svilarna 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 živjo imam močne lase, ki so ravni na soncu, vlagi ali če so mokri. če si jih še mokre navijem na navijalke (lasje so dolgi do pazduhe) in jih pustim na glavi 1 uro ter jih dokončno posušim se res skodrajo, vendar kmalu vse upade. zanima me, če poznate kakšen trik za kodranje, ali vsaj večji volumen las? in pa še nekaj, videla sem reklame in oglase za sušilnik SPIN CURL, ki naj bi skodral lase. Zanima me, če ga katera ima in ali je kaj na tem sušilniku res. in pa morda še kakšen nasvet za bol svetleče lase? lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Pozdravljena, glede kodranja las in večjega volumna le - teh ti ne morem svetovati, ker imam srečo, da mi je oboje "dano". Lahko ti pa svetujem masko, za katero ti bodo lasje vsekakor hvaležni, a verjetno to tako že poznaš - jajčni rumenjak in olivno olje. Samo pazi, da maske ne boš izpirala s toplo vodo. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.