Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

Pa kupe konjunkcij. Nekaj sekstilov in nekaj opozicij - saturn je tisti, ki s katerim so vse opozicije. On bogi se drži retro v biku in pol ga cel kup sco in strelčevskih planetov napada x;)x

Če citiram še prejšnji tvoj post, si s kvadrati res na tankem, ker Merkur 90 MC ni neki pravi kvadrat; tudi če ga odpišeš, ne bo nič narobe.

Je pa v teoriji dosti prisotno načelo, da opozicije kar dostojno nadomeščajo pomanjkanje kvadratov, kar pomeni, da potem v tvoji karti niso samo dobri aspekti. In to niti ni slabo.

Imam pa eno pripombo, ki bi jo čisto prijateljsko svetoval upoštevati:

Saturn niti slučajno ni "bogi". Ko pride njegov čas (kar je njegova domena, saj je mdr. "bog časa"), ti bo to zelo nazorno pojasnil, ker bo ohladil in otežal vse tisto, kar se veže nanj.

In ne boš več mislila o njem kot o revčku. O sebi pač - vsaj toliko časa, dokler bo lekcija mimo. Sorry.

Vse dobro! :palec:

:palec: Pri tranzitu saturna le pogruntaš, da si ti revček, ko pa tranzit mine, zaznaš kolk ti je odprl oči in vse kar te je naučil.

Da vaju citiram kar oba x:)x

Hvala obema.

SEveda - že kar nekaj časa mislim o sebi, da sem ful boga..no če glih zdaj že malo manj.

Torej prihaja - vsaj kar se mene tiče, čas spoznanj.

Mah..saj sem vedela, da neki vrag že mora biti, ker bi sicer bilo preveč gladko...to pa nekak ni. x;)x

Joj..sem nekaj let nazaj res skoraj po trpalnicah skakala x;)x :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• 5 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Ko že taka razprava o Marsu,....mam še jst par vprašanj

a je možno da jst delujem na človeka v tolki meri, da ga trese po telesu non stop. x?x to se navezuje tud da so drugi izredno spolno aktivirani zravn mene..Ker morm povedat, da mi dost ljudi reče..to

je pa tud res da mam Marsoučka v 8 hiši v Raku negativno nabrisanga z Plutonom v 11.hiši.v Tehtnici.a je možno da to tok trese druge?

xsrcx  :O:  :O:

Nisi povedala, v kaksnem smislu ga trese? Mars v 8. hisi je kar mocan, glede na to, da je v Raku, malo manj. Nisem razumela, koga trese in zakaj jih trese?? xrolleyesx

Dum spiro, spero.

Ja OK, Bobnar sej je uredu, no... ne se mi zdej prosim "obešat" na izraze, ker sem daleč od strokovnjaka. x8Dx x;)x

Zato pa bolj poredko kej napišem in raje berem prispevke.

No, sej to vem, če je u SCO Mars potem ni šibek --> narobe sem se izrazla. Mislila sem, glede na to, da nima aspektov, kako je potem s tem in kako se potem taki planeti obravnavajo...

(če je blo že kaj pisanega o tem, se priporočam za kak link)

hja.....moj mars je v škorpijonu in v 4 hiši... družbo pa mu dela še uran....

.drgač pa mars vlada 9 hiši, ki je prazna.... :o|o: :inocent:

mars tvori dva kvadrata:

Venera kvadrat Mars ( Venera v levu in v 12 hiši)

Mars kvadrat Ascendent ( ASC v levu)

.....vse skupaj se mi zdi kr napeto.....

....kaj bi lahko povezli z tega?????... da me privlačijo moški močnega karakterja..... , ki pa je težak, oz posebnež v družbi???? ...ali surovi, brezčutni moški??...avanturisti oz. tisi, ki imajo vč žensk??

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Mars v zenski karti predstavlja njenega ljubimca, oz. moskega, ki ga imas najraje. naj bo tak ali drugacen.

Lilija, ce se ne motim, vlada tvoj Mars tudi 4.hisi(hisa v Skorpijonu). Pa ze imamo sliko tvojega doma.

Dum spiro, spero.

