BoštjanBezlaj 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Če želim na policijsko kontrolo vplivati, moram predvideti situacijo istočasnosti. To pomeni, vaditi moram projekcijo misli na daljavo, na energijskem nivoju vstopiti v možgane policista, ki opravlja kontrolo prometa, in mu projicirati svoj miselni vzorec, ki je nasproten njegovemu. Ali to lahko naredimo? Trdim, da lahko z vztrajno in s pozorno vajo naredite marsikaj. Kako? Radar detektor lahko sami ustvarite v svojih možganih. Izdelate vizualno kodo, ki vam omogoča prepoznavanje prihodnosti. Predstavljajte si, da bi imeli v glavi celice, s katerimi bi lahko brali misli drugih ljudi. Še več, da bi prepoznavali njihovo prihodnost. No, imate jih. Zrcalni nevroni, nam omogočajo, da se vživimo v misli nekoga drugega, v njegove živčne celice, ki lahko v naših možganih uresničijo določen (umetni) program. To pomeni, da se poenotimo z nekom, ki ga opazujemo, poslušamo ali o njem samo beremo. Preprosto povedano: naše misli projiciramo v glavo tistega, ki ga opazujemo. Naše nevronske mreže lahko ustvarijo pravo frekvenco. Zanima me, ali kdaj čutite impulze, ki vam jih sporočajo možgani. Kaj se dogaja? Niste nikoli začutili nobenega šuma, vibracije, videli slike, ki so jo sporočali prav vaši možgani. Znan je primer paradoksa stotih korakov. Če prepoznate dogodek v stotinki sekunde, potem vsak prehod signala v možganih prek sinapse v nevronu traja približno 100 mikro sekund. V vaših možganih imate samo 100 mikro sekund časa. Nevroni od trenutka prepoznave do trenutka reakcije izvedejo 100 preskokov. Če vozite avto, lahko reagirate v desetinki sekunde, toda vaje lahko čas še izboljšajo. Hipotetično predpostavljam, da je Michael Schumacher, ko je dirkal, reagiral v stotinki sekunde. Kar pomeni sto preskokov v njegovih možganih od reakcije do dogodka. Tu pa se pojavi vprašanje paralelnosti. Kako? Prav tako kot procesi v naših možganih potuje določen dogodek istočasno na več nivojih. Kaj pomeni situacija istočasnosti? Ko peljem proti radarski kontroli, kjer me čaka policist, vem, da dogodek potuje paralelno. Dogodek prihodnosti vidim popolnoma drugače kot policist. Kako? Jaz sem točka A, ki se na tej poti proti cilju skriva, on pa je točka B, vendar na tej poti išče cilj, tarčo. Torej oba veva za cilj, vendar imava povsem drugačno informacijo, ki naju vodi do tja. Ko vstopim v misli policista, imam to drugo informacijo. Želim cilj, toda dogodek prihodnosti vidim drugače. Ne želim, da me ustavi. In ta vzorec projiciram v njegove možgane. Opravil je svojo nalogo, seveda s povsem drugačnim miselnim vzorcem. Jasno se da čutiti njegov- (moj) energijski signal, jaz sem ga lahko čutil, kam potuje, in pravočasno zmanjšal hitrost. Miselni zapisi ostanejo, vendar se je treba vprašati, kaj se zgodi v trenutku, ko vas je ustavil policist. Kaj se zgodilo? Pomislite. Vaša reakcija je lahko vzkipljiva, toda kaj bi se dogajalo med potjo, če bi vas nekdo opozoril, da je na cesti kontrola, prav gotovo bi se osredotočili nanjo. V trenutku bi miselni vzorec zamenjali in vaši možgani bi vse impulze usmerili v detektor, ki išče ta radar. Hoteli bi ga odkriti. Jaz sem opozorila ves čas shranjeval in možgani so ta miselni vzorec spodbujali. Morda si mislite, da tega ne morete narediti. Miselni vzorec po opozorilu, ko imate novo informacijo, je precej drugačen od miselnega vzorca trenutek pred opozorilom. In kaj delate? Projicirate kopijo na daljavo, (telepatsko) peljete proti cilju, toda spreminjate dogodek prihodnosti, ki je zdaj povsem drugačen. Rečete si: vem kje je zanka, zato me policist ne bo ustavil. Sledite svojemu dogodku. S pozorno vajo se lahko vaši možgani privadijo na nove miselne ukaze in jih samodejno izvršujejo. Naši možgani omogočajo ta sporočila, impulzi sporočajo občutke, notranjo intuicijo. Povezava vsekakor obstaja in to brez blokad. Ko ste se peljali mimo radarske kontrole, ste lahko samo še pomahali, saj ste vplivali na dogodke- ne da bi zato policisti vedeli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 [/font][/size] Nekaj zadev s i napisal, s katerimi se ne strinjam: ----------------------------------------------------------------"To pomeni, vaditi moram projekcijo misli na daljavo, na energijskem nivoju vstopiti v možgane policista, ki opravlja kontrolo prometa, in mu projicirati svoj miselni vzorec, ki je nasproten njegovemu" Miselni vzorec se ne da projecirati drugemu, če on nima podobnega, ker se samo iste ali podobne informnacije med samo lahko primerjajo ------------------------------------------------------- "Zrcalni nevroni, nam omogočajo, da se vživimo v misli nekoga drugega, v njegove živčne celice, ki lahko v naših možganih uresničijo določen (umetni) program. To pomeni, da se poenotimo z nekom, ki ga opazujemo, poslušamo ali o njem samo beremo. Preprosto povedano: naše misli projiciramo v glavo tistega, ki ga opazujemo. Naše nevronske mreže lahko ustvarijo pravo frekvenco." Nevroni so, ni zrcalnih, povezani so preko lovk v nevronske mreže in glede na nivoje in vrste multipleksa obdelujejo določene informacije. Samo na zunanjih neveonskh mrežah (povezave sianps) se tudi pretvarjajo miselni vzorci v nečasovno informacijo, (se demudolira čas) od tu dalje so samo še informacije in samo te se lahko tudi primerjajo preko skupnega informacijskega polja z drugimi informacijami.------------------------------------------------------- "Znan je primer paradoksa stotih korakov. Če prepoznate dogodek v stotinki sekunde, potem vsak prehod signala v možganih prek sinapse v nevronu traja približno 100 mikro sekund. V vaših možganih imate samo 100 mikro sekund časa. Nevroni od trenutka prepoznave do trenutka reakcije izvedejo 100 preskokov. Če vozite avto, lahko reagirate v desetinki sekunde, toda vaje lahko čas še izboljšajo. Hipotetično predpostavljam, da je Michael Schumacher, ko je dirkal, reagiral v stotinki sekunde. Kar pomeni sto preskokov v njegovih možganih od reakcije do dogodka. Tu pa se pojavi vprašanje paralelnosti. Kako? Prav tako kot procesi v naših možganih potuje določen dogodek istočasno na več nivojih." malo mešaš jabolka in hruške, tu opisuješ "kao" naš procesor in reakcije naših organov, kar pa nima veze z telepatijo. -------------------------------------------------------------- Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Kam pa lahko pošljem položnico, če ne bo palilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Zanima me, ali kdaj čutite impulze, ki vam jih sporočajo možgani. Kaj se dogaja? Niste nikoli začutili nobenega šuma, vibracije, videli slike, ki so jo sporočali prav vaši možgani. Naši možgani omogočajo ta sporočila, impulzi sporočajo občutke, notranjo intuicijo. Povezava vsekakor obstaja in to brez blokad. Ko ste se peljali mimo radarske kontrole, ste lahko samo še pomahali, saj ste vplivali na dogodke- ne da bi zato policisti vedeli. Čuj, kaj si pa ti pil ali kadil? Jaz bi tudi to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Pri policajih preverjeno deluje tudi precej banalna taktika: vožnja, pri kateri sebe in svoja kakršnakoli kolesa doživljaš kot del dinamične celote, ki se ji reče promet (namesto "jaz in moj bolid sva center dogajanje, vse ostalo s policaji vred pa je nabodigatreba nadloga in ovira"). Tako ne povzročaš nobenih sitnosti in ni razloga da bi se kdorkoli ukvarjal s tabo, če se pa že kak policaj zmoti, prijazno mal poklepetaš z njim, obema polepšaš dan in se pelješ naprej. Tud policaji so sam ljudje in njihov poklic je precej zajeban, zato normalna človeška toplina in prijaznost deluje ko bog . Sicer čist zanimivo branje, Boštjan, ampak mislim da ne rabiš glih doktorata iz mejne nevroznanosti, da se izogneš sitnostim v prometu. Meni je mal dišalo po manipulaciji in "reševanju" težav na napačnem nivoju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. julij 2009 Prijavi Deli 28. julij 2009 Ti ne priporocam da pocnes taksne neumnosti komerkoli, se posebej policistom ne, ki opravljajo svoje delo, med katerim je tudi kontrola prometa v katerem se najdejo norci, ki dosti prehitro in pod vplivom alkohola vozijo. Torej policist opravlja svoje s katerim lahko resuje zivljenja. Zato se s takimi zadevami nikakor ni za igrat.Pa tudi s kom drugim ne, ker si lahko nakopas precej sranja na astralni in se kaksni drugi ravni. Ce pa te ze zanima kako se izogibati kontroli itn, pa zacni delati dobro v zivljenju. In ko bos delal dobro, ti bo tudi intuicija pomagala. To pa je verjetno itaq ena od najboljsih daril, ki jih clovek lahko ima, poleg zdravja. Če želim na policijsko kontrolo vplivati, ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoštjanBezlaj 29. