Skoči na vsebino

Po g@ju

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 280
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:: lista (prijavljeni do sedaj):

:: aliana

:: marsa

:: free (pohodnistvo, gostilna)

:: aquarius

:: contesa (piknik,ne preveč hoje)

:: aakhut

:: tina (vse?)

:: el nino (piknik, party....)

:: Pokowc (vse)

:: Zirosi

:: SmartyM (piknik,party,...)

:: Astra (piknik,party,...)

:: Helena

:: Tamara

:: Vanja

:: Tai Chi (pohodnistvo, gostilna)

:: Neva (?, piknik)

= 17 xcheersx

torej vidim, da je vecina se vedno za piknik!!

upajmo, da bo lepo vreme!

ne razumem pa torej ali se lahko kuri ali ne?

In poko ali bos rezervila za pribl. od 10 do 15 ljudi?

Deli na socialnih omrežjih

sm zgori napisu, da se kurit ne sme!

bom rezerviral , jaa, sam kakšno hrano tako bolj na vege mahnjeno˝al le en mix vsega po malem..... :palec:

Mix,da bo uravnotežena,...tako za rožice :flower: kot za zveri :devil: in pa seveda za zveri z rožico v laseh :devil: :flower:

Glej naprej, če se le da,...

Hojla!

Tudi jaz sem (že spet) na frišno vrnjena iz morja in še sedaj, ko sem doma, ne hodim nič na računalnik (sem se ga kar malo odvadila..)

Vidim, da greste žurirat. x8Dx

Če bo le možno, se pridružim....

Čao!

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Hojla!

Tudi jaz sem (že spet) na frišno vrnjena iz morja in še sedaj, ko sem doma, ne hodim nič na računalnik (sem se ga kar malo odvadila..)

Vidim, da greste žurirat.  x8Dx

Čao!

Ho,ho, vrnila se tetka iz Amerike xDDx .Seveda prideš,več nas je bolj bo zabavno.

Glej naprej, če se le da,...

Hojla!

Vidim, da greste žurirat.  x8Dx

Čao!

Daisy! x:)x x:Xx :palec:

Ves da sem te ze pogresala - ravno te dni sem razmisljala, kje pa je kaj Daisy... :eek:

Super! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..ja gostišče začne obratovati ob 12h-22h. neč prej. Dobr je, da si vzamete kaj pijače s seboj .Mize bomo lahko preuredili tko, da se bomo lahko vsi gledali x:Dx

Lahko poleg kosila naročimo še sladico(so vse nekak manj sladke) in pozneje še kakšno mini večerjo, tist k bo zlo sestradan. Za vzdušje srečanja pa bomo le sami moral poskrbet in prnest čim bolj pozitivno,skladno voljo x^x

Jaz vam moram sporočit, da so mi danes v službi povedali, da imamo tudi to soboto delovno tako kot prejšno, ker pride stranka , ki bi morala biti tukaj v četertek in petek, pridejo pa v petek in bojo še soboto tukaj.

Vse skupaj se mi že malo čudno zdi, kadarkoli imamo srečanje ali gre dež ali pa je delovna sobota, med poletjem pa nismo skoraj imali kaj delat.

LP! :sori:

Jaz pa sem še do včeraj mislila, da mi ne bo ratalo... :o|o: Pa sem si rekla: če je namenjeno, se bo že uredilo tako, da grem...

Danes pa xsurprisex

Upam, da se ne kaj zalomi in da res pridem! x:)x Spoznali me boste po sivi petki (pa ne na čevlju, ampak avto Renault 5 x:Dx x:Dx ) KP registracije. x;)x

A ja, ne vem, če mi bo moj star Erikson lovil signal tam, zato raje tukaj napišite, kje točno boste ob kateri uri. Ob 10h je zame malo prezgodaj - če pa pridem malo pozneje, se bojim, da boste glih na kakem pohodu. Pohoda pa tudi jaz ne bi rada zamudila... x:px

glede vremena se ne bojim.,,, hehe dokler marsa pride, če bo pa vreme slabo pa lahk še vedno žuramo, hehe in zbadamo nenadno pomanjkanje sposobnosti, ajd, sicer pa znam ples za klicanje sončka, smo ga plesali pri tabornikih, da je kao indijanski sicer ne vem če deluje, ali če je indijanski, vem pa da je takrat deloval in verjeli smo da je indijanski :) ajd folk jure je spet v ajdovscini spet na netu, tem lepem svetovnem spletu, vam povem ljubljana sux, pet ur matematike, huh, dovolj da zmatra vsakogar, pol pa 10km po ljubljani, pa vstat ob 530, resno občudujem vsakogar ki mu to uspeva brez najmanjših muk....(sicer pa upam da bom kmalu tak) v soboto bo pravi balzam za moj teden.... narava in to.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

folk, kolk pa je treba met casha, sabo, ,,.... hm torej ful me zanima tud to, ker bojda se v svetu kosila in tako plačuje :) bo zadost 5k ? al naj prnesem kaj več..... , ajd, bom moral, poiskat kakšen kul zemljevid, da se ne zgubim :) :eek: hehe, primejdunej (če ni to najlepša, najbolj pošteno zveneča kletvica naj me kdo... ) prejšni mesec so bli naši gor, v peklu, baje da je fajn...... ajd bomo videli to zadevo,..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lep dan in prijetno druzenje, x:Dx vam zelim tudi jaz!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pozdravljeni vsi!

Jaz sem bolj nova, čeprav vas prebiram že kar nekaj časa. Tudi jas si želim, da bi vas spoznala in se vam pridružila na srečanju, žal pa jutri ne morem.

Želim vam, da se imate lepo.

Sonce

Zivjo Sonce, dobrodosla, x:)x , zivjo vsi! :palec:

Kwa je zdaj? Kdo pa sploh potem pride? x?x

Malo se javite, da dorecemo tole...

Meni se zdi ob 10h prezgodaj - ne (samo) zato, ker nisem jutranji tip... ampak ob 10h BITI ZE TAM, je tezko, sploh ce prihajas iz Kopra, recimo...

Potem planiramo, naj bi vsak sam kaj prinesel - pa je brez veze, da kdo zdaj vstaja ob 7h ali pa hodi spat ob 3h, da bo se kaj pripravil in se prisel pravocasno...

Nisem se prevec oglasala semle, ker nisem bila zdrava, pa sem raje bila tiho. Vendar sem rekla, da pridem in dokler ne recem, da me ne bo, je to pac fact. x:)x

... Vseeno pa je tecno, da ni sonca, in zelo tecno, da mobiji ne lovijo... :o|o:

Dajte malo komentirat, pliz - oni seznam se je povsem izgubil in najbrz ni vec tak kot je bil.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala, Mick - tudi mi tebi, skoda, ker te ne bo (kot sem postekala iz tvojega posta)... :V:

Imej se tudi ti lepo in vsi skupaj upajmo, da bo lepo vreme... :o|o: xsrcx

:palec:

Sicer pa fino, ko si me spomnil in postnil v to temo in mi jo dal na plano, ker sem pozabila omenit, kaj bo kdo prinesel...

Nima smisla, da pacam juhe, jote, ricete ipd., ker ne bomo mogli jesti tega...

Morda specem sojine zrezke, pa kupim sproti se kruh.

Bom videla, kako bom s casom in ostalim, mislila pa sme pripraviti kako makaronovo solato, ker se lahko je mrzlo in je ze vse v eni dozi. x:)x :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...