aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 hehejo ferbec matra kaka je ema :xx!: :vragec:dubravka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 aakhut, pa lahk bi nam mal segrel pekel, prav zanas da nas bodo toplo pričakovali hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 elnino.....pekel se zhe pripravlja na veliko dobrodoshlico....peklenshchki kurijo pod kotli z oljem, kamor bodo namakali raznorazne NEWAGE-arje....vegije majo pa tko najraj....dol se samo iz meskom da hrantpa astrologinje....jim zvezde repatice tlachjo v.... hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Hja, že eno leto ne jem mesa.... počasi bi blo dobro da bi spet začel..... čene, me bodo servirali kot dietno prehrano za peklenščke.... I'm on a highway to hell... tadam dam, highway to hell.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 nch dietno....pr nas vegiji namest prikuhe astrologinje pa kot odvajalo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ::aliana - (::marsa - (::free - (pohodnistvo, gostilna)::aquarius ( vse )::contesa (piknik,ne preveč hoje)::aakhut (:: )::tina(vse?)::el nino (piknik, party....)::Pokowc (o.k.e.y.)::Zirosi (::SmartyM(piknik,party,...)::Astra(piknik,party.....):::::: Sem vaju dala zraven na seznam Smarty in Astra,upam,da je to O.K.! Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Veš kaj se mi zdi, pretežno bomo odvajali, nevem če je prav dosti vegijev tukaj.... kaj bo pa hudič glavna jed, ga bomo na lahnem ognju pekli cel žur.... pol pa drug dan za zajtrk hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 El Nino... Sem tudi jaz se rezala, pa pomislila, da ziher potem zato pri mojem imenu nic ne pise, ker skrbim pac za odvajanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 hehe...Marsa... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 eh marsa....pach she nisi napisala nich takega, ob kar bi se spotaknil.....za razliko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Aakhut... ni blema... imam na sreco vcasih humor na svoj racun, tudi... Ne pa zdaj vedno... Mene to niti slucajno ni zbodlo... samo duhovicim... ker se itak ne dajem v kalup...Pa me eni poznajo kot bobnarko, tezko punkerico, eni kot slikarko, eni kot 'astrologinjo'.... meni pa je vsec to... ker se ne maram vpeti v en vzorec.Jaz sem petek 13., RH - in ne sodim v noben kalup. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Srčno si želim priti in upam, da mi bo ratalo, se bom potrudila da bom skupaj z vami. aliana marsa free aquarius contesa aakhut tina el nino Pokowc Zirosi SmartyM Astra Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Tudi jaz delam na tem, da pridem - nič pa ne obljubim. aliana marsa free aquarius contesa aakhut tina el nino Pokowc Zirosi SmartyM Astra Helena (Tamara) (Pa še Bili bom probala prpravt, da gre zraven. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Kdaj pa naj bi bilo to srečanje ob kateri uri in kdaj Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Ne povemo! Stiriinosemdesetega sestnajstega ob triinsedemdesetih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 S temi ciframi sem se mal' zmedu'. Kva 84 16 73. Zdaj moram pa tole preštudirat in dešifrirat. Jebemti sam deu' mam kle. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 ... Jebemti sam deu' mam kle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 ... sicer pa... 4. oktobra ob 10h, kao... Me je picila ena objestnost malo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Hmm, kje paaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Aja, sory.. V Bistri pri Vr... pri Br... no, pac - tam nekje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 A že ob 10h! Sam jst ob sobotah delam do 15h! Hmmm... bom morala šefico vprašat za dopust... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Aha tam se mi je prjatu oženil, dada. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 A v Bistri? A niste govorili nekaj o Peklu? Al je to vse tam blizu? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Joj Tamara - saj ne vem... samo tako se mi zdi... Ma - ocitno bo treba mal nazaj po temi pogledat, tale marsa dons ni cist resna... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.