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2009 Ne zamerite preveč. Želel sem samo izvedeti kaj o tem menite. Jasno je , da ne moremo kar menjati misli nekoga drugega. Temo sem samo hotel spodbuditi v kontekstu, kaj pa če...lahko naše misli tako vzpodbudimo, da resnično prihaja do teh prehodov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Ne zamerite preveč. Želel sem samo izvedeti kaj o tem menite. Jasno je , da ne moremo kar menjati misli nekoga drugega. Temo sem samo hotel spodbuditi v kontekstu, kaj pa če...lahko naše misli tako vzpodbudimo, da resnično prihaja do teh prehodov.Ja sam vmes si nekaj natrosil, kar se ne ujema s tistim, kar je danes znanega okoli tega....Z eksperimeti smo že ugotovili, da se da vplivati na drugo osebo, vendar mora le ta na nek način (zavedno ali nezavedno ) dati pristanek temu. V bistvu je treba v tej osebi ustvariti vzorce, ki se potem lahko nadgrajujejo z našo pomočjo preko skupne zavesti. Če poznaš funkcijo možganov v tej nalogi, potem tudi veš, da se informacije vseskozi primerjajo v kontekstu našega programa in samo take informacije tudi prilezejo v zavedni del v dodatno obdelavo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Sej ne zamermo samo povedal sem svoje mnenje, itaq. Ne zamerite preveč. Želel sem samo izvedeti kaj o tem menite. Jasno je , da ne moremo kar menjati misli nekoga drugega. Temo sem samo hotel spodbuditi v kontekstu, kaj pa če...lahko naše misli tako vzpodbudimo, da resnično prihaja do teh prehodov. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Ja, meni se tud zdi vprašljivo, kolk je takšno ravnanje etično. Že itak, ne le v povezavi s policijo.. Po moje si je bolje prizadevati za nek način življenja, ki je kul do ljudi in narave, potem pa se druge stvari tudi nekako 'poklopijo'.. Pa si med vožnjo predvsem prizadevati za varno vožnjo.. Recimo meni se tud to ne zdi etično, da na radiu povejo, kje so radarske kontrole - in ful spoštujem radio, ki tega ni hotel početi in je lastnik rekel: 'Ne, naši poslušalci vozijo po pravilih'. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 brez da berem... pri kapaciteti polcajske pameti, komot loh pozabiš na use sugestije, telepatije , telekinezije... skratka vsem, za kar je potrebno karkoli v zvezi s pametjo ali možgani.pol kmal za njimi so varnostniki, k jih niti za polcaje niso hotl in jim tut največjo uslugo nardiš, če kakšn alarm sprožiš, da pol prdirka bl hitr kt usak sošolc pitbul in užiwa v swojem nadpomembnem poslanstwu, se sonči v swojih 5 minutah slawe in učas kje u kleti celo ne pozabi sneti vrhunskih sončnih očal.pa k se mi ne lub več pisati...na komunalne redarje tut loh pozabiš....pa seweda na komunikologe tut avtorja takega posta pa itaq tut Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Ja, meni se tud zdi vprašljivo, kolk je takšno ravnanje etično.nč se bat , brez privolitve drugega udekleženca to ne laufa... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 jaz verjamem da se to da (pac kot povsod, ne sam pr policajih), vendar pa menim takole:Pa si med vožnjo predvsem prizadevati za varno vožnjo..Se strinjam tud (z Dancerko) da to energetsko ni kul.Sicer je pa Nosorog enkrat odprl eno temo, ki govori o cudezih (menda), pa je tud bilo tretirano kot cudez, da ga policaj ni ustavil ali mu ni napisal pildka al nekaj tacga. skratka, (zame) energija povsem v nepravo smer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 vse ostalo pa že temelji na ... -vsiljevanje svojih misli nekomu za lastni profit...kar pa je ne etično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 Brez privolenja udeleženca ...ja lih vprašal te bo ... Finta j vte, da če nimaš v sebi tega vzorca, se ti informacije ne morejo primerjati....torej je predpogoj ustvariti nek miselni vzorec, za kar obstaja kar nekaj tehnik, ki so pa lahko direktne ali prikrite...skratka, vsiliti mu moraš nek vzorec.....tehnike so pa skozi zgodovino različne, od simbolov do današnjih najsodobnejših tehnologij...skratka zadeva brez "privoljenja" ( zavednega ali nezavednega), ne laufa.