Skoči na vsebino

Ali ima kdo podobno izkušnjo?

Recommended Posts

Zdaj pa ti meni povej kako ločiš črno magijo narejeno z obredi....od pošiljanja negativnih misli, podzavestnih negativnih miselnih vzorcev in negativnih programčkov v človečku.....Še bolje pa je da te vprašam kaj ti smatraš pod pojmom magija x?x Ker to sem nekje že napisal...

Nekatere mantre so pa ubitačne, lahko dobesedno uničijo negativna bitja in tudi človečka...izničujejo karmo, razturijo uroke....Je pa vse odvisno od pozornosti...

Vprašanje je samo ali boš na črno magijo vrnil z udarcem ali z odpuščanjem in vsem kar sledi. Prvi način je hitra pot za "pekel", drug pa za "nebesa". x:Dx

Kaj se skriva pod izrazom negativna magija?

Pod izraz negativna ali črna magija spadajo vsa dejanja, katera delajo posredno ali neposredno nekomu škodo. Škoda se lahko dela z različnimi rituali na predmete, z izgovorjavo točno določenih besed, ki so namenjene za dosego nekega nekomu škodljivega namena, tudi negativne misli na neko osebo (naj mu gre vse slabo). Vsaka stvar, ki je delana z namenom pridobitve materialnih sredstev, denarja ali osebe, z zavestnim namenom, da bo zaradi tega nekdo prikrajšan, je tudi delanje negativne magije. Pobiranje nekomu energijo, zdravje, srečo, denar na energijski ravni in tudi vse vrste ritualov z prižiganjem sveč, delanje lutk, vizualizacija oseb na predmete, ki imajo za nekoga škodljive posledice, je huda vrsta črne magije!

Deli na socialnih omrežjih

z izgovorjavo točno določenih besed

Sem spadajo tudi molitvice, mantre....tudi te se lahko uporabi v negativen namen... x:o)x

Sem se pa spomnil kje sem nekaj razlagal o tem....Črna magija ----preberi spodaj MINI SLOVAREČEK. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Sem spadajo tudi molitvice, mantre....tudi te se lahko uporabi v negativen namen... x:o)x

Sem se pa spomnil kje sem nekaj razlagal o tem....Črna magija ----preberi spodaj MINI SLOVAREČEK. x:Dx

Tam je res veliko napisanega in tudi dosti kopiranega.Vse skupaj je delo z energijami.Če nekdo prosi za pomoč naprimer angele,tudi imensko,pa razne pustolovske like z nekimi imeni,nikoli ne ve,kdo se v resnici skriva za tistim imenom!!! Lahko,da bo delal pozitivno,ali pa tudi negativno.Mene so prevečkrat prenesli okrog in le na podlagi temeljitega opazovanja sebe in partnerke sem prišel do energij,katere delajo pozitivno.Vedno se zanašam samo na rezultate,tako pri sebi,kot pri drugih.Najboljše molitve so tiste,katere si sestaviš sam,kajti tiste so prave za čas,ki ga živiš v tem trenutku.Molitve,katere že vrabci čivkajo,niso nikoli tako učinkovite.

Najboljše molitve so tiste,katere si sestaviš sam,kajti tiste so prave za čas,ki ga živiš v tem trenutku.Molitve,katere že vrabci čivkajo,niso nikoli tako učinkovite.

Evo ti nekaj za razmišljanje....O molitvi x:Dx

Evo ti nekaj za razmišljanje....O molitvi x:Dx

Tukaj je delček izseka od članka o molitvi:

Odgovor na molitev je pogojena z delovanjem zakona vzroka in posledice (zakona karme, kot ga imenujejo na vzhodu) in stopnjo posredovanja, ki je dovoljena Mojstrom modrosti, kateri so božanski posredniki. Tako za posredovanje molimo k Jezusu, Mariji, Krišni, Mohamedu in številnim svetnikom vseh verstev. Oni lahko in tudi zares delujejo kot posredniki v tolikšni meri, kot dopušča zakon.

Ali si siguren,da se za imenon Jezus,Marija. . . skrivajo prav oni??

Meni se je Hudič prikazal v beli obleki.Izdajal se je za Boga.Nevidne sile imajo inteligenco,kateri navaden človek ne seže niti do gležnja.Tako Kristus,kot Marija so živeli na tem planetu in imajo dušo,kot vsi ljudje.Tudi njihove duše se reinkarnirajo in živijo življenja.Kako ti bojo ravno oni pomagali pri tvojih molitvah???Jaz imam za razmišljanje svojo glavo in se ne oziram na religije in njim podobne manipulacije.Le z opazovanjem sebe in samostojnega delovanja lahko dosežeš kaj več v svojem življenju.Nekateri se odločijo za temno stran,drugi pa za svetlo.

