Apolonija 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Pa še moje roke....morsko obarvane.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še moje roke....morsko obarvane.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še moje roke....morsko obarvane.... uuu madona kakšne hrenovke in klobase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu madona kaksˇne hrenovke in klobase Lahko bi koncno tudi ti dal sliko svojih rok gor. Ce to ne, pa vsaj kake lepe rokce (ti bi to prow gotou najdu). Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa pokazi ti svoje cevapcice.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 kaj pa če nima čevpačičev? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa pokazi ti svoje cevapcice.... Diana, zdaj sem blazno salbe volje, ampak tole. Kar izbruhnila sem v smeh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 moje rokena prvi pogled bi rekla, da so ovalne, v resnici pa je to en miks, malo lopatastega, malo intuitivnega, ... Sredinec in kazalec sta malo krevljasta, noht na sredincu je lopatast, ostali ovalni. Če bi pogledala dlan, bi rekla, da je oblika kvadratasta, mislim na realistično roko. še dlanmislim, da so črte lepo vidne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 maš ful podbne roke k js sam da mam mogoč prsten en mičken bl dolge.....ni pa nujno, lohk da zarad fotke kej.....bi mogla še js dat svoje pa nimam fotkiča Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jaz sem kar dala roko na skener in je šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 a si jo pokrila s čim pa kok naj pa klikam pol tule pa štelam k mam tam nekje skener bom jutr probala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Roko sam položiš na skener, klika ti lahko tudi kdo drug, jaz sem sama, ker sta comp in skener blizu. Tista črna podlaga je itak od skenerja, nič je nisem pokrivala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja črna podlaga....sam kok k gre pa žarnca udspod......ma sm butl, ja levak....bom jutr probala zdela pičim na šiht Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 http://community.webshots.com/photo/486140.../48615608FLhQXh tole me je pa zadelo zdej.... desna roka na sliki je popolnoma enaka moji levi... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 evo....poskenirala......ful more bit močna žarnca k sm kr mravlince dobila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tebe pa se spomnim, da si že dala enkrat gor, si mela rdeče nohtke. Prstanec mava skoraj identičen, drgač maš pa daljše vse prste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a bi kdo komentiru Todikine&Mačonine čevapčiče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Schoty 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 evo....poskenirala......ful more bit močna žarnca k sm kr mravlince dobila slikala si svoje roke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jaz sem jih tudi! naj mi že kdo pove, kaj pomenijo tiste črte na moji dlani in al mam lopatsate ali ovalne al kaj dlani ... lepo plosim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hehe, še moje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 te so že ble! nekam delavske so! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 te so že ble! nekam delavske so! Ja sej delajo vsak dan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hehe, še moje! lepe roke... sam dvomim , da so tvoje tripl...si mal premlad za take izkušene, spretne, ......etc Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 za take izkušene, spretne, ......etc jp, lepe roke. take ornk. pa vseen dost prefinjene. hehe cevapov pa nalasc nom komentirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pod prvo presenečena, sem mislila da je "krokodilka" ... pod drugo...zelo seksipilne roke... mislim da fajn božajo žensko telo - čistost in iskrenost; všečnost...vsaj meni. In to je vse ps. da bi si pa to lepoto obril??? pa menda se ti ni čisto sfuzlalo kakšen komentar....evo sanjalica klobuk dol .... a praviš Marsa čevapčiči....sam da niso buhteljni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.