Daxa 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Vse skupaj se je začelo pred letom dni, ko sem nabirala gobe. Med hojo se mi je v trenutku zazdelo, kot da bi stopila v nov prostor, vse okoli mene je rahlo vzvalovilo, kot vodna gladina ob nežni sapici. Obstala sem in se ozrla okoli sebe - vse je bilo isto - pa vendar drugače. Ko bi le znala opisati ta trapasti občutek.Kmalu po tistem se mi je pritisk nenormalno dvignil. Kakšna dva meseca nazaj sem končala v bolnici, ker se mi je v trenutku začelo tako vrteti, da nisem mogla niti sedeti. Uradna diagnoza je bila vnetje živca za ravnotežje. Od kar sem prišla iz bolnice, pa se mi zdi, kot da jaz nisem več jaz. Kot da živim v nekem svojem svetu. Vedno sem spala od 4 do 6 ur. Počitek je bil zame, da sem odšla v gozd, moj pa na popoldansko siesto (spat). Zdaj spim več kot on. Na trenutke se mi zdi, kot da sem na smrt utrujena, a ko se uležem ne morem zaspati. Na steni v spalnici imamo obešeno starinsko sliko Marije. Že večkrat se mi je zdelo, da kadar sem jo nekaj časa opazovala se je njen obraz spreminjal v obraz Jezusa. Kot bi se en obraz prelival v drugega. Sedaj pa se mi že 14 dni, ne kažeta samo ta dva obraza. Kot da bi bilo v sliki na stotine ljudi. obrazi se spreminjajo z neverjetno hitrostjo, okolica slike se zatemni, le ob okvirju se kažejo bliski žareče svetlobe. Bila sem krščansko vzgojena, a po moževi smrti v cerkvi nisem več našla miru. Ne le to - v predelu tretjega očesa me je v cerkvi tako žglao, kot bi mi nekdo na čelo položil žerjavico. Sicer pa nebi mogla reči, da sem bila kdaj koli goreči vernik. Ne me narobe razumeti - nič nimam proti veri - le določene stvari, ki so mi jih v cerkvi razlagali, se nekako niso skladale s tistim, kar sem čutila v sebi.Lepo prosim, mi lahko kdo od vas pove ali se mi meša ali pa se dogaja nekaj čemur še nisem dorasla. Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 Da nisi jedla surove gobe?Ali si jih preveč vdihavala?„Mešanje“ in videnje je zelo blizu, mislim, da je en pregovor, da „genij ni daleč od norca“. Tako, da nič ne skrbi, vse se bo uravnovesilo, straha sedaj res ne potrebuješ. Nekatere stvari kažejo na to, da si imela opravka s kakšno sekto. Vendar nič hudga, če le nisi odvisna. Drgač pa poskusi malo s koncentracijskimi vajami, beri kako strokovno knjigo, kjer boš morala misliti, da boš razumela in se ne boš izgubljala; pa vse uganke in križanke so tudi čudovita vaja za koncentracijo.Če te to "spreminjanje" moti, potem se ne spuščaj v meditacijo in globoka sproščanja. Če pa te ne moti, potem vprašaj zakaj to vidiš in boš morda dobila odgovor . Sicer pa ne glej toliko časa v Marijo. Tu je vsekakor pomembno, kaj takrat misliš, kaj vprašaš, v glavnem se ne izgubljaj. Obesi tja nekaj časa eno drugo sliko, pa boš videla, če se potem tudi spreminja. Če ne bo boljše, pa le povej zdravniku, ker boš s tem pomagala tudi drugim, da bodo v bodoče bolj gledali kaj predpišejo. Ker morda so te preveč sedirali, ker pri živcih bolečinsko zdravljenje baje boljš pomaga s sediranjem. Ampak to bi moralo nehati, če ne uživaš več zdravil in če se malo potrudiš, da ne zatekaš v fantazijo. lp Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 Ali si jih preveč vdihavala?A veš, da sem jst tud na to pomislu. Ker je rekla, da je nabirala gobe. Mi je prišla asociacija iz enega dela X-files, kjer je blo eno področje z nekimi toksičnimi gobami, in se je folk, ki se je tam šetal, skoz zrak to vdihoval in mel pol blazne halucinacije in ne vem še kaj. Ok, to je tv, ampak mogoče pa tud v naših gozdovih obstajajo kake halucinogene gobe... Čeprav mal mi je sumljivo, ker to traja že eno leto... Lahko je tud kaka spontana prebuditev kundalini (poglej si tole: http://www.elcollie.com/st/symptoms.html ), al pa kak drug energetski dogodek... Skratka Daxa, meša se ti verjetno ne, ampak se ti res dogaja neki, čemur še nisi dorasla (zaenkrat). Ne obupavat, prava pot in rešitev se bo sčasoma pokazala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 10. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2009 Mario hvala za spodbudne besede „genij ni daleč od norca“. Križanke ali sudoku rešujem vsako jutro ob kavici in vsepovsod, kjer moram čakati. Pri branju je samo ta problem, da ko začnem brati knjigo, jo zelo težko odložim pred koncem. In ne gre zato da me moti, gre za to, da bi rada razumela, kaj se dogaja. Zelo težko pogoltem, da mi nekaj ni jasno. Glede gob pa - ne se bat - nobene nimajo tako dolgotrajnega učinka. Dayo hvala za naslov, bom pogledala. Gobe pa že dolgo nabiram v istih hostah, tako da bi me moralo nosit že veliko let prej - pa vseeno, da le še obstaja možnost zame. Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 Hm, a so že tista leta, ko se že bliža ali že je zraven menopavza ipd? V eni knjigi (v angleščini, lahk pa sporočim naslov) je pisalo, da so lahko tud v menopavzi kake spremembe percepcije ipd. Ne vem, kolk je to res, sam tam je pisalo o bolj intenzivnih barvah itd. Utrujenost in nespečnost je lahko tudi od pomanjkanja vitaminov/mineralov.. Kakšna je pa kaj prehrana?