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 Kulsk, s prvim delom se cist strinjma, kar si napisala. v drugem pa ... kaj pa manipuliranje s strani povsem neodgovornih pijanih voznikov, norcev ki ubijejo sebe, sopotnike, druge sodelujoce v prometu, unicijo druzine, cele generacije... ja sej mislm, haloooo policaj opravlja svoje delo. zato je tam, da sciti nas. pa ce ma fake radar al pa ne.vazen je NAMEN. namen pa je primerna voznja ljudi na cestah.mi sami zelimo varnost in zato imamo policijo. sploh pa je to samo praskanje okoli rane, ne pa glaven problem zadeve.eden od glavnih problem zadeve je, da zaradi interesov se vedno izdelujejo avtomobile ki gredo preko 130 na uro. kar je povsem ironicno. placuje se velike kazni zaradi prehitre voznje (s cemer se sicer strinjam), a kljub temu se po drugi strani ponuja ljudem avtomobile ki lahko vozijo prehitro.To je povsem skregano z zdravo pametjo. in da ne govorim o pretiranem prometu na cestah, itaq... vec o tem smo pisali v temi Javni potniški promet (JPP) in transport v Sloveniji, - Mestni in primestni promet huh http://bilgalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=29326 ... Berem kako so lahko ta dejanja neetična in ostalo ... kaj, če bi pogledali obojestransko? Boštjan je res napisal primer ekstrema manipulacije. Se strinjam z večino, ki menijo, da je to energija usmerjena v nepravo smer itd. Nekaj resnice z drugačnim pristopom je pa tudi zadel. Na primer namesto, da bi energijo načrtno usmerjali v policista ali radar in pač ta pogled v prihodnost bi bilo bolj smotrno se sploh ne bi ukvarjat z mislimi kot so: ah spet ti policaji, joj zoprni policaji, pa spet bom plačal/a in pa kaj spet so mene našli... (z mislimi pritegnemo situacije). Enostavno verjameš, da se ti dogajajo lepe stvari in ne neprijetne. Seveda s tem, da smo vozniki, ki ne ogrožajo sebe in drugih. S takšnim delovanjem bi po moje ravno tako dosegli željen namen. Neetično je, da na radiu povedo kje so radarske kontrole? Mogoče res. Se strinjam s tomazem, da je potrebna privolitev druge strani, da stvar laufa, kot sam pravi.Koliko je etično s strani policije, da nastavlja lažne kontrole (parkirani prazni policijski avtomobili ob cestah, lažne radarske kontrole, ...), da bi se promet odvijal normalno? Ste na to pozabili, kakšna manipulacija je pa to? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 sploh pa je to samo praskanje okoli rane, ne pa glaven problem zadeve.eden od glavnih problem zadeve je, da zaradi interesov se vedno izdelujejo avtomobile ki gredo preko 130 na uro. kar je povsem ironicno. placuje se velike kazni zaradi prehitre voznje (s cemer se sicer strinjam), a kljub temu se po drugi strani ponuja ljudem avtomobile ki lahko vozijo prehitro.To je povsem skregano z zdravo pametjo. in da ne govorim o pretiranem prometu na cestah, itaq... vec o tem smo pisali v temi Javni potniški promet (JPP) in transport v Sloveniji, - Mestni in primestni promet huh http://bilgalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=29326 sej ni terma o tem, tema je telepatsko vplivanje na drugega, ..to o policaju je možakar dal samo kot primer....mislim, da je že čist zašla tema v "off-topic"bistvo vprašanja je, kako se da telepatsko komunicirati in zakaj se lahko... