Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, tvoje so pa morda malce contesinim podobne. Aja, tale mezinec Saj to znam tudi jaz, morda res ne tako mocno. Predstavljam se te zelooo vitko osebo. . hi hi....tk zelooooo vitka pa spet nism glih prov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 Todika, saj nisem rekel, da nisi ravno prav vitka. Rekel sem, da si zelooo vitka, kar je lahko za nekoga ravno the best. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 sam zakaj si pa rezala palec? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 po nesreči nism vidla, pa ful sm se matrala da bi slikala to mojo tačko čimbolj....da bi se vidlo pa to....pa un presredek pol mi je pa palc odrezalo pa se mi ni dalo še enkrat matrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, kaj pa TELE ROKE levo zgoraj? Mislim, da smo v tem primeru vsi malo falili. Tudi jaz je ne poznam tako dobro in baje nisem vsega zadel, kar sem o njej pisal. Poleg vsega pa tudi slika ni bila povsem realisticna, ker je bila temna, skenirana in pri vsem tem se kvaiteta slike izgubi. Tako, da mnoge izjave so bile le zaradi slabo poskenirane fotografije. P.S.: Sliko sem v bistvu objavil brez, da bi jo vprasal, kar sploh ni prav, MOJA NAPAKA! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 to je res, sam sem mislila, da mas to urejeno, saj niste otroci, da bom vedno na te zadeve opozarjala, torej ce je kaj objavljeno, nekako jemljem, da je vse ok (dokler ne dobim cesa pod nos, tudi na urednistvo )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 Vem, sam vcasih pozabim, da sem v bistvu na netu, ki je dostopen celi zemeljski obli. Kakor sem napisal, je po vsem moja napaka! Saj urednistvo ne more odgovarjati za objave.?! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 no ja, samo po sebi ne, pise spodaj povsod... vendar ko pa te opozorijo, ce te, pa moras ukrepati (no ce rpesodis seveda)... saj ne gre sam za to - jaz sem za te stvari kar natancna, pa mi je kul, da na tem plejsu (celoten LN) je nek nivo, da je avtorska zadeva oz. da je vse klaro.Ker se mi zdi, da najvec 'pridobis', ce furas posteno in kul.Mogoce je to za koga bedasto, zame ni. meni je tako edino normalno. Tko da, saj lohk najbrz pustis tele tacke, pismu saj so sam dlani, tako dlakocepski pac ne bomo, je pa res, da se brez dovoljenja ne objavlja - in zdaj pac vemo za drugic, pa se kdo je tole videl. ker folk navadno sploh ne misli na te stvari. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi stanči ma sam štir prstke Mali nekaj čačka od zadaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mali nekaj čačka od zadaj kam se je kej zavleku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 roke prstki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 Lepi nohti, nezni prstki,... Zdi se mi pa, da kar nekaj vode v predelu nad prsti. Bom pocakal raje druge za podrobnejso analizo. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Te pa še roke Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Lepe roke, meni so všeč. Prsti niso ne predebeli ne presuhi. Pa vidi se, da so nohti urejeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa še roke Kaj mate fajn ploščice.... Tm na roki ti neki belga dol visi! Ta prva slikca mi je najbl všeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Lepe ročice, Milf! Take mičkene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe rocˇice, Milf! Take micˇkene... Saj ni receno, da so mickene. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe ročice, Milf! Take mičkene... To moram vzet v prenesenem pomenu No ja, mičkene, kak za koga Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>roke prstki Aiwa,lepe rokice ! <{POST_SNAPBACK}>Te pa še rokeMilf,enako, zelo urejene...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To moram vzet v prenesenem pomenu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 lepe roke, Milf, mal me spominjajo na moje ( ), sam da so tvoje lepse,,,, zelo vsec mi je mezinec... kaze da si posten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Sem si pa nohte grizel (bolj grickal, nisem si jih preveč) do 20-ega leta, potem sem si pa jih v vojski ( ??? ) na lepem kar nehal, brez pomagal in žaub. Marsa, na nogah pa si jih se vedno Ne vem, če se poštenje lih po mezincu vidi, samo to vrednoto vem, da so mi definitivno dali starši. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepe roke, Milf, ... kaze da si posten. To jaz ze iz obraza razberem. (kot da je tezje ) Spominja pa malo na mojga strica iz Svice. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 saj jaz tud, sam tu pac obravnavamo roke in Milfa sem ze davno tako presodila, brez rok in mezincev in stafa, sam pac, sem gledala roko sam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 Tale tema pa cist zamrla, pa "stopala" tudi in "moj dom" prav tako... Bo treba kako novo zanimivo odpret! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.