& res če so kaka zdravila, da bi lahko bili stranski učinki - je za preverit.. (tud kontracepcijske tablete lahk privedejo do motenj v percepciji, je za prebrat droben tisk in pogooglat po internetu, pa vprašat zdravnika, čeprav tud ni nujno da bojo kaj vedli) vnetje živca za ravnotežje je najbrž tud lahko v povezavi s kakimi motnjami percepcije.. A vrtenja pa zdaj ni oz. je v redu?Pa če ste kaj pleskali pred kratkim oz. če je kaj kemikalij iz okolice (tovarne, podjetniki..?) Glede tiste slike, hm.. Naš ata ma eno tako (kot so včasih ble tiste bleščeče kartice) kjer se dejansko prelivata Marija in Jezus (grozen kič, ampak njemu je všeč) tak da to je za preverit..Res bi blo zanimivo videt če je pri kaki drugi sliki drugače.. je za probat.. je pa to zanimiv pojav, če v zrcalu gledaš svojo podobo se tud začne prelivat, če človek ne mežika vmes.. mogoče je nekaj tega čist normalno.. ampak je boljš mežikat.. & se je za vprašat, če je kaj jeze na vero oz. cerkev/religijo? oz. za razčistit ta čustva.. Al pa če je kdo v preteklosti 'možgane pral' glede religije itd. (menda se to lahk odraža na predelu 3. očesa) Drugače pa želim vse dobro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 To kar opisuješ je čisto tipičen stik s subtilnimi svetovi.Pritisk pa ne verjamem da ima kaj veze s tem.Če je bil pa vnet živec za ravnotežje bi te pa zanašalo več časa-par dni ,tednov,ne pa samo takrat.Sicer pa sama veš čo so ti naredili kakšne preiskave.Kakšna EMG preiskava bi morala biti skoraj rutina.Po mojem se ti je začela aura malo preveč vrteti in nisi tega prenesla.Tudi dvomim da bi te v tretjem očesu peklo,ker se nahaja v sredini glave,prej bi rekel da je bila ajna čakra.To je pa itak usmerjevalni center za energije in še več.To da pa gledaš v sliko in vidiš obraze in podobno je pa tudi tipičen prehod na notranje ravni.Če pa spiš več časa kot ponavadi je pa lahko vzrok privajanje na višje frekvence energij ali pa kaj drugega.Dvomim da bi se ti te stvari začele delati same od sebe,razen če se nisi začela ukvarjat s kakšnimi meditacijami,mantrami,molitvicami,energijskimi vajami,itd. Lahko greš pa psihiatru in mu to poveš in boš tudi uradno imela diagnozo shizofrenik.In tabletke bodo postale del dnevnega obroka. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 To kar opisuješ je čisto tipičen stik s subtilnimi svetovi.Pritisk pa ne verjamem da ima kaj veze s tem.Če je bil pa vnet živec za ravnotežje bi te pa zanašalo več časa-par dni ,tednov,ne pa samo takrat.Sicer pa sama veš čo so ti naredili kakšne preiskave.Kakšna EMG preiskava bi morala biti skoraj rutina.Po mojem se ti je začela aura malo preveč vrteti in nisi tega prenesla.Tudi dvomim da bi te v tretjem očesu peklo,ker se nahaja v sredini glave,prej bi rekel da je bila ajna čakra.To je pa itak usmerjevalni center za energije in še več.To da pa gledaš v sliko in vidiš obraze in podobno je pa tudi tipičen prehod na notranje ravni.Če pa spiš več časa kot ponavadi je pa lahko vzrok privajanje na višje frekvence energij ali pa kaj drugega.Dvomim da bi se ti te stvari začele delati same od sebe,razen če se nisi začela ukvarjat s kakšnimi meditacijami,mantrami,molitvicami,energijskimi vajami,itd. Lahko greš pa psihiatru in mu to poveš in boš tudi uradno imela diagnozo shizofrenik.In tabletke bodo postale del dnevnega obroka.S temle bi se kr strinjal. Ampak ravno zarad pritiska in vnetja ušesnega živca mam mal na sumu, da je šlo lahko za kak spontan dvig kundalini. Se spomnim iz svojih izkušenj, ko sem mel obdobja intenzivne meditacije/koncentracije na ajna čakro in občasno tud dvig energije po hrbtenici gor, sem lahko sredi meditacije dobil vnetje ušes zarad premočnega pritiska energije v glavo. Res pa da sem si pol ponavad s polaganjem rok to še isti dan poštimal, vnetje ni blo tko trajno. Ampak to definitivno je lahko stranski efekt tega. No, samo ena od možnih razlag. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 Hm, a so že tista leta, ko se že bliža ali že je zraven menopavza ipd?Vsekakor veselo korakam proti 50-im (manjkajo mi še 3 leta).Vendar pa mislim da ni to vzrok. Prve napade vročine sem dobila pri kakih 24-ih letih. Kasneje sem ugotovila, da če zmanjšam količino hrane, napade omililm in od takrat naprej jem in ne več "žrem". Imam pa presnovo, ki mi višek zaužite hrane pretvoti v temperaturo in ne v maščobo - hvala bogu - drugače bi v mladosti bila kot balonček, glede na to koliko sem pojedla. Glede tiste slike, hm.. Naš ata ma eno tako (kot so včasih ble tiste bleščeče kartice) kjer se dejansko prelivata Marija in Jezus (grozen kič, ampak njemu je všeč) tak da to je za preverit..Res bi blo zanimivo videt če je pri kaki drugi sliki drugače.. je za probat.. Ja, se spomnim tistih slik ampak ta ni taka. Je starinska slika, slikana na platno in kar je najbolj zanimivo pri tej sliki Marije je to, da je slika zelo temačna (pretežni del slikana z odtenki rjave). Bom pa ob priliki preverila, če se mi isto dogaja pri kaki drugi sliki. Hvala za predlog. & se je za vprašat, če je kaj jeze na vero oz. cerkev/religijo? oz. za razčistit ta čustva.. Al pa če je kdo v preteklosti 'možgane pral' glede religije itd. (menda se to lahk odraža na predelu 3. očesa) Bila sem vzgojena v krščanski