Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Torey ni easy waj Nope. Pol raj no way. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ja jasno...je samo očitno One Way Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 to je finta, preslepiti zasledovalce z nejasnimi sporočili Ja, sam zna bit pol jeba,če še tisto, kateri je sporočilo namenjeno, preslepiš, da ji ni nč jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 to je finta, preslepiti zasledovalce z nejasnimi sporočili tebi ni pomoči. rad osvajaš aaa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Dons mam lepe nohte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 zelo lep lak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 zelo lep lak! A ne... Pa sm ga mela že 4 mesce doma, pa nism bla ziher, da je dobr...pol sm ga pa včer le namazala in je wow. Pa 200 flik je bil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Imam podobnega od Oriflame, nekje med zlato in roza. Aha, ni vse škart roba, kar je poceni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Dons mam lepe nohte. lepe A nabiraš kaj regrat s temi rokami jst mam čist črno za nohti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 lepe A nabiraš kaj regrat s temi rokami jst mam čist črno za nohti Vidš, k s ene znajdeš...če jst regrat nabiram, pa mam črno, si pač dam mal bl temen lak gor, pa se nč ne vid. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kake sexurske rokice -najs; za kdaj pa kdaj-malo spremembe sam asociacije so pa hude (ne, te ne osvajam x!x ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Dons mam lepe nohte. Ja čisto fensi ... Jaz imam pa enega takega, kot si ga ti zadnjič imela na nogicah ... Sem se odločila, da ti ga kar odstopim, ker meni ti svetleči niso glih nekaj ... Se počutim kot novoletna smrekica. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 zna kdo izmed vas brati sporocila ki so zapisana v crtah na dlani-desni? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Ja čisto fensi ... Jaz imam pa enega takega, kot si ga ti zadnjič imela na nogicah ... Sem se odločila, da ti ga kar odstopim, ker meni ti svetleči niso glih nekaj ... Se počutim kot novoletna smrekica. Kuuuuuuul...upam, da mi bo všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 Ima tok neverjetne dlani , da popizdevam .. Hočeš rečt prste Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 11. januar 2010 Prijavi Deli 11. januar 2010 Ja. JA, seveda Sticky-icky-icky....oooh-weee. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 Meni moje niso všeč. Vse premalo -premale dlani, premali prsti, premali nohti. (čeprav je v skladu s telesom, vendar...premalo pač) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2010 Prijavi Deli 13. januar 2010 Ja, saj mažem jih. Itak imam občutljivo kožo in vse delam z rokavicami - zunaj in tudi ko fatiram. Ti pa imaš res lepe roke:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaticMatic 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Dober večer! Celotna tema mi je zelo zanimiva, tolko, da sem se registriral in si poslikal roko, v bistvu levo dominantno roko. Mi lahko kdo razkrije kaj pravijo o meni moje dlani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaticMatic 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 :D Zahvaljujem se za ta opisni del (pravilen je samo eden..letni razpon), vendar me je zanimalo to kar ponujaš na svoji 090 liniji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaticMatic 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 :D Zahvaljujem se za ta opisni del (pravilen je samo eden..letni razpon), vendar me je zanimalo to kar ponujaš na svoji 090 liniji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaticMatic 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Uravnotežena mera obojega predvsem glede fizikalij, služba res bolj mentalna, prosti čas pa bolj fizikalija . Pri 3. postavki recimo neka zlata sredina. Nisem cifre klicu , to je bil bolj firbec, opazil sem iz prejšnjih postov, da ljudje razberejo cele znanosti iz dlani. V prerokovanja nekako ne verjamem, saj si sam svojo usodo krojim (vsaj menim tako). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Dober večer! Celotna tema mi je zelo zanimiva, tolko, da sem se registriral in si poslikal roko, v bistvu levo dominantno roko. Mi lahko kdo razkrije kaj pravijo o meni moje dlani? Tvoja dlan kaže na to da si precej čustvena oseba. Za kaj več pa kot že rečeno na 090 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Yeee, Misty, perfektniiii, super da ti je uspelo, prelepi, da bi jih skrivala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg*****tole je izpred 2 let, naravni, sama vzgojila in okrasilahttp://www4.slikomat.com/10/1003/p2z-Lepotc.jpg uau res lepi nohti verjetno jih res veliko časa posvetiš no sam barva ni po mojem okusu Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Mačka to se ti zato zdi, k maš dlan veliko. jaz sem tud včas mislila da mam kratke prste, k mam tud jaz veliko dlan (hec, rok pa nimam niti mal ribjih - kao 'intuitivna dlan' pa to, jaz mam bolj robato, mam velke roke)...Mal mam daljše prste vseen (mi je prišlo prav pri igranju basa), ampak men se zdi da maš čist normalne. Candle a to so tvoji nohtki?Lepčkani.Jaz pa nimam nohtov in me motijo in nič mi ne pomenijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.