nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pa kupe konjunkcij. Nekaj sekstilov in nekaj opozicij - saturn je tisti, ki s katerim so vse opozicije. On bogi se drži retro v biku in pol ga cel kup sco in strelčevskih planetov napada Če citiram še prejšnji tvoj post, si s kvadrati res na tankem, ker Merkur 90 MC ni neki pravi kvadrat; tudi če ga odpišeš, ne bo nič narobe. Je pa v teoriji dosti prisotno načelo, da opozicije kar dostojno nadomeščajo pomanjkanje kvadratov, kar pomeni, da potem v tvoji karti niso samo dobri aspekti. In to niti ni slabo. Imam pa eno pripombo, ki bi jo čisto prijateljsko svetoval upoštevati: Saturn niti slučajno ni "bogi". Ko pride njegov čas (kar je njegova domena, saj je mdr. "bog časa"), ti bo to zelo nazorno pojasnil, ker bo ohladil in otežal vse tisto, kar se veže nanj. In ne boš več mislila o njem kot o revčku. O sebi pač - vsaj toliko časa, dokler bo lekcija mimo. Sorry. Vse dobro! Pri tranzitu saturna le pogruntaš, da si ti revček, ko pa tranzit mine, zaznaš kolk ti je odprl oči in vse kar te je naučil. Da vaju citiram kar oba Hvala obema. SEveda - že kar nekaj časa mislim o sebi, da sem ful boga..no če glih zdaj že malo manj. Torej prihaja - vsaj kar se mene tiče, čas spoznanj. Mah..saj sem vedela, da neki vrag že mora biti, ker bi sicer bilo preveč gladko...to pa nekak ni. Joj..sem nekaj let nazaj res skoraj po trpalnicah skakala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Joj..sem nekaj let nazaj res skoraj po trpalnicah skakala Ja, jaz tud, ampak, ko sem dala lekcije skoz, ne hodim več po trepalnicah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ko že taka razprava o Marsu,....mam še jst par vprašanja je možno da jst delujem na človeka v tolki meri, da ga trese po telesu non stop. to se navezuje tud da so drugi izredno spolno aktivirani zravn mene..Ker morm povedat, da mi dost ljudi reče..toje pa tud res da mam Marsoučka v 8 hiši v Raku negativno nabrisanga z Plutonom v 11.hiši.v Tehtnici.a je možno da to tok trese druge? Nisi povedala, v kaksnem smislu ga trese? Mars v 8. hisi je kar mocan, glede na to, da je v Raku, malo manj. Nisem razumela, koga trese in zakaj jih trese?? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nisi povedala, v kaksnem smislu ga trese? Mars v 8. hisi je kar mocan, glede na to, da je v Raku, malo manj. Še sreča, da je mars v raku kar šibak, ne močan, drugače bi bilo, če bi bila ta 8 hiša v ovnu ali škorpionu, pol bi pa dol padali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Jaz imam pa neaspektiran Mars... v 5.hiši in na 24 stop. SCO... No ja, ups... edini aspekt z Marsom, ki ga imam je Mars opozicija Kiron. Kako in kje bi se lahko odražal tak (domnevam da šibek) Mars? Hvala, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ja OK, Bobnar sej je uredu, no... ne se mi zdej prosim "obešat" na izraze, ker sem daleč od strokovnjaka. Zato pa bolj poredko kej napišem in raje berem prispevke. No, sej to vem, če je u SCO Mars potem ni šibek --> narobe sem se izrazla. Mislila sem, glede na to, da nima aspektov, kako je potem s tem in kako se potem taki planeti obravnavajo... (če je blo že kaj pisanega o tem, se priporočam za kak link) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Tale Mars pa zna biti res močan tudi v škorpijonu, še posebej, če ti gre čez Neptuna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 hja.....moj mars je v škorpijonu in v 4 hiši... družbo pa mu dela še uran.... .drgač pa mars vlada 9 hiši, ki je prazna.... mars tvori dva kvadrata:Venera kvadrat Mars ( Venera v levu in v 12 hiši) Mars kvadrat Ascendent ( ASC v levu) .....vse skupaj se mi zdi kr napeto..... ....kaj bi lahko povezli z tega?????... da me privlačijo moški močnega karakterja..... , ki pa je težak, oz posebnež v družbi???? ...ali surovi, brezčutni moški??...avanturisti oz. tisi, ki imajo vč žensk?? Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Mars v zenski karti predstavlja njenega ljubimca, oz. moskega, ki ga imas najraje. naj bo tak ali drugacen. Lilija, ce se ne motim, vlada tvoj Mars tudi 4.hisi(hisa v Skorpijonu). Pa ze imamo sliko tvojega doma. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 No tale 'sibek', mocen'... to pogosto sploh potem ni tako, jasno; da bi po defoltu mars v raku (ali ribah) bil zdaj 'sibek'. Tudi ce ni aspektiran, ni nujno da je sibek, vcasih celo ravno nasprotno - ker potem ni 'obremenjen' z aspekti, z drugimi vplivi, lahko 'cisto' deluje. Lilija, fajn si tole interpretirala, ja nekaj takega, pa mozno je, da si nekako s takim partnerjem v nekem smislu prisiljena na taf pogoje, recimo... vkljucujoc tako prepiranja, kot spremembe, selitve... pac, silovitost... to je vcas slabo, vcas pa dobro.Pravis vec zensk? Morda so tvoji dvomi samo, cist lohk bi bila ti tista, ki bi skrivoma pogledovala se za kom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 oona......moja četrta hiša je v škorpijonu, mar to ne pomeni, da je vladar PLUTON???? Partnerja za "življenje " še nimam, tako da ne morem povedati njegovih karakternih značilnosti... ...lahko pa povem iz izkušenj.....iz moje preteklosti..... v družbi in v moških pogovorih pogosto...., a neka sila me je ponavad držala nazaj , odnose obdržat na ravni prijateljstva..... a čo so zavaore popustile so to bil moški v družbi znani kot neakaj posebnega- posebneži ..., ali nadpoveprečno dobri v kakšnih stvareh, močnih karakterjev .. ... sama pa nimam rada prepirjev.....kompromis to je prava rešitev, aglede na smer študija predvidevam, da bo v službenem okolju kr veliko konfliktov...saj ekonomija je že takšno področje--če bo sploh služba... ... huhhhh.... da rada pogledam kakga drugega??... ja saj gledat ni greh, zato so nam podarjene oči..ali?? ... malce resnosti..do sedaj če sem pogledala za kterim zraven "mojega" drugim je ostalo le pr pogledih..kako bo v prihodnje pa ne vem..... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Mars bo v Ophiucus (kar seveda ni ok za kemijsko vojno). Vojna bo vech na bazi raket. Ok potem gre tudi v Cetus to leto. Vech o tem http://puck.dhs.org/iau /articles Nekaj problemov dela Merkur, loooing v Ophiucus, gre Ophiucus > Scorpius > Ophiucus, potem Sag in nazaj Ophiucus + Nova Luna + (Pluton v Serpens Cauda) Quaoar Ixion, zelo zmedeno za kOmunikacijo. Devica Marija bo jokala krvave solze (ophiucus = asher, Mars = kri). Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>oona......moja četrta hiša je v škorpijonu, mar to ne pomeni, da je vladar PLUTON???? Tradicionalni vladar hise v Ovnu in v Skorpijonu je Mars. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 oona....jaz sem gledala na luninem netu pri razlagi hiš, pa sem zasledila.......da je ovnu res vladar mars, škorpijonu pa pluton... ..skratka, pa ti že veš, ker sem jaz res čista amaterka na tem področju in še vem le par stvari ki sem jih zasledila tukaj ali na astro.com.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>mars je dbest frend od plutona kako to misilš tretja hiša v levu, mars se bohoti v njej... peta hiša v škorpijonu, v njej pa pluton. igram za zmago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 kdo ti je sploh kaj ponudil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 kako je mars povezan s plutonom, še ne vem (če je sploh), ampak bom ugotovila. drugo me ne zanima trenutno v tej temi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Aira, Mars je bil prvotno vladar Škorpijona, zdaj pa je Pluton! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 thx Conti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Pluton sovlada v Cetus z Sedno, saj nikoli ne hodi v ribe alioven, torej pluton ni nikolbil v ovnu, tega akanleo pa ostaki niso vedsli ($e marsikaj niso) mars se netodno obna$a V 2005 gre dol pa dol v cetus... nekaj mega sem o tem napisal kreteni pa busha izbrali hudo bo ko se zachne in bo trajalo mars je natanchno na zahodnem horizontu v minuto za slovenijo Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 27 sco tropical je teoretichno * Arrakisa rad ima$ Dune? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 MARS PLUTONOV PRIJATELJ?? ... pri meni JE PLUTON VLADAR 4. HIŠE V škorpijonu , v kateri je MARS ( škorpijonu).... Pluton pa je v tehtnici in v 3. hiši ..med sabo nimata aspekta ...imata pa skupnega z ASCEDENTOM ..ASCEDENT DVADRAT MARS, PLUTON SEKSTIL ASCEDENT..... ...... KAKŠNO BI naj bilo to njuno prijateljstvo.....DOBRO ..ali SOVRAŽNO???... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Pravis vec zensk? Morda so tvoji dvomi samo, cist lohk bi bila ti tista, ki bi skrivoma pogledovala se za kom. Ja z venero v 12 hiši prav gotovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Kako pa komentirate vpliv marsa v kvadratu u uranom, ki bo kmalu, na silvestrovo je precej ekzakten? Upam, da ne bo eksplozij, ognja in prevelike agresije? Mundano bi bilo lahko zanimivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Moj Mars(Škorpijon 6 hiša)pa je v kvadratu z MC-jem,ki je v Kozorogu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.