veri - nikoli pa siljena v cerkev ali kaj podobnega. V krščanski veri sem vzgajala tudi svoja otroka a sta se malo pred birmo oba uprla in pustila sem jima prosto izbiro. Po mojem mišljenju vse vere v osnovi učijo isto, osnovne človeške vrednote, le pristop je drugačen. Sama zase bi lahko rekla da sem verna, vendar ne v smislu, kot ga uči cerkev. Od kar pomnim verjamem v nekaj višjega - le da to višje ni dvolično, maščevalno in grozeče, je poosebljena dobrota in ljubezen. LP Daxa Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 Hm, a so že tista leta, ko se že bliža ali že je zraven menopavza ipd? Glede tiste slike, hm.. Naš ata ma eno tako (kot so včasih ble tiste bleščeče kartice) kjer se dejansko prelivata Marija in Jezus (grozen kič, ampak njemu je všeč) tak da to je za preverit..Res bi blo zanimivo videt če je pri kaki drugi sliki drugače.. je za probat.. & se je za vprašat, če je kaj jeze na vero oz. cerkev/religijo? oz. za razčistit ta čustva.. Al pa če je kdo v preteklosti 'možgane pral' glede religije itd. (menda se to lahk odraža na predelu 3. očesa) Vsekakor veselo korakam proti 50-im (manjkajo mi še 3 leta).Vendar pa mislim da ni to vzrok. Prve napade vročine sem dobila pri kakih 24-ih letih. (takrat menda še nisem bila v meni - hmm) Kasneje sem ugotovila, da če zmanjšam količino hrane, napade omilim in od takrat naprej jem in ne več "žrem". Imam pa presnovo, ki mi višek zaužite hrane pretvori v temperaturo in ne v maščobo - hvala bogu - drugače bi v mladosti bila kot balonček, glede na to koliko sem pojedla. Ja, se spomnim tistih slik ampak ta ni taka. Je starinska slika, slikana na platno in kar je najbolj zanimivo pri tej sliki Marije je to, da je slika zelo temačna (pretežni del slikana z odtenki rjave). Bom pa ob priliki preverila, če se mi isto dogaja pri kaki drugi sliki. Hvala za predlog. Bila sem vzgojena v krščanski veri - nikoli pa siljena v cerkev ali kaj podobnega. V krščanski veri sem vzgajala tudi svoja otroka a sta se malo pred birmo oba uprla in pustila sem jima prosto izbiro. Po mojem mišljenju vse vere v osnovi učijo isto, osnovne človeške vrednote, le pristop je drugačen. Sama zase bi lahko rekla da sem verna, vendar ne v smislu, kot ga uči cerkev. Od kar pomnim verjamem v nekaj višjega - le da to višje ni dvolično, maščevalno in grozeče, je poosebljena dobrota in ljubezen. Lp Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 Brezo kakor koli imenuješ mesto moje bolečine, ti ne bom oporekala, ker se s tem nisem nikoli ukvarjala niti raziskovala. Imam zelo visok bolečinski prag in če rečem, da me je žgalo, tako tudi občutim (peklo - je premila beseda)Zjutraj sem vstala, zalila vrt in šla jest. Ko sem si odrezala kos kruha se je vrtoglavica začela, ulegla sem se, 15 minut po začetku sem že bruhala od vrtoglavice. Moj me je odpeljal v Žalec k zdravniku, tam pa so me nafilali z zdravili in z rešilcem odpeljali v Celje. Preiskav je bilo cel kup, tudi CT glave, edino na UZ vratnih žil še čakam. Vsekakor imam zdravil še za par naslednjih življenj dovolj. Z jogo ali meditacijo se nisem nikoli ukvarjala. Lahko pa bi rekla da se mi čudne stvari dogajajo že od nekdaj. Še v osnovni šoli se mi je zgodilo, da sem nehote napovedala kak dogodek, vendar sem kasneje zelo pazila kaj rečem ali mislim, saj sem imela občutek, da z izrečenim jaz prikličem dogodke. Pri 22 letih sem ovdovela in ostala z dvema otrokoma sama. Takrat sem se popolnoma posvetila otrokom, tako da resnično nisem imela časa za sebe ali občutke, ker sem jih zavestno potlačila. Živela sem v centru LJ in vzgojila dva fanta v športnem duh. Pred 7-imi leti sem se preselila in sedaj živim na štejerskem podeželju. Ko sem pred 4-imi leti imela avtomobilsko nesrečo, mi je v trenutku predno sem zletela s ceste, glas v notranjosti rekel : "Zapri oči in skloni glavo". Ko sem oči ponovno odprla, je moj avto stal ob robu ceste, obrnjen v nasprotni smeri vožnje, dotalka sesut, jaz pa sem imela zlomljen noht na prstancu desne roke. Ko sem med nabiranjem gob "prestopila" iz enega sveta v drugega, nisem uživala nobenih zdravil ali se ukvarjala s kakimi energijami. Res pa je, da kadar sem psihično preobremenjena, potrebujem tekočo (deročo) vodo, da me ponovno napolni z energijo. Pred kakimi 5-imi leti sem sedela ob Savinji in poskušala na nič misliti (možgane sem poslala na pašo), samo zaprla sem oči in poslušala hrup vode. Telo mi je čez nekaj časa začelo vibrirati oziroma valovit, (vsaj tako sem to občutila) kaj se je v resnici dogajalo ne vem. Ko sem se občutku popolnoma prepustila se mi je zdelo, kot da bi ležala v vodi, ki me gunca in nosi na svoji površini ( kot če plavaš mrtvaka). Vendar sem po tem dogodku nekaj časa bila nekako duhovno odsotna, fizično pa sem se počutila OK. Zanimivo je tudi to, da kadar sem se sprehajala po kakih večjih razstavah, se je vedno kje pojavil kak bioenergetik in vsak je izmeril da sem popoloma brez energije. Dva obraza v sliki vidim, že odkar sem jo prvič malo bolj pozorno opazovala. Res pa je, da sem pred mesecem dni, bila na povabilo mame, na regresiji. (Prvič sem se srečala s kako duhovno inštitucijo). Bila naj bi zelo stara duša in imela