Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ja kaj zamrla, ubodi kake nove roke (za skritizirat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kaj zamrla, ubodi kake nove roke (za skritizirat). Moram prej za dovolenje prasat. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 jaz sem bila vcasih model za roke....je ful hecen job Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz sem bila vcasih model za roke....je ful hecen job Sj to je pa posvoje ful lahko... al pa tudi ne, treba najti pravo pozo. A si jih ze objavla? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz sem bila vcasih model za roke....je ful hecen job a daj!!!ja saj...v bistvu si pa predstavljam take rokce k tebi...take morda mal 'damske'. spomnim se pa ne, torej nisem kaj se sla sokola okol tvojih rok. Tako je prav, Atu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 v bistvu je bilo za TV, ko je treba kako seklenicko prijet, ali pa papirnato brisaco odtrgat...ali kak madez pokazat s prstom ... nisem pozirala za kake art fotke, sem sicer zdaj probala eno poslikat, pa ni ravno uspela,marsa-ti bom drugic v zivo pomahala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ali kak madez pokazat s prstom ... :xx!: (*tko so men skoz kazal, kok cesa nisem dobr )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Jaz imam ful grde roke. Pa še nohte si grizem tk, da jih skoraj nimam Kokica a to je tvoja roka Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam ful grde roke. Pa še nohte si grizem tk, da jih skoraj nimam Kokica a to je tvoja roka Moja zarinčkana rokica ja.....slikana na sprehodu skozi gozd..... p.s. a veš,da se v srednji šoli tudi jaz nohte grizljala...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Huuu, kaka lepa tačka, glih prou za kej prjet, sam nohti bi bli lohk mal krajši al pa orožn list s sabo nost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Huuu, kaka lepa tačka, glih prou za kej prjet, sam nohti bi bli lohk mal krajši al pa orožn list s sabo nost! hm nohtki mal krajsi aneda sicer pa lepa lepa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm nohtki mal krajsi aneda sicer pa lepa lepa... Sem jih že "posekala",ker nekako ne zdržim predolgo imeti tako dolgih nohtov.....to je bolj redkost pri meni Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja zarinčkana rokica ja.....slikana na sprehodu skozi gozd..... p.s. a veš,da se v srednji šoli tudi jaz nohte grizljala...... Kako si se pa odvadla? Jaz sem že kar nekajkrat poskusila pa mi nikakor ne uspe :xx!: Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako si se pa odvadla? Jaz sem že kar nekajkrat poskusila pa mi nikakor ne uspe :xx!:NIČ,pač nehaš,ko vidiš, da je to zeloooo grdo.....Vsakič,ko boš hotela dati noht v usta,da ga poglodaš se spomni, da je to samo razvada,ki pelje samo do grdega izgleda rok....... :xx!: Vse je v tvoji glavi in če si dopoveš,da boš nehala potem ti bo to tudi uspelo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>NIČ,pač nehaš,ko vidiš, da je to zeloooo grdo.....Vsakič,ko boš hotela dati noht v usta,da ga poglodaš se spomni, da je to samo razvada,ki pelje samo do grdega izgleda rok....... :xx!: Vse je v tvoji glavi in če si dopoveš,da boš nehala potem ti bo to tudi uspelo Upam, da bo ratalo. Drži pesti. Ti sporočim čez kakih par mesecov kakšen bo učinek Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bo ratalo. Drži pesti. Ti sporočim čez kakih par mesecov kakšen bo učinek Par mesecev???? Če se odločiš za to, potem morajo biti rezultati vidni že čez 14 dni..... Dajmo, dajmo punca.....nehat pa konec.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 Kokica, ful lusna roka! A si opazila, da imas relativno zelo mocan mezinec glede na ostale prste? Poznam eno punco, ki ima podobno. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A si opazila, da imas relativno zelo mocan mezinec glede na ostale prste? Poznam eno punco, ki ima podobno. Ne vem no, morda se na sliki tako vidi .....ampak meni se sploh ne zdi ....Na splošno imam drobcene roke. ......Hvala za komentar.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne vem no, morda se na sliki tako vidi .....ampak meni se sploh ne zdi ....Na splosˇno imam drobcene roke. ......Hvala za komentar.... Puncam drobcene roke lepo pristojijo. ... Za komentar pa; z veseljem! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Jaz imam čisto defektne roke. V bistvu vsak pohvali moje nohte, baje so lepi, ker so ovalni, a ko pogledaš pobliže, ugotoviš, da sta nohta na sredincih lopatasta, da o palcih ne govorim. Prsti nekje intuitivni, dlan intuitivna do ovalna. Najlepša imam sredinca in mezinca. Pa področje med členki imam bledo, če natančneje pogledaš. Še najmanj sta mi všeč kazalca, levi je daljši skoraj za pol centimetra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 26. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2005 Moras drugic sliko prpopat, da si lazje predstavljamo. To kar si napisala o svojih rokah je tvoje subjektivno mnenje, torej iz enega dolocenega zornega kota. In se moje roke iz mojega subjektivnega zornega kota: Zdijo se mi kar OK (ce bi bil punca, bi lahko rekel, da imam mocno predebele prste, a za mosko roko je to ravno prav). Na njih so mi vsec veliki nohti in dokaj ravni, ravno prav zakrivljeni. Izredno sirok in skoraj okrogel imam noht na palcih (kar nisem skoraj nikjer se videl, razen pri meni). Zdi se mi tudi, da imam kar nenavadno ploscata palca. Nohta na kazalcih sta tudi skoraj okrogle oblike a kar za nekaj manjsa. Na levi roki pac brez sredinca (vsak ima nekje smolo). Drudace sta sredinec in prstanec zeloo podobna. Nohta pa malce bolj podolgovata, kot da bi ju oblikovala presecisce dveh elips. Sredinec na koncu malce gleda proti mezincu. Mezinec pa je majhen in droben. Tudi opazno bolj suh. Noht na mezincu je se najbolj kvadraten, ceprav se dalec od tega. Koza na clenkih se mi zdi malo prevec pomeckana kadar stegnem prste. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Saj mi je brat slikal roke prav za lunin forum, a so ene čudne končnice datotek, ki jih sploh noče objaviti. Spremeniti pa datoteke v primerno niti slučajno ne znam. Se pa fino vidijo bledi členki.Svoje roke pa si zelo natančno opisal. Daj kakšno fotko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 27. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2005 Je bila gor, pa je vmes ze izginila. No, tukaj je fotka: webshots Nohti se rahlo slabse vidijo, ker so malenkost presvetleni. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Saj sem potem šla skozi celotno temo in sem vidla tvoje roke, pa ogromno folka je dalo svoje fotke dol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.