Skoči na vsebino

SiOL TV

alef

Recommended Posts

Super, več kot 100 programov, videoteka, trije filmi na mesec zastonj itd... x:px

:vragec: :vragec:

Siol stalno skrbi za svoje naročnike, predvsem skrbi da jim ni dolgčas in verjetno ja s tem namenom s 1. 7. prešel na novo programsko shemo ki naj bi gledalcem nudila še več televizijskih užitkov.

Brez novih pogodb se je bilo treba odločiti za nove programske pakete ki so bili bistveno drugačni tako po vsebini kot po ceni.

Ali drugače povedano - tisto kar je bilo prej del nekega programskega paketa je zdaj treba doplačat in tako je Siol spretno podražil svojo ponudbo - cena najobsežnejšega paketa(Mega) je zdaj preko 50 €, prej je bilo 42 €, govorim o primeru ko ima uporabnik storitev trojček - telefon, internet in TV - kot imam tudi jaz.

Po 1. 1. 2010 bo cena Mega paketa še za 5 € višja - dodatek HBO se bo podražil s promocijske cene 3 € na 8 €.

:devil:

Pa... :o|o: ...te € bi še nekako prebavil če ne bi Siol poleg "vsebinsko bogatejše programske sheme"... :vio: :vragec: ...ponujal še zelo zanimive "screensaverje"... :eek: :inocent:

Zgledajo takole

http://www.shrani.si/f/1D/Q5/35CRcU61/siol.jpg

Trajajo od par sekund do par minut, pogosto pa je treba TV vmesnik resetirat da lahko nadaljujem z gledanjem TV.

Pogosto se zgodi tudi da tisti dan sprejem ni več mogoč.

Običajno se zadeva pojavi tik pred koncem filma, serije... :wOOt: :wOOt: :blackeye: :bomb: :devil:

Torej če ima kdo podobne izkušnje oz. je naročnik siol TV mi lahko tukaj pomaga jezit se na Siol... :vio: x:Dx :inocent:

Tistim ki pa niste naročniki Siol TV pa ste imeli to namen postati, svetujem da s tem počakate tja do konca leta, najmanj.

Razen če uživate ob gledaju umetniških slik v Picaso stilu ali če gledate TV maj kot pol ure na dan... :vio:

Ima pa vsa zadeva tudi pozitivno plat.

Vsi vemo da pretirano sedenje in buljenje v TV ni zdravo.

In ker pri Siolu trdijo da je pri njih skrb za gledalce na prvem mestu, mogoče želijo ljudi pregnati izpred televizorjev... x?x :inocent:

Kakorkoli že, ostanite zdravi, ohranite mirne živce in če ste naročnik siol TV nikar ne razbijte televizorja.

Je že tako preveč odpada in smeti.

Pojdite raje v naravo ali pa vsaj na en pir... xcheersx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

Na tole objavo je bilo treba čakat en dan... :o|o:

Temo sem odprl, nič pa nisem mogel objavit.

Medtem imel včeraj en klic s številke 080 1000(Siol tehnična služba).

So me prosili če bi lahko malo bolj pozorno spremljal TV in jim TAKOJ javil vsako napako.

Malo pred tem klicem sem jim poslal dva :devil: :blackeye: :bomb: maila... :vio:

Od takrat pa do zdaj siol TV dela brezhibno... :vio:

Prej so bili pa dva tedna nedosegljivi - razen prijetne glasbe in občasnega obvestila da noben operater ni dosegljiv nisem dobil ničesar na tej številki.

Zanimivo... :eek: :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Sej ni čudn. Kup televizor, ne pa LG.

:vragec:

/Iskra Pržan/

:vio: :inocent: :vragec:

A imaš ti televizor ali LG? :inocent: x:Dx

Kolikor sem jaz zasledil po drugih forumih ni delalo na televizorjih in ne na "televizorjih"... :devil:

...te € bi še nekako prebavil če ne bi Siol poleg "vsebinsko bogatejše programske sheme"... :vio: :vragec: ...ponujal še zelo zanimive "screensaverje"... :eek: :inocent:

Zgledajo takole.....

....

.....

Običajno se zadeva pojavi tik pred koncem filma, serije... :wOOt: :wOOt: :blackeye: :bomb: :devil:

x:Dx x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Karkoli je že bilo, so zgleda porihtali... :o|o:

Zdaj je že drugi dan ko ni niti enkrat nič zaštekalo... xwizardx xcrossfingx :detelca: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif

Upam da tako ostane... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g010.gif

je pa res da če si tazadnji v vrsti (pač po napeljavah) pol ponavad je slabš signal, vedno nekej šteka, vem od sosedov, tut največkrat jim recimo strela nardi škodo, gre komunikator..

A so tebe tudi razveseljevali s "pestro in vsebinsko bogato" programsko shemo?

