Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 19. september 2006 Avtor Prijavi Deli 19. september 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doben ni pokomentiral mojih umetnih nohtov...Najbrž dobenmu niso všeč... Mi je zelo žal, ker mi ta stil sploh ne sede. Še od največje sex bombe bi me to odvrnilo. Sem človek narave in izredno imam rad naravne stvari in oblike. To pa prav žari neko izumetničenost, neko težnjo po "sterilnem", plastičnem, ...Mislim, da so tvoje roke izredno lepe (a le z naravnimi nohti). A vse to moraš vzeti z rezervo, ker tako je le moje mnenje. Todika: lepe roke, skoraj malo presuhe. Tako urejeni nohti so pa po mojem okusu. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tenkju sej u živo ne zgledajo tok suhe k je še ostalo telo zravn sam mam pa ful dolge prste, zato na sliki rez tko zgleda.......na nekterih sm skor kt gollum Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja, Todi ma pa res lepe roke. Mačonca tud.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja sej sem že enkrat napisal pa loh še enkrat marsikdo bi si zaželel tiste rokice marsikje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 o fak sploh takle je dolžina ubitačna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 o fak sploh takle je dolžina ubitačna Todi, lohk sam rečem, da ti zavidam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 o fak sploh takle je dolžina ubitačna Dolžina je prava za prave zadevice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Dolžina je prava za prave zadevice nam komentirala na ka sm pomisla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 nam komentirala na ka sm pomisla Sej ni treba ....sej jest tud nisem...glih.....preciziral.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Še moji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 no evo...TO so lepi nohti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 uau ....veri najs Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Hvala. Sm jih sama spedenala. Čist naravni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja, Todi ma pa res lepe roke. Mačonca tud.... niti pod razno nimam tako lepih kot Todika, ona ma daljše prste. jaz mam samo lepa zapestja suhcena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Pikica, bemu, pa ti maš prste za obliznit Todi, zelo zelo fajn no, ti si pa že sama prste oblizuješ Men lopate (žal) niso všeč, mogoče glih zato, k men ne pašejo , sam na enih so pa kjut. Mogoče, če bi jih malo skrajšala oz popilila, bi zgledalo boljše nismexpert.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 fajn tema, ni kej reč, pa tko nežne barve pri vseh Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 v resnici mam bolj nežne roke kot delujejo na tej fotki, ker na fotki zgledajo bolj "lopataste" ali kaj ... prsti so v resnici daljši kot na fotki, le dlan imam pač po površini glede na prste nesorazmerno veliko. oblika nohtov pa nekje ovalna, le na sredincih in palcih lopatasta. nekoč mi je ena lunatka, ki gleda v dlani rekla, da mam umetniške roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Mi je zelo žal, ker mi ta stil sploh ne sede. Še od največje sex bombe bi me to odvrnilo. Sem človek narave in izredno imam rad naravne stvari in oblike. To pa prav žari neko izumetničenost, neko težnjo po "sterilnem", plastičnem, ...Mislim, da so tvoje roke izredno lepe (a le z naravnimi nohti). A vse to moraš vzeti z rezervo, ker tako je le moje mnenje. Todika: lepe roke, skoraj malo presuhe. Tako urejeni nohti so pa po mojem okusu. Sj,ql ,če ti ta stil sploh ne sede..Sj marsikomu ne..Sam jz sem pa čist happy,ko mam prvič dolge nohte..Tako ,da Drugač mam jz tud rada naravne stvari,sam ajd mogla sem probat,ker mi nikol ne rata ,da bi imela dolge nohte..2 tedna bom okol s temi nohti strašla,pol bom pa spet stara jz.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Še moji HEJ TI, IMAŠ OROŽNI LIST??!?!??! Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 HEJ TI, IMAŠ OROŽNI LIST??!?!??! Če so pa tole dolgi nohti, pol pa tud ne vem...glih v nedeljo sem si jih skrajšala za več, kt pol, tko, da ne vem, kaj hudiča bi pol reku, če bi jih prej vidu? Cookie, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Nč ne vem...vse kar lahko praska, je za postavit pod vprašaj Zihr je zihr.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Nč ne vem...vse kar lahko praska, je za postavit pod vprašaj Zihr je zihr.... Prask, prask. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Pičkica nice! Men so pa tele rokce lepe in nohti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 26. september 2006 Avtor Prijavi Deli 26. september 2006 Pičkica nice! Men so pa tele rokce lepe in nohti! Čigave pa so? Zdijo se mi kar precej klasične, neprepoznavne. Lahko bi rekel, da sem že videl morje identičnih rok. Res pa je, da so lepe. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.