Aliana 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 OK, otroc, dost je heca.. Kdo zdej pride na piknik, pa kdo prinese piskote?! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 hej, kaj pa druga, naslednja Sobota 27.09.03 pa je Luna v znamenju Tehnice tale je še bolj humano pojoča, hmmm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 kva zdej kompliciras poki? sicer pa aliana - cool! ------------------------------------ (ce ne bo dezja, 4.10.03, ob 10.00 v Peklu pri Brezovici)Potrebujete nekaj denarja za hrano in pijaco v navedeni gostilni;ce boste pohodnisko razpolozeni, potem je primerno, da imateprimerno pohodnisko obutev in oblacila, katera naj bodo toplain dodatna (za preoblect). Kaksen litercek lahko tisti, ki imate vinograde prinesete s seboj(bomo stregli pod mizo ), ene znate kolace pect, etc...Hkrati pa lahko vsak dopise kaj bi zelel (pohodnistvo, piknik, gostilna, etc...)Pomoje zna bit za piknik mal mrzlo, sploh, ce bo prisotno tudi pohodnistvo!?Prosim za mnenja in navedbe, ce se nameravate (ali vsaj mislite, da se boste)udeleziti srecanja.Na koncu bo povzetek in temu primerna organizacija. :: lista: :: aliana - (:: marsa - (:: free - (pohodnistvo, gostilna):: :::::::::::::::::::::::::::::: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 OK, ja, lahko tud se tam v gostilni povprasamo kolk se strinjajo s tem, da pac nekaj narocimo pri njih, nekaj pa s sabo prinesemo... ?? Uf, pol 8h... da ne bo zgledalo, da sem tko zagreta, da sem zato vstala. Mam se zadnji nastop v vrtcu danes, potem pa ze zelo blizu konca studija... Jutro! A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Ja - kwa zdej kompiciras, Poki?Ko koncno dorecemo kao nekaj, se prec najde kdo, ki pa se mu zdi, da bi bolje bilo drugace.... ... zelo znano... Aliana - ne skrbi - nimajo vsi tako prodornega pogleda, da chekirajo, kdaj je kdo kak post objavil... V resnici pa priznaj, da si komaj cakala, da bos postnila, ce nisi mogla zdrzati, da bi postnila po tem, kar si pac imela, da si tako zgodaj vstala... Free - nekam bogi je tistile seznamcek tvoj tamle..Ce se bomo sam mi dobil (ocitno si me kar dolocil, da imam cas) - mi ni treba v pekel rinit zaradi tega... Contesa - kul! Jaz pa lahko pripravim kako minestro (npr. ono fizolovo, varianta pasta-fizol, samo ne me za besedo lovit, ker prvic morda to sploh ni pasta-fizol, in drugic - morda me pici kaj tretjega ali pa bo odvisno od cesa drugega - npr. od tega, kaj bom imela doma oz. kaj bo v danem trenutku izvedljivo in mozno)...Ali pa kaksno rizotko...Ali pa morda one 'platke' (sojini zrezki)...Vsekakor kaj slanega oz. takega.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Avtor Prijavi Deli 17. september 2003 Kot prvo marsa, ne kompliciram, sam prašel sem, podal novo idejo ,če vam Vodnarjeva Luna ni všeč, je pa Tehnica bolj humano prijazna, je tko, če marsa prav ,de je ponavad Vodnar L. deževna!halo, zbute se vsi, k mente, da vodnar lahko seka pozitivno humano.......tko, povedu sem. Drgač se pa lahko prilagodim, men kr paše in se s tem učim; zlo rad pridem, da se zazrem neizbežnim pogledom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Bi se vpisala na zgornjo listo. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Mene pa ne bo! Opravka okrog selitve..- sestra trgatev...na katero verjetno tudi ne bom šla..ji bom pa prekmursko gibanico spekla Tako da...razen če se vmes kaj ne zalomi...ampak je res velika, velika verjetnost, da me ne bo! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Če bom živ in zdrav pridem. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 aquariusČe bom živ in zdrav pridem. TinaBi se vpisala na zgornjo listo. --------------------------------------- ja, zakaj pa zdej pravte, da bote prisli, pa noben se ne napise na seznam???pac skopirate seznam, ob tem pa se dodate na seznam in postnete tu, kotnaslednje sporocilo. &%"$#!)=(#!&!$%$ :\: a je treba vsakga posebej naucit??no ja, zgleda, da je blo sam men tole razumljivo ?? :\: aliana torej, skopirate in dodate vse ime in zeljeno od 3 moznih (lahko tudi vse troje;piknik, pohod, gostilna).:: lista: :: aliana - (:: marsa - (:: free - (pohodnistvo, gostilna):: :::::::::::::::::::::::::::::: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 evo simpl reshiteu..marsa odpre port, kamor se lohk upishemo... drgach pa definitivni zram.....pa lubica tut ga itaq skos zhura Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 :: lista: :: aliana - (:: marsa - (:: free - (pohodnistvo, gostilna):: aquarius(vse):::::::::::::::::::::::::::::: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 TO!! Kr tko naprej!!! pa 1 lep dan zelim vsem!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 zakwa pa mene nben ne da na listo? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Mene tut ne. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 contesa zdovoln sm....zadovoljen bom pa mal poznej..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Jap contesa. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Mene tud gor, hehe, jaz se morem strinajt s conteso "contesa(piknik,ne preveč hoje)" jaz ne grem na pohod grem na žur hehe, no srečanje al karkoli, odvisno kdo bo hodil naokrog.... (pred naslednjim stavkom, je minilo pet minut.. sem se zasanjal kako lepo bo....), ajd I'm In... torej lista se zdaj glasi :: aliana - (:: marsa - (:: free - (pohodnistvo, gostilna):: aquarius(vse)::contesa(piknik,ne preveč hoje)::aakhut(vse?)::tina(vse?)::::el nino (piknik, party....)::Pokowc (pravi da če grem jaz gre tud....)::kdo lep in prijazen::kdo dobr namazan::kdo ki zna pečt sojine polpete na žaru ::kdo ki nas lahko vzame pod streho če se razbesni sodni dan.... (saj smo v peklu človek more računat vse mogoče....).....:::::::::::::::: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 ::zirosi (šankiranje - hipotetično) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Avtor Prijavi Deli 17. september 2003 ::aliana - (::marsa - (::free - (pohodnistvo, gostilna)::aquarius ( vse )::contesa (piknik,ne preveč hoje)::aakhut (:: )::tina(vse?)::el nino (piknik, party....)::Pokowc (o.k.e.y.)::Zirosi (:::::::::: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 :: aakhut (vse) /in vsako/ [no ja, skor vsako :xx!: ] Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Haha, aakhut, še dobr da sem vsak in ne vsaka... hehe, proklet hudič.... so me pri verouku v šoli učili da je to pokvarjena zverina, z parklji, človeškimi (malo bolj poraščenimi) šapami, rožički, hehe, ponavadi v družbi lepih deklet..... od takrat naprej verouka ni v šoli jaz pa si želim v pekel da bi vidu kaj za hudiča se tam dogaja , upam da ne zameriš k se igram besedne igre ..... glede tvojega imena to počnem predvsem v svojo lastno zabavo, in upam da te sploh ne moti, ker to ni moj namen You'll never make a saint of me.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 El Nino u peklu se ga itak žura,bom šla jaz tud tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Pridem. Prinesem viljamovko. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Pridem. Prinesem viljamovko. Astra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.