Skoči na vsebino

Ali lahko telepatsko z lastnimi mislimi, prepoznamo(zmotimo) policista

BoštjanBezlaj

Recommended Posts

tomazslo x:)x

si pač iz nekaterih informacij nekaj skombiniral kar se ti zdi razumljivo in to postavljaš kot dejstva. Pa rajš pustim to tko kot je, kot pa da bi midva futrala kake divje čuneke. Me že spet griva, da sem se tle vtaknu;)

Bova rajš kakšno drugo povedala v kaki drugi temi. x8Dx ko ne bo tko temno...

kot dejstva navajam tisto, kar je poznano do danes in ni samo moja kombinacija izkušenj, kar nekaj nas je, ki se že leta brihtamo okoli tega...pa saj je vseeno, pač vsak ve po svojih vedenjih in nč ni narobe, če se napiše svoj pogled ....sej sva o tem že tudi v tenmi hipnoza razpravljala, če se ne motim in nisva imela enakega pogleda....

maš prav, da ne utrujava tukaj, raje mogoče kdaj ob kaki kavi kakšno rečeva....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

Da bi se problem celostno rešil bi bila potrebna sprememba globalne zavesti, ne pa ukrepanje po delčikih.

ja sej iz česa pa je globalna zavest? iz posameznikovih. okvirno, če pustmo zdej kritično maso.

teme pa worenk ne spremljam, tko da... če was nč ne napizdim, to še ne pomeni, da mate prou in se zato ne duwat preweč, prosim x:Dx x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

kdo se duva? :o|o: :inocent:

sej tule sva s freejem totalno out of topic x:Ix

jaaaooooo!!!!!!!!

zakwa ta pru worenk ne prebereš, kar napišem, pa me šele pol po potrebi napizdiš? :vragec:

po potrebi? aja... itaq x:Dx

a j... ga mam potrebo po pizdarjenju in ravno ti si prišel na pot x:px

ja sej... stori of maj fakin x:px lajf. ex fakin, če sm bl natančn x:Dx če seweda telepatsko jebanje policajou in useh ostalih represiwnih organou ne šteje x^x

Da! Tocno tako. Resitve povezala v celoto ali vsaj skupek predlogov in jih posredovala EU. Ne bova edina, oz. vem da ne bi bila in nisva edina. :vio: Je pa to delcek ozavescanja ki ga omenjas. Zato sm te vprasu, sploh.

A da sem. Tut vredu, ce sem. A ti nisi idealist? Zakaj pa se o tem potem sploh pogovarjas, ce ne iz pravzaprav idealisticnega razloga?

Kaj ti pomeni idealizem? Nekaj slabega, neprimernega, nerealnega, ali kaj drugega? Mislis da obstaja clovesko bitje na tej zemlji, ki je brez karsnihkoli idealov?

Kaj tebi pomeni razlika med nekom, ki ni ali nekom, ki je idealist?

A mislis da ga ne bi bilo? Namrec ce pogledamo okoli sebe ima skoraj vse svoje postavljene meje. Tudi tale forum recimo, pa useen laufa. Brez teh mej najverjetneje ne bi laufal. Kako pa zadeve laufajo v real laifu in ce so omejitve boljse ali slabse pa je lahko zgolj moje lastno mnenje. S katerim lahko kaj naredim/va/mo ali pa nic kaj dosti.

Represija, omejevanje ipd, je vcasih morda edini kratkorocno konstruktiven mozen nacin resevanja dolocenih okoliscin. Namrec ravno zaradi pomanjkanja zevesti nekaterih okoliscin ne moremo resiti in resevati drugace. Torej tu ne gre za izbiro resevati stvari z omejitvami ali ne; temvec so najveckrat mozni edinole kompromisi! Pa tudi ti so zelo razlicni oz. razlicno razumljeni.

Primer: Zakon o prepovedi kajenja na javnih mestih. - Deluje! Koliko deluje je seveda vprasanje; a v splosnem bi rekel, da kar dobro deluje. Realno, kakor statisticno se pomoje vsaj 70 ali celo 80% prebivalcev ne bi odreklo tega zakona. Morda celo vec.

Kljub temu, da so ga mnogi smatrali za neprijazenga, represivnega in neprimernega, se je izkazalo, da je bil ta nacin (vsa jaz vecino) uspesen. - Torej je potemtakem tvoja trditev, teorija o tem, da z represijo ne moremo nicesar resiti napacna.

