Skoči na vsebino

Lepotni ideal - roke

atubbuta

Recommended Posts

• Komentarji 452
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ja kaj zamrla, ubodi kake nove roke (za skritizirat). xDDx x;)x

Moram prej za dovolenje prasat.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

jaz sem bila vcasih model za roke....je ful hecen job    :eek:  x:Dx  x;)x

Sj to je pa posvoje ful lahko... al pa tudi ne, treba najti pravo pozo. A si jih ze objavla?

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

jaz sem bila vcasih model za roke....je ful hecen job    :eek:  x:Dx  x;)x

a daj!!!

ja saj...

v bistvu si pa predstavljam take rokce k tebi...

take morda mal 'damske'. xDDx

spomnim se pa ne, torej nisem kaj se sla sokola okol tvojih rok. :D ;)

Tako je prav, Atu! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

v bistvu je bilo za TV, ko je treba kako seklenicko prijet, ali pa papirnato brisaco odtrgat...

ali kak madez pokazat s prstom ... x;)x

nisem pozirala za kake art fotke, sem sicer zdaj probala eno poslikat, pa ni ravno uspela,

marsa-ti bom drugic v zivo pomahala x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>Jaz imam ful grde roke. Pa še nohte si grizem tk, da jih skoraj nimam x:Dx

Kokica a to je tvoja roka x?x

Moja zarinčkana rokica ja.....slikana na sprehodu skozi gozd..... x:Dx xDDx

p.s. a veš,da se v srednji šoli tudi jaz nohte grizljala...... xrolleyesx :inocent: :8):

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Moja zarinčkana rokica ja.....slikana na sprehodu skozi gozd..... x:Dx  xDDx

p.s. a veš,da se v srednji šoli tudi jaz nohte grizljala...... xrolleyesx  :inocent:  :8):

Kako si se pa odvadla? Jaz sem že kar nekajkrat poskusila pa mi nikakor ne uspe :xx!:

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

<{POST_SNAPBACK}>Kako si se pa odvadla? Jaz sem že kar nekajkrat poskusila pa mi nikakor ne uspe  :xx!:

NIČ,pač nehaš,ko vidiš, da je to zeloooo grdo.....Vsakič,ko boš hotela dati noht v usta,da ga poglodaš se spomni, da je to samo razvada,ki pelje samo do grdega izgleda rok....... :xx!: Vse je v tvoji glavi in če si dopoveš,da boš nehala potem ti bo to tudi uspelo :palec: xDDx

<{POST_SNAPBACK}>NIČ,pač nehaš,ko vidiš, da je to zeloooo grdo.....Vsakič,ko boš hotela dati noht v usta,da ga poglodaš se spomni, da je to samo  razvada,ki pelje samo do grdega izgleda rok.......  :xx!: Vse je v tvoji glavi in če si dopoveš,da boš nehala potem ti bo to tudi uspelo :palec:  xDDx

Upam, da bo ratalo. Drži pesti. Ti sporočim čez kakih par mesecov kakšen bo učinek x:)x

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

<{POST_SNAPBACK}>Upam, da bo ratalo. Drži pesti. Ti sporočim čez kakih par mesecov kakšen bo učinek  x:)x

:palec: :palec: Par mesecev???? :eek: x?x Če se odločiš za to, potem morajo biti rezultati vidni že čez 14 dni..... :palec: Dajmo, dajmo punca.....nehat pa konec.... :palec:

Kokica, ful lusna roka! :palec: A si opazila, da imas relativno zelo mocan mezinec glede na ostale prste? Poznam eno punco, ki ima podobno.

<{POST_SNAPBACK}> A si opazila, da imas relativno zelo mocan mezinec glede na ostale prste? Poznam eno punco, ki ima podobno.

x?x Ne vem no, morda se na sliki tako vidi :o|o: .....ampak meni se sploh ne zdi :inocent: ....Na splošno imam drobcene roke. xDDx ......

Hvala za komentar.... x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>x?x Ne vem no, morda se na sliki tako vidi :o|o: .....ampak meni se sploh ne zdi :inocent: ....Na splosˇno imam  drobcene roke. xDDx ......

Hvala za komentar.... x;)x  xDDx

Puncam drobcene roke lepo pristojijo. xokx ... Za komentar pa; z veseljem! x;)x xDDx

Guest mačona
Jaz imam čisto defektne roke. V bistvu vsak pohvali moje nohte, baje so lepi, ker so ovalni, a ko pogledaš pobliže, ugotoviš, da sta nohta na sredincih lopatasta, da o palcih ne govorim. Prsti nekje intuitivni, dlan intuitivna do ovalna. Najlepša imam sredinca in mezinca. Pa področje med členki imam bledo, če natančneje pogledaš. Še najmanj sta mi všeč kazalca, levi je daljši skoraj za pol centimetra.

Moras drugic sliko prpopat, da si lazje predstavljamo. To kar si napisala o svojih rokah je tvoje subjektivno mnenje, torej iz enega dolocenega zornega kota. :palec:

In se moje roke iz mojega subjektivnega zornega kota:

Zdijo se mi kar OK (ce bi bil punca, bi lahko rekel, da imam mocno predebele prste, a za mosko roko je to ravno prav). Na njih so mi vsec veliki nohti in dokaj ravni, ravno prav zakrivljeni. Izredno sirok in skoraj okrogel imam noht na palcih (kar nisem skoraj nikjer se videl, razen pri meni). Zdi se mi tudi, da imam kar nenavadno ploscata palca. Nohta na kazalcih sta tudi skoraj okrogle oblike a kar za nekaj manjsa. Na levi roki pac brez sredinca :sori: (vsak ima nekje smolo). Drudace sta sredinec in prstanec zeloo podobna. Nohta pa malce bolj podolgovata, kot da bi ju oblikovala presecisce dveh elips. Sredinec na koncu malce gleda proti mezincu. Mezinec pa je majhen in droben. Tudi opazno bolj suh. Noht na mezincu je se najbolj kvadraten, ceprav se dalec od tega. Koza na clenkih se mi zdi malo prevec pomeckana kadar stegnem prste.

Guest mačona

Saj mi je brat slikal roke prav za lunin forum, a so ene čudne končnice datotek, ki jih sploh noče objaviti. Spremeniti pa datoteke v primerno niti slučajno ne znam. Se pa fino vidijo bledi členki.

Svoje roke pa si zelo natančno opisal. :palec: Daj kakšno fotko.

Je bila gor, pa je vmes ze izginila.

No, tukaj je fotka: webshots

Nohti se rahlo slabse vidijo, ker so malenkost presvetleni.

Guest mačona
Saj sem potem šla skozi celotno temo in sem vidla tvoje roke, pa ogromno folka je dalo svoje fotke dol! :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...