za sabo že 178 življenj, eno od njih mi je terapevtka opisala. (Jaz nisem takrat ničesar občutila ali zaznala v sebi kakršnega koli dogajanja, tako da sem skeptična, kar se tiče te trditve) Temenska čakra in tretje oko pa naj bi se mi vrtela v napačni smeri. Možno je, da mi je tako zvano zdravljenje pospešilo oziroma pojačalo občutke oziroma zamajalo moje "temelje" in so se mi stvari začele intenzivneje dogajati. LP in hvala Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Glede na pekoče, žgoče občutke, vrtoglavico... in ker si imela pred nekaj leti nesrečo, bi bilo dobro iti na MR pregled gornjega dela hrbtenjače. Možno da prijaha iz centralnega živčnega sistema. In da eno nima veze z drugim. Je za vprašati nevrologa. Saj tudi ni poznan vzrok vnetja živca. Pri tvoji regresiji pa bi bilo bolj smiselno iskati vzrok tvojih zdravstvenih težav.Upajmo, da ni nič resnega. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 (popravljeno) Mario hvala za namig - vendar bi težko povezala vrtoglavico in žgoče občutke (te sem namreč imela pred več kot dvajsetimi leti) in tudi daleč pred nesrečo. Zelo dobro poznam pekoči občutek ob vnetju živca saj sem dolga leta imela probleme z desno ramo in vnetjem živca in pokostnice v njej, vendar se mi je stvar prav po nesreči umirila in od takrat nisem imela nobenih problemov več s tem. Pri vnetju se pekoči občutek širi iz centra vnetja navzven, takrat pa je bilo drugače. Bolečina je bila locirana na enem mestu, velikem cca 3 cm premera in se je širila od zunaj navznoter.LP Popravljeno 11. avgust 2009 -> Daxa Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Če bodo doktorji izkjučili fizične poškodbe,potem moraš iskati vzroke čisto na drugi strani.Upam da se prehranjuješ kolikor toliko zdravo,da slučajno ne manjka kak mikroelement.To je samo tako by the way.Sem pa prepričan da te je žgal v ajni.Tisti glas bi pa tudi malo upošteval.Predpostavljam da imaš sposobnosti,ki se jih ne zavedaš in tudi nič ne delaš na tem da bi se jih.Mogoče imaš še iz prejšnjega življenja kake sposobnosti in bi jih v tem morala malo izuriti.Kot sem že rekel ajna je usmerjevalni center in telepatija in jasnoslišnost sta samo dve stvari od ostalih,ki jih lahko nadzoruje.Bi se pa malo zamislil kako to da so ti bioenergetiki zmeril malo energije.Molitvica,mantra itd.ti avtomatsko uravnava vrtenje čakre v pravo smer.Prej bi rekel da imaš na sebi kakšne energetske parazite.To so pa lahko od elementalov,duhcov,družinske zadeve,.......Bi pa jaz tisto žganje v predelu čela vzel nekak tako da na tistem področju ne delaš nič.Ajna pač predstavlja tudi neke aspekte v življenju,v kombinaciji z drugimi so pa možne različne variante.In zgleda da si nekatere vidike svojega življenja preveč ignorirala.Da te je pa žgal je pa posledica da je treba malo na silo odpret,če ne gre drugače.Lahko je bilo pa tudi uničevanje kakšne negativnosti ki se je tam nabrala.Vse je možno.Bistvo pa je če se energije ne uporablja na pravilen način da lahko povzroči različne bolezni.In tega večina meditantov in drugih sploh ne ve.Predpostavljam, da pri tebi gre pa glih zato da se hočeš izogniti tem zadevam in iščeš različne izgovore.Ne vem kakšne dogovore si naredila kot dušica.Lahko pa ignoriraš vse skupaj,mene pošlješ v p.m.,samo ne mi stokat, če se ti bo v življenju zgodilo še kaj bolj čudnega,v tvojo škodo.Moj nasvet bi bil da začneš malo prebirat duhovne knjigice,tiste ki te pritegnejo.Sicer pa to vse je samo moje mnenje.Če ti kaj koristi v redu,če pa ne je pa tudi v redu. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 (popravljeno) Brezo hvala na skrbi glede prehrane. Jem zdravo, saj sem se že zdavnaj naučila, da vsak organizem potrebuje svoje, ne glede na to, kaj je po miselnosti nekaterih, za koga zdravo in kaj ne. Če se po kateri hrani ne počutim dobro je pač ne jem, neglede na to, ali jo imam rada ali ne. Ko organizem nekaj potrebuje mi tako ali tako javi sam. Če jem čokolado takrat, ko je ne potrebujem, sem po njej kot novoletna jelka - kljub svojim letom sem mozolasta kot najstnik. Kadar pa jo organizem potrebuje, jo lahko pojem kilo, pa mi nič ni - to je le eden od primerov. Kar se tiče sposobnosti iz prejšnjih življenj ne vem, vem pa da se včasih pohecam, da so me nekoč sigurno skurili kot čarovnico. Po besedah terapevtke sem imela parazita obešenega na auro, baje moja nekdanja žena iz enega od prejšnjih življenj (umrla je za tumorjem na možganih) in me je "prilepljena" spremljala že v tretjem življenju. Vprašanje, ki pa sem ga pri regresiji hotela razjasnit, pa je bilo, zakaj se ljudje, ki so v kakršni koli psihični krizi, vedno obrnejo name, se mi odprejo in izpovejo. No, odgovora pa pravzaprav nisem dobila. Priznam, da sem veliko stvari, ki so se mi pojavljale na področju duhovnosti, potlačila v sebi, verjetno iz strahu, da jim nisem dorasla in ker se predobro zavedam, da je nekaj kar se premika zelo težko ustaviti. Iz drvečega vlaka, pa je nevarno izskočiti. Pa tudi iz razloga, ker nisem imela nikogar s komer bi lahko o teh stvareh govorila. JA, morda pa imaš prav, že spet iščem izgovore. Kadar koli pa sem imela v življenju krizo, se mi je vedno pojavila