Skoči na vsebino

Obred z vejicami

k4vz0024

Recommended Posts

No slišal sem za razna mnenja. Nekdo je povedal, da daje vejice na predpražnik zato, da se mački tam ne bi podelali. Prejle sm se vrnil in ostrmel, pred predpražnikom okranclanega z vejicami, je bil lepa pasja "kolobsa", zraven pa zaprepadeni sosedje, ki so čistili za packonom... Zgleda, da imajo tisti kar prav, da takšna reč ne odvrne od problemov, vsaj ne pasjih x:Dx Če ne bi videl, bi rekel, da je ta res kosmata, ampak je res. :eek:
Deli na socialnih omrežjih

ja seveda, tolk pa ze steka hierarhijo. xDDx

in sicer mal razsirja svoje meje, ampak tolk je pa vseen ubogljiv in krotek, da ne pa na predpraznik.

do tam 'prizna' monopol - lastnistvo nad prostorom (= ipak se zna ko je gazda). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No slišal sem za razna mnenja. Nekdo je povedal, da daje vejice na predpražnik zato, da se mački tam ne bi podelali. Prejle sm se vrnil in ostrmel, pred predpražnikom okranclanega z vejicami, je bil lepa pasja "kolobsa", zraven pa zaprepadeni sosedje, ki so čistili za packonom... Zgleda, da imajo tisti kar prav, da takšna reč ne odvrne od problemov, vsaj ne pasjih x:Dx Če ne bi videl, bi rekel, da je ta res kosmata, ampak je res. :eek:

kot dejstwo ugotawljam, da leskove vejice na pragu pomagajo proti zaprtju.

prosim, da se to dokumentira, ker je revolucionarno odkritje in bo zjebalo uso farmacevtsko industrijo in recesijo, da o posledični anksioznosti ne goworim.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Odličen predlog. Pri nas vsi tisti, ki so kronično zaprti hodijo pospešeno na WC.

Navodila za uporabo: učinkuje 1mesec dni po uporabi x:Dx

Upam, da bom dobil "odlikovanje" s strani Luninega foruma x:Dx za revolucionarni prispevek

Jaz pa mislil, da je to tema o slovenščini, da se puristi gredo kake svoj igrice. Za pravo magijo pa itak obstajajo avtoritete na forumu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Na sem dal v to rubriko, ker ne vem, v katero pametno sodi :inocent:

Ta je najpametnejša! x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...