Guest Jeti 14. november 2012 Prijavi Deli 14. november 2012 hm, to je težko orpedeliti, zato ker bo naslednji mrk (vmes bo še 28. 11.) aprila prihodnje leto. Maš pa res kar pestro... saturn tud (ki je vladar asc) - upam da nimaš kakšnih bolečin... zdaj ko si me spomnila na severni vozel, sem šla pa pogledat in ga imam pa na ascendentu oz. natančneje na točki duha.imam pa zato pluton natančno na južnem vozlu v 2. hiši. brez bolečin pa ne gre :xx!: ... za spremembo imam glavobole ... verjetno zaradi oči, ker vse slabše vidim ... drugače sem pa ok hv za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. november 2012 Prijavi Deli 14. november 2012 mrk prespala in to kar dobro ... tudi na natalni luni je bil ... saj v bistvu ne vem koliko je vplival name, ker imam cel žur v sco ... verjetno bolj čutim ostale tranzite ... saturn na soncu ... rmerkur na rveneri ... pluton že tako celo večnost čepi na severnem vozlu ... kar nekaj sem se zabubila v oklep po rd ... že tako nisem hudo zgovorna ... zdaj sem pa še manj sicer sem pa včeraj zasledila, da se bodo rezultati mrka začeli kazati čez 3 mesece ... a je kaj na tem evo Jeti pri meni pa ravno obratno, skoraj nič spala, k da bi me nekdo na štrom priklopu in totalno budna...bil pa na soncu...moj plutko pa na ascendentu...sicer verjetno res vpliv še ni kr tako mimo, nimam pa pojma kok časa bo še držal...sicer se še sama sebi čudim, da zdržim te dolge dneve brez veliko spanca...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 14. november 2012 Prijavi Deli 14. november 2012 sicer sem pa včeraj zasledila, da se bodo rezultati mrka začeli kazati čez 3 mesece ... a je kaj na tem Možno, ... itak pa je možno , da se bojo tud' že kar takoj kazal', čeprva ne tolk očitno morda , ... čeprav , ... ... jaz mislim, da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 15. november 2012 Prijavi Deli 15. november 2012 Jaz mrke ponavadi bolj povezujem s ljudmi iz javnosti ali bolj velikimi, javnimi dogodki. Le ti krojijo usodo naroda, čeprav je pa res, da ima mrk vpliv tudi na posameznike. Mogoče bo čez 3 mesece že začutiti novo energijo v kolikor bomo dobili novega predsednika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 15. november 2012 Prijavi Deli 15. november 2012 Jaaa, Aaampk, morš' vedet, da Stvarnik ureja Vse Svetovne Vlade/Voditelje ravno po Vsakemu Narodu posebej, Zelo Podobno kot obravnava tudi Vsakega posameznika , in Zatorej lahko rečemo : Kakršen narod, Takšna vlada . Se pravi, da, če bo mrk vplival na narod , se bo To poznalo Tudi na Javnih-Vladnih Položajih http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. september 2015 Prijavi Deli 13. september 2015 Sončni mrk. Padel šengen. ja. kdo bi si mislil. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. avgust 2017 Prijavi Deli 20. avgust 2017 http://www.leahwhitehorse.com/2017/08/18/solar-eclipse-in-leo-august-2017-all-the-kings-men/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. avgust 2017 Prijavi Deli 21. avgust 2017 meni pade v 9.hišo. čakam zdaj, da se tujina zmiga sicer, pa ravno danes odposlala tiste kačje pastirje v svet...pa ne, da ne bi hotela prej..ampak mi preprosti ni zneslo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.