kaka knjiga, ki mi je pojasnila (pomirila duha) določene stvari v mojem življenju. Prva knjiga, ki mi je dala misliti v tej smeri je bila "Medaljon", dobila sem jo kot nagrado, pred 25 leti. Kasneje mi je kolega dal za roj.dan "Celestinske prerokbe" (čeprav sam knjige ni poznal), nato mi je prišlo v roke "Potovanje duš" itd.... In verjetno sem na tak način prišla sedaj tudi na forum. Če pa želiš da te pošljem v p.m. se boš moral pa še veliko bolj potruditi. Popravljeno 11. avgust 2009 -> Daxa Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Parazitek na auri ni toliko nevaren kot parazitek na čakrah ali notranjih organih.Se mi zdi pa čudno da ga vrtenje aure ni odpihnil.Ali pa je bil v bistvu v notranjosti.Sicer pa regresija ni toliko natančna kot jasnovidnost.Seveda je spet odvisno kakšna vprašanja postavljaš in na kakšen način dobivaš odgovore.Lahko slišiš,lahko vidiš filmčke,itd.Zakaj pa kočeš zvedet odgovor? Ponavadi ko človek opusti željo,odgovor pride sam,samo da mu takrat ne posvečaš več velike pozornosti.Predpostavljam pa da imaš kar nekaj belih duhcev okoli sebe ki nekak skrbijo zate.Zgleda da si šla kar po pravi poti,potem se ti pa ni dal več.In leta so minevala,ti si se pa še kar odmarala in sedaj so te okoliščine pač malo brcnile v rit,da vstaneš in greš dalje.Dobri beli duhci pa samo čakajo in ti prišepetavajo,ti pa se ne zmeniš zanje.In oni kar lepo čakajo in čakajo,so pač potrpežljivi in ljubeči.In eden izmed njih je tvoj angel varuh oziroma kakorkoli ga že ti kličeš.Večje ko ima človek psihične moči,več nefizičnih bitij se giba okoli njega.Ali so bela ali črna pa je odvisno od človeka in njegovih dejanj.Ali bo pritegnil pozitivce ali negativce.Če hočeš odgovore,začni pač tudi sama delat na tem.Lahko greš ne vem kako dobremu jasnovidcu,ampak če tvoja duša reče, da še ni primeren čas za informacije,bo pač cenzura.Nekatere stvari so blokirane tudi zaradi tvoje dobro.Preveč informacij naenkrat lahko tudi škoduje.In bolj ko se boš bližala cilju,več stvari boš izvedela.Samo premakniti se je treba,ne pa samo sedet in spraševat zakaj to,zakaj tist,zakaj ono. In življenje teče dalje--- s tabo ali brez. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 11. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2009 Brezo, ne vem , če ti v omari ne skrivaš kakih belih haljic in se občasno preleviš v duhca. Ne vem, če ravno sedim in čakam. In ponavadi ne sprašujem, temveč raziskujem in iščem odgovore, tokrat sem se pa obrnila na forum, ker preprosto nisem vedela, kje naj začnem oziroma mi možgani ne funkcionirajo tako kot bi mogli. Vsekakor sem v debati s tabo ugotovila, da je strah tisti, ki me blokira. Ko sem prebirala tvoje sporočilo, sem se spomnila, da pravzaprav tudi kadim zaradi strahu. No ja, saj vem, da se sliši butasto, pa vendar. Pred več kot 20-imi leti sem v parih urah zbolela, nekaj na ledvicah in 40 temperature. Zdravnik me je poslal na infekcijsko kliniko , oni pa nazaj, ker niso vedeli kaj mi je. Skratka po enem mesecu sem ozdravela, ne vem od česa, še manj pa kaj mi je bilo. Vendar mi takrat zaradi visoke temp. ni pasalo kaditi - še kaj drugega tudi ne. Toda ko sem se spravila nazaj na noge, me je zagrabila panika - zrak ki sem ga dihala, je imel neverjetno močen vonj, barve so bile izrazitejše, itd... , skratka vsa občutja, čustva, vse je bilo tako grozno močno, da sem mislila da me bo pobralo. Še koža je drugače reagirala na dotike - in prižgala sem cigareto - in vse postavila nazaj v svet otopelosti in zavila v oblak dima. Mislim, da se bojim premočnih dražljajev in verjetno iz istega razloga blokiram tudi svojo notranjost oz. sposobnosti, kakršne koli že so. Že od nekdaj trdim, da če bi človek znal uporabljati svoje psihične in duhovne sposobnosti, nebi potreboval na tem svetu ničesar, saj bi imel vse kar bi si poželeli. Od kod mi ta ideja ne vem (lahko da sem jo na ta svet že prinesla), vem da ko sem to prvič izjavila svoji mami, še v OŠ, mi je rekla, da sem zmešana. In mogoče ravno zato, ker se zelo dobro zavedam kakšna moč je v nas, ne krenem po tej poti. Kaj če ji nebi bila kos? Mislim, da mora biti človek, ki razpolaga z temi sposobnostmi, poln ljubezni in povsem uravnovešen, saj bi drugače lahko povzročil neizmerno škodo.Veš kaj sem se ravnokar spomnila? Vedno kadar se s kom pogovarjam o strahovih, takšnih ali drugačnih, vedno rečem, da je edina stvar na svetu, ki se je bojim - JAZ, sama sebe. Imaš kak predlog za to prestrašeno bitje? Zakaj hočem zvedeti resnico - hmmm? Morda zato, ker sama zelo težko govorim o sebi, še težje o svojih "problemih" , celo z človekom ki mu popolnoma zaupam. In mi ni ravno jasno, kako mi lahko popolni tujci zaupajo svoje probleme po parih spregovorjenih besedah. Kaj je tisto, kar jim vliva zaupanje? Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 S strahci sem pa jaz imel kar poučne lekcije.Ko se mi je začel res na veliko dogajat, sem rabil kar leto ali dve, da so se zadeve malo poštimale.