laser 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 (popravljeno) Verjetno ste že vsi slišali za online strani, ki plačujejo za klikanje?Registriral sem se predvsem, da vam predstavim to stran, če si morda kdo želi še dodatnega zaslužka, saj se takega nihče ne bi branil, kajne? Zadeva je taka da na dan klikneš 4 oglase in potem lahko še povabiš prijatelje, da klikajo pod tabo.Če pa niste ravno tisti tip, ki mu ni odveč malo povedati sorodnikom, kolegom za to stran, imate pa še zmeraj možnost izposoje referralov (ljudi, ki klikajo za vas). Vložiti v stran vam ni treba nič, čeprav če se odločite kasneje to samo pomeni večji zaslužek tako da praktično izgubiti nimate ničesar ampak samo pridobiti. Kakorkoli, če koga zanima si lahko pogleda tale 2 videa na youtubuVIDEO 1 - Z LIVE POSNETKOM DVIGA DENARJAVIDEO 2 - Z DOKAZI PLACIL IZ PAYPALA IN SE MALO VEC INFOpa se potem registrira s klikom na link spodaj KLIK Pa se to, garantiram vam da stran 100% ni ena tistih pri katerih klikate in na koncu ne dobite nic placano. Stran vam izplaca denar ze takoj, ko zasluzite $2 (na zecetku) tako da ce ne verjamete lahko klikate najprej do teh $2 in potem zahtevate placilo in boste videli, da bo placilo na vasem alertpay/paypal racunu TAKOJ, ker ta stran ima INSTANT PAYMENT opcijo. Tako da se lahko potem odlocite, ce boste se nadaljevali in morda vlozili se kaj vanjo ali ne. Na strani je ze kar nekaj slovencev, ki sluzijo zelo dobro, temo lahko najdete tukaj TEMA ZA SLOVENIJOprav tako lahko na njihovem forumu potem se pogledate pod payment proofs kjer uporabniki vsak dan objavljajo dokazila o izplacilih na paypal/alertpay racune, ki segajo tudi do $5000. (Dokazna tema: DOKAZ O IZPLACILU $5000) Če imate še kakšna vprašanja pa kar vprašajte. Popravljeno 25. julij 2009 -> laser Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Če imate še kakšna vprašanja pa kar vprašajte. Seveda imam vprašanja.Ali veš mogoče kaj pomeni odkivat toplo vodo?Ali na novo izumljat smodnik?Ali na novo odkrivat Ameriko? Ker iz je tvojega posta razvidno da si izjemno inteligenten in razgledan ti je verjetno že potegnilo kaj hočem povedat. Lep pozdrav http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Ma, tu moraš najprej nekaj kupt, pol pa morajo drugi klikat al kaj. Ne zastopm glih te zadeve, ker nimam interesa. Sosed ima nekaj takega, pa ne vem od kod. Baje je boljš Google AdSense (baner), pa slovenske spletne strani ne sprejmejo.... tam pa ne smeš sam klikat na reklame. https://www.google.com/adsense/support/bin/...amp;ctx=sibling Kaj alef a res mislš, da koga briga gledat, kako se denar dvigne z avtomata? Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Kaj alef a res mislš, da koga briga gledat, kako se denar dvigne z avtomata? Glej, glej, tudi ti si dojel moje sporočilo... :palec: TO tudi vsi znajo in poznajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laser 26. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2009 Ma, tu moraš najprej nekaj kupt, pol pa morajo drugi klikat al kaj. Ne zastopm glih te zadeve, ker nimam interesa. Sosed ima nekaj takega, pa ne vem od kod. Baje je boljš Google AdSense (baner), pa slovenske spletne strani ne sprejmejo.... tam pa ne smeš sam klikat na reklame. https://www.google.com/adsense/support/bin/...amp;ctx=sibling Kaj alef a res mislš, da koga briga gledat, kako se denar dvigne z avtomata? ne, kupiti ti ni treba ničesar, ampak se samo registriraš in klikaš na oglase. Če hočeš, lahko kupiš potem kasneje zlato članstvo in si izposodiš referrale, lahko pa tudi povabiš kolege in ti ni potrebno kupiti ničesar, če nočeš. Google Ad Sense mi ni kaj dosti znan, kako pa to deluje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 ne, kupiti ti ni treba ničesar, ampak se samo registriraš in klikaš na oglase. Če hočeš, lahko kupiš potem kasneje zlato članstvo in si izposodiš referrale, lahko pa tudi povabiš kolege in ti ni potrebno kupiti ničesar, če nočeš. Google Ad Sense mi ni kaj dosti znan, kako pa to deluje?Daš googlov baner na tvojo spletno stran,- lahko sam izbereš približno temo za oglase, - pa drugi klikajo na to in ti kasiraš. Ne smeš pa ne sam klikat, ker vidijo po IP. Sem