svilarna 2. avgust 2009 Prijavi Deli 2. avgust 2009 živjo! neka telefonska številka me neprestano kliče, osebe pa ne poznam. nekaj sem že slišala, da to številko lahko zablokiraš in tako nima več možnosti, da te pokliče. je to res in ali lahko to narediš sam na svojem telefonu? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 napiš osebi sms, da ja boš prijavila policiji zaradi nadlegovanja, če ne bo nehala, alpa kej takega. Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 Mogoče je najboljš kr narest prijavo, ker čim se kej zapletaš s to osebo, si nardiš še več problemov in teženja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 živjo! neka telefonska številka me neprestano kliče, osebe pa ne poznam. nekaj sem že slišala, da to številko lahko zablokiraš in tako nima več možnosti, da te pokliče. je to res in ali lahko to narediš sam na svojem telefonu? hvala a da je pa kšna twoja prjatlca iz australije... k tam operater ne pokaže identitete... to pa ni možn?al samo hoč powedat, da maš skrite obožewalce Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. avgust 2009 Prijavi Deli 4. avgust 2009 Kolikor je meni znano se lahko prijavi pri operaterju, ta nato opozori klicočega, da je bila prijava in v primeru ponovnega klicanja se št. blokira.In to je sigurno učinkovitoPreverjeno Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svilarna 5. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2009 hvala. sem poklicala - urejeno (: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.