Še sam ne vem od kje je ves ta strah prišel.V bistvu sploh ne vem pred kom,sem pa čutil da prihaja na površje plast za plastjo.In enkrat čakam bus pa me je postalo kar strah.Pa gledam okolico in vidim par ljudi pa si mislim njihov strah je vzpodbudil moj strah na površje.Ajde strahec vozi,ne rabim te več.No, ja ni bilo tako easy.Saj veš podobno privlači podobno. Sem pa imel takrat energijsko na udaru 3.čakro-čustva-ledvice,mehur in energijske meridiane in točke povezane s temi organi.V teh dveh organih pač prebiva strah.Seveda so bile še razne druge kombinacije z organi,odvisno v kakšnih povezavah je bil strah.Ni bil samo strah,zraven so bile še žalost,jeza,sovraštvo in ne vem kaj še vse.Se nisem poglabljal,bistveno je bilo samo da gre.V bistvu se je nekak transformiral v svetlobo in tam kjer je nastal vakum je pač prostor napolnila ljubezen in svetloba.Problem nastane,če vakuma ne zapolniš in potem lahko na tisto mesto pride kakšna druga negativna energija.Seveda sem imel špomoč od zgoraj,od belih duhcov.Nekatere sem pač videl v beli barvi,druge v zlati,diamantni,za nekatere pa sploh ne vem kakšna barva naj bi to bila.Vem pa da so bile svetleče barve,full lepe.Malo so me tudi crkljal dokler se nisem opomogel in predal par informacij.Ja nekatere stvari so mi pač bile dane videt,potem šele čez mesec ali dva je prišla razlaga iz nekih duhovnih knjigic.Dokaz da um ni mogel nič bluzit pri tem in popačit zadeve. Tradicionalna kitajska medicina to bolj opisuje kako so organi in čustva povezana med sabo.In kaj pomaga pri takih zadevah---karma yoga,bhakti yoga,laya yoga,radža yoga.Za sebe bi rekel, da sem se nekaj šel prve tri.Konkretno bi rekel da mi je pomagala meditacija,mantre in bhajani. Če te pa bolj zanima kaj spada pod kakšno yogo pa poglej na netu,je dost informacij.Probaj pa boš videla.Če se boš res trudila,bo že prišlo kakšno bitjece in ti pomagalo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 12. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2009 Zdi se mi, da imam jaz probleme, kar na vseh koncih - katastrofa - tole bo pa kot obnavljanje graščine iz prejšnjega tisočletja. Mislim, da bo kar trajalo, da se spravim v red. V sebi imam toliko nabranega sranja - kot LJ smetišče. A glede na to, da so se mi začele dogajati te "čudne" stvari, bo očitno res potrebno pospraviti na podstrešju in v srcu. Brezo hvala ti za pomoč. LP in vse najboljše na tvoji poti Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 Zdi se mi, da imam jaz probleme, kar na vseh koncih - katastrofa - tole bo pa kot obnavljanje graščine iz prejšnjega tisočletja. Mislim, da bo kar trajalo, da se spravim v red. V sebi imam toliko nabranega sranja - kot LJ smetišče. A glede na to, da so se mi začele dogajati te "čudne" stvari, bo očitno res potrebno pospraviti na podstrešju in v srcu. Brezo hvala ti za pomoč. LP in vse najboljše na tvoji potiKitajska medicina nima veze z jogo. Najbolj pa se izogibaj tistih, ki ponujajo mantro. In spet sem si naredu sovražnike Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 12. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2009 In zakaj misliš, da si si naredu sovražnike? Zaradi ene izjave ali mnenja? Ne bodi no hecen, besede lahko res bolijo - ubijajo pa ravno ne.KTM poznam, saj sem se nanjo obrnila, ko je moj sin imel športno "poškodbo". Zakaj pa si tako nastrojen proti mantri? Si imel slabe iskušnje ali je to iz "rekla - kazala"? Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 13. avgust 2009 Prijavi Deli 13. avgust 2009 Najprej si razjasni pojme yoga in mantra.Sankrtski jezik ima 300.000 besed,angleščina jih ima pa 60.000.Pri slovenščini je pa številka bližje angleščini.Nekaterih sankrtskih izrazov se pa sploh ne da dobesedno prevest,ker nimamo ustreznih izrazov.Zato pa je lahko razlaga ene besede dolga tudi dve ali več strani. TKM je pa samo ostanek znanja,ki je bilo pred tem.Izvor prejšnjega znanja so pa starodavni rišiji ali po naše modreci,ti so pa svoje znanje pridobival iz Ved in preko meditacije na notranjih nivojih.Vede-rišiji-tkm-joga----zaključek si pa naredi sam. Ne vem pa kaj imaš proti mantram.Predpostavljam da imaš negativne izkušnje ali si pa pod vplivom cerkve,lahko je pa kaj drugega.Te obrede in ceremonije,ki se izvajajo po cerkvah pa lahko uvrstiš med bhakti jogo,seveda če si skapiral besedo bhakti.Dober primer karma joge je pa mati Tereza.In nekdo bi rekel da cerkev in joga nimata nič skupnega.Gre samo za nerazumevanje ali pa slab prevod besed. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 14. avgust 2009 Prijavi Deli 14. avgust 2009 Brezo, ne vem , če ti v omari ne skrivaš kakih belih haljic in se občasno preleviš v duhca. Ne vem, če ravno sedim in čakam. In ponavadi ne sprašujem, temveč raziskujem in iščem odgovore, tokrat sem se pa obrnila na forum, ker preprosto nisem vedela, kje naj začnem oziroma mi možgani ne funkcionirajo tako kot bi mogli. Vsekakor sem v debati s tabo ugotovila, da je strah tisti, ki me blokira. Ko sem prebirala tvoje sporočilo, sem se spomnila, da pravzaprav tudi kadim zaradi strahu. No ja, saj vem, da se sliši butasto, pa vendar. Pred več kot 20-imi leti sem v parih urah zbolela, nekaj na ledvicah in 40 temperature. Zdravnik me je poslal na infekcijsko kliniko , oni pa nazaj, ker niso vedeli kaj mi je. Skratka po enem mesecu sem ozdravela, ne vem od česa, še