matjazz 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Deloval naj bi na principu Izometrične kontrakcije ( Isometric Contraction ) kar je nekaj podobnega kot je sistem ki ga je izumil Charles Atlas - Dynamic tension. Slika Izumitelj te naprave je Gert F. Kölbel.http://bullyxtreme.net/images/Gert%20F%20Kobel.png Ma kdo kake izkušnje z tem ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 ..ja sem probal... v 4 tednih sem pridobil 20 kg ciste misicne mase in izgubil 5kg mascobe... ..folk, kdaj boste skuzili da rezultati niso plod naprav ampak TRDEGA DELA, ki ga lahko izvajas s kakrsnokoli obremenitvijo... ce govorimo konkretno o izometricnih kontrakcijah pa sploh... in da ne rabis te naprave za to... tolk nekih cudeznih naprav.. mal manj infomercials gledat in mal vec svicat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2009 Mah bomo pa švical Pa še vprašanje kake vaje so dobre za ramena, da več ni pr mal nenavadnih gibih škripanja v ramenih ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. avgust 2009 Prijavi Deli 20. avgust 2009 Mah bomo pa švical Pa še vprašanje kake vaje so dobre za ramena, da več ni pr mal nenavadnih gibih škripanja v ramenih ...ramena so najbolj kompleksna misicna skupina, zato je tezko bit pameten pri tezavah brez testiranja... najprej se je potrebno dobro ogret s cimvec plani gibanja... krozenje naprej nazaj levo desno... wall-slide, Y-T-M-L itd... kar se pa hipertrofije tice pa shoulder press (al pa C&J ali snatch)pa lateralni dvigi.. pa se lateralni dvigi v predklonu za zadnje ramenske... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2009 Ja mene tudi zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. avgust 2009 Prijavi Deli 20. avgust 2009 Kva je že to YTML wall slide , pa kva je C&J? snatch = tist pri kettlebelu a ne ? Drgač pa, prosim za razlago C&J=Clean and Jerk Clean and Jerk je v osnovi eden od dveh liftov pri olimpijskem dvigovanju utezi, tako da se originalno dela s stango. Seveda lahko delas tud z dvema ali eno rocko ali kettlebelom/a al pa praznim sodom od piva... edina meja je domišljija... st ponovitev in uporabljeno orodje je odvisno od ciljev. Snatch je drugi od olimpijskih dvigov.Snatch Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Mene pa zanima zakaj rabite mišice? Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2009 Za lepo oblikovano telo. In tudi počutje je boljše in z tem tudi zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Za lepo oblikovano telo. In tudi počutje je boljše in z tem tudi zdravje Zakaj potrebuješ lepo oblikovano telo? Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2009 Zakaj potrebuješ lepo oblikovano telo? Zakaj ti potrebuješ čevlje če lahko hodiš bos ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Zakaj ti potrebuješ čevlje če lahko hodiš bos ? Da zavarujem stopala pred poškodbami, pozimi pred mrazom. Ob morju poleti pa sem bos. no... Zakaj potrebuješ lepo oblikovano telo? Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2009 Zato da tudi mal shujšam in pač ker je dober občutek, če si močan ane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Zakaj potrebuješ lepo oblikovano telo?Da me ma tvoja mami rajsi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Zato da tudi mal shujšam in pač ker je dober občutek, če si močan ane.Je boljsi obcutek, da se te miski bojijo? Ali obcutek, da sii vsec zenskam? Samson24 moja Mati te ima rada, taksnega kot si. Samo tvoja ljubezen steje. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Samson24 moja Mati te ima rada, taksnega kot si. Samo tvoja ljubezen steje...to ona teb govori.. men je pa priznala da ji je vsec trda rita... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 ..to ona teb govori.. men je pa priznala da ji je vsec trda rita... Ce je tako... Ne bom se vmesaval. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2009 Je boljsi obcutek, da se te miski bojijo? Ali obcutek, da sii vsec zenskam? Očitno si pršel mal podjebavat pod to temo ane Ampak ti si itak Tantrik in se ti nobena ne more upreti ... In zakaj se pa ti tko na vse moči upiraš telovadbi ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Očitno si pršel mal podjebavat pod to temo ane Ampak ti si itak Tantrik in se ti nobena ne more upreti ... In zakaj se pa ti tko na vse moči upiraš telovadbi ?Jaz sm tantrik ne zigolo. Stiri teme o tantri so dovolj Marsa? 100 tem ni dovolj. M zanima me tvoj motiv. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2009 Da zgubim 15 kg in pridem na Normalno težo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Da zgubim 15 kg in pridem na Normalno težoJoga ima nekaj cudovitih tehnik za hujsanje. Se posebaj je koristna pranayama. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.