No pa reciva da gre za dedukcijo. Nekdo ki pride na novo na nek forum in iz prve naleti na temo, kjer se debatira o magiji, čeravno iz naslova ni moč sklepati ali gre za magijo ali to, da se nekomu ni dvignil ob pogledu na prelestno bjondaco.

Še večje naključje je pa da ponuja enako storitev kot gospod Zbezljaj.

ker kajti deduktivno lahko sklepamo, da bi če bi ne bil z ničemer povezan z omenjenim, verjetno odprl lastno temo ne pa konkurentu v zjele skakal..

Eni pač nismo s hruške padli, temveč z jablane, a vemo da jabolko ne pade daleč od drevesa.

Tema ima naslov:*?Ali ima kdo podobno izkušnjo* in sem tudi jaz svojo opisal.Konkurence pa je vedno več,kar je tudi zdravo.Moje podrobno delo je opisano na eni drugi slo. int. strani,seveda v forumu na temo magije in urokov.Vedno pa se dogaja,da če nekdo neko zadevo dobro obvlada ima veliko zavistnežev,kateri se v življenju vedno ukvarjajo z drugimi,na sebe pa pozabijo.In ko jim zmanjka argumentov,pa postanejo žaljivi in škodoželjni do uspešnejših.

Tema ima naslov:*?Ali ima kdo podobno izkušnjo* in sem tudi jaz svojo opisal.Konkurence pa je vedno več,kar je tudi zdravo.Moje podrobno delo je opisano na eni drugi slo. int. strani,seveda v forumu na temo magije in urokov.Vedno pa se dogaja,da če nekdo neko zadevo dobro obvlada ima veliko zavistnežev,kateri se v življenju vedno ukvarjajo z drugimi,na sebe pa pozabijo.In ko jim zmanjka argumentov,pa postanejo žaljivi in škodoželjni do uspešnejših.

seveda. to bo to x^x

x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ali si siguren,da se za imenon Jezus,Marija. . . skrivajo prav oni??

Meni se je Hudič prikazal v beli obleki.Izdajal se je za Boga.Nevidne sile imajo inteligenco,kateri navaden človek ne seže niti do gležnja.Tako Kristus,kot Marija so živeli na tem planetu in imajo dušo,kot vsi ljudje.Tudi njihove duše se reinkarnirajo in živijo življenja.Kako ti bojo ravno oni pomagali pri tvojih molitvah???Jaz imam za razmišljanje svojo glavo in se ne oziram na religije in njim podobne manipulacije.Le z opazovanjem sebe in samostojnega delovanja lahko dosežeš kaj več v svojem življenju.Nekateri se odločijo za temno stran,drugi pa za svetlo.

Još mnogo moraš da naučiš... x:Dx S tem samo dokazuješ da ne poznaš niti osnovnih zadevic....kako se lahko potem spravljaš na črno magijo.....Ko se spraviš na te zadeve sploh ne smeš več dvomit v sile, ki jih prikličeš....če dvomiš si mrzu...

Res so živeli na tem planetu....njihova duša se pa ne reinkarnira...oni sami ustvarijo telo- mayavirupa. Nauči se razlikovat religijo od duhovnosti....Oni učijo stvari o duhovnosti, ki človeka ne omejuje, religija omejuje. Če si jasnoviden bi ugotovil da se hudiček ne more pokazat v čisti beli barvi al pa zlati, ampak je bolj motna....obstajajo mantre in določene besede s katerim lahko preveriš istovetnost tistega, ki se ti kao prikaže. Prevaranti ne prenesejo vibracij teh besed...Bom raje utihnil ker sem že itak povedal preveč. x:Dx

Još mnogo moraš da naučiš... x:Dx S tem samo dokazuješ da ne poznaš niti osnovnih zadevic....kako se lahko potem spravljaš na črno magijo.....Ko se spraviš na te zadeve sploh ne smeš več dvomit v sile, ki jih prikličeš....če dvomiš si mrzu...

