Skoči na vsebino

sončni mrk

crusnik

Recommended Posts

Guest Jeti

hm, to je težko orpedeliti, zato ker bo naslednji mrk (vmes bo še 28. 11.) aprila prihodnje leto. :) ;)

Maš pa res kar pestro... saturn tud (ki je vladar asc) - upam da nimaš kakšnih bolečin... xcrossfingx

zdaj ko si me spomnila na severni vozel, sem šla pa pogledat in ga imam pa na ascendentu oz. natančneje na točki duha.

imam pa zato pluton natančno na južnem vozlu v 2. hiši. x:o)x :o|o: :V:

:vio: xyesx

brez bolečin pa ne gre :xx!: ... za spremembo imam glavobole ... verjetno zaradi oči, ker vse slabše vidim xbookx ... drugače sem pa ok x;)x

hv za xcrossfingx

Deli na socialnih omrežjih

xDDx mrk prespala in to kar dobro ... tudi na natalni luni je bil ... saj v bistvu ne vem koliko je vplival name, ker imam cel žur v sco x:Dx x:o)x ... verjetno bolj čutim ostale tranzite ... saturn na soncu ... rmerkur na rveneri ... pluton že tako celo večnost čepi na severnem vozlu ... kar nekaj sem se zabubila v oklep po rd ... že tako nisem hudo zgovorna ... zdaj sem pa še manj x;)x

sicer sem pa včeraj zasledila, da se bodo rezultati mrka začeli kazati čez 3 mesece ... a je kaj na tem xcivx

evo Jeti pri meni pa ravno obratno, skoraj nič spala, k da bi me nekdo na štrom priklopu in totalno budna...bil pa na soncu...moj plutko pa na ascendentu...sicer verjetno res vpliv še ni kr tako mimo, nimam pa pojma kok časa bo še držal...sicer se še sama sebi čudim, da zdržim te dolge dneve brez veliko spanca...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

sicer sem pa včeraj zasledila, da se bodo rezultati mrka začeli kazati čez 3 mesece ... a je kaj na tem xcivx

Možno, ... itak pa je možno , da se bojo tud' že kar takoj kazal', čeprva ne tolk očitno morda , ... čeprav , ... :inocent: xrolleyesx ... jaz mislim, da :inocent: xrolleyesx

Jaz mrke ponavadi bolj povezujem s ljudmi iz javnosti ali bolj velikimi, javnimi dogodki. Le ti krojijo usodo naroda, čeprav je pa res, da ima mrk vpliv tudi na posameznike. Mogoče bo čez 3 mesece že začutiti novo energijo v kolikor bomo dobili novega predsednika.

Jaaa, Aaampk, morš' vedet, da Stvarnik ureja Vse Svetovne Vlade/Voditelje ravno po Vsakemu Narodu posebej, Zelo Podobno kot obravnava tudi Vsakega posameznika , in Zatorej lahko rečemo : Kakršen narod, Takšna vlada .

Se pravi, da, če bo mrk vplival na narod , se bo To poznalo Tudi na Javnih-Vladnih Položajih http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

lp + #

• 2 years later...
  • 1 year later...

meni pade v 9.hišo.

čakam zdaj, da se tujina zmiga :)

sicer, pa ravno danes odposlala tiste kačje pastirje v svet...pa ne, da ne bi hotela prej..ampak mi preprosti ni zneslo..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...