ema28 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 Kar precej časa je že minilo od zadnjega vpisa v ta forum, tako da sem vse skupaj že "pozabila" , ampka tokrat sem ponovno na teh straneh. Mogoče pa se želja uresniči in se tudi meni/nama/nam nasmehne sreča in se nam pridruži še en družinski član . Rečem lahko le, Zlata ribica prosim, priskoči na pomoč še ti ... Pa hvala že vnaprej. x:)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 SAMO eno stvar.Da me nehaš Ignorirat!!!!! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 Kar precej časa je že minilo od zadnjega vpisa v ta forum, tako da sem vse skupaj že "pozabila" , ampka tokrat sem ponovno na teh straneh. Mogoče pa se želja uresniči in se tudi meni/nama/nam nasmehne sreča in se nam pridruži še en družinski član . Rečem lahko le, Zlata ribica prosim, priskoči na pomoč še ti ... Pa hvala že vnaprej. ribica???swašta sej nam reku, ampak mislm si pa, da se rajš mal weč jebi SAMO eno stvar.Da me nehaš Ignorirat!!!!! če so tistle twoje noge... pol se bo to kmal zgodl Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.