Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Hvala, triple, men so pa leve všeč, desne pa ne. Sej niso iste, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Prask, prask. Kr brusi si svoje kremplje....sam ne po meni.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Pičkica nice! Men so pa tele rokce lepe in nohti! No, to so urejeni nohti kot še šika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Hvala, triple, men so pa leve všeč, desne pa ne. Sej niso iste, ne? Nope. Leve so od ene lepotičke, desne pa od druge! So men tud leve bl všeč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Kr brusi si svoje kremplje....sam ne po meni.... Eh, dej ne laskej si tok..men so pa dons moji nohti ful všeč, bom dala gor. Evo: 100% naravno, razn laka. Ja, včas res rata, včas je pa treba na nulo postrižt, k ful ne prenesem, če se mi 1 noht zlom, da bi mela cik cak dolge...morjo bit vsi enakomerni...a sm dlakocepska, a ne? Ja, sej vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Piki, lepi nohtki ... men se je pa dons en zlomil, pa si moram vse porezirat :xx!:Uf, kok me to pogreje...a ni sranje, no? No, jst se tolažm s tem, da bojo slej k prej zrasli, tko da...glavo pokonci, bejba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Eh, dej ne laskej si tok..men so pa dons moji nohti ful všeč, bom dala gor. :inocent Mhmmm, k te tola počoha po hrbtu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Mhmmm, k te tola počoha po hrbtu! A prideš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Prid raj ti, sam za posledice ne odgovarjam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ej, ne vem, če bi rada 3 dni naširok okol hodila. Bom še premisnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ej, ne vem, če bi rada 3 dni naširok okol hodila. Bom še premisnla. Bom pazliv, da boš sam en dan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 drekast lak, daj bek to Ni drekast, no...tuki čudna barva izpade, je pa ful lep drgač...sej, na prejšnji strani maš bolj naravno verzijo, pa se pejt ke slint, ded. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 isti šmorn pa tak tenkcana kozhica, ko pr dojenčku.. pa taaaak dolg jezik Kje s pa tenko kožo vidu? Pa sej tm je naravno, kaj bi rad? Madona, tem enkrat kresnla nekam. Ja, jezik pa mam dolg, ja ...včasih prov pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Piki, izredno lepi nohti Pa še moje tačke! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kaj pa lepotni ideal ucke? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 to je pa nekje drugje....v nekem drugem oddelku.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bom pazliv, da boš sam en dan! Nč se šparat. Piki, izredno lepi nohti Pa še moje tačke! Mislim, da lahko brez problema vrnem kompliment! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Contesa, zate itk nimam pripomb. res so lepotni ideal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mhmmm Conti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Evo, božična verzija. To pa delam, k mi je dolgcajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Lepe...pa verjetno zelo sposobne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Lepe...pa verjetno zelo sposobne.... Mhm, za fajn usekat. Oh my god I can't believe itI've never been this far away from home Kaj ti dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Mhm, za fajn usekat. A ti pol sam Hard Way.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ne, ne, my way or highway. I did it my waaaaaaaaaaay... teb dogaja A ne vidiš, jaz sam spremljam iz zasede Ja, če s pa tko napisu, da nima smisla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Torey ni easy waj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.