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 CITAT(tomazslo @ 29. Jul 2009, 22:04)nč se bat , brez privolitve drugega udekleženca to ne laufa... Brez privolenja udeleženca ...ja lih vprašal te bo ... Ja, mene tud zanima, kako brez privolitve drugega udeleženca to ne laufa? js lahk čist za ziher povem, da me je moja mama enkrat 'prebrala' ko sm bla ful v bedu v študentu, in je točno vedla, kaj sem imela oblečeno in vse, in me je vprašala, kaj je blo? /js pa valjda zatajila da bi blo karkoli narobe / Tak da, ni to res, da le 'z dovoljenjem' ljudje preberejo ali vplivajo na druge.. Kaj pa veliki manipulatorji kot Hitler itd? A so oni vprašali za dovoljenje pred okupacijo ali 'brainwashingom' celotne države? (pa vem, da tam ni šlo za čist iste zadeve, sam baje se je pa tud za okultizem zanimalo kar nekaj teh 'tavišjih'...) Pa srbski veliki manipulatorji, od katerih je kasneje en bil celo 'zdravilec' ali nekaj takega? Se menda da tudi 'zaščitit' pred tem, da bi te drugi 'prebral', ampak po moje je s tem tako kot s kazanjem počutja na obrazu - eni to naravno obvladajo, eni pa tud ne.. ne vem, no.. Lili Mai, mišljeno je bilo glede pijanih in nevarnih/totalno prehitrih voznikov, ki grejo v škarje itd in ogrožajo druge na cesti, pa čuje da je radar, pa tiste 5 minut vozi kot je treba, nato pa spet ogroža druge.. Če bi ljudje vozili bolj pravilno in manj ogrožali druge, sploh ne bi blo treba radarjev itd. Je pa res tudi na splošno preveč avtov in tovornjakov na cestah, tudi to je kar velik problem - glede zraka in hrupa itd, pa še ceste uničujejo. Če bi dali vsaj 3/4 tovornjakov na železnico bi po moje že blo ful boljše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 Ja, mene tud zanima, kako brez privolitve drugega udeleženca to ne laufa? js lahk čist za ziher povem, da me je moja mama enkrat 'prebrala' ko sm bla ful v bedu v študentu, in je točno vedla, kaj sem imela oblečeno in vse, in me je vprašala, kaj je blo? /js pa valjda zatajila da bi blo karkoli narobe / Tak da, ni to res, da le 'z dovoljenjem' ljudje preberejo ali vplivajo na druge.. Kaj pa veliki manipulatorji kot Hitler itd? A so oni vprašali za dovoljenje pred okupacijo ali 'brainwashingom' celotne države? (pa vem, da tam ni šlo za čist iste zadeve, sam baje se je pa tud za okultizem zanimalo kar nekaj teh 'tavišjih'...) Pa srbski veliki manipulatorji, od katerih je kasneje en bil celo 'zdravilec' ali nekaj takega? Se menda da tudi 'zaščitit' pred tem, da bi te drugi 'prebral', ampak po moje je s tem tako kot s kazanjem počutja na obrazu - eni to naravno obvladajo, eni pa tud ne.. ne vem, no.. O tem bi lahko razptavljala na konkretnih primerih ure in ure. V zanjem desetletju smo veliko delali na tem in preko konkretnih eksperimentov tudi prišli do določenih zaključkov, ki imajo odgovor tudi v znanstvenih razlagah delovanja naše psihe v povezavi z skupno zavestjo.Privolitev je lahko tudi nezavedna, vendar je naša, brez privolitve ne gre. Telepatija lavfa pri vseh nas, v vseh tistih elementih, kjer se informacijski vzorci pokrivajo med sabo, se pravi tisti, ki so si blizu iz kakršnega koli skupnega "interesa" tudi velikokrat telepatsko komunicirajo, vendar je to predvsem zaradi tega, ker so si neki miselni vzorci v našem nezavednem prostoru podobni in se prekrivajo. Dejstvo je, da je naša misel tista, ki nadomešča programeja našega lastnega programa. Misel je glavno orodje našega spreminjanja informcij, misel je tisto, kar nam spreminja kemične procese in s tem tudi napetost galvanskega člena, misel je tista, ki nam odpira poti na relaciji nezavedno zavedno, skratka je misel najmočnejše naše orodje , ki tudi preko čustev, strahov in drugih elemntov naše "datoteke duša" uravnava tudi delovanje naše psihe in posledično nas samih.Kako to v resnici poteka preko multipleksa nevronskih mrež, kako in kje se energije pretvarjajo, kako je z našim "softwerom" in "hardwerom" je pa brez osnovnega znanja o tem, tu brez veze pisati. Dejstvo je, da je z znastvenimi podlagami dokazano, kako te zadeve informacijsko potekajo, kako delujejo možgani, kako se ustvarjajo "matrike", kako se to zapisuje in tudi, kako se primerja. Marsikaj od tega smo v real preizkusili in kjer so se tudi potrdila predvidevanja na osnovi strokovnih analiz, kar