratupik-nich? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Piknik bil d'best! Smo pogresali ostale... A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 in ostali....smo posamichno....pogreshali...ostale Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Predlagal: LNF delavnica kristalov! kjer bi (ce zeli) udelezenec prinesel svoje kristale,Nosorog -voditelj pa bi povedal kaj vec o njih (recimo ali so za uporabo posamezniku ali etc...).Delavnica bi bila seveda financirana od udelezencev. Prav tako bi lahko vsak ponudil s cem se pac ukvarja ali pa 0, ce tako zeli; torej vec delavnic v 1 srecanju.Nekdo bi recimo imel tarot delavnico, nekdo astro, nekdo o vilinskih simbolih, nekdo o angelih, body painting, nekdo o... , etc.. - predlogi zazeljeni! Morda bi se zadeva udejanila, ko bo topleje (kakor smo ze govorili oz. je predlagala Marsa). Piknik, srecanje, etc... predvsem pa z namenom druzenja, spoznavanja in manjse neobvezne delavnice. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Kdaj, kje??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 heh, ti kr organiziraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Fajn ideja, itak, odprite na novo posebej tole...V forumu Kristali ali Sporocila...Nekdo naj to organizira, midva se tezko lotiva taksnega projekta, razmisljam pa o razstavi na Metelkovi za svoj rojstni dan, smao bo to prej kot cez en emsec... :o|o: Pa je malo tezka... Hm...A ki bi tudi bila takole, javna, bi bili tudi LNFjevci povabljeni, sevedke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 razmisljam pa o razstavi na Metelkovi za svoj rojstni danMarsa (pa še za pogum in voljo in vse, kar rabiš za tak projekt) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Če organiziram bobnarsko seanso, garantiram živčni zlom ostalim akterjem Huahahaha sonovabitch.... hehe, tadta dtd ta ddd dta ama dta dtadt dddadadadad rta d ada huhjej, to je imitacija, tvojega preformansa... seveda ne zveni tako dobro, je pa poceni efektivno in učinkovito, hehe, ti kar ti kar, če človek fajn bobna, pol bodo kristali meli primeren ritm za oddajat energijo..... Sem že mislil folk da bo spet kaj lunin party, letos ga še ni blo (al ste me barabe pozabili povabit) Sej ne da vas pogrešam, that much, ampak taka srečanja so mi bla vedno všeč.... love it love it love it.... ajd, očitno mam mal preveč energije, gremo špilat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Kaj pa, če pridejo kristalčki v interferenco z ritmom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Kaj pa če pride do resonance... Dokler nimam kakega res močnega ojačevalca.... pustmo take sanje pr meru... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.