svilarna 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 sm sam hotla rečt, da se mi zdi prou prijetno kej napisat v ta forum, ker se mi zdi, da se zmeri najde negdo k bo kej zanimiuga poveduin do zdej sm, kljub temu da sm tuki "nova" zmeri dobila usaj prijazen odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 sm sam hotla rečt, da se mi zdi prou prijetno kej napisat v ta forum, ker se mi zdi, da se zmeri najde negdo k bo kej zanimiuga poveduin do zdej sm, kljub temu da sm tuki "nova" zmeri dobila usaj prijazen odgovor. matr maš srečo, a ne? samo, če boš pa za usako objavo swojo temo odprla, pa ni hudič, da se nau najdu kdo, k se bo u to utaknu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svilarna 26. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2009 ah ne, to je sam dons, k sm mau not padla, k je lih 1 dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 ah ne, to je sam dons, k sm mau not padla, k je lih 1 dan čes not padla, pol si not in bo tko ostal a ne? ura je pa za spat počas al kwa misliš?zame seweda, k se kao nč ne sekiram in komot spim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 sm sam hotla rečt, da se mi zdi prou prijetno kej napisat v ta forum, ker se mi zdi, da se zmeri najde negdo k bo kej zanimiuga poveduin do zdej sm, kljub temu da sm tuki "nova" zmeri dobila usaj prijazen odgovor. Bodo prijazni in močno neprijazni.Vzemi vse za dobro, drugače bo kmalu kreg. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 sm sam hotla rečt, da se mi zdi prou prijetno kej napisat v ta forum, ker se mi zdi, da se zmeri najde negdo k bo kej zanimiuga poveduin do zdej sm, kljub temu da sm tuki "nova" zmeri dobila usaj prijazen odgovor. to je pa lepo prebrat! matr maš srečo, a ne? samo, če boš pa za usako objavo swojo temo odprla, pa ni hudič, da se nau najdu kdo, k se bo u to utaknu hehe! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.