manj pa kaj mi je bilo. Vendar mi takrat zaradi visoke temp. ni pasalo kaditi - še kaj drugega tudi ne. Toda ko sem se spravila nazaj na noge, me je zagrabila panika - zrak ki sem ga dihala, je imel neverjetno močen vonj, barve so bile izrazitejše, itd... , skratka vsa občutja, čustva, vse je bilo tako grozno močno, da sem mislila da me bo pobralo. Še koža je drugače reagirala na dotike - in prižgala sem cigareto - in vse postavila nazaj v svet otopelosti in zavila v oblak dima. Mislim, da se bojim premočnih dražljajev in verjetno iz istega razloga blokiram tudi svojo notranjost oz. sposobnosti, kakršne koli že so. Že od nekdaj trdim, da če bi človek znal uporabljati svoje psihične in duhovne sposobnosti, nebi potreboval na tem svetu ničesar, saj bi imel vse kar bi si poželeli. Od kod mi ta ideja ne vem (lahko da sem jo na ta svet že prinesla), vem da ko sem to prvič izjavila svoji mami, še v OŠ, mi je rekla, da sem zmešana. In mogoče ravno zato, ker se zelo dobro zavedam kakšna moč je v nas, ne krenem po tej poti. Kaj če ji nebi bila kos? Mislim, da mora biti človek, ki razpolaga z temi sposobnostmi, poln ljubezni in povsem uravnovešen, saj bi drugače lahko povzročil neizmerno škodo.Veš kaj sem se ravnokar spomnila? Vedno kadar se s kom pogovarjam o strahovih, takšnih ali drugačnih, vedno rečem, da je edina stvar na svetu, ki se je bojim - JAZ, sama sebe. Imaš kak predlog za to prestrašeno bitje? Zakaj hočem zvedeti resnico - hmmm? Morda zato, ker sama zelo težko govorim o sebi, še težje o svojih "problemih" , celo z človekom ki mu popolnoma zaupam. In mi ni ravno jasno, kako mi lahko popolni tujci zaupajo svoje probleme po parih spregovorjenih besedah. Kaj je tisto, kar jim vliva zaupanje? Resnice o nas nam nihče ne more povedati, to lahko samo sama dojameš, zato, ker močno presega razumsko dojemanje, je namreč stvar občutenja in zavedanja in tega ti nihče ne more posredovati, prej te zbega in te odvrne od tvojih avtentičnih občutkov in neposrednega zavedanja (čeprav ravno to razne cerkve, duhovne skupnosti in "zdravilci" pa včasih tud psihiatrija in politika hoče početi). Saj to najbrž tudi sama veš, mogoče si zato tako nezaupljiva?Občutenje je pa lahko precej problematično in strašljivo, sploh če tvoje občutenje realnosti sega izven okvirov tega, kar je bilo ozaveščeno in priznano v družinskem okolju, kjer si odraščala. Otroška psiha deluje tako, da se kolikor je mogoče skuša vkljapljati v družinsko okolje in to včasih pomeni tudi cenzuro občutkov. Slika resničnosti, ki jo otrok navsezadnje sprejme za "pravo", je tista, ki vsaj za silo ustreza tisti, ki mu jo ponujajo starši, ta se pa lahko kar precej razlikuje od njegove lastne, izvirne zaznave. Slednje je del tebe, ostane v globinah del tebe za vedno in si išče poti navzven, pogosto ravno takrat, ko nadzorni sistem uma popusti - to so stresne situacije, "bolezni", ki se manifestirajo na telesu, intenzivna čustvena stanja, energijsko močne situacije (npr. ko si sama v naravi ali v bližini nekaterih energijsko izrazito močnih ljudi ali bitij- lahko tudi v obliki arhetipov, simbolov). Dokler so nekateri naši občutki in zaznave sveta nekako na meji zavednega, imamo občutek, da se dogaja nekaj z nami nekaj nenavadnega, kaotičnega, nekaj kar nas lahko ogroža in nas je zato strah, strah nas je nezavednih ali napol zavednih vsebin in lastnih odzivov nanje, skratka - strah nas je samih sebe. Ko sem sama doživljala podobne stvari, me je bilo tudi blazno strah in nisem bila prepričana, da se mi ne bo zmešalo. Ampak ko gledam nazaj, me je najbolj ogrožalo in delalo zmedo ravno cenzuriranja in odrivanje občutkov in zaznav. Čeprav, veš, po drugi strani pa ima strah tu svoje mesto - po eni strani je res blokada, po drugi strani pa ima lahko tudi vlogo nekakšnega regulatorja hitrosti in intenzivnosti procesa - če kar naenkrat stopiš v svetove drugačnih zaznav, kot si jih bila do sedaj navajena in jih je tvoja okolica in ti sama sprejemala kot "normalne", je to lahko preprosto too much za tvojo osebnost in ti lahko povzroči resne težave. Sprejmi sebe s svojimi zaznavami vred in jim postopoma, tako kot sama čutiš varno in OK, odpiraj mesto v svojem lajfu. To je precej prepleten proces, ki vključuje še druge ravni- telo, fizično zdravje, čustva etc. etc. Tako se lahko tudi tvoje (samo)zdravilske sposobnosti razvijajo in realizirajo navzven v svojem lastnem optimalnem tempu - tu ni nobenih pravil od zunaj, ful je pomembno, da si zaupaš - seveda boš zmogla, samo vsega naenkrat pa najbrž res ne - in poslušaš samo sebe in svoj lastni proces. Energije in moči v bitjih narave so res velikanske - tudi v tebi, ko to začutiš, te je res lahko strah in raje pobegneš (jaz sem ničkolikokrat ), zato je pot zdravilke med drugim začutiti in se naučiti, kako jih sprejemati, "dozirati" postopoma in tako, kot je optimalno. Pri teh procesih te vodi tvoj Višji jaz ali Veliki človek ali Vodnik ali kakorkoli že temu rečeš (tudi takrat, ko se tega ne zavedaš). Mal pod petdeset so pri ženskah ravno super leta za te procese, to so leta, ko v nekaterih bolj sonaravnih skupnostih (Indijanke, Aboridžinke...) ženske postajajo zdravilke (že vedo, zakaj ravno takrat ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daxa 14. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2009 Hvala ti za vzpodbudne besede. Kot razumem, si tudi ti dala skozi "pekel" prebujanja. In prav res ima človek občutek, da mu na podstršju nekaj ne štima. Danes popoldne je breskev pred hišo, kljub temu da bodo breskve "kmalu" zrele, odprla cvet. Slikala sem ga in nastala je zanimiva slika. Vsaj meni. Ali tudi ti vidiš na njej obraz ali je to samo moja domišljija? LP Citiraj Lepo je če ljubiš,še lepše je, če si ljubljen,najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš! Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 14. avgust 2009 Prijavi Deli 14. avgust 2009 Hvala ti za vzpodbudne besede. Kot razumem, si tudi ti dala skozi "pekel" prebujanja. In prav res ima človek občutek, da mu na podstršju nekaj ne štima. Danes popoldne je breskev pred hišo, kljub temu da bodo breskve "kmalu" zrele, odprla cvet. Slikala sem ga in nastala je zanimiva slika. Vsaj meni. Ali tudi ti vidiš na njej obraz ali je to samo moja domišljija? LP Ja . Tud jaz sem šla skozi nekaj podobnega. Najhujše obdobje je bilo, ko sem imela vse na kupu - čustvene travme iz tistega časa, ki so se mešale s tistimi iz preteklosti, čudni telesni občutki, v vse to pa so se mi odpirale še zaznave nekih paralelnih svetov. Ko iz podzavesti prihajajo potlačene vsebine, ta proces velikokrat spremljajo nenavadni telesni občutki in spremenjene zaznave. Meni so se v enem takem obdobju pojavljala čudna vnetja, ki so prišla v nekaj urah in potem prav tako tudi izginila, da sem kar debelo gledala; tud mene so nekajkrat prestrašili žgoči mravljinci v zatilju, občasno se mi je zdelo, da se zemlja trese kot pri potresu, drugič se je svetloba dneva spreminjala, rastline, živali, kamne... sem videla nekako drugačne, razdalje so bile čist mim ... nekajkrat sem doživela spontane izventelesne izkušnje... Meni je takrat zelo pomagalo, da sem se osredotočila na (tole je zelo težko povedat z besedami, upam, da boš nekak začutila, kaj mislim) tisto esenco mene same - tisti "jaz sem, " občutek, poleg tega pa me je zelo pomirjalo in prizemljevalo to, da sem dopuščala, da lahko hkrati z "normalnim" obstaja več možnih "svetov", da ni s tem nič narobe in da lahko zaznavam tako ali drugače, ter se zavedam vseh teh zaznav (čeprav te včasih spontano odnese - ampak saj boš ugotovila, da se vedno lahko vrneš). Mislim, da je v tem obdobju ful pomembno delati na vseh ravneh hkrati - telesni, čustveni (predelava čustvenih travm) mentalni ("čiščenje" mentalnih vzorcev, prepoznavanje racionalizacij ipd) in duhovni. Tako delo na sebi se mi zdi tudi edina resnična varovalka pred tem, da te odnese in se res izgubiš oz. se ti zmeša po domač povedano. Kakšna res dobra originalna indijanska potilnica (sweatlodge) zna biti dobra stvar, ker hkrati prizemljuje in te povezuje z duhovnim in vsemi tvojimi občutki - ampak presodi sama ali ti to ustreza, poslušaj svojo intuicijo in sledi svoji poti. Ger Lyons pa je o "norosti" v smislu drugačne, širše ali globlje zaznave in poguma, da slediš sebi in svoji intuiciji v intervjuju v julijski ali avgustovski Auri rekel nekaj zelo opogumljajočega in pomirjujočega:"... Pri tem je najboljše, da si dovolite preprosto "biti za luno". Ja, kar bodite za Luno. Seveda tako, kot je najbolje mogoče. Veste, tudi naši največji učitelji so bili malce, nekateri pa kar popolnoma čez les. Krišna je bil z našega zornega kota popolnoma ubrisan, in takih je bilo še veliko drugih po vsem svetu. Okolica jih je tako videla, tako sodila in jim nalepila takšne oznake. Toda to je neke vrste božanska norost, odprtost božanskemu in intuiciji in izražanje neposrednega božanskega." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 Ja take stvari se dogajajo,ko se začne notranjost čistit.Mravljinčenje,toplota,mraz,tresenje,lepljivost,itd. so samo znak da se nekaj dogaja na eteričnem in astralnem nivoju.Višje nivoje je pa itak težko začutit.Če pa že začneš čistit na enem področju,bo pa to prej ko slej vodilo tudi do drugih.Kajri večina zadev je itak prepletena med sabo.Sicer pa kao normalnim ljudem se to ne dogaja.Predpostavljam pa da si uporabljala kakšne tehnike,mantre ali kaj podobnega,da si to sprožila. Se mi zdi pa zanimivo da daješ primer Krišne.On je bil pa itak avatar in to kar je delal je bila lila ali božanska igra.In ljudje ga še takrat niso prepoznal in skapiral te igre,kako naj jo šele mi.Sicer pa vse kar je delal ima bolj globlji pomen kot izgleda na prvi pogled.Maya ali iluzija je pač svojo vlogo odigrala odlično. NPR. Ko je pastiricam kradel obleke,ko so se kopale,je s tem hotel povedati,da naj človek ne bo preveč navezan na fizično telo.Pastirice so bile pač sramežljive in niso hotele da jih vidi nage ali pomankljivo oblečene.Kdo pa danes hoče da ga videjo golega.Ni bilo mišljeno v tem kontekstu.In kdor ne pozna zgodbice tudi ne ve v kakšnem odnosu so bile pastirice in Krišna.Pastirice so bile v prejšnjem življenju modreci in so se vtelesili glih zato da bi videli to veliko dušo.In igrica se odvija naprej. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.