Vecina stvari, sami zakoni, sam sistem in nacin bivanja ter funkciorniranja v tem svetu je postavljeno na omejevalni nacin ravno zato ker je zavest (se) prenizka.

Obenem pa ce ze govoris o zavesti, so ravno omejitve lahko tiste ki pripeljejo do najvecje svobode! Verjetno ravno nasprotno kot mnogi razumejo in mislijo ter zivijo v veri, da je povsem svobodno, lezerno zivljenje tisto, ki pripelje do svobode, svobode duha.

No ja, morda so to omejitve drugacne vrste. Ali pa tudi ne. Predvsem odvisno kako jih dozivljamo in ne toliko kako jih interpretiramo.

O tem bi seveda lahko imeli razpravo, a dovolj je, ce pogledamo modrece, ucenjake, mojstre, skratka velicine clovestva, ki inspirira ostali del clovestva. Kolikor je meni znano je bila vecina zelo omejena v svojem delovanju. Te omejitve pa so si izbrali bodisi sami, ali pa jim jih je prineslo zivljenje. A najverjetneje zaradi njihove odlocitve, namere.

Torej omejitev ne nujno prinasa negativne rezultate, temvec je na poti razsirjanja zavesti verjetno najveckrat celo edini nacin do globjega razumevanje samega sebe in zivljenja nasploh.

Nihce ne trdi drugace, da je najboljsa pot ozavescanje, ucenje ipd. :palec: Konec koncev se itaq vsi ucimo, le nasi koraki so vcasih daljsi in globji, vcasih pa krajsi in bolj plitvi.

Ampak delat je treba tudi na majhnih stvareh; kakor je to v odnosih.

Namrec ce bomo samo cakali da se tehtnica zavesti prevesi na primerno nam zeljeno stran, ne bomo kaj dosti storili. Vemo pa, da vzgled najvec steje! Sele potem so tu besede, nauki, bla bla itn.

In ce ze govoris o globalni zavesti, in pravis da delcki niso dovolj, predvidevam, da imas v mislih tudi ze dodelane konkretne nacine kako to globalno zavest razsiriti? A jih lahko podelis tudi z nami?

Lahko bi podala še kaj predlogov. Kaj bova pol sestavila mozaik glavnih možnih rešitev ter jih povezala v celoto - končno rešitev? x:px

Zdaj pa zares: mislim, da si ti velik idealist. Z neko preventivo, represijo, omejevanjem, ... ne bi bilo željenega učinka. Da bi se problem celostno rešil bi bila potrebna sprememba globalne zavesti, ne pa ukrepanje po delčikih.

Da :palec: tako preprosto je to, pa tako zakomplicirano hkrati x:Dx

ja sej iz česa pa je globalna zavest? iz posameznikovih. ...

x:Ix skorda res... sam se je pa dobr razvila debata xDDx :palec: (vsaj men x:Dx )

jst sm prou vesel k mi da kdo kost za glodat kdaj, da lahk razmisljam o kakih stvareh s tem ko odgovarjam x:)x

kdo se duva? :o|o: :inocent:

sej tule sva s freejem totalno out of topic x:Ix

kul ze kul. samo porabi pa verjetno juhuhu... :sori:

ce ga clovek potrebuje, ker zivi v hirbihih hudih, visok, zima ,led in tako... ok. ga pac rabi.

samo imeti ga sminkerjaj, pa pac ne odobravam, sorry.

ti ze sama ves zakaj ga imas ne.

Meni je tole prav kul prevozno sredstvo x:Ix

aja, sem mislu da ga ze mas :8):

a tist auto ti je full neki mega?

no, sej jst bi se tut z njim pelu, itaq, da vidm sploh. sam kupu ga pa ne bi ane.

razmislam o elektricnem skuterju zadnje case :inocent: sam bi rabu kaksno uro, da se primajem do lj. ker gre sam 25 km/h. xrolleyesx

porabi pa menda 0,03 kW/h dase ga napolni za cca. 45 km. Ga majo u merkatorju x:o)x , ceprou je njihov precej drag.

lol Strelka & Janko... x:Dx :palec: :palec:

