Skoči na vsebino

Po g@ju

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 280
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj pa 4 oktober (sobota)??

plac pa se najdemo nekje!

predlagam Lj.;

sicer pa morda lahko marsa pove iz katerega konca je najvec

aktivnega folka z LNF, ki se namerava udeleziti!?

hkrati, ko izberemo 'prednarocila' x:Dx udelezbe,

se lahko organiziramo tudi za prostor!

torej, morda bi bilo primerno, da navedemo okvirno

moznost nase udelezbe nekam na tale forum!!??

potem sestejemo, naredimo povzetek in imamo

pribl., zelo okvirno x:Dx listo prisotnih.

Deli na socialnih omrežjih

O, Free... tezko recem zdajle karkoli, zoprno pa je, ker je skoraj vse ali pac najvec odvisno od vremena.

Pa je zoprno, ker ne ves, kaksno vreme bo dolocenega dne cez 3 tedne, po drugi strani pa se je fino prej dogovorit - da se uskladimo.

Ze res, da nas je veliko iz LJ in je to pac 'na sredi', sticisce, pa glavno mesto in vse, smo pa nekako raztresceni po vsej SLO (da o tujini ne govorimo x;)x )..

Veliko jih je s Stajerske, Primorske, tudi Gorenjcev in Dolenjcev je dosti...

Tako da smo na istem kot ze parkrat doslej... pa ne vlagam potem toliko energy v tole...

Tezka izvedba.. fizicnega kontakta s tolikimi ljudmi.

Da bi rinil 150 km, da gres z enimi na kavico, pa tudi ni ne vem kolk fino...

Da bi se pa kaksno bolj ornk in vse srecanje - a la party etc. - pa je ze treba tuhtat za prespat in vse.....

Ampak definitivno pa na en plac, ki vstop ni placljiv in ki ni kaksnih strokovnih vodstev ipd... kot je bil primer v Tunjicah.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x x8Dx

Res je! Tocno!

Pekel je dbest - najbrz si mislila tega blizu Vrhnike?

To je pa res dober predlog! Blizu in kul. x8Dx

Bomo videl, kaksen bo kaj odziv. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, ja, seveda... ;)

Smer pa to... priblizno...

Tam bila, ko sem bila noseca, ze zdavnaj... pa pripeljali so me, tako da nisem bila pozorna, samo vem, da je ta konec.

Kolk ste natancni! xrolleyesx

Sam hotla sem razjasnit mal pojme - npr. ali Vorancev Pekel ali kaj... x;)x

Picasso

Torej sploh ni panike!;

pac 4. oktober ob 12.00 v peklu!! x:Dx x:Dx

sta se radi: "pa ljutimo se na one, koji su jeli cjele orahe"! x:Dx x:o)x

ja, no itak; kaj pa je problem sploh?

rece se: 4. oktober ob 12.00 v peklu!!

doda se karto obmocja oz. kako se pride do ke;

potem kje bomo? (rezervira prostor) - lahko bi bili tudi na kaksni turisticni

kmetiji ali privat gostilni (tisti, ki poznate primeren plac, boste navedli;

in kolk casha rabte sabo (pijaca, jedaca, kondomi x:Dx );

pa tko naprej... in potem se tu predhodno okvirno prijavimo;

imamo seznam; glede na katerega rezerviramo sobano, grad, dvorec,

pekel private place;; no in potem samo se pridemo ke!

men se zdi simpl!?

Ce bom mela cas, se bom danes al pa v cetrtek mal do tja zapeljala, da pogledam kako zgleda, pa kako kaj gostilne tam okrog, pa potem porocam...

:vragec: pozdravljen! x:Xx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jujuhu... jure bo tud tu...., hm tam, ja ja, končno en žur, najprej prvi teden faksa.... tri dni, pol pa kar takoj na mrtvo na žur :) hehe, obstajajo dobri in slabi načini za začeti oktober... ta bo eden izmed boljših.... :) še pol mesca za priprave....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jujuhu... jure bo tud tu...., hm tam, ja ja, končno en žur, najprej prvi teden faksa.... tri dni, pol pa kar takoj na mrtvo na žur :) hehe, obstajajo dobri in slabi načini za začeti oktober... ta bo eden izmed boljših.... :) še pol mesca za priprave....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Torej... sem sla na izlet z motorckom do Pekla..

Takole je:

- Stvar je priblizno 20 km oddaljena od Brezovice oz. malo manj od Vrhnike (ce se odlocimo, bom dala bolj natancna navodila..).

- Prostora je dovolj za druzenje in kaksen sprehod malo visje gor do slapov, samo kar precej se bo treba oblect, ker je soteska in ni kaj prevec soncka, pa precej zahladi...

- Zraven je gostisce Pekel, odprto od 12h do 22h, nedelja do 18h, ponedeljek in torek zaprto. Naj bi imeli ful dobre ribice... Ce se slucajno odlocimo za to varianto, da smo pri njih in kaj pojemo in popijemo, je treba kaj prej poklicat in rezervirat, ker imajo en kup porok in tega v oktobru...

Gostisce Pekel

- Ce bi se odlocli za piknik - pect se tam naceloma ne sme, ker je narodni park, so pa zunaj (zaenkrat) klopce na travniku in ce prinesemo se kako zlozljivo mizo si lahko naredimo piknik, na katerega vsak nekaj ze narejenega prinese.. samo tako, kot predlog... Aja, trava bo mokra, vsaj danes je bila.. primerni cevlji!

- Kaj se? Aha, predlagam bolj dopoldanski oz. zgodnje popoldanski cas, da bo se kaj soncka in da se gre lahko malo na sprehod po gozdu, ker je ful lepo.. tece potocek, travica, ce pa gres malo dlje lahko brez napora prides do prvih dveh ali treh slapov, ostali so pa ze malo bolj za plezat...

Soteska Pekel

se malo...

Pa se...

Ja, pa se za tiste, ki bi se za daljsi izletek odlocili... je tole cisto blizu...

Tehniski muzej, Bistra

se kako vprasanje??

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

juhuhu....jure bo dvakrat tuuuu....  

Hehe ne kdo bo mogu hudiče v peklu krotit... :) hehe,

Kako zdaj paše, tista pesem "Highway to hell" hehe, ko gremo ravno v pekel... in veči del bom šel po avtocesti...

Ampak ko pogledam vse skupaj lahko rečem le še "It's only Rock'n roll and i like it :) " hehe, no ja zanimiv plac, hehe, slape sem itak že vidu, morda so se kaj spremenili, hehe, v par letih, muzej se najbrž ni... ohjej ti hudič, kaj naj pa vegeterjanec, nekonzumant alkohola, počne tam.... .? hm mi bodo že dali kruh pa gobe :) hehe, po možnosti Jurčke :)

odlično manj kot 50 km od ajdovščine, 1 uro 9 minut, pravijo konzumanti.... :) dober programček majo..... tam za računaz.... pa še kar na enkrat mam zemljevid kam je treba it... kul kul

Hm...za nas Štajerce je malo daleč..predvsem pot domov... x;)x ...zdaj ko nimam več prenoćošča v lj... x:px

Ne vem...sem morda spregledala...ampak, je kdo povedal kak datum???

Aliana.. :palec: ...akcija, to je pravo...drgač bi se kr neki pogovarjali...

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...