No tale 'sibek', mocen'... to pogosto sploh potem ni tako, jasno; da bi po defoltu mars v raku (ali ribah) bil zdaj 'sibek'.

Tudi ce ni aspektiran, ni nujno da je sibek, vcasih celo ravno nasprotno - ker potem ni 'obremenjen' z aspekti, z drugimi vplivi, lahko 'cisto' deluje.

Lilija, fajn si tole interpretirala, ja nekaj takega, pa mozno je, da si nekako s takim partnerjem v nekem smislu prisiljena na taf pogoje, recimo... vkljucujoc tako prepiranja, kot spremembe, selitve... pac, silovitost... to je vcas slabo, vcas pa dobro.

Pravis vec zensk? Morda so tvoji dvomi samo, cist lohk bi bila ti tista, ki bi skrivoma pogledovala se za kom.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oona......moja četrta hiša je v škorpijonu, mar to ne pomeni, da je vladar PLUTON????

Partnerja za "življenje " še nimam, tako da ne morem povedati njegovih karakternih značilnosti...

...lahko pa povem iz izkušenj.....iz moje preteklosti..... v družbi in v moških pogovorih pogosto...., a neka sila me je ponavad držala nazaj , odnose obdržat na ravni prijateljstva..... a čo so zavaore popustile so to bil moški v družbi znani kot neakaj posebnega- posebneži ..., ali nadpoveprečno dobri v kakšnih stvareh, močnih karakterjev ..

... sama pa nimam rada prepirjev.....kompromis to je prava rešitev, aglede na smer študija predvidevam, da bo v službenem okolju kr veliko konfliktov...saj ekonomija je že takšno področje--če bo sploh služba... :o|o: :eek:

... huhhhh.... da rada pogledam kakga drugega??... ja saj gledat ni greh, zato so nam podarjene oči..ali?? x:Dx x:Dx ... malce resnosti..do sedaj če sem pogledala za kterim zraven "mojega" drugim je ostalo le pr pogledih..kako bo v prihodnje pa ne vem.....

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Mars bo v Ophiucus (kar seveda ni ok za kemijsko vojno). Vojna bo vech na bazi raket. Ok potem gre tudi v Cetus to leto.

Vech o tem http://puck.dhs.org/iau /articles

Nekaj problemov dela Merkur, loooing v Ophiucus, gre Ophiucus > Scorpius > Ophiucus, potem Sag in nazaj Ophiucus + Nova Luna + (Pluton v Serpens Cauda) Quaoar Ixion, zelo zmedeno za kOmunikacijo.

Devica Marija bo jokala krvave solze (ophiucus = asher, Mars = kri).

oona....jaz sem gledala na luninem netu pri razlagi hiš, pa sem zasledila.......da je ovnu res vladar mars, škorpijonu pa pluton...

..skratka, pa ti že veš, ker sem jaz res čista amaterka na tem področju in še vem le par stvari ki sem jih zasledila tukaj ali na astro.com..

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Aira, Mars je bil prvotno vladar Škorpijona, zdaj pa je Pluton! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pluton sovlada v Cetus z Sedno, saj nikoli ne hodi v ribe alioven, torej pluton ni nikolbil v ovnu, tega akanleo pa ostaki niso vedsli ($e marsikaj niso)

mars se netodno obna$a V 2005 gre dol pa dol v cetus...

nekaj mega sem o tem napisal kreteni pa busha izbrali

hudo bo ko se zachne in bo trajalo

mars je natanchno na zahodnem horizontu v minuto za slovenijo

MARS PLUTONOV PRIJATELJ??

... pri meni JE PLUTON VLADAR 4. HIŠE V škorpijonu , v kateri je MARS ( škorpijonu).... Pluton pa je v tehtnici in v 3. hiši

..med sabo nimata aspekta ...imata pa skupnega z ASCEDENTOM ..

ASCEDENT DVADRAT MARS, PLUTON SEKSTIL ASCEDENT.....

...... KAKŠNO BI naj bilo to njuno prijateljstvo.....DOBRO ..ali SOVRAŽNO???...

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Moj Mars(Škorpijon 6 hiša)pa je v kvadratu z MC-jem,ki je v Kozorogu! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...