Hm, Lili.. saj js te zastopim, po eni strani... men so tud bli ti tavelki avti ful všeč neki časa.. dokler nism odkrila, kako velik bencina porabijo in smradijo in onesnažujejo zrak..

a veš, ko smo se pogovarjali, kak problem je v Celju zrak itd.. A si kdaj šla peš od avtobusne postaje proti Planetu Tuš, City Centru itd v tisto smer? mene je parkrat skor zagiftalo.. :xx!:

Valjda so najhuši verjetno tisti stari veliki tovornjaki.. sam tud drugi avti, tega je tolk & se FUL nabere..

pol pa prašni delci v luft itd... (v Celju jih je ful preveč, že itak..) povzročajo pa vse sorte.. (bom probala najti link..)

sej js se tud rada v kakem finem avtu peljem.. je pa bolš, če je poln, ali če vsaj ni sam ena oseba notr.. (če je zlo dober je seveda fajn če sm še js notr x:Dx)

sm pa na štopu včasih že bla bolj vesela katrce al pa pičipokija tud.. x:Dx

Drgač pa, glede telepatije pa to.. hm..

zanimivo razmišljanje.. saj ne vem, če je kaj na tem oz. koliko (nekaj že je..) to ko misliš na nekoga & te pol pokliče je ziher res.. se mi je že večkrat zgodilo.. ali podobne stvari..

po moje pa če bi se vsi dobro misleči ljudje skoncentrirali oz usmerili v to smer, bi se pa dalo še ful stvari naredit, tako eko in glede preventive na drugih področjih itd. (mogoče tudi glede policajev? x:Dx in zakonov, predpisov itd?)

sej hitrost navsezadnje ni edina stvar - nekdo lahk pr 180 pelje bolj varno kot drugi pr 50... (?) recimo.. spet odvisno kje, kako je cestišče, kaki so drugi avti in vozniki v prometu..

lažje pa pride do problemov pr večjih hitrostih, če so drugi faktorji bad..

se pa strinjam, da so eni policaji tud lumpi.. pravla kolegica enkrat, da ko so meli maturantski ples al neki takega, bodoči policaji iz Tacna in njihova šola skupi, so pol šibali po LJ in čez rdečo luč, pa čez sredino ceste itd in 'U, tu smo pa ______ pršparali'...

po moje je tak ko pr župnikih.. tud oni niso popolni.. in eni so vredu, eni pa tud bolj tako-tako..

ojej, da policaj teži za telefonsko - to je pa res čist mim...? (verjamem, da pol še zanalašč greš v kontra...? hmm..)

osebno sem večinoma vedno mela ok izkušnje, tud večinoma vsi iz naše familije..

so pa že kaki sošolci iz srednje tud povedli vsesorte..

jasno da se da z mislim ustvarjati bodoče dogodke, vendar je prvo duhovno pravilo : nikoli proti volji drugega človeka.

Vse kar delaš delaš na sebi - sprememba energije itak povzroči drugačen odziv na določeni osebi. Primer: imaš opravka z zelo zavistno in škodoželjno osebo, na vsak način te želi prizadeti ali ti škoditi. Če si le malo senzibilen (no tudi nekaj znanja potrebuješ) človek, boš te energije z lahkoto prebral - včasih je težko odgovarjati z mirom in ljubeznijo vendar če tako delaš, se te energije odbijejo nazaj in ti človek ne more škoditi ter škodi samemu sebi. Po nekaj poizkusih z enakim odgovorom sprejme tvojo energijo , se umiri in odvrže negativno energijo. Čez čas celo gre čez svoj lažni ego in spozna svojo napako - no odvisno od osebne inteligence - ne govorim o IQ o inteligenci - intuitivna nad umom itd... tko da v vsakem primeru delaš na sebi in spreminjaš energijske tokove pa te noben policaj ne ustavi... Če želiš iti čez Ljubljano od Rudnika do Most skozi samo čez zelene luči, gre do trenutka, ko se to odločiš, v trenutku, ko spustiš zavedanje in energijski tok, ter pomisliš, da mogoče pa ne bo...je že rdeča...vse se da, čudeži življenja so vsepovsod vsak dan... vse se da ..l. samo čistost misli in osebnosti je potrebna...brez polnih nahrbtnikov bremen in lala nevem česa...

velike sanje malega vesolcka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...