Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Astra - ccc, nekam povrsno ti to spremljas - tele nad pomembne teme oz. infote... Free je predlagal 4. oktober - soboto. Luna v Vodnarju... kul. Ze malo vpliva Neptuna, torej se lahko pricakuje, da bo se malo po kleteh pobrskalo pa kaksno dobro pijacko se obvladalo... Sam glede na tele polozaje, ki vidim, bi znal biti dez... To bomo vedeli do tedna prej... nekako... Drugace pa za filing - zelo OK. Tudi se bo dalo komu lazit potem od dalec, ko bomo bolj dinamicno razpolozeni in prijateljski in vse... Bolj tekoce vse skupaj, elasticno... ne recimo togo... Sam moti me tole, ki sem tudi sama pomislila - da bi znalo bit mraz, ker je taka soteska... res je bolj malo sonca tam... pa se vodnarska luna - bi znalo koga zebst pa tak... :o|o: Nic - bomo videli, nacelno pa lahko velja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 a lohk tut svoje lubice prvlechemo, al je rezerveran sam za LUNA-tike? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Hehe, tud mene zanima Itak jih pa lahko za bodoce lunatike poimenujes... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 hehezgleda kokr de je zhe lunatik...se klele zram prou fino zabava Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Kako lahko to sploh vprasata, Aakhut in Aliana? :xx!: Se pravi Nataly ne sme z mozem priti ali kaj! JASNO, da lahko na take partije in srecanja pripeljemo nam drage. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ja mozh pa zhena jasno....ampak ljubice pa ljubchki.....to je pa greh!!!!! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 boljsh che on tebe....ma vech auto....de bo meu rogove kam dat :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ehh, Aakhut... namesto nepogresljivi vcasih nepoboljsljivi aakhut... Ma - pripelte vse, kar leze in gre! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 mick....aakhutka zhe shest let aktualna.......obchasno astra ne skrb....me bo aakhutka dostaula Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ...hm...sam ma dovolj velik avto..??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 zate ne bi biu......k si taka bajsa :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Contesa... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 valda de vechjo.....che ti jo ... kup :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ... sori, k se vtikam... sam tole sploh ni vec zabavno... :xx!: A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 pa ja nisi prchakvala,de bom prenashu vse tezhenje, pa she fuku zram :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Aliana...imaš prav...res ni zabavno...men tut ne... Hvala za opozorilo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ... sori, k se vtikam... sam tole sploh ni vec zabavno... :xx!: A. :o|o: :o ... a gremo mi tačas mal na dopust, da se vidva do konca zmenta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ni blema....sam zadnje besede pa nau mela :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Pametnejši odneha! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ...da se vidva do konca zmenta... :o|o: ... a mislis? ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 hehesej zato sm pa pobrau shila in kopita pa zginu stran Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 aliana.....kdo pa prau, de je sploh kdaj blo zabavno Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Da dragi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Pametnejši odneha! "Kaksna zalostna resnica, ki utemeljuje zmago neumnosti"... .. (mislim, da Eschenbach) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 tuki lohk sam moz zmaga...zadnji k se je bo reshu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.