Vključno s prej omenjenimi umetninami? :vio: :inocent:

Ali si tazadnji v vrsti na kakovost signala ne vpliva.

Pomembna je razdalja, če je bakrena linija - mislim da je okrog 2500m kabelske dolžine.

Zadeva tudi ne deluje če imaš internet na hitrosti višji od 2048 Mb - zmanjka pasovne širine.

Tako mi je razložil serviser ki je prišel preverjat TV komunikator... x?x xnckrivx

Glede "ogroževalnikov zaslona" se pa strinjam... :vragec:

Me je ob pogledu nanje prijelo da bi... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e065.gif

Ja, mi smo po preskusnem obdobju vrnili Siol TV nazaj in obdržali kabelsko..

Smo na netu kar precej brali o teh kvadratkih itd. Pa tud cenovno je prišlo skor prbližno enako dvojček+kabelska kot pa trojček, sploh če bi meli kak 'nadstandarden' paket.. mi tudi ni bla všeč politika extra zaračunavanja vsake postaje posebej skoraj..

Upam, da vam zdrži v redu čimdlje..!!

(popravljeno)

To je za hec. x^x

Če se ne motim, je bil tisti klic posnet v času, ko menda razen SiOL-a in kabelske ni bilo drugih ponudnikov širokopasovnega interneta.

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

To je sicer staro, a očitno še aktualno: http://www.youtube.com/watch?v=08c8nwaomEg x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Besednjak je pa... x:px :palec: :palec: :wOOt:

Zakva pa ne greste drugam pol? Dons pa to res ni problem, sej Amis, T2, UPC... čakajo na vas, pa še cenejši so a ne.

:vragec:

Pozabil si na TUŠ... :inocent:

SiOL z novimi HD programi

Nove vsebine, novi naročniški paketi... :wOOt: :cry:

Bog se nas usmili, a spet? :vragec:

So komaj za silo porihtali ta jajca ki so jih začeli uvajati s 1. 7., a zdaj pa spet? :blackeye: :devil:

Jaz bi rad samo TV gledal... :cry:

vzemi T2 imel boš 170 kanalov

in ko boš prešaltal do 143 boš zaspal.

:o|o: :vio: :vragec:

Zaspim tudi pri SiOL-u ko čakam da se odmrzne slika na ekranu... :vio:

Nisem vedel, da je Erika Žnidaršič iz Ribnice, fejst fejst.. x:px

:eek: x:px :onfire: :onfire:

Tudi jaz nisem vedel... x:px

jaz sem pa zelo zadovoljna s Siol-om. x:px In kaj se je zgodilo ta teden xDDx :eek: Tv gledam res zelo malo in sem si spremenila v osnovno nastavitev programov. Pa ta teden pogledam in kot že večkrat neke motnje v oddajanju in potem ko se končno popravi se mi odklenejo vsi možni programi in to traja že ves teden xDDx x8Dx x:o)x

Kaj češ...kdaj so motnje tud za kaj dobre... :vio:

• 7 months later...
Živjo!

Na fakulteti delamo projekt za Siol in bi vas prosila, da odgovorite na kratko anketa (link je spodaj). Anketa bo v pomoč tako nam kot tudi Siolovcem, ki bodo lahko s pomočjo naše analize izboljšali svojo storitev Siol TV.

http://pizza.1ka.si/main/survey/index.php?anketa=1143

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem! x:)x

Opravljeno! x^x

Jst sm bil tut. Kabelska, nikol problemov. :palec:

Tut T2 je vredu zaenkrat.

jaz sem pa zelo zadovoljna s Siol-om. x:px In kaj se je zgodilo ta teden xDDx :eek: Tv gledam res zelo malo in sem si spremenila v osnovno nastavitev programov. Pa ta teden pogledam in kot že večkrat neke motnje v oddajanju in potem ko se končno popravi se mi odklenejo vsi možni programi in to traja že ves teden xDDx x8Dx x:o)x

Kaj češ...kdaj so motnje tud za kaj dobre... :vio:

Jest tud nimam s TV nobenih problemov, ne s SiOLom in tud ne s T2, sploh z nobenim paketom nimam nobenih problemov in se tud čist nič ne razburjam ne zarad cen, ne zarad preveč al pa premal programov al pa tega kar prikazujejo oz. ne prikazujejo... skratka zelo sem zadovoljna kar se TV tiče xDDx :palec: .

Je namreč sploh nimam.

:palec: Verjetno je tudi jaz ne bi imel v kolikor bi bile zelje obojestranske.

Jest tud nimam s TV nobenih problemov, ne s SiOLom in tud ne s T2, sploh z nobenim paketom nimam nobenih problemov in se tud čist nič ne razburjam ne zarad cen, ne zarad preveč al pa premal programov al pa tega kar prikazujejo oz. ne prikazujejo... skratka zelo sem zadovoljna kar se TV tiče xDDx :palec: .

Je namreč sploh nimam.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...