v nekaj takih eksperimentih sem tudi sam sodeloval.Marsikaj se na tem področju že ve, čeprav je še vedno neraziskanega ogromno, predvsem med zunajimi nevronskimi mrežami in skupnim informnavcijskim poljem, vendar bo tudi to enkrat bolj jasno, ker zagotovo deluje po pravilu "mini-maksi kosmos", če velja za možgane mora podobno tudi za tako imenovano skupno zavest. Posamezna dejstva pa že sedaj nakazujejo pravilno pot teh povezav, ali bolje, ker je v tej pretvorbi čas samo še informacijski zapis, so v bistvu naše informacije že del skupnega informacijskega polja. Zato lahko telepatija laufa, ker smo mi del tega polja in v primeru, ko neko informacijo zaradi našega programa potrebujemo, tudi dobimo, čas pa dodamo mi in spremnimo informacijo v miselni vzorec.Enostavno se tega preprosto ne da razložiti, čeprav s trudim, da bi tako napisal, da bi bilo razumljivo. Marsikomu se zdi nemogoče razmišljati brez časa, vendar je dejstvo, da je v informacijah astrala čas samo del zapisa informacije. Ker mi živimo v tem času si je brez neke strokovne podlage nemogoče odmisliti čas in potem to stlačiti v neki skupni pisker pameti, lahko nekako primerjamo z današnjim svetobvnim spletom in brskanjem za podatki iz tega spleta, vendar je to lahko samo primerjava za lažje razumevanje, čeprav v resnici ne poteka ravno tako.Skratka, da ne bom preveč nakladal...Povezave obstajajo, so in se jih tudi da ozavestiti, zelo malo je pa takih, ki to resnično obvladajo, ki imajo malo bolj sproščene varovalke. Tehnologije, ki to omogoča še ne poznamo, vemo kako deluje, nimamo pa tehnologije, da bi to lahko tudi koristili (zaenkrat), Tako kot je na primer v naši podzavesti vse samo ja in se besede ne ne pozna, tako so tudi v teh komunikacijah določena pravila, predvsem na osnovi preprostosti in nedvoumnosti informacij. Če ti naprimer hipnotizer reče, da " se ne boš spomnil", bo naša podzavest ne izbrisala in se bo informacija spremenila "da se boš spomnil". Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. julij 2009 Prijavi Deli 30. julij 2009 O tem bi lahko razptavljala na konkretnih primerih ure in ure. V zanjem desetletju smo veliko delali na tem in preko konkretnih eksperimentov tudi prišli do določenih zaključkov, ki imajo odgovor tudi v znanstvenih razlagah delovanja naše psihe v povezavi z skupno zavestjo.Privolitev je lahko tudi nezavedna, vendar je naša, brez privolitve ne gre. Telepatija lavfa pri vseh nas, v vseh tistih elementih, kjer se informacijski vzorci pokrivajo med sabo, se pravi tisti, ki so si blizu iz kakršnega koli skupnega "interesa" tudi velikokrat telepatsko komunicirajo, vendar je to predvsem zaradi tega, ker so si neki miselni vzorci v našem nezavednem prostoru podobni in se prekrivajo. Dejstvo je, da je naša misel tista, ki nadomešča programeja našega lastnega programa. Misel je glavno orodje našega spreminjanja informcij, misel je tisto, kar nam spreminja kemične procese in s tem tudi napetost galvanskega člena, misel je tista, ki nam odpira poti na relaciji nezavedno zavedno, skratka je misel najmočnejše naše orodje , ki tudi preko čustev, strahov in drugih elemntov naše "datoteke duša" uravnava tudi delovanje naše psihe in posledično nas samih.Kako to v resnici poteka preko multipleksa nevronskih mrež, kako in kje se energije pretvarjajo, kako je z našim "softwerom" in "hardwerom" je pa brez osnovnega znanja o tem, tu brez veze pisati. Dejstvo je, da je z znastvenimi podlagami dokazano, kako te zadeve informacijsko potekajo, kako delujejo možgani, kako se ustvarjajo "matrike", kako se to zapisuje in tudi, kako se primerja. Marsikaj od tega smo v real preizkusili in kjer so se tudi potrdila predvidevanja na osnovi strokovnih analiz, kar v nekaj takih eksperimentih sem tudi sam sodeloval.Marsikaj se na tem področju že ve, čeprav je še vedno neraziskanega ogromno, predvsem med zunajimi nevronskimi mrežami in skupnim informnavcijskim poljem, vendar bo tudi to enkrat bolj jasno, ker zagotovo deluje po pravilu "mini-maksi kosmos", če velja za možgane mora podobno tudi za tako