slometa 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Pozdravljeni,zanima me, če kdo dela doma probiotični jogurt (s probiotičnimi kulturami) in ali se to sploh da dobiti? Delam običajni sojin jogurt (uporabila sem kislo mleko) in prav dobro uspe. Zdaj pa me zanima, če bi iz sojinega mleka lahko naredila tudi probiotični jogurt. Poskušala sem najti kulture (za navadni jogurt obstajajo), pa mi zaenkrat ni uspelo. Morda bi uporabila kar kakšen probiotičen jogurt za 'nastavek'? Ima kdo kakšne izkušnje ali ideje, znanje glede tega? Hvala in lep vikend,Lana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Pozdravljeni,zanima me, če kdo dela doma probiotični jogurt (s probiotičnimi kulturami) in ali se to sploh da dobiti? Delam običajni sojin jogurt (uporabila sem kislo mleko) in prav dobro uspe. Zdaj pa me zanima, če bi iz sojinega mleka lahko naredila tudi probiotični jogurt. Poskušala sem najti kulture (za navadni jogurt obstajajo), pa mi zaenkrat ni uspelo. Morda bi uporabila kar kakšen probiotičen jogurt za 'nastavek'? Ima kdo kakšne izkušnje ali ideje, znanje glede tega? Hvala in lep vikend,Lana Ti samo poišči najbljižjo kmetijo, kjer po možnosti krave pasejo zunaj..potem pa kupi sveže mleko in ustvarjaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Kefir...je probiotičen jogurt, ki ga iščeš Sem ga tud sama začela ponovno delat... Sirotka je tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 "V Avstriji, v Beljaku. V bio trgovini Martin [nakupovalni center Atrio] se dobi med drugim kulturo za izdelavo probiotičnega jogurta [info je iz leta2007]." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Sm se prklopu na tvoj search http://vmsd.com/content/atrio-shopping-cen...villach-austria Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slometa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 http://www.reformhaus-martin.at/htm/start.htmsem našla direktno stran. Torej bo treba spet kaj v Avstrijo...Kefir pa sem tudi jaz že delala, tako vodnega kot mlečnega, samo ker ga jem sama, sem ugotovila, da se preveč obremenjujem z izdelavo in predvsem z njegovo porabo... . In ker sem se odločila, da z nobeno stvarjo nočem komplicirat, je šel v odpis . Jogurt iz sojinega mleka pa se mi zdi prav primeren... mogoče ne tako blagodejen, a...lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.