krog 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 tu bi pač naj bil forum o duhovnosti , pa če ste pr tem , vam pač povem da duhovnost ni nobena resna stvar , tak kot je resno , težko in onemoglo vaše življenje o čemer pač skos pišete , o vaših težkih nerazumljivih subjektivnih vidikih pa izkušnjah , duhovnost je to kar smo , naša otroška narava , sam de nam noben več ne govori ka nej delamo , nekje nekoč ste nehal raziskovat , svet je naš , mi zdle smo svet , usi skupi , ta trenutek , sam ko se na cesti srečama al pa tule gor je med nama vsa sestavlena kurčeva preteklost ku so nama jo dal , usakmu isto sranje z drugimi besedami povedan de se lahk kregama kir je bolš povedo , čeprav stvari niso drugačne kot so ble pred tisoč leti pa tud čas ne teče hitrej , lahk se nehama skrivat za najinimi jazi ku sma jih nardila de sma odgovarjala osebnostim najinih staršev ker je bil to edini način ku so ga poznal pa nama prekril glavo z njim , oba vidma svet kak je , usi skupi zdle lahk goro premaknemo če nam paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krog 24. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2009 a se spovneš kak si poveso glavo pa zgubil nasmeh ku so ti rekl de nehi to delat pa si mulo paso dokler nisi pozabo , zdej je pa tulk stvari de sploh nemorš več vn , use se je povezal skupi pa ti zaprl pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krog 24. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2009 resna resnost negativna kak si me utrudla s svojo težo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galena 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Ej ljudje..čisto nova sem...zelo pa me moti jezik, ki ga uporabljate...saj sem Slovenka (pedagog) vendar skoraj ne znam prebrati..je to zdaj nova moda???Ne mislim nikogar žaliti, vendar sem res presenečena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Ej ljudje..čisto nova sem...zelo pa me moti jezik, ki ga uporabljate...saj sem Slovenka (pedagog) vendar skoraj ne znam prebrati..je to zdaj nova moda???Ne mislim nikogar žaliti, vendar sem res presenečena...kakšen jezik danes uporabljajo vozniki tovornjakov, če vsi mi uporabljamo njihovega? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krog 28. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2009 vrajt vat ju spik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Ej ljudje..čisto nova sem...zelo pa me moti jezik, ki ga uporabljate...saj sem Slovenka (pedagog) vendar skoraj ne znam prebrati..je to zdaj nova moda???Ne mislim nikogar žaliti, vendar sem res presenečena... Draga moja galena, slovenski pedagog. V tem desetletju postopoma umira način in bonton komuniciranja, ki bo kaj kmalu zatrl staro dobro in ekzaktno izražanje.Vejice sploh nimajo več smisla, lahko so tukaj ali tam ali pa kar skupaj,,.Sms sporočila in drugi razni twitterji kar kličejo na mikroniziranje besedila v smislu, lej tstara nesmizdj fukart wkul beležnice k notepad je lol. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 bonton, slovnica, samo še pravila, ki se se jih naučila spoštovat... jezik je sredstvo komuniciranja... jaz popolnoma razumem, kaj je hotel povedat in je velik lepš povedal kot kater kol slovničar oz. ljubitelj pravopisne slovenščjine Krog, povej šeeeeee! Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.