imenovano skupno zavest. Posamezna dejstva pa že sedaj nakazujejo pravilno pot teh povezav, ali bolje, ker je v tej pretvorbi čas samo še informacijski zapis, so v bistvu naše informacije že del skupnega informacijskega polja. Zato lahko telepatija laufa, ker smo mi del tega polja in v primeru, ko neko informacijo zaradi našega programa potrebujemo, tudi dobimo, čas pa dodamo mi in spremnimo informacijo v miselni vzorec.Enostavno se tega preprosto ne da razložiti, čeprav s trudim, da bi tako napisal, da bi bilo razumljivo. Marsikomu se zdi nemogoče razmišljati brez časa, vendar je dejstvo, da je v informacijah astrala čas samo del zapisa informacije. Ker mi živimo v tem času si je brez neke strokovne podlage nemogoče odmisliti čas in potem to stlačiti v neki skupni pisker pameti, lahko nekako primerjamo z današnjim svetobvnim spletom in brskanjem za podatki iz tega spleta, vendar je to lahko samo primerjava za lažje razumevanje, čeprav v resnici ne poteka ravno tako.Skratka, da ne bom preveč nakladal...Povezave obstajajo, so in se jih tudi da ozavestiti, zelo malo je pa takih, ki to resnično obvladajo, ki imajo malo bolj sproščene varovalke. Tehnologije, ki to omogoča še ne poznamo, vemo kako deluje, nimamo pa tehnologije, da bi to lahko tudi koristili (zaenkrat), Tako kot je na primer v naši podzavesti vse samo ja in se besede ne ne pozna, tako so tudi v teh komunikacijah določena pravila, predvsem na osnovi preprostosti in nedvoumnosti informacij. Če ti naprimer hipnotizer reče, da " se ne boš spomnil", bo naša podzavest ne izbrisala in se bo informacija spremenila "da se boš spomnil".opasan tehničar be free...man Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 Miselni vzorec se ne da projecirati drugemu, če on nima podobnega, ker se samo iste ali podobne informnacije med sabo lahko primerjajokako da ne, mu pošlješ pa še ključ, pa je. Nekatere sekte delajo na tem, medtem ko se naivci matrajo s tistimi mantrami. mako, kar tako naprej... vadi na ulici in si misli, da se bo oseba pred tabo v tem trenutku počohala, pa ji pošlji to informacijo – boš videl, da klapa včasih tudi brez ma(n)tre Finta j vte, da če nimaš v sebi tega vzorca, se ti informacije ne morejo primerjati....torej je predpogoj ustvariti nek miselni vzorec, za kar obstaja kar nekaj tehnik, ki so pa lahko direktne ali prikrite...skratka, vsiliti mu moraš nek vzorec.....tehnike so pa skozi zgodovino različne, od simbolov do današnjih najsodobnejših tehnologij...skratka zadeva brez "privoljenja" ( zavednega ali nezavednega), ne laufa.... Kriminalna plat je v „zmotenju“,Terapevtska pa v privolitvi Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 Enostavno se tega preprosto ne da razložiti, čeprav s trudim, da bi tako napisal, da bi bilo razumljivo. Marsikomu se zdi nemogoče razmišljati brez časa, vendar je dejstvo, da je v informacijah astrala čas samo del zapisa informacije. Ker mi živimo v tem času si je brez neke strokovne podlage nemogoče odmisliti čas in potem to stlačiti v neki skupni pisker pameti, ....Tehnologije, ki to omogoča še ne poznamo... Če ti naprimer hipnotizer reče, da " se ne boš spomnil", bo naša podzavest ne izbrisala in se bo informacija spremenila "da se boš spomnil".Tehnologije ne, tehnike pa. Saj ni res, da bo naša podzavest *ne* zbrisala. Tako kot imaš ljudi, ki jim misli tako skačejo, da se jih težko hipnotizira, imaš tudi take, ki k vsemu, kar rečeš odgovorijo z: „ampak“….Od takih ni daleč do onih... To je bolj odvisno od človekove osebnosti in pripravljenosti, nasploh pa predpogovora in globine hipnoze. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 kako da ne, mu pošlješ pa še ključ, pa je. Nekatere sekte delajo na tem, medtem ko se naivci matrajo s tistimi mantrami. mako, kar tako naprej... vadi na ulici in si misli, da se bo oseba pred tabo v tem trenutku počohala, pa ji pošlji to informacijo – boš videl, da klapa včasih tudi brez ma(n)tre Kriminalna plat je v „zmotenju“,Ja Mario, sam mora tudi simbol ali pa "mantro" vzeti za svojo.....torej je še vedno predhodno zapisovanje... Ti to gledaš predvsem iz zornega kota "hipnoze", ki je samo ena od možnosti brskanja po globini nezavednega in s tem friziranje našega programa, vendar je še veliko drugih bolj uspešnih tehnik za krepitev telepatskih prenosov podatkov, oziroma bolj realno, telepatskega prekrivanja vzorcev. Z hipnozo lahko brskaš samo po "zgodovoni" naše prehojene poti in ozavestiš tudi tisto, kar v normalnem procesu ni bilo potrebno ozavestiti zaradi že same nezavedne nadgradnje informacij (ali v sklopu našega programa - usode). Telepatija je pa izven našega nezavednega in ni zgodovina ampak prekrivanje matrik. Se pa strinjam, da se marsikatero dejsvo lahko dokazuje tudi z metodami hipnoze, alfa stanja, meditacij in podobno, vendar smo tu še vedno na projeciranju časa v ta naš trenutni čas, hipnoza se veže izključno na miselne vzorce in ne na informacijske zapise. To b lahko primerjal za lažje razumevanje z analognimi in digitalnimi sistemi. Z hipnozo v bistvu obdelujemo analogno, telepatija je pa digitalna, podobna 32 kanalnemu sistemu, kjer se v 16 in 32 "S" kanalu zapisujejo parametri informacije torej tudi čas, sama informacija pa časa nima.Če nekako razdelamo našo funkcijo, bi lahko to naredili laično takole. Obstaja okoli 7% kapacitete za zavedno obdelavo vzorcev, vse ostalo je pa nezavedno ( v tem delu so programski zapisi, strojna oprema, spominske datoteke), tretja zadeva je pa skupna informacija. Hipnoza obdeluje izključno samo spominske datoteke, ki jih preko polprevodniških kristalov v sinapsah, ob določenih kemičnih procesih (kar posledično ustvarja različne napetosti, ki odpirajo polprevodnike tudi v neprevodni smeri) tudi spusti v zavedni del. Druga sfera je pa demodulacija, ki se pa odraža na skupno zavest, kjer pa zaradi demudolacije časa (svetlobna hitrost prenosa= čas 0) ostane vzorec samo zapis. preko teh zapisov poteka telepatija in seveda še vrsto drugih informacij, ki jih ne označujemo kot telepatske, čeprav lavfa po isti metodi. Kako pa sekte ali drugi "lumpi" ustvarijo matriko v nas je pa druga zadeva, bolj po principu "če se čarovnic ne bojiš, jih zate ni, če pa misliš da so lahko, jih boš pa srečeval na vsakem koraku".Saj zadeve prav v vsakem od nas laufajo, kolikokrat se ti zgodi, da telefon zazvoni in ti že čutiš, kdo te kliče, ali na nekoga pomisliš in ga v naslednjem trenutku tudi srečaš, pomisliš naprimer da ti davčna že nekaj čas a ni poslala opomina, pa naslednji dan ta opomin dobiš, pomislil si pa ravno v tistem trenutku, ko so papir pisali, pa da ne naštevam še drugih primerov, skupinske nadgrandje in možnosti (naprimer istočasno prižiganje svečk v skupni misli, skupinske akcije za zapis pozitivne informacije in podobno). Prav v vseh primerih je pa potrebna neka skupna matrika v nas samih, ne glede po kaki metodi je do tega miselnega vzorca prišo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 ja sej za money makerje. za vsesplosno korist pa nikakor ne.Sej niso glavni, so eden od glavnih oziroma od moznih delnih resitev.Imas se kaksne predloge? enako! ...Skregano s čigavo pametjo? Ne bo veljalo za vsakogar. Za money-makerje je to lep vir zaslužka.Meni se avtomobili, ki dosegajo visoke hitrosti sploh ne zdijo glaven problem. Ajd, lepo mi bodi včerajsemšla180kmhpoavtocestiinnimamslabevesti Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 tomazslo Pa koliko miljonov jih je že vzelo tisto mantro za svojo, ki naj bi bila taka skrivnost…. Kar se pa napisanega tiče, pa s tabo žal, kljub medsebojnemu spoštovanju, ne morem debatirati, ker imam eno hudo bolezen, ki jo hočem obvezno obdržati : pri tistih, ki mi nekaj razlagajo, pričakujem, da vedo o čem govorijo. Ne reagiraj na to, jaz vidim, da si pač iz nekaterih informacij nekaj skombiniral kar se ti zdi razumljivo in to postavljaš kot dejstva. Pa rajš pustim to tko kot je, kot pa da bi midva futrala kake divje čuneke. Me že spet griva, da sem se tle vtaknu;)Bova rajš kakšno drugo povedala v kaki drugi temi. ko ne bo tko temno... Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.