dal link, kjer se vidi v katerih jezikih je možno. Oni pogledajo tvojo stran, če ima dost obiska. Pa tudi nočejo slovenskih strani. Ne vem zakaj, mogoče je bilo še premalo interesentov. Srbe bolj poznajo po svetu… Če imaš zanimive strani, itak mnogi pridejo in kliknejo gor, ker je od google… Jaz ne bi šel klikat nikamor, škoda časa. Njihov baner bi pa vrgel na spletno stran, ni kaj. Z avtomata tudi ne bi denar dvigval, bi ga kar s konta online zapravljal, če bi ga imel preveč No saj je to tudi prav, da narod vidi, kako se zapravlja na oglasih in to mi vse plačujemo v nakupni ceni. Dobro blago pa se še vedno sami hvali in ni treba nobenih reklam. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laser 26. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2009 Daš googlov baner na tvojo spletno stran,- lahko sam izbereš približno temo za oglase, - pa drugi klikajo na to in ti kasiraš. Ne smeš pa ne sam klikat, ker vidijo po IP. Sem dal link, kjer se vidi v katerih jezikih je možno. Oni pogledajo tvojo stran, če ima dost obiska. Pa tudi nočejo slovenskih strani. Ne vem zakaj, mogoče je bilo še premalo interesentov. Srbe bolj poznajo po svetu… Če imaš zanimive strani, itak mnogi pridejo in kliknejo gor, ker je od google… Jaz ne bi šel klikat nikamor, škoda časa. Njihov baner bi pa vrgel na spletno stran, ni kaj. Z avtomata tudi ne bi denar dvigval, bi ga kar s konta online zapravljal, če bi ga imel preveč No saj je to tudi prav, da narod vidi, kako se zapravlja na oglasih in to mi vse plačujemo v nakupni ceni. Dobro blago pa se še vedno sami hvali in ni treba nobenih reklam. hmm torej moraš met že nakako dobro obiskano stran, da lahko ta baner uporabljaš potem, če prav razumem? kakorkoli, če je tako mislim, da se to ne splača, saj na tej strani, ki je objavljena v prvem postu ne rabiš strani ali kaj podobnega ampak samo 5 minut na dan, da klikneš na oglase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 hmm torej moraš met že nakako dobro obiskano stran, da lahko ta baner uporabljaš potem, če prav razumem? kakorkoli, če je tako mislim, da se to ne splača, saj na tej strani, ki je objavljena v prvem postu ne rabiš strani ali kaj podobnega ampak samo 5 minut na dan, da klikneš na oglase.Seveda, če je dobro obiskana, se bolj splača. Ti tudi ni treba nikogar fehtat, naj gre klikat (jaz ne bi šel niti za minuto tja). Zato rabiš pač čimveč zanimivih tem. Za Lunin forum bi se splačalo, ampak kaj ko ne vzamejo slovenskih strani. Ja, seveda je treba imeti spletno stran ali forum, in za tistega ki ima, je pa sigurno boljš, ko mu ni treba hodit nič klikat. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laser 27. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2009 Seveda, če je dobro obiskana, se bolj splača. Ti tudi ni treba nikogar fehtat, naj gre klikat (jaz ne bi šel niti za minuto tja). Zato rabiš pač čimveč zanimivih tem. Za Lunin forum bi se splačalo, ampak kaj ko ne vzamejo slovenskih strani. Ja, seveda je treba imeti spletno stran ali forum, in za tistega ki ima, je pa sigurno boljš, ko mu ni treba hodit nič klikat. aha, hvala za info.Kakokorkoli, ce nimas strani, ki je popularna ti potem to nič ne velja tako da jaz ostajam pri klikanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 1. Če pogledaš koliko časa porabiš za tisto klikanje in koliko denarja bi zaslužil v tem času, če bi počel kako drugo delo, ki zahteva toliko napora kot to klikanje, bi videl, da se ti to klikanje ne izplača 2. Če se malo vprašaš - od kje denar, ki ga tebi plačajo za klikanje? Zakaj za vraga bi kdorkoli pri zdravi pameti komurkoli plačeval za to, da klika z miško? K mal razmisliš, vidiš, da tle ni logike, in da gre za nategovanje tistih, ki plačujejo za oglaševanje. Na dolgi rok se pa nategovanje nikoli ne obrestuje, ker firme ki plačujejo oglaševanje bodo slej ko prej ugotovile, da je 90% klikov na njihve strani brez vrednosti. Posledično bo cena na klik padla, posledično boš dobil na klik toliko malo denarja, da se ti to ne bo več izplačalo. Če dobr pogledaš, vidiš, da gre za neke vrste mehko krajo, oz. za zlorabo sistema spletnega oglaševanja. Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.