Res so živeli na tem planetu....njihova duša se pa ne reinkarnira...oni sami ustvarijo telo- mayavirupa. Nauči se razlikovat religijo od duhovnosti....Oni učijo stvari o duhovnosti, ki človeka ne omejuje, religija omejuje. Če si jasnoviden bi ugotovil da se hudiček ne more pokazat v čisti beli barvi al pa zlati, ampak je bolj motna....obstajajo mantre in določene besede s katerim lahko preveriš istovetnost tistega, ki se ti kao prikaže. Prevaranti ne prenesejo vibracij teh besed...Bom raje utihnil ker sem že itak povedal preveč. x:Dx

Vsaka knjiga je nastala na podlagi nekih izkušenj.Vsak stvari dojema na svoj način,saj nismo vsi na enaki duhovni ravni.Če nekomu pomagajo mantre,ni nujno,da pomagajo vsem ljudem.Tudi sam sem prebral goro knjig,da se rešim vpliva magije,pod katerim sem bil dolgih 30 let.Verjemi mi,da magijo poznam zelo dobro,kajti vsa ta leta so me učila življenja na najbolj krut način.Vsa ta leta so me tudi utrjevala in naredila močnejšega.Kaj se je meni prikazovalo,ti bom težko pojasnil,saj je šlo tebi očitno življenje lepšo pot.Tako ti tudi želim za naprej.Človek se največ nauči takrat,ko je v stiski, bolezni ali nevarnosti.Nauči se tudi spoštovanja drugih in zna obvladovati svoj ego.

Če prebiram tvoje poste,so na zelo nizki ravni etike in spoštovanja.Tak bo tudi tvoj naslednji odgovor na temo <Ali ima kdo podobno izkušnjo>

Vsaka knjiga je nastala na podlagi nekih izkušenj.Vsak stvari dojema na svoj način,saj nismo vsi na enaki duhovni ravni.Če nekomu pomagajo mantre,ni nujno,da pomagajo vsem ljudem.Tudi sam sem prebral goro knjig,da se rešim vpliva magije,pod katerim sem bil dolgih 30 let.Verjemi mi,da magijo poznam zelo dobro,kajti vsa ta leta so me učila življenja na najbolj krut način.Vsa ta leta so me tudi utrjevala in naredila močnejšega.Kaj se je meni prikazovalo,ti bom težko pojasnil,saj je šlo tebi očitno življenje lepšo pot.Tako ti tudi želim za naprej.Človek se največ nauči takrat,ko je v stiski, bolezni ali nevarnosti.Nauči se tudi spoštovanja drugih in zna obvladovati svoj ego.

Če prebiram tvoje poste,so na zelo nizki ravni etike in spoštovanja.Tak bo tudi tvoj naslednji odgovor na temo <Ali ima kdo podobno izkušnjo>

Kdo je pa rekel da moraš brat knjige...do odgovorov lahko prideš tudi drugače. x:Dx Etika in spoštovanje...kaj naj bi pa zdaj to pomenil... x?x Ti samo predpostavljaš da imam jaz nizko raven tega...Najprej moraš ugotovit kdaj povem s humorističnim zvenom, kdaj pa mislim resno. Nisi edini, ki je falil pri mojem karakterju....do zdaj je falila večina človečkov. xg:Dx A se sploh znaš smejat na svoj račun, a se znaš sploh poveselit in nasmejat iz srca....če se ne znaš potem tudi ne poznaš moč srca in vse kar je povezano s tem. Brez tega pa bolje da se ne igraš preveč s črno magijo. Pri nekaterih urokih so udeležena bitja, ki daleč presegajo tvoje moči. Samo s tehniko in brez višje pomoči si pa mrzu pri tem, mogoče pa še nisi naletel na te stvari....Obstajajo pa tudi uroki....iz prejšnjih rodov ki lahko vplivajo na človečka v sedanjem času.... :xx!:

Napisal sem mantre in besede...obstajajo določene besede, ki jih zveš preko duhovnega učitelja...Kajti z učiteljem lahko komuniciraš tudi na notranjih nivojih...in kako boš vedel da je to res on....besedice...

Jaz na črno magijo gledam čisto z drugačnimi očmi....Če bi ti prebral nekatere moje poste bi ugotovil da sem omenil, da sem bil črni mag v času Atlantide....v tem življenju sem imel pa fighte na astralu s črnimi duhci, trajalo je približno tri leta, itak sem večino fightov izgubil....ampak lekcije ki so me naučil so bile pa zelo koristne. In sem jim v bistvu celo hvaležen, pa čeprav so me skoraj poslal v večna lovišta....Beli duhci so mi pa pomagal.... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...